FIRAR FORTFARANDE HALLOWEEN

Japp.. kan ha åkt på coop med jimpa och köpt en BJ. Kan ha.

SET FIRE TO THE RAIN

Duktig som man e klev man upp redan vid halv elva idag fast ja e ledig. det är framsteg. Nu har ja ätit frukost och drar ner och rider en sväng innan ja tränar av något slag, promenad idag kanske? Tänkte seriöst göra någonting åt mitt rum dessutom, och kanske ge mig på några oklara teckningar. Men nu drar ja.

"THE BOY IN THE STRIPED PYJAMAS"

Hatar den fast ja älskar den så sjukt mycket men gud så mycket jag hatar den.

PROPPMÄTT

Mumms mat hos momma med halloween tårta och annat gott, så nu se man ju "proppmätt" ut. Tänkte slänga på mig lite bekvämare kläder och glo greys med lite daim chokladkaka då ja fått tillbaka mitt mag/rygg ont igen.. Halloween ju.

ORPHAN

kom just hem från syster efter en kväll med tusentals ton godis, glass och film. Trevlans men idag är man nästan bakis på socker. Det enda rätta är att ta sig en sprintur nu, sen ska ja klippa en tjej innan vi far å hälsar på momma och klipper henne också. sjukt skönt att det är lov nu.

NU DRAR JA

Vaknade ett idag av hysteriska sms från min hysteriskt morgonpigga syster. Kaninen väckte mig åtta imorse som vanligt och jag älskar det. Nu ska ja skynda mig ner till stallet och rida en sväng innan  ja drar på willys med syster och handlar gott gott till skräckfilmsmys ikväll och sen vet ja inte om hon snacka om att hon skulle bjuda på middag eller inte. Men nu drar ja!

SÅ JÄVLA GLAD

Fan heller. Greys anatomy och inge annat.

VARJE DAG ÄR JA ETT STEG NÄRMARE PENSIONEN.. SKÖNT

Japp, jag älskar att va ledig. lat? Ja.

Idag plågade ja mig iväg och skrev prov, trodde ja skulle spy under provet för ja fick sån huvudvärk såklart, gymmade och värken försvann men inte illamåendet, sen kom ja hem och då kändes d som om nån släppte en atombomb i huvudet på mig. tre piller och en tupplur med en filt över huvudet senare så sitter ja här och har bara lagom ont i huvudet igen. skönt. blev inget stall med andra ord så ja får dra ner och springa av henne imorgon istället. Nu ska ja duscha och sen blire idol med fullt hus medan alla andra gör sig redo för maskeradfest på Olles.

ETT PROV IFRÅN LOV

Idag har ja färgat lenas hår på salongen vilket blev skitsnyggt, skulle behöva lite själv tror ja. Efteråt drog jag och gymmade, höll på spy för ja trodde ja va lite starkare än ja va men annars så va d lika skönt som alltid och jag känner mig helt död i kroppen nu efteråt.. Och då snackar vi inte träningsvärk i musklerna utan förstörda benhinnor, en höft som e skev och en häl som har lite småryck. Nu ska ja träna psykologi tills ja ska kliva upp imorgon sen är det fan lov.

ELLEN DEGENERES

klipprov imorse, gick ju hur bra som helst, kul när det går bra. Drömde dock mardrömmar hela natten om d där jävla provet. Efter skolan gymmade ja, for hem och halvsomnade i soffan med psykologiboken i högsta högg framför Ellen Degeneres show(tänker gifta mig med henne), drog ner till stallet och fixade lite och sen har ja just varit på affären med syster och mamma. Nu ska ja duscha och kolla Greys. Träna inför prov gör jag imorgon.

JAG GILLAR ATT LÅTSAS SOM OM JA E DUKTIG

Kom just hem från en snubblig ridtur på idioten. Nu ska ja ta disken, igen, sen duscha och kanske träna inför provet på fredag. Bara kanske. Imorgon blir det klipprov på förmiddagen sen vidare mot gymmet och tragisk som ja e stannar ja hemma medan klassen drar ut på krogen sen på kvällen. Träna inför prov istället för att ha kul?
That´s how I do it.

