Morsdag!







Idag klev man upp med tuppen(kanske inte) och bakade stora muffins till mamma och pyntade dom sedan tsm med natta och nicholas, ha en bra morsdag eller vad man säger?
riktigt festliga va? haha

Nu ska jag ut i solen igen, sen åker vi till momma och äter middag och efter det snor jag med mig ek hem och umgås!
hadé!

paparazzi?


(foto: Ullans pappa)

haha, syskon elr vad?
Godnatt!


Tattoo/4



Håller på att fixa en "samvete" tatuering till Tine, har gjort en variant som dock inte är klar men jag tänkte lägga upp den ändå, tips om vad jag kan lägga till/ta bort? den ska vara SÖT.
ögonen ska jag fixa bättre sen.. som sagt, den är inte klar, ha överseende.


Idag har jag vare i stalle en sväng och ridit ut på pållen, det börjar bli en vana att hon snubblar till (på plan yta) och går omkull halvt, klant apa till häst.
När jag kom hem la jag mig i solen ett bra tag, spelade kubb med mamma och nicholas och sen ska jag vell fixa och trixa runt litte grann, skit skönt ute!

Hadé!

...

haha, det blev litte bilder..


                              

              

åh herregud va bilder d blev, grattis om ni lyckades ta er igenom dom!
Nu ska jag duscha sen ska jag "LIRA" kubb me natta!

Godnatt!

Bal!


14 dagar kvar!

idag efter skolan blev det att åka in till stan med syrran och fota de glada studenterna som skulle gå på bal. Min kamera blev överfylld med bilder då jag knäppte upp fulla minnet så d va jävligt surt. men men.. fick ca 400 bilder så nån bra blev d nog, moha.

Nu sitter jag och svullar "choklad med pepparmintcrisp", gott i mindre mängder kanske.. Hur som helst så ska jag fixa litte med bilderna nu, laddar upp bilderna sen igår och idag, va uppmärksam!

hadé!

ÄNTLIGEN!


15 dagar kvar!

jag vet att jag har skrivit det här i varje inlägg i snart en vecka men idag va d verkligen d absolut sista arbetet/prov jag hade kvar i 9an, så jag är helt klar i alla ämnen, så jävla skönt!

När jag kom hem trodde jag att jag kunde lägga mig och sola på baksidan, nej fan, jag höll på blåsa bort ev frysa ihjäl! Så jag råkade däcka i soffan framför AFV ist.
sen så cyklade ja till stamvägen och skulle boka en sol-tid, d va såklart fullbokat. Så jag bokade en tid imorgon från 11.00-11.30 ist eftersom man slipper hela förmiddagen i skolan då jag inte har några ämnen att jobba med. Ska ha slöjd på eftermiddagen men sen slutar jag igen, d tackar man inte nej till.

Nu ska jag snart börja sminka natta och fota student kort på hon och Carro, kmr förmodligen bilder sen eller imorgon,
Hadé

Regn, storm, cykel & usel kondition.


16 dagar kvar!

Idag fick vi sovmorgon hela morgon typ, gick på en lektion innan lunch och då hade jag muntliga nationella i tyska tsm med Märta. Man kunde verkligen se PO´s besvikelse när ja öppnade munnen och började prata på den knaggligaste tyskan i världshistorien. Efter lunch va det cykel klassikern, skulle cykla 4 mil i världens sämsta regn och blåsväder och på det så är man inte riktigt vältränad om man säger så. Vi(jag och emma) cyklade faktiskt första rundan (Brons, ca 1 mil) innan vi gav upp, va vell lika bra så mycket som jag gnällde och höll på spy av fisklukten i lillsjön.
Jaja, nu sitter jag hemma och ska snart cykla ner till stalle och fixa med hästen. Ska bara skicka in NOn och sen är det  typ det sista jag gör i skolan innan sommarn!

Hadé bra!

Happyface!


9b har startart nedräkning till sommarlovet nu, 17 dagar kvar totalt! Tänkte
ladda upp våra fina nedräkningslappar varje dag så man hänger med vafan,
fiffinurligt va!


