JAG VILL BLI FRISK.

Idag klev man upp och tog en promenad till körskolan med linda. Gjorde några test och blev upphämtad av ek o följde med när hon provred en häst sen. Kom hem, åt en pizza och sen har ja duschat och just kollat på big brother. Den här dagen har gått så himla fort av någon anledning och imorgon blir det till att måla hus med julklappen i aspås(?) eller nått. Hoppas d blir fint väder. Skulle ju lägga upp litte bilder sen igår tänkte ja.. men d blir ju ganska svårt när min syster har tagit den och dragit på trav i bergsåker.

Nu ska ja ha mer glass och glo operationer som vanligt.
Godnatt.

SNART, SNART, SNART..

Körlektion imorse, gick toppen. Sundsvall senare med tjejerna, sjukt kul och spännande som vanligt. Handlade faktiskt rätt kontrollerande då IKEA tydligen var d viktiga stället att vara på, men d va bara bra för min plånbok. Tror ja la ut mest pengar på mat och godis ändå.. som vanligt då. Kameran åkte med för första gången på länge och ja slänger nog upp lite bilder imorgon.

Imorgon tar ja mig en PROMENAD med linda in till stan och tränar tränar tränar körkortet. Men nu ska ja påbörja ett Glee avsnitt och se om d är nått att se på.
Godnatt


Hur man lättast tar kål på öronen.

Cyklade in till stan, GICK senare hela vägen hem(med cykeln stadigt bredvid mig), tappade cykeln på mitt headset och bröt öronen, åt lasagne, färgade märtas hår efter ett bra tags förberedning, duschade och nu ska ja göra mackor och kolla big brother sen. Imorgon blir det körlektion tidigt på morgonen och sedan bär d av till sundsvall direkt med sävelid, melin och ek!
Hadé!

"Och vad fick jag? ingen gen och inga bröst."

Idag greppade ja Mp3en och tog en lång promenad i solen innan ja la mig och solade, fixade lite i stallet, hälsade på sävelid och bara gick i en evighet. sjukt skönt. Sen blev det grillat och kubb med sävelid, natta, denise och hennes kompis, jag har genen, och nu har sävelid just åkt hem då jag har tvingat henne att se big brother med mig.

ja saknar tiden då man för första gången hedde en picett mot
ögonbrynen och ryckte bort alla strån man hittade.

Imorgon blir det premiärtur på cykeln då ja tar cykeln in till stan och fixar lite saker och gör ett desperat försök till att göra matteprovet med linnea. Sen blir det till att cykla hem och hjälpa märta med att färga håret också, får se va som händer sen. Vi ska ju till sundsvall på onsdag direkt efter min körlektion, ska bli så sjukt härligt! Men nu ska ja borsta tänderna och tvätta ansiktet innan ja släpper ut kräket ur buren och lägger mig.
Godnatt.

Från dunjacka till shorts.

Idag har ja solat hela dagen då d är helt sjukt hur bra väder d har blivit. Tog en promenad till stallet med syster också innan momma kom på fika. Senare idag blev d grillat med pappa, natta och nicco och sen klippte ja pappa och nu sitter ja här i sängen helt utslagen av någon anledning. Kaninen skuttar omkring och ja kollar på nått program om transor tydligen. Får se om ja kanske drar ner till stallet imorgon eller latar och lägger mig i solen. bara för d här så kommer d regna.
Godnatt

GOODMORGON.

Vädret verkar vara minst lika fint idag så ja skyndar mig ner till stalle o sticker ut en sväng med kraken igen. Har ont i HELA kroppen sen gårdagens sväng, d gillar vi. Senare idag ska hanna få slänga i lite färg i håret på mig och sen blire kanske grillat?
Hadé!

Jag älskar solen.

Skitfint väder idag, fick nå fnatt och drog ner till stalle för första gången på typ 3 månader. Stack ut en sväng med sävelid o kungen, herregud vilken idiot hästen e ibland. Jaja vi kom hem levande med endast en trasig tygel på merit listan. jag e nöjd.

Gammal bild på kraken o mig.

ne nu ska ja skynda mig in i duschen innan ja förlorar min duschplats på schemat, drar vidare till märta och äter mig fet sen, d är ju d påsken handlar om.
Hadé!

PÅSKLOV!!

klassfest igår tillsammans med några från idrott och hälsa, hade sjukt skojj även om ja kom hem med svarta strumpor där hela hälarna var blottade och utan mina 45 kr som nån fräck jävel tagit.

