KÖÖÖÖÖÖÖÖÖR

Håret är under torkning, kläder ligger överallt, jag är taggad och hyper, jag har ett stort leende på läpparna fast jag är helt själv i hushållet och jag kissar snart på mig! Nu köör vi.

100 dagars!

Idag började dagen med att Noura klippte mig och la en inpackning på mitt otroligt torra och skadade hår, sjukt skönt att det värsta är borta nu iaf. Efter jag slutat åkte jag hem och åt en rutten sallad innan jag for och tränade med syster och nu har bb just slutat så ska nog lägga mig på spikmattan nu och tagga som tusan inför 100 dagars imorgon! sjukt att d gått så fort.

Godnatt

upplevde det just med mitt rutin-recept, macka med ost, doppad i en skål med fil, med en rutten apelsin som ett fint avslut.

Ge mig alla dina kläder, tack

jag är så frustrerad. Jag har ingenting att ha på mig på onsdag då det äntligen är 100 dagars! Gav kläderna på stan ett halvhjärtat försök innan jag gav upp efter tre min och stack och tränade årets snabbaste träningspass hittills med hurtbullen Oscarsson istället.

Nu har jag just kommit hem och klockan är fan snart BB, ska hoppa in i duschen och bli varm efter att ha stått och väntat på bussen i tjugo min.. Dock var det inomhus, men det behövs inte nämnas.

Brother bear

Har just sett klart björnbröder som är världens underbaraste film.. nu startade jag om den med kommentarer från idiot älgarna som gör hela filmen. Se tvåan kanske?

Rödlök från helvetet


det luktar fan rödlök hela huset vilket luktar som svett och med det kan jag säga att jag har panik, ja har duschat, smörjt in mig med goddoftande lotion, sprayat parfym överallt i rummet(inklusive mig) och nu sitter jag och tuggar på ett fluor-tuggummi ihopp om att det ska lämna mig ifred.

Idag har jag sovit riktigt länge och skönt, tagit en timmes promenad i det fina vädret, åkt och handlat en sväng, ätit pizza som smakade underbart och nu ska jag greppa tag om min BJ och starta en film. Jag har ju som sagt beställt min balklänning nu också och har kommit fram till att om jag fortsätter såhär kommer jag behöva svälta mig själv några veckor innan balen för att komma i den. Det går bra.

Yellow


Ändrade mig.. Nu är balklänningen beställd i färgen GUL! herregud. Kommer se ut som tupp och kyckling, men fan va fin den va.


Pumped up kicks

Igår spenderades kvällen med bästa tvillingarna och sävelid, vi åt en jävla massa kött, chips och choklad så jag trodde huden på magen skulle spricka där ett tag, det är alltid lika trevligt att hänga med chatter-hönsen mina.

Idag vaknade ja hos pappa och segade på tills Linda kom och hälsa på en sväng, vi solade och tog en jätte lång promenad(till prix) innan hon skjutsade hem mig i räser-åket(stålmannen). Nu mår jag lite halvt illa då ja åt nått konstigt kött med smördeg alldeles nyss, men hur som helst, nu ska jag snart färga systers hår, igen.

Gardasil

Idag har jag sysslat med några halvhjärtade försök till en svinrygg, tagit andra gardasil sprutan mot livmoderhalscancer, slingat och klippt lugg på kicki från gymmet och sen glömt mina vackra nya vantar i salongen innan ja stack och tränade.

Nu har jag just ätit mat och ska hoppa in i duschen innan ja funderar på om ja ska bege mig bort mot pappa då faster ska va där över natten och eftersom pajasen bor i stockholm så träffar man na aldrig. Imorgon blir d skolan och ingen träning, utan mysmiddag med järngänget! Tvillingarna och Sävelid dvs.

Fast car

Himla mysig middag med klassen, hade ju överraskningsmiddag för våran lärare som fyller år och det blev väldigt lyckat, och med lyckat menar jag att hon grät av glädje när vi drog våran surprise.

