GUD HATAR MIG

Idag känns det som att skolan verkligen har kommit igång då man redan springer runt och gör små projekt, spännande. Efter skolan blev det inventering i massor, vi blev dock klar på 3 timmar, så fort gick det iaf. Dock har ja aldrig haft sån mensvärk som ja hade idag, trodde seriöst ja skulle dö ett tag.. skitgrejer. Nu ska ja lägga mig och sova i tid så ja orkar upp på skolan imorgon och senare på dagen, klippa en massa.
GODNATT

SKOLDAGS!

Då var skolan igång igen. Känns både skönt och jobbigt på samma gång. Det jobbigaste att tänka på är projektarbetet som ska hålla på hela trean typ om ja fattat rätt.. har ingen aning om va ja ska göra. Hade ett förslag som min mamma total vägrade att låta mig göra, att leva som ett fattigt barn i afrika och se hur det påverkar en. Sen hade syster ett förslag om att ge sig på att göra glänsa till en fin normal ridhäst vilket kanske skulle vara svårare än att svälta sig själv typ. Men hon måste ha rökt på eller nått men det hade varit kul. Men då kommer tanken, "ska det inte handla om frisör?" och jag har fan ingen aning. Det borde vell göra det?
Nu har ja just tagit mig en promenad och ska hoppa in i duschen och se hur d ska gå med naveln, spännande. Sen kryper ja in i min onepiece och kollar på vänner och äter min sista BJ innan gymstarten går igång igen! hehe. Imorgon blir det skola och inventering hela dagen.. suck.
HADÉ

DÅ VAR DET GJORT!


SKOLAN IMORGON

Imorgon börjar skolan.. Jag har spenderat dagen hittills med att ligga och sega i min nya onepiece medan ja tittat på Oprah och Tyra Banks show, skönt. Nu har ja just bytt om till tränignskläder och tänkte ta mig en lugn promenad till pappa för att lämna lite presenter, har ju haft hosta hela veckan i turkiet så nu ska ja ta det lugnt tills den är borta. skit.
Jaja ikväll blir det film med Linda sen sover ja där sista natten innan skolan börjar. Herregud, nu börjar det igen. Jaja nu ska jag bege mig!
HADÉ

HEM LJUVA HEM!

ÄNTLIGEN, efter 12 timmar på arlanda, väntandes på tåget, så är vi hemma. Har haft det underbart i Turkiet, mycket skratt och idiotier, precis som d ska va. Just för tillfället känns d bara skönt att vara hemma och nu ska ja sova i min egna säng för första gången på läänge.
GODNATT. bilder kommer.

PACKAD OCH KLAR!

CATTY GARDEN

Nu har ja ökat vikten på väskan till så mycket som 8.5 kg + handbagaget på 1.5 kg. Hittade ingen jävla strandklännign så ja kommer se ut som en jävla tomte eller nått för ja drog bara fram nått gammalt puffigt. jaja d kommer bli så bra så! Nu ska ja sega nere i soffan och tagga tagga tagga!!


IMORGON IMORGON IMORGON..

Nu har ja just kommit hem från frösön, Lindas tatuering vart grymt snygg iaf och det var jävligt intressant att se på. Snodde en bild från lindas telefon då ja inte hade kameran med mig.

Nu har ja just ätit middag och ska hoppa in i duschen och ta mig en låång dusch innan ja fortsätter packningen inför imorgon. satsar på att landa på ungefär 10 kg,(just nu, 5.7 kg). Sen blir det vell till att peppa peppa och äta godis och peppa lite till! jag längtar så sjukt mycket!

JAG ÄR SÅ GLAD.

HALSONT

Jag kommer aldrig packa klart.
Nu ska ja sova.
Imorgon följer ja linda på frösön som ska tauera sig.
JAG E SJUKT TAGGAD!