Idag hare vare en riktigt jävla bra dag, började litte halv segt som vanligt med att vi räddade livet på gummi-gubbar i takt till musik (HRL-övning på idrotten) men allt blev genast mkt bättre när jag fick veta att mitt slut betyg i SO är MVG, inte nog med det, sekunden efter det ringer mamma och undrar om jag ska följa med till sundsvall för hon ska köpa en säng, så jag följer med till sundsvall och drar med mig emma och shoppar på birsta!
Tack för sällskapet gam-Käringa!

   HRL.
    
   "Mini-anne" me company.

Emma sävelID auf birsta.


Imorgon äre sovmorgon, klänningen från nelly kom idag och den passar, va bra det kan bli ibland!
dessvärre har jag en skabbig cancer-fläck på axeln, ne men typ en vit ful jävla fläck, jätte fint!

Nu ska jag softa,
Godnatt!

"Ett liv utan kärlek är som en traktor utan diesel"

tjoho på er, nu har jag äntligen fixat litte med bilderna så jag laddar upp dom nu.
Idag har jag ridit(på Glänsa såklart) i det fina vädret, dock ensam vilket kan bli långtråkigt men mysigt va d allt. Nu har jag just smällt i mig en pajj som momma har bakat, gott gott!
Aja, ja ska inte dryga mer för jag har inge intressant att skriva egentligen än d gamla vanliga "snart äre sommar, man slutar snart skolan och jag är fortfarande hungrig".

hmm, rubriken är inte alls ett citat av en bondtölp!

Come on. (Corven)

 

Mickaela och Antonia.


Antonia.


Antonia.


Snobbhästen Viktor.


Natta och Corven.


Natta och Corven.


Natta och Corven.


Natta och Corven.


Natta och Corven.


               Östby glänsa själv.
              

Godnatt!

X-men

blev inge fotat i helgen men det blev en massa bilder från stallet idag som jag kanske laddar upp imorgon för nu ska jag sova.




Godnatt!

Goddag!

hejsan! idag äre sol och riktigt härligt ute, jag har legat och solat snart 2 h, ska bege mig ner till stalle nu en sväng när det är så fint väder.
Ihår kväll hade vi riktigt trevligt och tro de elr ej men jag tog kort!... me mobilen. Så jag laddar upp mina sunk-kvalla-bilder så blir alla nöjda.

Igår (under dagen)
 

Igår kväll.



Idag.

Gamgubben va ju tvungen att komma me på bild. We love it.

Hadé bra!

favorit i repris!

Idag har jag spenderat dagen i stallet då vi äntligen har börjat skritta igång glänsa igen, hon har vare/är svullen på höger fram så hon har stått en vecka. Nu ligger jag ute och solar i typ storm, skit härligt...
Dessutom så hade jag börjat vant mig vid att jag inte skulle ha gratis sms och att jag faktiskt hade 98 kr att använda på en månad men nej då ska jäveln till mobil surfa litte till på internet så jag endast har 38 kr kvar, skit bra d här!
Lagomt förbannad just nu, men vad kan man göra.
Ikväll ska jag dra till Sara och kolla på robinson och umgås,
synes!

Ändrade planer!

Har haft en riktigt trevlig kväll med ek(vi 2:or) och nu har jag insett att jag inte alls tänker ha på mig HM klänningen på avslutningen, beställer därför den här klänningen från nelly ist!


(www.nelly.com)

"LÅNA" riktig utrustning.

godmorgon! Har just vaknat, kl är 12 och jag är skittrött. Solen är framme men det verkar inte vara nå soltillfälle så jag sticker ut och går en sväng efter jag har ätit frukost och fixat. Sen får jag se va ja hittar på innan jag och emma(??) drar till körfältet ev om körfältet kmr hit, skit samma.
Är hur som helst inne på mitt 3e mobilheadset nu då jag pajjat dom andra totalt, min kanin är inne på sin 2a pajjade mobilladdare så jag snyltar därför på syrrans varje kväll. Och igår laddade min mobil upp sig på nätet och jag hade just tankat med en hundring då mitt sms avtal drar 99 kr i månaden och gissa hur mkt pengar jag ´hade kvar? 98.6 kr!
varför är jag ens förvånad? idiot mackapär..
(japp, jag stavade mackapär "M A C K A P Ä R.")