Efter vi ätit råkade jag sno med mig kontokortet med alla pengar på som skulle betala all mat, fick alltså vända då dom ringde i panik(haha litte kul) och sen har jag legat hemma och kollat på BB och nu ska ja vell göra som vanligt och dra fram spikmattan och lyssna på fast car resten av kvällen. Godnatt.

Prisonbreak

Imorse tränade jag festfrisyren på melin och har nu kommit fram till att jag skiter i clipsen och tar curlers istället. skönt. Nu har jag just kommit hem efter ett träningspass med Nicco som avslutades med ett besök i massagestolarna, det var vi ju värd, och nu skakar mina armar för tillfället just när ja håller dom i "tangent-positon" tydligen, men hur som helst så ska jag ut och äta middag ikväll med trevligt folk så nu tänkte jag slappa tills dess kanske framför en film? har ju som inte sett prison break filmen än.

Lätt som en plätt

Idag har jag haft salong, ätit, tränat, ätit, kollat BB och ätit. Nu ska ja lägga mig på spikmattan då klockan blev alldeles för mycket.. blir nämligen helt virrikoko i huvudet när ja ligger på den och somnar lätt som en plätt.

Att dyrka lås

Imorse vaknade jag upp med en fruktansvärd huvudvärk, klev upp ändå och hoppade på bussen som inte hade någon jävla fungerande plingknapp så ja missade min hållplats och fick en extra promenad, sen har ja räknat en massa färgleveranser och fixat och trixat hela dagen på salongen, har haft ont i hela kroppen hela dagen, åkte till stam och hoppade in i solariet vilket var dagens höjdpunkt(att glida runt i sitt egna svett dvs), och nu har ja just kommit hem efter att ha kollat på big brother och ätit middag hos pappa.

Just ja.. fick även starta dagen med att plugga på om hur man dyrkar lås då Noura råkat låst in kassanyckeln i en låda, det var spännande. Efter många plågade hårnålar och youtube-klipp, gjorde vi det smartaste och tog in en händig snickare i salongen som fick upp låset på en gång. Men skitsamma, nu ska ja hoppa i duschen då BB börjar när som helst. Jag är redan besatt.

Lever upp till "mys-söndagen"

Imorse(dvs klockan två) hade jag fyra klippningar, efter det hälsade jag på emma som är lika slapp som mig på söndagar, sen skulle ja sola men nån hade ju bokat hela jävla dagen så jag åkte till syster och kollade filmer resten av kvällen och svullade något fruktansvärt istället. Nu är klockan halv ett och jag har just kommit hem och ska kolla när bussen går sen sova. Tråkigt, men man måste ju. Godnatt.

Zuper zebran

slänger mig ner i sängen efter en riktigt rolig dag med glada människor i Åre, och skapar lite nostalgi tillsammans med zuper zebran. Godnatt.

Crascht Ice

Nu har jag just vaknat och ska börja göra mig iordning för att senare dra mot åre med fjant, sävelid, felix och hans kompis. Kommer bli sjukt kul tror jag! Kommer ha panik när alla skridskoåkare tar livet av sig men det går nog bra.

Klubbad säl

Jag älskar att komma till gymmet, sent en kväll och inse att det är helt tomt på folk. Sjukt underbart. Nu är jag hemma igen, och hann just träffa WARRIOR-brudarna utanför som partar på medan jag nöjt hoppar in i duschen och lägger mig och softar för mig själv, sjukt jävla skönt ska det bli.

Väntar..

Sitter och väntar på att syster ska blir klar så vi kan åka och kvälls träna lite.. på en fredag.
Kommer nog komma hem ganska sent så tänkte bara starta en film och ladda batterierna till imorgon då vi far till Åre en sväng! ska bli sjukt kul.

Ödet svider

Samma visa varje fredag. Ingenting att göra på lektionerna så får sitta och peta med annat. Idag var det dock behövligt då jag skrev en hel uppsats som jag låg efter med, så det var vell bra. Ödet kanske?

Nu ska jag gå in till stan med fjant och handla hörlurar sen hem och sova upp mig lite innan jag åker och tränar med syster ikväll. Jag ska slappa som aldrig förr ikväll.