LÅGBUDGET VERSION AV HALLOWEEN

Sovit hur länge som helst.. vaknade ett och det var underbart. Nu har ja just tagit hand om min NYA tisdags syssla, "att ta disken" och nu drar ja vidare mot stallet. Har just planerat halloween med syster också, medan alla drar ut helt utklädda, med groggen i handen, och partajklara kurar vi ihop oss i nattas läskiga "stuga" och kollar skräckis och smuttar på vatten. Lågbudget version av halloween.

TÄNKTE BARA SÄGA

Sitter på skolan och jobbar. Hatar Jb-jul.
Sen blir det till att hurtbulla med hurtbullen Oscarsson.

GÅR OCH LÄGGER MIG

Skola imorgon, jag vill ha pengar och jag får ryck.

SÅ D BLEV

-Dollarstore
-Stallet
-Klippning
-Springtur
-Gott gott..

"ÄR DU BILLIG?"

Trevlig kväll med lillebror och linda igår, kan ha uppkomme lite barnmisshandel nån gång där under kvällen men det kan behövas ibland.
Nu har ja just vaknat och funderar på hur ja ska göra med dagen. Stallet och rida sen springa eller bara springa inget stall? NH? vem vet.

CHAUFFÖR

Nu drar ja!

LÖRDAG

Har just vaknat och ska ge mig ut på en springtur, sen drar ja hem till pappa och skjutsar han under kvällen, åker på coop och handlar lite gott gott med lillebror och segar framför film hela kvällen. Som det ska vara.

TWI-DAY

Gymmade med linnea för första gången på läänge idag efter skolan, fick frågan(från tjejen på gymmet), "men hur är det med er då?" d är ett tecken på att d va länge sen hon såg oss. men vi är nöjda och kommer leva länge på det här. Efter det tog jag mig en promenad till stallet och körde NH, gick hem, åt lite mat och nu har ja just duschat och väntar på att idol ska börja. SJÄLV(med älg dialekt).

Gissa vem som ska åka till sundsvall den 15e november på twi-day då? Alla twilight filmerna i sträck och 12 på natten är det premiären på den nya, kommer få sittsår men det är det vell kanske värt!

JUST JA

En liten, halvklar linus.

ATT STIRRA DÖDEN I VITÖGAT

Heldag på salongen, färg hela dagen, skit kul. Nu har ja just klippt klart jennifer och ska ge mig ut och springa i mörkret. Precis innan Jennifer kom gjorde jag även en ghest som nästan tog dö på mig.. Jag reste mig upp i en jävla fart, fastnade med foten i vardagsrums bordsbenet och dök med huvudet före in i väggen typ. haha länge sen ja skrattade så mycket helt för mig själv. kul va d.

NATUR"GINGIS" & GREY´S

det va ett helvete som vanligt i ryggen och magen när jag va i stallet men sen när ja vilat bort smärtan och stack ut och sprang blev d inte så farligt.. så från och med nu måste ja springa vart ja än ska eller vad ja än gör..? toppen.

KOOOM IGEN DÅ!

Idag hade vi klipprov så ja kapade av en stor del av eks hår, det blev skitsnyggt men provet gick åt helvete.
Jag slutade direkt efter provet så nu sitter ja här i ridkläder och ska ge mig ner till stallet och rida. Tänkte kanske ta en springur ikväll också. Får se vad magen o ryggen orkar.

Jag blir fanemej tokig snart. Jag kan ju knappt röra mig i mer än 20 min innan min rygg och mage tar död på mig. skit.

Idag vaknade jag sent efter min skööna sovmorgon, drog ner till stallet och red, höll på dö av magont, fixade klart i stallet, drog hem, tog bilen och skjutsade natta till travet för att ta in hästar, drog vidare på coop och handlade och nu har ja just slängt i mig mat och ducshat och orkar fan inte stå upp nå länge. Nu blir det greys och naturgodis!

FLICKA

Idag har ja haft en låång skoldag.. än vad jag är van vid.

Sprang ner till stallet för att hjälpa syster raka tösa men maskinen krångla så vi drog hem till henne och åt pannkakshög(godaste) till middag och kollade flicka istället. Älskar den filmen. Nu ska ja duscha och sen rita lite faktiskt. Får se vad det blir, är ju ledig imorgon så jag kan nog klämma in lite greys också. hehe.