Aja hadé bra!


Rent hus!

idag är det torsdag och man är ledig, tjoho! Tog mig friheten att sova till tolv sen blev det till att städa då mamma har tittat för mycket på rent hus och skrämms med att det kmr odlas silverfiskar i mina enorma högar med kläder. Efter jag hade städat stack jag ut en sväng och gick och nu sitter jag här och ska bara spara det här inlägget innan jag duschar, drar till Märta och tränar lite på mina dansrörelser(haha), drar till pappa och blir bjuden på middag och till sist drar jag och Märta ner till fjoll och tittar på film med Jimmy och Stefan.
Hadé bra!

Inga bilder idag heller, ska kanske få långa riktig utrustning snart så då jävlar blir d bilder.


LEDIG!

fan, nu är man ledig tills på måndag, skönt! dessvärre så regnar det ute och dessutom har årets första åskväder just upphört. Jaja, till veckan kommer sommarvädret sägs det, tjoho!
Vad som händer idag är inte riktigt bestämt men jag vet att jag snart ska ut och gå en sväng i regnet vilket brukar vara mysigt. Nu tänker jag mest sitta lite vid datan i min varma, stora tjocktröjja och mitt skabbiga hår och vänta på bättre tider, Hadé!

...

Modell: Natta.





              

              

              

              

Kärleksveckan.

Blev inge skrivet igår.. har ingen ursäkt för jag gjorde fan ingenting typ. Men jag håller på att jobba med bilderna jag tog i söndags så snart kommer det litte bilder att titta på och kritik på bilderna gillar vi!

Det är hur som helst kärleksveckan på torvallaskolan för niorna den här veckan. Slappt och man gör inte så mkt, igår hade vi en utbildad sexolog som pratade i klassen och vi fick veta att sexlusten ökar INTE om man äter bebisar till frukost, nått att tänka på. sen skrev vi dikter, min löd så här:
" kärlek är som en tallrik med flingor och fil, som den ljuva kicken du får av en sil. Injincera den försiktigt så känns det på riktigt. Sen kan vi tillsammans vandra flera mil." that´s deep!

Idag kollade vi på en film, som vanligt så har glömt vad den hette men den va vell okej. Efter det fick vi en foto uppgift att vi skulle ut i naturen 2 och 2 och fota nått som har med kärlek att göra. Jag och Märta gjorde tillsammans  vilket gick litte knaggligt i början då båda ville slita sönder varandra, men det löste sig och vi finulade ihop en bild till slut.


Resultatet. Tolka den som ni vill!
"No matter what."

Nu ska jag som sagt jobba klart med bilderna sen i söndags och sen dra till stalle,
Hadé!

FOTO.

Jag träffade Loviza idag, mkt trevligt! Vi gick runt och prata i solen, spelade kort, kollade på filmen "klick" och Åt grillat!

När hon stack hem så gjorde jag i ordning natta för fotning, höll på i 1-2 timmar innan ja började själva fotningen. Gav mig på en rosett uppsättning, det gick vell sådär tkr ja, aja kameran dog när jag laddade upp bilderna så jag laddar upp en litten bild så kmr dom bättre bilderna imorgon.

Nathalie.


Nu ska jag äta kvällsfika och gå och lägga mig sen. Hann aldrig duscha så jag får kliva upp imorgon innan skolan, hmm..
Godnatt!

Norge!

Norge vann, sötast grabb iaf! vi hade väldigt skojj hemma hos Märta igår och allt löste sig fin fint. Orkar inte berätta hela kvällen, bilderna får tala, moha.

Fr höger. Vanja, Camilla, Märta, Agnes, Emma, Nichole och Isabelle.
(Foto: Karin Bergström)









(Foto: Karin Bergström)


(Foto: Karin Bergström)





Bananen vafan!


(Foto: Karin Bergström)


Ne nu äre fin väder, har just kommit hem från emma, vi satt uppe och prata om ingenting till 3 och sen somnade jag där för jag orkade inte dra hem. Lite trött iaf och nu ska jag dra ut i solen sen ska jag träffa Loviza för första gången på väldigt länge, kul, kul!
Hadé!