Ny favorit

Japp, nu har ja testat det, äpple och ost, lustigt nog, va d sjukt gott.

Kvällen har spenderats med att försöka göra den här jävla boken igen, nytt företag, nya summor pengar, och nya problem att hantera. Tycker synd om min handledare som förmodligen har 20 nya mail i inkorgen där det står att jag har panik. Skitsamma, nu ska ja ge "sova", ett nytt försök så jag tamefan är utvilad imorgon.

Dränkt

Dränkt av saker att göra, jag får panik, startar musik och lägger mig och vilar som en gammal kärring efter klippningen ja just gjorde. Kan någon göra och betala allting åt mig?

Ja slant lite

Räck upp handen om du kan skära en mango utan att sätta knivspetsen rakt i handflatan..

Nu har ja just kommit hem efter ett träningspass med Nicco, ja ska ju inte springa på ett tag då foten har fått nått fel så jag cyklade och donade på med en massa lustigt istället. När jag kom hem skar ja lite mango, slängde den under själva processen av ren dumtjurighet och nu ska ja sova i soffan eller nått.. hehe.
Ja just ja mina älskade hörlurar paja! Inte min dag tror ja.

Perfect for me

Det är någonting med den här bilden som får mig att skratta, haha sjuk.

Nu är klockan snart tio och jag tänkte lägga mig och sova faktiskt. Punkt på det. Tar fram spikmattan, startar musik och försöker meditera mig till sömns eller nått. Godnatt.

Alla jävla klagomål i ett inlägg

Jag har alldeles för mycket att göra nu, de e pengar som ska spenderas hit och dit som jag tyvärr inte har, jag är trött och utsliten både fysiskt och psykiskt, och alla dessa jävla lustiga skador jag samlar på mig hela tiden. Jag kan tänka mig hur ett besök på hälsocentralen skulle sluta..

"Hej, vad har du för problem?"

"Ja hej! Får man ta flera skador på en gång? för isf så har jag haft ont i huvudet i typ 5 år nu, som värst kan jag inte stå upp och måste ligga i ett svart rum, jag har sen några månader tillbaka haft jätte problem med högra sidan av rygg och mage och så fort jag rör på mig gör det så ont så jag orkar inte göra någonting, jag kallsvettas och orkar inte stå rakt, och sist men inte minst har jag även ett problem med min vänstra fot som jag inte kan klämma på utan att skrika. Jo men just, smalbenen(benhinnor?) och knät har börjar krångla igen.. men sen va det inge mer tror jag.

"Åk hem och ät alvedon och återkom om det inte har blivit bättre om 50 jävla år, för tyvärr suger jag och har tappat livsglädjen och hatar mitt jobb."

Rostade mandlar

Hoppar in i duschen efter ett härligt träningspass, och sen tar jag min påse med mandlar och myser framför en film. With my valentine - Bebbefisen. Min gamla och underbara damp kanin alltså.

Rubriken borde innehålla ordet "valentine"


Idag skrattar jag åt allt,
Jag fick en påse mandlar av min mamma eftersom det är hennes uppgift att älska mig,
Jag har haft premiär på att permanenta idag,
Jag fryser ihjäl och kissar på mig snart,
Och nu ska jag åka och träna med syster.

Jag är en rörig idiot

Trött, flummig, och en rörig idiot är vad jag är idag. Snodde med mig mammas bilnycklar i jackfickan utan mening imorse, Skrattade så ja trodde ja skulle dö på salongen för en hylla föll pladask och det var glassplitter överallt, svor som en jävla pajas när ja kom hem för jag hade tappat bort bilnycklarna, vände upp och ner på allt för att hitta dom, var en sekund från att ringa gymmet och se ifall ja glömt dom där, innan jag tillslut insåg att jag hade lämnat dom på köksbordet det första ja gjorde när ja kom hem. Vad ska jag säga, en rörig idiot.

Nu har ja just duschat och ska ner för att äta lite kvällsfika och starta en film kanske. Kanske blir en sväng på spik mattan då ja plötsligt tycker d är skönt av någon anledning.