Idag när ja äntligen tagit mig hem, så somnade jag till klockan sju då big brother började, var helt säker på att det var en ny dag och fick litte smått panik, ätit en massa goda ostkrokar, nån choklad boll och mackor, och nu ska äcklet hoppa i duschen. Pelle biter i buren och jag MÅSTE städa mitt rum om ja ska överleva.

"Tänk om man satte allt i perspektiv, man kunde vara fattig och sjuk i ett annat liv."

Lyckan som uppstår när man inser att det här var den sista mattelektionen.. NÅNSIN. Ska bara till å göra ett hemprov sen lämnas böckerna in och man behöver aldrig se dom mer.

Idag efter skolan segade ja runt med julia på stan innan vi stack och hämtade ut våra anställningsbevis inför sommarjobbet. Segade även ut tiden på gouter med sävelid och "hennes" julia innan ja drog hem. Nu har ja fixat klart en tavla och pysslat ner en annan tavla och donat runt lite på rummet. Nu ska ja dra till Märta och rota igenom hennes garderob lite.

Tavlan som monterades ner och aldrig åker upp igen.

Tavlan som åkte upp. sjukt svårt att rita på duk då detaljerna förstörs.


Hadé!

JAG ÄR FAN KLAR MED TEORIN.

jag är fan klar med teorin på körskolan, när ja rättade sista testet och det stod "godkänt" så var det inte lyckan som skrek i hjärnan på mig, utan snarare paniken. livrädd för det här med körkortet ja. Jag ruttnade när ja kom hem idag tillsammans med min syster som har mögel på sina halsmandlar och nu vill ja bara bli frisk så man kan börja leva som en normal människa igen. har verkligen inte gjort ett skit idag. Nu ska ja byta om till gosegos och kolla bb innan sängen.
Godnatt.

JAG BLIR TOKIG.

Tog ut segern i förskott lite med det här att bli frisk. Är sjuk fortfarande såklart och sjukare blir jag i huvudet om min kanin jävel inte slutar bita i buren. SERIÖST.
Godnatt!


Teletubin åker på och nyponsoppan åker fram.

Nu är den äntligen klar, skulle kunna småpeta på
den flera dagar till men nu får det va. Skuggorna
blir lite skeva när man lägger in på datan men den
blev helt okej.

Nu har ja just duschat och känner mig tio gånger fräschare, börjar även på att bli bättre nu så d har hjälpt att ligga inne HELA helgen.. Nu ska ja nog göra nyponsoppa och tvinga natta att se film med mig då alla i huset är borta och firar momma. Vi sjuklingar stannar hemma så vi inte tar kål på momma eller nått.
Hadé!

Jag får jobba på det!

Min syrra går runt som en vandrande vålnad med
tennisbollar till halsmandlar, jag snorar som ett äckel
och hostar som en gammal gubbe med bröstsmärtor,
min mamma är galen på johan för han låter hela tiden,
ungarna gillar läget med deras chipspåsar som ja dregglar
över och kaninen biter i buren så ja blir sinnessjuk. Lätt
bästa helgen i mitt liv.

Men men för att vara lite positiv så har ja sett en jätte
bra film som heter "Charlie St. Cloud" med Zac efron
bland annat och nu väntar ja på att ja ska få "Water
for elephants"
av ek. Har även haft ett till wildcard?
haha glass som vanligt och nu är ja äcklad av chokladsås.
Är även snart klar med min teckning, så sjukt länge sen
ja ritade av någonting så allt blir ju lite fel här och där så
likt blev det inte men ja får jobba på det.

Hadé!

SPIRIT!

Fortfarande sjuk. Har inte tålamod till det här och
jag vill ha ett till wildcard, hehe. Nicco har hämtat
hem spirit filmen så jag bänkar mig vell framför den
med nyponsoppa snart. Ger upp ritandet för tillfället
bara, blir galen när det inte blir som jag vill.

Hadé!

(01.00) I will always return - Bryan Adams + ritar.

Gav upp den andra bilden(såklart) och påbörjade
en annan istället. den är inte ens i närheten av klar
som man kanske ser men ja har haft ett helvete med
munnen och ögat, ska fanemej få till det också. Ger
upp för tillfället och går och lägger mig.

GODNATT NU.