1, 2, FAN!

igår kväll våldgästade jag folket i Torvalla by, vi jonkade med en omöjlig boll, såg på när de kastade vatten på varandra och flummade runt. Meningen var att alla skulle cykla hem och sen träffas igen så jag tog emmas cykel, vet ni va, den står fortfarande här.. misslyckat projekt då jag somnade i soffan . Hur som helst, nya tag idag när vi ska träffas ett gäng hemma hos Märta och kolla på melodifestivalen, hejjA Sverige! vi kan behöva d.
bilder kommer sen då jag ska släpa med mig kameran och ta litte hemska bilder på folk!

dagens citat!
emma: -Varför ringer hon till dig?
Leijonberg: - Hon.. till mig..?


bilder sen igår.
(mobil bilder, igen!)




ne, nu ska jag äta frukost och dra ner till stalle sen,
Hadé!

fiskjävel.

nu äre helg och nästan allt i skolan är över, härligt! jag är förövrigt jävligt glad idag pga den lilla anledningen och för att jag snart ska klippa mig.
var och handlade på stan me märta idag, kom hem med helt fel grejjer men nöjd är jag men nöjdast är nog räven!
Tänker hur som helst klippa upp håret riktigt den här gången, kanske färga mörkbrunt? har trots allt inte vare hos frisören på kanske 5-6 år? det är nog dax! Nu ska jag försöka hitta nån kuse som vill leka med mig,
Trevlig helg!

Ska snart fota porträtt på Nathalie också, måste bara ha lite isperation först..

"Men gud bevare mig väl!"

tråkig, flytande text på g!

Idag har jag insett hur illa tränad jag egentligen är, spelade nån konstig brännbollsliknande grej på idrotten och efter gympan hade jag inte ens styrkan att ta av mig skorna, känndes lite sådär va.
Hade bokprov där jag i stortsett skapade en ny bok pga av en sjukdom jag har, den kallas "lika glömsk som en guldfisk" och nu sitter jag här och har för mycket att göra vilket resulterar att man bara sitter av tiden. Funderar på att boka en tid hos frisören och göra nånting åt fanskapet jag samlat på mitt huvve.

dessutom så har mitt minne blive så illa att jag inte har några internkämt att leva på, fan också.
ska hursomhelt jobba mig ner i köket och mixa ihop nån middag innan jag drar ner till stalle en sväng. Ikväll skulle jag hitta på nått med Märta och sen göra klart det mesta på SOn, imorgon ska den in, SKÖÖNT!

Tattoo/3.



tok ett brejk och påbörjade den nya tatueringen.
(Mer skuggning och tribeln ska fyllas i med svart.)
Den är inte riktigt klar än men snart så!

höftknäckar´n?

två ntaionella idag, gick lika dåligt på båda men nöjd är jag.
fick min klänning från HM idag, ja jag blev ju inte hel nöjd men den får vell duga, satt slapp i ryggen så jag ser ut som en knubbsäl i den men fram med sy maskinen så fixar d sig. Idag satt jag helt ensam på bilden och jobbade på min jävla tavla som snart får mig att gråta, dessutom hittade jag min mapp med bilder, kul att se!

Tur att man har en grym mobilkamera.


nu ska jag slita häcken av mig den här veckan sen ska jag äntligen få slappna av!
hadé!

Sovmorgon!

nu sitter jag och väntar på att klockan ska få fart så jag kan gå till skolan, vaknade lite tidigare en nödvändigt och det är bara segt att sitta här hemma och inte göra nånting. Nationella prov i tyska är det som väntar nu, lite sådär tycker man om det. Idag när jag kommer hem ska jag förmodligen ut och gå en sväng innan jag sätter mig ner och gör klar all skit i skolan, efter den här veckan har vi typ INGENTING kvar, ganska skönt!

igår skrev jag ingenting men jag stack iaf till stalle och tog en tur på glänsa och på kvällen var jag helt slut i bena och glodde på desperat. det var allt.
Hadé!

proppa tårta!