Now dance, fucker, dance, Man he never had a chance

Nu har jag just kommit hem efter en frossarkväll med syster, lillebror, pappa och twilight. jag är mätt som fan, ska packa väskan och borsta tänderna, sen startar jag en film och sover.
Imorgon blir det samma visa som förra veckan.

when I wake up

Vaknade av att jag fick ett sms av syster(som förövrigt sitter på nedervåningen), där hon skrev att vi ska till pappa och äta middag och mysa framför twilight sen, ännu mer film dvs. Jag är ju mysarnas kung.

det var så sjukt länge sen jag tog en promenad känns det som, har bara varit instängd på det där gymmet en massa, så jag tänkte faktiskt ge mig på det idag innan vi ska på affärn för att köpa ännu mer gotta..! Jag är ju gottarnas kung också.

jag blir fan tokig

Det enda jag ska göra nu är att sova som en jävla stock tills ja vaknar, förhoppningsvis väldigt sent imorgon. Ligger en snärkjävel i rummet bredvid så jag stoppar in hörlurarna i örat och lägger mig under täcket i tyst protest.

Mätt och trött

Nu har jag just kommit hem med syster efter ett svettigt träningspass på gymmet, ångrar lite att jag verkligen slängde i mig middagen direkt när jag kom hem, för nu kan jag typ inte stå upp. Nästa plan är att duscha och sen sätta sig stenad framför melodifestivalen med syster och dom här hemma. Vadå student.

Melodifestivalen

Klockan slog just tre och jag kan checka av dagens inhandling av gott gott tills ikväll och dagens spontana lördags-solning. Nu ska jag snart byta om och åka och träna med syster lite, har ont i varje jävla muskel i kroppen så jag kommer vell sitta på en maskin och klaga hela tiden antar jag.

Jag är faktiskt farligt pepp inför melodifestivalen ikväll, vet inte om det beror på snackset jag ska äta till eller om jag helt enkelt är besatt av det här programmet också. Vilket som, är det varken normalt eller hälsosamt.

Bra filmval

Nichole: men den här filmen kan vi se, jag älskar den så sjukt mycket!
När filmen är slut..
Ek i en pöl av tårar: den här filmen tänker jag aldrig mer se Nichole..

Nu har stackars ek dragit hem efter en mysig kväll framför "The boy with the striped pyjamas", lite Marabou black och "bark"-chips. Nu ska jag ladda inför en seg lördag med lite mer solning, gymmet med syster och sen ännu en till slappkväll framför melodifestivalen. Tänker sätta fullpott den här veckan å!
Godnatt.

So far away and now I just need you here



Duscha med öppen dörr

Efter världens mest onödiga skoldag, stack jag och nicco som två lik och tränade en sväng innan jag for hem till pappa och solade lite, träffade sävelid och malmberg i två sekunder, hämtade min bortglömda ring, och slängde upp min enorma väska på axeln och spatserade hem.

Nu har jag just ätit lite middag och ska väntar på att mamma ska sluta duscha, vilket hon numera gör med helt öppen dörr tydligen, jag lovar att om jag skulle gå förbi toalettdörren skulle jag känna vattnet sprätta på mig.

That akward moment

..När man kommer till skolan och inser att det var så jävla onödigt.

Sitter på skolan och kollar standup comedy med Ellen Degeneres. Underbart.

Precis vad jag ska göra

Jag är förälskad i dom här påståendena..
Nu ska ja faktiskt lägga mig och försöka sova, kanske starta nån rolig film eller nått så man blir trött(are). Godnatt.

Vi har alla upplevt det..

Det här gjorde min dag, kan inte sluta skratta.