GÄVLE & STOCKHOLM


TVÅ DAGAR

Om två dagar far vi!
Idag började dagen med att ja tänkte hoppa ut genom fönstret och avliva gräsklipparen utanför då ja blev väckt 9 vilket är alldeles för tidigt.. somnade till slut nere i soffan med tven på högsta volym och en kudde över huvudet. Nu har ja just tagit mig en promenad och kollat på kejsarens nya stil med syster och nu blir det duschen innan vi drar på middag hos pappa.
HADÉ

NYKTER SOCKERHOLIST - FICK ETT ÅTERFALL

Idag har d varit segt. Gått promenad då ja förstörde mina benhinnor igen när ja sprang i mammas skor igår och sen hann ja inte med så mycket mer innan ja for på middag hos ek i nya lägenheten tillsammans med sävelid och melin. Hon bjöd på spaghetti och kassler i ostsås(jag e svag för ostsås) och till efterrätt blev det blåbärspaj med marsán sås(jag är även väldigt svag för marsán sås) och sen kollade vi transformers innan ja for vidare mot stam för att hämta en väska av johanna och äta upp allt pappas godis(väldigt svag för lakrits och choklad). Nu har ja just kommit hem och ätit ännu mera och fortsättningen av transformers 3 väntar.
GODNATT

DOUBLE CHEESE & CHILI

Jag har fått ett litet återfall.. och jag älskar det.


DOUBLE CHEESE & CHILI

Jag har fått ett litet återfall.. och jag älskar det.


PENGABRIST, SKIT SKIT SKIT

Nu har Julia just åkt hem o ja o natta har tittat oss igenom en gammal favorit, "3 ninjas" filmen, helt undebar! Hade som vanligt riktigt skojj med fjant och förhoppningsvis tar vi oss till sundsvall imorgon med melin och ek. Fattas bara en liten del, BILEN. Vi åker om bara fyra dagar nu dessutom, sjukt. Nu ska ja ut o springa tills mp3en dör.
+ så smaskade ja på en BJ under skräckisen igårkväll, men den va ja värd på nå vis..?
HADÉ

DET SKULLE REGNA PÅ EN SÖNDAG, INTE MÅNDAG?

Skrattade hela vägen tillbaka efter springturen då d i stortsett hälldes
en syndaflod över mig nyss. Fy fan. Nu är Julua snart här och jag sitter
som en blöt valross på en handduk.. bra jobbat.

HADÉ

JAG TAR MIG INGENVART

jag e så segstartad efter ja vaknat så ja borde skriva en bok om det. Nu är klockan halv tre och jag har just bytt om från pyjamas till träningskläder, tänkte hinna ut på en springtur och fixa litte innan julia kommer senare, myspys. Insåg även idag när ja pratade med sävelid att det vi åker i helgen! trodde d va nästa helg! Nu blev d bråttom.
Ne, istiden utanför väntar på mig.
HADÉ

JAG VILL HA CHEDDAR. NU.

Dra o ser skräckis på stam med sandra och natta! jag e hungrig.
HADÉ

PÅ EN SÖNDAG SKA DET REGNA

La mig vid fyra igår då johanna kom o hälsade på efter märta hade varit här. Vi satt och snacka till två som vanligt och hade allmänt trevligt. Idag vaknade jag ett såklart, och nu har ja just ätit min underbara frukost och ska bege mig ut o springa snart. Idag blir d bara segt, träning och kanske nån film. Söndags nöje. Den här veckans nöje?
Imorgon ska jag umgås med saknade fjant och kanske förhoppningsvis handla en väska och några kläder tills turkiet.
HADÉ

EASTERN PALACE

Idag sov ja till ett och la mig och kollade på en debatt om jordbruk(?). Fick panik senare då natta kom ner och sa att vi skulle åka till eastern redan vid fyra(Johans föräldrar bjuder på middag) så klockan två stack ja ut och sprang i ren panik, slängde i mig ett glas vatten när ja kom hem och hoppade sen i duschen. Höll både på spy och svimma i duschen så ja fick sitta ner och duscha lite som en invalid. Bra jobbat. Nu är ja klar och jag har tom en halvtimme till godo.
HADÉ

MITT SKÖRBJUGG HAR BÖRJAR LÄKA..

Idag har ja vart en surknul och opepp på att visa mig för allmänheten. Men en hel kvälls biltur med sävelid gjorde mig såklart gladare! Nu har ja just kommit hem och ska snart släppa tillbaka pelle i buren innan ja somnar som en döing. Imorgon ska ja sova.
GODNATT.

SÄVELID HAR NUMERA KÖRKORT!!

Uppe med tuppen idag! har just klippt färdigt Tom och nu ska ja ut och springa. Emma tog även körkortet idag så sjukt mycket grattis till den bästa! Nu blev man glad..-are!
HADÉ.

