Godmorgon!

Idag är solen framme, tjoho! hur länge? Jag ska snart göra mig iordning innan jag tar bussen in till stan och träffar Sara, d va ett tag sen. Resten av dagen blir vell till att träna, städa rummet, rengöra ögonen på kaninen som har lyckats fått ögoninflamation, igen! och sen ikväll drar jag hem till pappa som är bortrest och umgås med ek, therese och melin? får se hur d blir. Imorgon äre yran för min del som endast köpt en endagars, men nöjd är jag!

Nu har jag dessutom beställt klipptid på tisdag kl 9.00, gu så tidigt.. Aja, nu blev d bråttom!
Hadé!

Just my luck.

Dagen har vare härlig, umgåtts med bea och segat på som alltid annars, mysigt! dock kanske inte den bästa dagen i mitt liv. Min knäskål börjar få färgen svart, tror ja har knäckt ett revben så d gör ont att gå, känns som nån har stucke en kniv i sidan av magen på mig så jag kan inte sitta upprätt och som pricken ovanför I:et kokade jag dom mest misslyckade ost tortelini´s nånsin, hälften överkokta och resten stenhårda. Dessutom va de inte ost, d va spenat, mår illa. men men, I-landsproblem kallas d.

Ne nu ska jag äta en macka, dom kan man iaf lita på.
Godnatt!

Saknar gamgubben.









Smäckraste bilderna, tagna av Melin hela högen tror jag.

"Vem äre som låg här ute då?"

Godmorgon! Sitter fortfarande hemma hos ek, vaknade just och ek är på hälsosentralen och kollar halsen och lat som man är så stannade man kvar här och blev sittandes med datan, moha.. Sen ska jag ta bussen hem och sola med johanna, träffa bea efter och ikväll vet jag inte vad som händer då alla är på yran förutom stackars jag, blir vell filmtittande, lånade ju trots allt en massa filmer igår.

Satt uppe till 5 och kunde inte sova, kanske det va för att ek skrek ut vissa fina rader då och då? har nån sett bedtimestories? jag tror det är sovångest,haha.
Nu är jag trött.
Hadé!

Ek goes "In-sleep-talking"

Måste påpeka.. Ek utbrast just några fina ord som fick mig att hoppa några meter upp i luften, seriöst, väldigt tilltalande ord..

"okej, du kan få slippa.. ANNA!!!"

HAHA, HUMOR.

You like It!

Hola, Idag har man råkat ut för en typiskt "Norrländsk sommar". Tog bussen in till stan ida med Märta, det spöregnade, åskade och blixtrade lite då och då men glad var vi då vi äntligen har hämtat ut våra bussbiljetter till stockholm!! Om exakt en vecka far vi och kommer inte hem förns den 16e, häärligt!
Idag har det inte hänt så mkt, åkte till stan som sagt och sen stack jag och johanna hem till pappa och bokade soltid och lånade en massa filmer som vanligt, sen bar det av hem till ek och vi stack till coop och Macedonken och nu sitter jag här i mörkret med en däckad ek bredvid mig. Nattråtta som man är tog man eks data och satt sig bekvämt och tittade runt lite. Vi har just kollat på "Seabiscuit" och "Mamma mia", ätit jordgubbar och ett paket med riskakor doppade i vitlökssås, Lecker!
Aja, nu sitter jag och lyssnar på favoriten "Dont stop believin" med Nick pitera(cover) och ska förmodligen släcka ner snart,
Godnatt!


Mor´n!

Gissa vem som klev upp innan 10 imorse då?
Skåne bea ringde och väckte mig, blev vell inte så mycket sagt då jag fortfarande pratade i morgon mössan men hon är hur som helst på väg hit, pruppen är saknad! Sen ska man uträtta några "ärenden", kommer göra av med 1200 spänn på bara biljetter idag, känns surt men värt det.
Igår kväll gick jag hem efter ett nån gång och sov i min egna säng, kändes sköönt. Ja tror vi försökte starta en dvd hela kvällen utan att lyckas. Och med "vi" menar jag Johanna då en annan satt utfläkad i fåtöljen och skrattade åt dom desperata försöken.

ne, nu ska jag göra mig iordning lite innan bea anländer,
hadé!


