Kapa VS spara?

 
 

Min helg..


Teenager Post


Idag är hon en surpuppa

Hej jag heter Nichole och jag börjar gärna en fredag morgon med att agera surpuppa-2013. 
 
Förutom att surpuppat så har ja städat hela huset(diplom till mig) och sen stack ja ut å sprang 5 km i duggregnet innan ja tränade armar/mage/rygg. Nu ska ja göra mig lite havregrynsgröt(ev tugga lite taggtrå) å se framemot kvällen som erbjuder långpromenad och filmmys med stoor chokladkanin tsm med syster. Vi är taggad. Från planerad utekväll till en seg/svull-myskväll, allt är som det ska va med andra ord.

Att tänka på


Ruinerad, som det ska vara

Idag har jag slängt pengar omkring mig på stan med Fjant. Två par jeans, en tröja, en massa smycken och lite småskit fick jag med mig hem. Än en gång har jag utökat kvittohögen och minskat på "peng-högen" med andra ord.
 
Nu gjorde jag ett halvhjärtat försök till att plugga men utan vidare resultat så nu tänkte ja hoppa på crosstrainern och svettas lite innan jag tränar rumpa och ben. Eftersom jag är ledig idag och inte alls är van med den här tiden som blir över så lär jag även klämma in en skön promenad i skitvädret ikväll(allt för att undvika att läsa boken). Får se vad dagen har att erbjuda.

Teenager Post


Långhelg

Idag har ja gjort helg efter en härlig dag på salongen! Dock fick vi stå och glo ut på det fina vädret medan andra fick förbättra sin bränna å sitt glassintag i mängder. Jag drog även den skönaste "fel-meningen" idag då jag använde ordet "hårig" istället för "håröm" och chockade mig själv med att säga "Jag är fruktansvärt hårig" till en kund. Tragiskt nog är det andra gången den här veckan det här händer. Första gången blev meningen "Dina barn va håriga va?" Keep up the good work idiot.
 
Efter jobbet handlade ja lite nödvändigt skit i matväg(pålägg i alla olika former) innan ja stack hem å trampade på mördar-maskinen i 50 min. Mina ben skakar fortfarande. Nu har ja försökt koncentrerat mig på boken ja måste läsa klart innan vi drar ner till skåne nästa helg. "Släpp kontrollen lös" heter den och den är faktiskt helt okej, men än har ja inte kommit in i den. Nu ska ja borsta bissarna och släppa ut kaninen innan ja somnar. Imorgon blir det en stan-runda(äntligen!!) med Fjant för lite nya sommarkläder kanske! Godnatt.

Love it


Vill sno med mig en hem

Idag blev det jobb på dagiset med dom söta små liven. Skulle kunna sno me mig dom flesta hem, ev. bara krama/klämma sönder dom hela dagarna. Förutom att jag själv ramla av en gunga och krascha med en cykel(det var hon som cykla in i mig..) så va dagen väldigt lyckad me supergod "utomhus-wook"(som ja valt att kalla det) och härligt väder.
 
Sen har ja vare ute på en 6 km springtur(sitter nu å klappar om mina kära benhinnor som höll rätt bra ändå idag) och även kört igenom ett arm/rygg/mage pass. Pumpat mina feta muskler me andra ord. Nu är ja rätt lagomt trött och logga just in på bokningsprogrammet för salongen och såg att Noura har bestämt vi ska va ledig på torsdag, så det kändest sjukt skönt ändå! Nästa, Havregrynsgröt och bokläsning resten av kvällen(Dvs sitta som en död sill framför tven om ja känner mig själv rätt)

Nån förstår mig alltför bra


Svettkanaler som en gris

Rubriken sammanfattar största delen av min dag. Finväder i Lilla hålan Östersund idag, jobb hela dagen, klippte sönder fingret me en stor kökssax innan ja slutade för dagen, gick till biblan(mitt andra hem numera) låna me mig bok hem, läste den på bussen påväghem, spydde nästan, åt middag, fick magkatarrs-attack, låg i fosterställning å läste bok i smärta, sprang 7 km, svettades som en gris, tränade arsle å ben, svettades som en gris igen, fick ont igen, låg i fosterställning å prata i telefon me frugan fjant, åt lite till, duscha, å nu sitter jag och jävlas med tekniken. Thats my day, i detalj.

Magic


Crosstrainer & Fotboll

Idag har jag tagit det väldigt chill. Sov ett bra tag innan ja testade trampa ett 45 min´s pass på mammas nya crosstrainer som vi köpte till henne i födelsedagspresent. Satfläsk va jävla jobbigt det var. Svettades som en gris. love it!

Nu har ja just kommit hem från fotbollen som jag å syster va och kikade på och den grillade middagen har även hunnit slunkit ner. Nu sitter ja å lyssnar på musik och ska se va d är för söndagsfilm innan ja gör havregrynsgröt som har blivit min nya drog.

Dagens efterblivna handling


Det är som det ska

Att blogga för mig, är som att prata med mig själv. Än en gång, min vardag med andra ord.(Lät så jävla tragisk och ensam där)

Idag har jag jobbat på dagiset en sväng innan ja agerade pensionär och däckade i soffan för några minuter. När jag väl rest mitt lata arsle så tog jag mig en springtur men ben, höft och knä dog efter ca 5 km så krålade mig hem och spillde ut ett glas vatten på golvet innan ja pumpade mina hårda biceps och "abs". Nu ska ja städa rummet sen åker ja till fjant ikväll för att lägga ihop allt inför hundkursen vi ska hålla(helst nyss), även tågbiljetter och böcker ska beställas. Nu ska vi få det gjort så slipper man stressa sönder sig!

Min vardag


Röd-dag(Död-dag*)

Dagen har varit den minst spännande på länge. Började med att sova bort halva dagen sen har ja bara slappat framför tven, tagit halvhjärtade promenader(trots allt min vilodag idag, cred), grillat(och med "grillat" menar ja "ätit") och sist men inte minst, slappat framför humorgalan som absolut inte var så humor-aktig som ja tänkt mig. Mest sorlig med en massa hemlösa små barn osv. Kall jag lät. Jag som är en så varm människa.
 
Ne nu ska ja grubbla vidare på hur jag ska gåtillväga med en färgkund imorgonbitti(vilket jag har grubblat över hela dagen) så får vi se hur d blir. Godnatt.

Teenager Post


Stavas det "Valborg"?

Idag ränner alla normalfuntade "tonåringar" runt stupfulla på stans alla gator, spyr å kissar på de allmänna väggarna och håller många, långa och oklara diskussioner med Snuten, medan de riskerar att dö av en brasa lika stor som ett våningshus. Inte vi(och med vi menar jag såklart jag och fjant - Paketpris + Hannah) gamla pensionärer som hellre stannar inne och gör en romantisk fet middag för tre och äter tills vi spyr och tappar synen. 
 
Förutom detta spektakel har dagen erbjudit en lång arbetsdag på dagiset(alltid lika trevligt) och en halvhjärtad träningsrunda då ja kände att stressen tog över totalt. Idag blev det en springtur på 5.5 km innan ben och benhinnor tog ut en strejk utan dess like. Vilodag imorgon men planerar in en stor promenad då dagens träning blev ett enda fiasko. Får se vad dagen har att erbjuda. Nu ska ja skälla på min kanin lite innan ja somnar. Godnatt.

RSS 2.0