GODNATT

Va har ja gjort idag? tränat, segat, tränat, segat, segat, ätit, tränat, ätit, ätit, ÄTIT. For iväg till linda o kollade film med hon å kopka sen och nu har ja just ätit kvällsfika och ska starta Transformers 2. hehe. Imorgon blir det till att kliva upp tidigt och klippa och sen börja träna, skönt att ha de gjort tidigt tror ja. Får se hur länge d håller.

PRECIS SOM DET SKA VA

Jag kunde knappt resa mig ur sängen imorse för ja har sån träningsvärk.. och jag älskar det. Idag blir det mer träning. Jag är redan helt slutkörd.
HADÉ.

TRANSFORMERS

Nu är jag äntligen fräsch och är så seg i kroppen så ja kan inte gå. precis som d ska vara. Startar transformers filmen som ja aldrig sett förut men tänkte d va dags när någon nära är villig att tatuera in en av namnen i filmen på dens kropp, och sen släpper ja ut kaninen ett tag också innan ja somnar.
GODNATT.

TRÄNA..?

Idag blev det stan med ek, melin och frida. Letade lite lampor åt ek då hon flyttar till helgen, jag själv köpte en dyr(?!) rakhyvel(har aldrig hänt), solskyddsfaktor 50(!?) och en BIKINI?! jag hittade en bikini vilket ja fortfarande inte fattar. Nu ska de bara sys lite i den så sitter den vell som en smäck! Nu när ja hitta bikini kan ja också meddela att något drastiskt måste hända med träningen! Så i panik gjorde jag iordning ett träningsschema och jag har endast 13 dagar på mig, hehe d kan vi vell fixa..
VARJE DAG:
40 min springtur
20 min promenad direkt efter
Styrketräning - 30 utfall, 100 situps och 50 rygglyft.
40 min promenad.

MITT MÅL: Sylvester Stalones kropp i Rocky filmerna.

Nu ska ja fortsätta mitt program då ja är klar med hälften bara..
HADÉ.

MÅSTE HITTA BIKINI, NU!

Nu ska jag och mitt hårstrå som fastnat i halsen dra vidare mot ek så tar vi oss en promenad in till stan för att kolla runt och så småningom kolla tatuering åt ek, spännande!
HADÉ.

HEMMA!

Ja e så hemmakär. Har haft d sjukt kul i Gävle och Stockholm, fått lite bältros(eller s.k. "herpes blablsaaklajg"?) i armhålan också såklart så nu tuggar ja tabletter, smörjer armhålan i fet salva så d ser ut som ja svettas fett eller nått mysigt, och nu hoppas ja bara på att bli helt frisk till vi ska utomlands om mindre än två veckor. Skit. Bilder kommer när natta släppt taget om dom.
HADÉ.

ROADTRIIIP!

Idag har vi vare hos lillkusinen william och firat marielle som fyller år, efter det tog man en promenad och fixade till hästen och nu sitter ja och väntar och väntar.. och väntar på att sävelid ska höra av sig så ja kan cykla till stam och grilla med henne och erica. Jag är så hungrig.
Imorgon bär det av till gävle med lillebror och pappa, sen vidare till stockholm och kanske t.o.m vidare mot nån båt-trip med övernattning också? ja kommer behöva starka droger för att kunna kliva på den båten, d är något som är säkert. Så nu blir man bort i en vecka!
HEJSVEJS!!

MITT HEADSET...!

ja ska stuva min idiot till kanin.
GODNATT.

VÄRMEN DÖDAR

Idag har ja klippt Michel och Tom, glömde såklart ta kort på Michel då han hade lika bråttom som räven(inte d att jag är glömsk eller så) men ja fick iaf ett efter-kort på Tom. Fick även för första gången klippa "min" frisyr som ja försöker övertala alla till att klippa utan att lyckas. Strecken på sidorna va ett helvete, kan ha tagit fram ett gosedjur att träna på innan, d måste varit lugnande för stackarn..
Nu ska ja skynda mig ut att gå en sväng innan ja drar hem till sävelid o segar.
HADÉ.

JAG ÄR TRÖTT

Har inte kunnat sova någonting inatt då emmas rum som vanligt kändes som någon tropisk plats med 45 grader varmt ungefär. Sen prata na lite i sömnen som vanligt. Inatt skulle hon banne mig ha en hööks-katalog. Nu tror ja att ja ska ge mig på att ut och springa eller nått och hoppas på att ja inte somnar under färden.
HADÉ.


RSS 2.0