FÖRVIRRAD

Kunde sätta mitt huvud på att det var lördag morgon när ja just vaknade. Insåg annat när ja såg träningskläderna jag hade på mig under täcket och nu är allt bara väldigt förvirrande. Startar ett avsnitt av greys innan ja somnar igen.

TOPPEN HELG!

Har haft en toppenhelg både i Lit och Mörsil, bortsett från att ja blev omkörd av en buss vilket jag aldrig riktigt kommer komma över. Nu har vi just kommit hem från stugan i Mörsil och jag har sett(och känt mig) fräschare än va ja gör för tillfället. Men kul har vi haft det!
Nu funderar ja på en promenad eller springtur.

HALKA!?

JAPP, jag har panik för nu har gångvägarna därute fått för sig att frysa till is. Kom just hem från syster efter en klippning och film, innan de va ja ner en snabbis till stalle och körde NH med glänsa och om vi backar ännu lite till så har vi haft heldag på salongen idag.

Nu har ja ju som sagt just kommit hem efter en lång, kall, mörk och ISIG promenad hem från syster, och nu ska ja värma lite nachos med ost och pompakrydda, hehe. Jag har ett nytt beroende. Imorgon är det sista dagen på skolan för den här veckan och efter det tar jag med mig fjant hem för att fixa hår, umgås och titta på idol(ett annat beroende ja har), sen på lördag bär det av ut i skogen till hannas stuga med 6 stycken andra i klassen! ska bli skit kul!

För långt inlägg. Snart slut på glee, börjar sen med Greys, från botten.

JA HUOA, FÅ FINT D VART HENAN!

Nya tavlor uppsatt och allt är städat! Dock blev det inget dammsuget för det orkade jag inte. Tänkte ta mig en liten "kvällspromenad" nu innan d är greys! Tänkte ja skulle få tid att rita på den tomma canvastavlan som ja insåg att ja hade liggande, men vi får se hur d blir med det.

Nee, ut i stormen!

FREE FALLIN - J.M

Gjorde ett permanent prov och kollade igenom ett gammal färgprov(vilket va en upplevelse) idag, sen drog jag och handlade lite toning till mig och Fjant, ska ääntligen fräscha upp mitt hår på fredag, klippa det osv. Tittade förbi hos pappa en sanbbis också innan ja drog hem och fastnade på badrummet med saxen i handen, letandes efter kluvna toppar att klippa av(blev inte så mycket letandes då d är ÖVERALLT) och nu ska ja städa rummet lite, sätta upp lite tavlor och göra någonting åt min "smink-hylla" eller vad det ska kallas. Lite musik på det här så!

DET ÄR NÅGOT MED ÄRTSOPPA..

SOM FÅR MIG ATT VELA SPY.

skruv sökes, återlämnas till krakens hjärna nere i ope. Men ändå går det framåt, men att putta ner min kamera i backen är helt enkelt INTE okej, speciellt inte när min reaktion är att sparka in kameran i väggen i nått försök till att DÄMPA fallet. Nu har ja ätit ärtsoppa vilket ja ångrar lite grann och nu ska ja hoppa i duschen. Imorgon är det skola igen. bortskämd.

KÄRLEK ÄR ATT SOVA

älskar verkligen att vi är lediga på tisdagar.. man kan sova hur länge
man vill! Det är ohälsosamt.
Nu ska ja byta om och dra ner till kraken, har inte varit där sen exakt en vecka idag då ja legat hemma med mina fina små smärtor, men nu ger ja upp.

MEN JAAAAAAAAAAAAAAA!

Tro det eller ej men ja har fan en praktikplats klar nu ja! Överlycklig, men jaa.
Efterson ja är gammal och sliten har ja ont överallt så dagen sög. Nu blir det glee, imorgon kraken. Godnatt.

DRÖMDE OM TURKIET, STORM, VATTENPIPA MED MELONSMAK OCH VÄLDIGT OANAT SÄLLSKAP

Vad har man planerat idag då? Tro det eller ej men idag tänkte ja resa mig från min säng i risk för att få liggsår eller nånting, och kanske ta mig en promenad och se hur det går. Antingen dör jag eller så går det hur bra som helst.
Käraste Fjant kommer snart förbi och gör mig sällskap, men nu är det tydligen snart middag så ja borde gå och äta frukost.