90 min senare

Samhälle uppsats - Check
Början på PA-uppsatsen - Check

Kvar att göra idag:
-Alla deklarations skisser inför deltidsprovet. Så nu åker pennan fram
-Ta en huvudvärkstablett
-DUSCHA HÅRET

Busted


Bara gört

Nu har ja just kommit hem från en hel-dag på salongen med världens skönaste klass(inser att ja kommer dö när ja tar studenten), och istället för att skutta ner till gymmet åkte jag hem och ska nu ta itu med allt jävla skolarbete som gör att ja inte kan slappna av alls. Så timmarna framöver, kommer bli ett helvete.

1 h 30 min

kämpar på för kung och fosterland för att slippa kasta tavlan, tänkte även räkna tiden jag lägger ner på den här tavlan bara för att se, kul grej.

Livet blir bättre

Fastnade framför tv-programmet "Livet blir bättre" istället för att se film, nu tänkte ja fortsätta lite på min tavla en ytterst kort stund innan ja startat den där filmen. Så får det bli. Godnatt.

The curious case of Benjamin Button

Nu har ja just kommit hem efter passet vilket var sjukt roligt fast otroligt knepigt. Man ramlade av bollen, tappade bollen, skakade i benen och skrattade åt sig själv, som det ska vara.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen kolla klart på Benjamin Buttom filmen som ja började kolla på igår kväll, verkar riktigt bra.

Coreboll

Idag har jag rullat en permanent lite halvhjärtat på docka innan jag tränade en snabbis med Nicco, när ja kom hem tog jag och åt lite grann och somnade i soffan som en gammal kärring, och nu ska ja snart åka iväg för att gå på ett pass på gymmet med syster och Nicco. Men först ska jag åka och handla glass till "lillebror Nicco" som e sjuk, På mammas order då.

Mindre

Mindre arg tjej hoppar in i duschen efter ett härligt träningspass med syster. Sen tar jag mig lite kvällsfika innan ja lägger mig och MYSER framför en film. Det var den här dagen. Godnatt.

Går rakt på sak

Är så vidrigt jävla förbannad idag så jag blir tokig på mig själv. Vill bara slå slå slå SLÅ. Hårt. Drar och tränar med syster nu och satsar vell på att köra över någon påvägen. Jävlar va bra det kommer bli.

The boy in the striped pyjamas

tar och tittar igenom en av världens bästa filmer.

Testa gena i en rondell

Idag har jag inte hunnit med att tänka så mycket, när ja kom hem från salongen slängde jag i mig käk och körde mot gymmet med syster då hon numera är en trogen medlem på Innerjoy, tränade i två timmar, for och handla innan affären stängde, körde rakt igenom en rondell på ett ungefär och nu har jag tagit mig en (vad jag kallar) snabbdusch och sitter och dregglar över min fil och mackor som jag gjort. Nu ska ja äta och kolla på nått trevlans medan. Godnatt.

Helt slutkörd på en söndag

Nu är jag helt slutkörd efter att agera chaufför istället för sova, klippa två stycken innan "kalas", vidare för att klippa ytterligare två stycken och sen hem igen.

Nu är klockan halv åtta och jag tror jag ska hoppa in i duschen och sen ta kvällsfika eller nått. Funderade även på att fortsätta rita på tavlan men har lite panik över att ja tydligen ska göra ännu mer på en uppsats jag gjort om droger, så nu vet ja fan inte hur jag ska prioritera här.

Niccos lilla makeover söndag


Check


Before i die - Önskedrömmar












Who says you don't pass the test

Uppe med tuppen, magen kurrar, selena gomes i hörlurarna, och Johan i dörröppningen så här på morgon, det betyder nog att jag ska klippa hans skägg nu. Idag hinner vi med mycket.

gick ju åt helvete

Att rita gick piss idag så lika bra att ge upp innan ja sliter tavlan i bitar. Nu ställer ja klockan på 07.45 för att kliva upp och skjutsa syster på jobbet(inte min favorit människa just nu), och sen lägger ja mig och sover. Godnatt.

Euphoria

Leder i våran lilla melodifestivals-tävling på havrevägen 56, delad första plats med syster då såklart eftersom hon alltid ska va bäst.