Idag har det inte hänt så mycket. Var på skolan nån lektion och fick sen håltimme innan lunch, stack hem och åt "lunch", hade syslöjd där jag lyckades klippa tyg i nästan 2 h, drog hem och hjälpte till med surprise-middagen innan mamma kom hem, åt middag, proppade tårta, sprang sakta framåt med tårta fulla magen och nu sitter jag och drygar över reflektioner och ska snart duscha och dö till i sängen.

Adiós!

Grattis!

idag fyller mamma 39 år, får jag höra ett grattis?
(Märta har även namnsdag, grattis)

mamma i egen hög person.

(foto: Natta)

Nu ska jag iväg och dona tills 39an kmr hem, kärt barn är man ju trots allt!
hadé!

propp slut!

Imorse cyklade jag ner till stalle, red en sväng och donade på ett bra tag, cyklade senare hem desperat efter mat och nu känner jag mig hög på efterrätt. Jag är helt slut i bena efter att ha cyklat som en dåre och jag måste duscha och göra nått vettigt nu, imorgon äre skola och tiden går bara fortare! Börjar snart på en annan skola, ensam är man också, shoot!

aja, hadé bra!

vålbacken & grillfest.

fotade som sagt på vålbacken i morse, klev upp sju vilket är alldeles för tidigt.
(ridhus skärpa på alla bilder, usel skärpa med andra ord.)

            Emma och Goliat.
           


                        Sandra och Viktor.
                       
                        Jojjo & Ljublik och Sandra & Viktor.
                       
                         Sandra och Viktor.
                         
                        Sandra och Viktor.
                       
                        Heil Hitler?
                       
                        Sandra och Viktor.
                       
                        Sandra och Viktor.
                       
                        Sandra och Viktor.
                       
                        Jojjo och Ljublik.
                       
                        Viktor slogum.
                       

Nu har jag just kommit hem från grillfest hos Tine som har skräck för stjärtgubbar och även fyllt 23 år om jag minns rätt, grattis! Hade riktigt trevligt och nu måste jag sova en vecka framåt känns d som,
Godnatt!

...

blev litte fotat ida me.



  

Lyckad kväll!

Imorse fick jag verkligen plåga mig upp ur sängen efter 45 min´s "SNOOZANDE", gav mig sedan på att kolla på nyheterna men somnade istället i soffan och jag har dessutom ont i största delen av min kropp. aja, mina tår har iaf fått tba känseln så jag ska sluta gnälla.

som vanligt hade vi en väldigt slapp dag idag, vi fick lära oss vart i stockholm vi kunde köpa knark, efter hur lång tid en langare kom fram med ett erbjudande och vi fick även en tillsägelse att supa?
d va skolan för idag och nu ska jag jobba och ut och röra på mig en sväng sen ikväll ska jag umgås med Märta
Trevlig helg!

Imorgon ska jag fota på Vålbacken så snart kmr d bilder.

Free pirate bay!

skolfoto idag, blev riktigt lyckat men jävligt kladdigt, torvalla skolan luktar nu unken fil! den bju vi på.

Pirates!

FIL-delare.



lägg märke till att jag inte fick igen mina byxor, dom krympte i garderoben.


vi gjorde en deal me lärarn att vi som va kvar städade upp och slapp komma
på lektionen i eftermiddag. så här såg d iaf ut efter vi hade kastat fil hit och dit.

Nu sitter jag och luktar fan av torkad fil, sen blire till och skrubba som fan, cykla till lillänge och köpa skor till ikväll och sen blire "ikväll". Dans, får se hur d går.
Hadé!

Brått.

idag har jag vare i skolan, satt som vanligt av den mesta tiden men har även förberett för imorgon inför fotot, det ena ledde till de andra och en del i temat har inte ens nån mening men jag är på ändå, alla har olika synpunkter och det kan bli kul och se hur det löser sig imorgon.
Nu har jag just kommit hem från en lång dag i stalle, stack härligt nog ut på en lång ridtur med Sandra(länge sen nu), min mobil  hade damp vilket skapade problem och nu har jag bråttom till duschen då jag måste fläta tusen flätor i håret innan jag lägger mig, vem som helst kan förstå att jag ska vara en pirat imorgon, avslöjad.

lägre än glocalnet.