INTE OKEJ

Hur fan kan en serie sluta så där!? inte okej.

OLD DOGS

Händelserik dag.
Syster va och hälsade på en sväng alldeles nyss(dvs. lånade mammas dator medan vi andra kollade på old dogs och skrattade sönder oss) och jag åt i stortsett upp hela kakpaketet med ballerina(som d brukar va). Pelle har fått fnatt i skallen och ska gnaga lite oskyldigt på mina händer numera och jag har endast ett avsnitt av TB kvar vilket ja ska avfyra nu! Godnatt.

15.00

vaknade tre idag för jag har inget bättre för mig än att sova bort den här skiten vilket inte verkar funka det heller så nu är ja uppe, har just ätit frukost och återgår till true blood.

JOHN MAYER

Who says I can’t get stoned?
Turn off the lights and the telephone
Me and my house alone
Who says I can’t get stoned?

FREDAG HOS MIG

John Mayer.
Ballerina kladdkaka.
Psykologi uppgift.

KONSTEN ATT BLI ARG

ring sjukvårdscentralen, bli beordrad att åka in på akuten, bli grävd i armarna med nålar nio gånger om för att de inte hittar nått blodkärl, sitt i 3 timmar(vilket är ganska kort ändå) och vänta på provresultatet, få diagnosen "Men vi hittar ingenting så du kan åka hem" och va sen glad att du fortfarande har ont och försök bara att leva med det.
DET ÄR SÅ KUL SÅ MAN VILL BARA GÖRA DET IGEN.

AJ AJ

Min mage gör ont.
Just vaknat.
True blood
Regn.


VÄRLDENS FINASTE

Pitbull Terrier
Paint

Australian Shepard
Appaloosa
om man ändå kunda äga en av varje. Nu blir det ÄNNU mer True blood.

JAG BEHÖVER SERIÖST HJÄLP.


ATT SPY MANUELLT

Spy. Det är ingenting ja är bra på. Min kropp har fått för sig att aldrig mer självspy när ja e sjuk, så ja måste spy manuellt vilket leder till en psykisk utmattning. Men jag e normal.

Nu sitter ja och försöker bli bra i min mage som har vridit sig totalt.. jag är sjukt hungrig och vill äta men vågar inte. Inge "ringa praktikplats" eller stall idag inte. Varför inte bara sitta bort all tid! Vart är glassen när ja behöver den som mest.

KALLT!

Det är så sjukt kallt. Somnade i min onepiece framför true blood inatt och vaknade först imorse, sjukt skönt. Idag har ja bara legat och kollat true blood hela morgonen innan ja drog ner till stallet och red en sväng på idioten och nu ska ja hoppa in i en varm dusch innan ja klipper Fredde. Imorgon är det skola igen.
just ja.. skrev även över min biljett till studenkryssningen på en kompis i klassen imorse, så nu blir det ingen studentkryssning för den här fattiga jäveln. KUL.

SÄVELID, HAR DU KVAR DOM HÄR BILDERNA I ORIGINALSTORLEK?

vill ha vill ha vill ha

DET FINNS SPÅR AV ALKOHOL I BEN & JERRY´S

Klockren skoldag. som vanligt. Tog mig en springtur ner till stallet och tränade lite med kraken innan ja begav mig hem till nattli som hade ett himla besvär med att montera upp en skohylla.. Sen frös ja så ja sprang hem. Nu sitter jag här utan byxor med halsduk(såklart) och ska hoppa i duschen.

Ledig imorgon, kanske gymmar innan ja sticker ut på en tur med kraken? Man vet aldrig.

NU GÖR VI TORVALLA OSÄKER(RARE..?)

Har just haft en trevlig sundsvalls-bo förbi på en klippning, nu drar ja ner till stallet och beger mig ut på en tur med kraken.

SKÖNT SOM FAN

Älskade fjant å felix gjorde PMS ungen glad igen.

Praktik är ett ord ja inte tål att höra just nu.
Pengar bara förstör.
Hatar att hata, vill bara slå nån.
Kvälls-springtur utan ont i benhinnor, kan lugna vem som helst.

ELAK

Jag är elak och borde inte få vistas runt människor för tillfället. Underbart. Snart kommer Julia och felix och tittar på film med glada jag, men då bli ja nog på glatt humör ska du se!

RSS 2.0