STAN STAN STAN STAN, visst låter d töntigt?

Idag fick jag tamefan kliva upp i tid, skulle möta linda på stan vid elva tolv tiden nån gång. Det va den värsta smärtan på länge! fan att behöva kliva upp när man ligger halvt död i sängen, jag älskar att va lat.

Märta hängde även med på stan, vi slarvade bort linda och hennes kompisar, hittade emma och tvillingarna, hittade julia i rulltrappan som med en besvikelse på rösten sa "jaha, nu måste jag åka upp igen", märta åkte hem och jag stannade med julia för att vara social med beck-malin som inte fattar vinken med att folk ringer nån signal så hon lägger märke till alla 20.000 sms man skickat till henne, "HEEEEEEEJ!". Julia försvann iväg och malin plågade mig igenom varje butik i stan jag redan hade vare på för dagen.

köpte ett armband med krussiduller på och en kofta från gina.
enda anledningen att jag åkte in till stan, "stövlar utan klack", sket sig ganska grovt.

Ikväll drar jag ut med tjejerna och hare gött.
Hadé!

14.15!

sov lite för länge idag igen..

massagestund
nicholas slår till mig i huvudet..
jag skriker aj och han svarar med att säga "det ska göra ont." ska byta massör.

Nu har hela dagen gått och  jag sitter fortfarande i pyjamas. Ne, nu ska jag byta om och gå ut och gå en sväng.
Hadé!

FÖRE-EFTER

glömde före-efter bilderna på själva klippningen, suck.

 Godnatt!


GOD JUL, Fra mi und kaninzen

doG luJ, merry christmas, gott nytt jul och GOD ÅR.
"Jag tror d är kallingarna som gör det, han får en mer markerad midja"

Gissa vilka korkade ballong huvuden som glömde själva pulkan när dom väl skulle iväg? Och jag som hade kämpat på med kläder hela dan.

Vi kollade på flickan som lekte med elden istället. Jag tröstar mig själv med att vi slapp frysa ihjäl. nu är klockan ett och "imorgon" är det julafton, tjoho.

Godnatt!

Se upp i backen annars får ni.. tusen hål i nacken?

jepp, idag ska man dra på sig stor broxan och åka pulka med ek och melin!

De är bara två dagar till jul nu och jag har inte ens slagit in alla paket än, Stressigt. Idag händer inte så mycket, ska vell städa lite till(d som blev kvar), träna(om jag hinner), slå in paket, leta utrustning till ikväll(benskydd, armskydd, hjälm i mängder och en telefon med pengar) och sen ska jag övervinna min pulka rädsla och åka arslet av mig.

Hadé!

FÖRE - EFTER


saknar oredan.


Åskådare.


Hadé!

TUSS.

Idag har det rullat på bra, stallet imorse, ut en sväng och springa i puffsnö med protta, hem och hoppa i duschen, fixa sig, mot torvallaskolans avslutning och sen hem.

Nu sitter jag här på mitt otroligt lortiga, misskötta, patetiskt opersonliga rum och har en städgalen mamma med en damsugare i näven som skriker, "Floffy, DITT RUM!" Jag antar att hon vill att jag ska städa rummet, kanske dammsuga lite också? eller så kanske hon blev så glad över att se mitt rum och skrek av glädje, man vet aldrig.
Men men, det är ju trots allt snart jul, antar att jag och skitkaninen kan avstå från våra dammråtter nån gång ibland. Ne, nu jävlar ska jag riva stället upp och ner, ut och in och kanske även våga hoppas på ett resultat också. SUCK.


Alá Nattli ont i rygg.

"close your eyes, ät bajs."

"här kommer en komplimang, du är snäll"

ja säger bara, YARD BOY, WOW.

Mor´n!

Jag sträckte mig när jag sträckte mig? Sanna ord.

Nu e man vaken efter fleera timmars sovande, skönt. Huset verkar vara tomt och morgonen startas med att fixa till en matte uppgift som tydligen var helt felgjord, på lovet och allt? fyfan.

Har ingen aning om vad som händer idag, skönt att inte ha nått planerat men ändå segt att inte göra nått, ja ska vell försöka söka mig ner till köket för en sen frukost, d är min dagsplan. D kanske va idag man skulle julbaka här hemma, vrida på lars vegas julskiva och baka för fulla muggar?
städa rummet kanske vore en bra prioritering.
ne, baka blir det nog.

Hadé!

ALDRIG MER.

Helvete va kallt det är..

Ingen känsel i nyllet, bena eller händerna, gick baklänges en bra bit påväg hem från stallet för att i huvudtaget kunna andas, och nu är jag sur i huvet helt plötsligt. kul att de här tog mig typ en kvart att skriva också, bra, toppen, tjoho.

imorgon är det julavlsutning sen har vi fan lov! (jag ler inombords för mitt ansikte har frysitfast.) Jag och linnea ska även baka kladdkaka imorgon för att fira våra veckor av nyttigheter men nu jävlar är d över, tack och lov, nu ska jag frysa fast nån stanns,
hadé!

Tips på träningsredskap? - Testa.. snö?

hata snön just nu, hata den verkligen.Dagens planer blev ändrade som vanligt, så istället för inflyttningsfest kan vi säga god jul till 40 mins pulsning i djupsnö med gympadojjor och motvind fram och tillbaka från stallet. YES.

Imorgon är vi lediga, har lyckats låna pengar av rikemansungen IGEN så d blir eastern imorgon och "spendera-pengar-på-dåligt-sätt-kistan" för mig, heldag på salongen på onsdag, bak och film på torsdag då jag och linnea ska sitta i ett hörn och gråta över allt gottgott omkring oss och på fredag är det avslutning, JULLOV, KLADDKAKA, GLÄDJE.

Tränar´n 09!

MSN:
Tollifloffsson: Jag har sträckt mig!
Emma Sävelind:  vad gjorde du då?
Tollifloffsson: Jag gav mig på en knepig ställning i plankan vilket resulterade i en sträckt skinka.

- usch, vad är det där föt nått?
- ååh, De är typ en orange morot!

-TJOHO! DÅ HAR VI INGA LEKTIONER PÅ TISDAGAR LÄNGRE!
fast det är ju bara en vecka kvar..

(Dom två understa kallar jag "bra julia, bra.")

Dags för JUL-DRAPIENNER!

2 to go!

snart jul, en massa julklappar, pengalös såklart, skoltrött, just klätt granen, äter en lucka från min exlusiva chokladkalender varje dag, sunes jul är årets julkalender, jul, jul, jul, hemma från skolan idag, år sen ja träna, snart kolla på new moon med syster, trodde jag va pepp på att redigera bilder men dog efter en, min mamma ser prickar, hade märta suttit på 4ans buss hade den krockat, jag hatar bad, älskar julen, är trött, ska kolla film själv då min syrra somnat, ledig imorgon, godnatt.

"en hemlig CHARMÖÖR"

RSS 2.0