En fredag kväll hos mig..

Nichole Sjuklingen Elofsson har skaffat sig en onepice och springer omkring och myser i den, helnöjd. Nicco blir sur på Nichole då hon sjunker till en 13-årings nivå och jävlas med han.. han skriker förbannat:
- "Men du är ju störd i huvudet din.. kåta jävla teletubi!!!"

Och det gjorde min kväll. kan inte sluta skratta.
Godnatt.


Nu blir vi frisk med nyponsoppa!

Nu har den gamla goa vanan komme tillbaka, min älskade nyponsoppa med skorpor! mumms.
Idag har ja vare mer pensionär än vanligt och sovit middag hela dagen ungefär. Stack förbi körskolan idag igen efter nationella men d gick så fruktansvärt dåligt så inge mer om det. Jo just, suttit sammanlagt 15 h på körskolan med prov räknade ja ut. En sak till, skrev om en actionfilm på nationella idag i en uppsats.. twilight.. verkligen? bra jobbat.

Nu blir de nyponsoppa, skorpor, hosta och CSI! Imorgon ska ja upp med tuppen då ja har körlektion innan skolan, lyckan. Kanske impuls färgar håret då ja fått för mig att det är grönt igen?
Godnatt!

HEHE.

Det går inte att förklara med ord hur mycket jag hatar matte. Det går inte att förklara med ord hur illa det gick på körskolans test idag. Det går inte att förklara hur rastlös jag är för att ja är sjuk och inte kan gymma. Det går inte att förklara hur jag har lyckats med att injencera ett hundhårstrå innanför huden på foten typ. Det går inte att förklara hur kissnödig jag är heller. Jag vill ha socker dessutom.
Godnatt


Snart börjar en ny vecka med mycket ståhej o tjosan.

For på dollar store en sväng imorse med ek och handlade fotoalbum, en rit-tavla och pennor. Jag är så sjukt trött idag så det blir bara till att slappa tills BB börjar.

Har börjat på att rita en ny bild också(ska föreställa en kändis), inte nöjd med ansiktsformen eller ögonen alls så d här lär ju ta ett bra tag. ansiktsformen har ja inte riktigt bestämt klart, därför är det en massa slarviga linjer osv. Tänkte iaf lägga upp lite bilder från mitt rithäfte, blandat slarviga bilder gjorda på en svinblink och mer noga ritat.. Finns mycket spännande där..




Hadé!


HALV FEM PÅ MORGONEN? jag e för gammal för det här.

Klockan är halv fem på morgonen och ja kom just hem från ett helvetes jobbpass! Servering på travet först till 22.00, vidare på marité och jobba tills 03.00 och nu e man äntligen hemma och kaninen biter i buren och ja ska upp så ja e klar för dollarstore klockan elva imorgon! ja men godnatt då.

DÅ FER MA!

bihålorna tar dö på mig och ja låter som en chippmunk, Vad att göra? jo, ta alvedon, nässpray och dra och jobba med att servera hela kvällen med sävelid. mysig tjej.
Hadé!

"..Du har ju sett hur fort han kan springa.."

Vissa straffar gud fortare än andra. Jag har haft ett helvete med min förskylning under natten och dagen, där fick jag för att ja sa antingen eller.

Efter skolan blev d impulsköp av en jacka, fika (utan fika) med ett gäng från klassen och sedan blev det körskolan med linda, orkade med två prov innan huvudet sprängdes på mig så ja åkte hem, åt en BJ och somnade framför twilight. Vaknade, åt en pizza och kollade sista twilight filmen med mamma. Nu har ja och mamma kollat runt på en massa fula klipp på youtube eftersom vi är så coola.

Dagens bästa: Bella vill ligga med Edward, men han säger att han inte vill riskera att döda henne.
Nichole säger, "HAHA så sjukt fult att han riskerar att sätta på na så hon dör!"
mamma svara, "Men tänk dig då, han kan ju göra det så fort så han skapar en friktion och gör så na börjar brinna där i, du har ju sett hur fort han kan springa.."

Nu ska ja snyta mig för jag e så mysig och har ett liv en fredag kväll. Snart är d BB.
Hadé!


Jag vill bli frisk eller riktigt sjuk, den här töntiga förskylningen stör mig.