hann inte med att skriva igår, hände inge speciellt då mitt liv är ganska enformigt nu men jag va i skolan, red en sväng på glänsa och pluggade. SPÄNNANDE

ida hade vi matte nationella del C, ja va kan man säga, på hundra minuter gjorde jag 3 uppgifter, mer än så behöver jag nog inte säga.
på SOn körde vi hänga gubbe och helt fel gubbe blev hängd, på matten så fick vi INTE gå hem men d va lugnt om vi gick hem?, förrvirrande.. När jag kom hem rotade jag igenom garderoben för att hitta kläder till fotot på torsdag (klassfoto för niorna) och sen har jag slitit lite extra på bena när jag va ute och gick just.

har förövrigt beställt en klänning nu, sket sig
med alla mått på den jag egentligen ville
ha så d blev den här fast i Rosa/röd istället.


(www.hm.com)
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blire råplugga med Märta inför SO provet imorgon.
Hadé!

News!

dagen blev lika tråkig som jag förutspådde. Har lite panik över dom sista veckorna i skolan, vet inte varför då jag förmodligen kmr in på frisör men hur som helst stå stängs omvalen imorgon och that´s it!

Jag har just kollat på wipeout och nu sitter jag och drygar vid datan och lyssnar på Märta´s cover om och om igen, även om jag har en massa att ta itu med.

(foto: Lars Gustafsson)

Märta - White horse (cover)

Lyssna på låten, grymt härlig röst människan har alltså?  
älskar biten från 00.37 och fram till refrängen.


SOL-intervaller.

idag är det för mycket moln på himlen för att sitta ute och plugga, man får kuta ut, kuta in, kuta ut osv. Det är ju ganska tråkigt med tanke på att sitta ute i solen och plugga inte är så tokigt, nu blire döds tråkigt när man måste sitta inne och plugga.
jaja, nu tänkte jag försöka få nån klänning beställd,
Höres!

"Elvis is alive! *PANG*"

haha ikväll stack jag och märta in till stan och kollade på "Hannah montana the movie" d va as trångt i biosalen och alla bara skrek och herregud vilket liv!.. kanske inte, 6 st i hela biosalen, inräknat mig och märta.
Hur som helst så hade vi grymt kul som vanligt, höjdpunkten under kvällen var när det blev reklam, när nichole tittade fel på busslistan så vi missade den mest troliga bussen så en viss mamma fick springa ut till garaget och skjutsa oss in till stan men även när Märta brast ut med ett grovt "MEN!" så det eka i hela biosalen(för att överdriva lite).

Nu vill jag gråta när jag tänker på morgondagen! en jävla massa till skolan som inte är klar, mer skola, ut och springa, skola, skola, skola och SKOLA!
Japp, så ligger d till, jag kmr dö i förtid.

Godnatt!

"Debussy"

Hade riktigt trevligt igår kväll, umgicks med märta och vi gick runt och insåg att de va segt, cykla på affärn och köpte gott gott, kollade på twilight och garvade som as, en vanlig dag med Nichole och Märta.

Idag har jag solat och vare i Svensta på dollar store, fick med mig litte saker hem med en ganska balanserad budjet!


  
älskar förövrigt sommaren!

Nu ska jag hitta på nått, ut och springa elr nått, ikväll vet jag inte vad som händer, nånting iaf!
hadé!

20+

Idag har jag vare i stallet, red ut en sväng barbacka på glänsa och min rumpa har mått bättre än den gör nu. sen cykla man hem och snart ska vi äta grillat men nu ska jag hoppa ut i solen ett tag!
hadé bra!

Majsbrasa!

Igår grillade ja, ek och melin nere vid sjön, kallt som tusan men ändå toppen! Ek halkade på torra stenar, vi mötte "komrimerade" folk, anna nynnade falskt och en ny slang upptäcktes, FATT.

Efter vi grillat våra degiga hamburgare gick vi runt här och där, bla i badhusparken och hade allmänt trevligt.
Bilder sen igår kväll!

Sjön.

   

grillar´na!



Anna och ek.

Grillmästarn!

Melin

fyverkeri.

sjön

Melin och ek.             

sjön.

                  Majsbrasan.
                 
               Melin.
              


RSS 2.0