Nu tänkte ja slita upp mina canvas tavlor och göra nått snyggt att hänga upp på väggen så ja får ta ner den där fula tavlan som hänger där för tillfället. Imorgon blir det bara att jobba på, klippa lillebrors enorma kaluffs på morgon innan vi drar och firar bobbos födelsedag, vidare hem och klippa johans skägg, vidare mot stam för att klippa daniel innan jag klipper pappa på kvällen, och sist men inte minst tänkte jag sola med johanna. Punkt.

6 par trosor

Idag har jag spenderat hela dagen med folket hemma då syster följde med hem igår kväll efter vi vart ute så hon slapp gå i kylan. Jag shoppa loss på lillänge idag också, vilket ja inte ens trodde var möjligt, köpte kanin godis som en liten överraskning till bubbas vilket inte har hänt på 10 år typ, och jag köpte även en liten chokladkaka och pim pim tills melodifestivalen ikväll. Mest stolt är jag över att jag har ett par hela trosor nu, 6 st faktiskt, vilket fynd.

Det är officiellt


japp, syster är numera rödhårig.

Fynd

Idag har ja fyndat rejält med fjant efter skolan, vågar trots det, inte kolla mitt bankkonto.

När ja kom hem va det bara att hoppa i duschen, ta sitt pick och pack och fara hem till syster för att fixa innan vi drar ut. Ja, tro det eller ej, men en till kväll ska jag allt ut.

The Balklänning

Meningen är alltså att jag ska bära den här skönheten till klänning på balen, inte alls så dyr men otroligt jävla snygg. Måste bara hitta en BH att ha till också, funderar på silvertejp. Varning för bröllop och blekfis.

Dåligt och bra

Studenmössan har kommit(bra), den är alldeles för stor(dåligt). Boken är fortfarande borta(dåligt), men jag kanske får skriva över lindas bok på mig då hon inte ska ha den(bra). Vanten är fortfarande borta(dåligt), men betygen är hittade!(bra) Jag har inte haft ont i sidan av magen och ryggen på länge(asbra), men idag kom det tillbaka(sämst).

Idag har jag klippt klassiskherr och även haft min gråhårs/damklipp-modell på salongen, så nu har ja alla recept redo och klar inför deltidsprovet. Sjukt skönt. Nu har ja just ätit lite middag, tränade bara en snabbis idag då jag hade så himla ont men ja har en teori om att det blir bättre när ja springer och det blev det också, så nu ska ja ta min FRISKA kropp och själ och ta en varm dusch och se framemot sovmorgonen imorgon.

Agera moget

Nu slutar ja upp med att sura för idag, letar igenom skåpet på salongen imorgon, gråter en skvätt om boken inte är där och sen får jag helt enkelt inse att ja måste spendera min hela förmögenhet på de där aset till bok. Som att riva av sig ett plåster. Men nu ska jag släppa ut idioten som retar gallfeber på mig och sen sova tidigt ikväll. Godnatt.

Fick skuldskänslor för boken och gjorde nått utav det

Nu är det nog. Nu har jag suttit och gjort skolarbeten resten av kvällen(pågrund av skuldkänslor för den borttappade boken och betygen), är alldeles röd om kinderna och håller på kissa på mig då jag har glömt att tagit effektiva kisspauser. Nu tar jag mina miljoner av påsar som jag fyllt med skräp sen ja städade tidigare idag, till soprummet för att göra mig av med skiten, sen hoppar jag in i en varm dusch med planen att lukta gott gott sen.

Åt helvete

Vänt upp och ner på fan precis allt i mitt rum under dom senaste timmarna, någon bok? Nej såklart inte. Inget betygspapper, ingen utblidningsbok, ingen vante, och ingen foundation hittat. Ett bra resultat. Snart kutar jag igenom väggen och skriker allt ja kan också då grannen gör mig tamefan TOKIG.

Det här är en bra dag.

Mot min vilja

Nu börjar det. Den årliga städningen av mitt rum där jag öppnar och går igenom varje låda, lyfter varje liten pryl från golvet, upptäcker nya prylar i rummet och skriker av frustration. Boken ska hittas om jag så ska dö på kuppen.

RSS 2.0