Började dagen med en nyttig försovning innan första lektionen med den tredje nya läraren i engelska B hittills. Efter skolan gjorde jag klart hela Fas-fordon på körskolan och en del av repetitionerna så jävlar va stolt man va! ända tills man träffar på en fredrik som lägger den fina kommentaren "alltså, fan vad seg du är med körkortet!" Jaja, de varade ju ett tag.

Efter det har ja solat och kollat på när natta bakad beskvier, hehe överlycklig är man ju då linnea lät mig smaka! Nu har ja just kollat på BB och ska fortsätta kolla på plastikoperationerna på tven som ja gör varje kväll innan ja somnar. Nös även så jävla kraftigt nyss så ja fick ont i hela kroppen! usch.
Godnatt!


SJUK?

jag har inte tränat sen förra veckan, av den anledningen att min kropp har inte bestämt sig om den är sjuk eller inte, jag gillar det inte! Klippte fredrik och natta igår efter skolan och idag har vi fixar carros hår på salongen och det blev skitsnyggt. Idag gjorde jag även klart heela C-fasen på körskolan och jag e så lycklig! hehe.

jag funderar på att dra till pappa en sväng och sola nu innan greys.. jo ja gör det nog! 
Hadé!


D är ju kul att gud hatar mig, skapar spotify och tar sedan allt ifrån mig.

Idag har vi haft styling i salongen och fotning efteråt. Min lilla grupp hade renässansen som tema och de var jag och brita som fixade med julia. jätte kul att nu när ja skulle redigera alla bilder, så vart allt minne på hela datan upptaget så ja kan inte ens redigera bilder längre.. kul. Efter skolan tränade ja körkortteori med linda och erika och det är så sjukt mycket som ja måste trycka in i skallen, ja fattar typ ingenting.

Nån bild på frisyren som blev!



Aja, nu ska ska ja träna på "talet" inför imorgon då vi har nationella, muntligt. Höll mitt fina tal för mamma i köket när ja kom hem idag, hon startade elvisp, pratade i telefon och sprätte runt choklad i hela köket, men innerst inne va hon nog jätte intresserad av mitt tal, hon vet d bara inte själv. Jaja, prata för mig själv nu ett tag, göra kvällsis och kolla bb sen blire sova och ha mardrömmar inför imorgon.
Godnatt.

En underbar nyhet.. 2 wildcard kvar!

Nu har ek just drage hem och rummet har blivit dammsuget. Nu väntar ja på att pappa ska komma hem från jobbet med min BJ(nya planer med wildcarden, alkohol räknades inte som ett wildcard), half baked såklart! Så kan jag få ta en promenad och hämta den innan ja duschar och slår mig ner framför en film(taken?) med min glass. hehe.
Nu ska ja äta lite mat och kissa och sen träna på mitt jävla tal tills nationella på tisdag. Kanske hinner med att rita lite också.
Hadé!


Nichole elofsson har nu ett förhållande med "HALF-BAKED".

Idag vaknade ja sent sent och tog mig en promenad till sävelid och hämtade alla mina saker som agnes hade lämnat där sen igår. Sjukt skönt att jag har allt mitt nu. Nu har ja just duschat och känner mig fräsch till skillnad från va ja gjorde när ja vaknade imorse. Snart kommer ek och umgås med mig så nu ska ja slänga på mig favorit mjukisen och slänga den tomma BJ´s burken sen imorse som står bredvid mig. Det var d sista wildcardet ända fram till påsklovet, nu blir det stenhårt ett tag.
Hadé!

Läsk-tsunamin som förstörde min kväll.

Idag va ja o Linda på risk ettan i tre timmar, rätt intressant faktiskt, dock så är jag tydligen åkrädd numera. man tackar för det.

Packade mina grejer för kvällén och åkte och åt pizza med emma, agnes och erica innan vi drog ut. Innan vi drog ut så orsakade jag även en tsunami i min väska som är full med alla min kära ägodelar.. min kalender sitter nu ihop i 2 blad, kläderna blev dyngsura, sminkväskan blev också helt genomtäckt av läsk och själva väskan skulle man ha kunnat bada i. Nu har ja alltså INGENTING då ja lämnade den blötakatastrofen hemma hos agnes. nudå? Behöver ju allt. skit. Jaja, jag lyckades iaf lura en person med mina kassa aprilskämt av alla 345 personer som jag gav mig på, jag är nöjd för dagen.

Nu startar ja ett OTH avsnitt och ska soova så skönt.
GODNATT.


RSS 2.0