"Fel ordning, i mackan. - ne va gulligt, hon drömmer om mat."

Jag har lagt märke till en sak.. det är nästan sommar ute nu. Ingen sol, ganska blött men ändå varmt, som sagt, nästan sommar. Idag vaknade jag i therese´s säng ihoprullad i ett hörn tillsammans med johanna som tog resten av sängen, Therese själv satt ute i vardagsrummet och trixade på med datan. Efter att ha jobbat oss igenom hela deras kylskåp under natten så satt vi oss till ro hos therese och kollade på skräckfilm, kommer inte ihåg va den hette men den va mest jobbig att titta på. Skräckfilm nr 2 startade senare vilket va filmen vi såg häromdagen så jag kände att vila ögonen va en bra idé vilket är orsaken till att therese inte fick sova i sin egna säng inatt, sorry.
Nu sitter jag med mina nytvättade stallkläder i våran (tydligen) nya datastol som inte alls är så obekväm, men jämför man med en gammal och hård trästol är vell allt bekvämt. Jag har just vare i stalle och ridit en sväng på kraken (mysigt såklart) och nu ska jag träna på nått sätt inte knät tar nån skada och sen blire vell till att slappa tills ikväll då jag förmodligen drar hem till johanna.

Ska även beställa yran biljetter och hämta ut bussbiljetterna imorgon då min lön hoppade in på kortet i samma veva som en annan slant pengar från min fader hängde på, de satt inte dåligt d, jag är väldigt tacksam!
hadé!

"Tyst med dig! vi försöker bli rädda här.."

Hola! Ingenting går upp emot en norrländsk sommar. Igår vandrades det i spöregnet till fyra på morgonen, man såg ut som rädda willy med dom dyngsura softshell jackorna, mina gula tygskor har nu spelat på sin sista refräng och roligt  nog är detta en vanlig kväll i norrland.
Efter våran dyngsura vandring for emma hem och jag och johanna gjorde therese sällskap till en skräckfilm, kommer inte ihåg vad den hette men den va grymt bra. Imorse nån gång somnade vi i soffan och vaknade sedan av att johanna och thereses mamma kom hem och undrade varför i helvete vi sov. vi har segat hela morgonen framför "made weekend break" och nu sitter jag här med en mage hård som sten och det är inte av muskler.. vi har just ätit grillat.
Resten av dagen ska jag träna och ikväll nån gång ska jag umgås med johanna.

Måste komma ut offentligt med min vurpa inne i badrummet förresten, blöt fläck på golvet, ett gigantiskt kliv och 100% jag resulterar i en ful nedgång i spagat, en pajjad stortå och en svullen och färgglad knäskål!
Hadé!

Ekonomisk eller korkad?

Goddagens! Jag kom just hem från stan efter en tur med melin som skulle handla lite kläder, jag är kanske det sämsta sällskap man kan ta med sig. Mina tankar va inte speciellt närvarande, jag gnällde över hur jobbigt det blev i bena av all vandring och jag höll på somna i ett provrum. Träningen tar fan kål på mig, va ute och gick den vanliga rundan och tränade sen ett ganska hårt pass med tränings DVD´n och det var ungefär den energi jag kan åstakomma på en dag, Hurra för den styrkan.

höjdpunkten idag var iaf min subway macka, mums mums! Oväntat att en macka skulle vara min höjdpunkt på en dag, mackor är fan det bästa ätbara som finns, erkänn.
Hipp som happ så hittade jag 60 kr innan jag tog bussen till stan så jag införskaffade mig en ansiktsmask för typ 15 kr och resten gick till subway. Nu sitter jag här och tänker att jag fan lyckades handla ekonomiskt för en gångs skull men kmr på att när jag äntligen hittat pengar så kände jag att det va väldigt nödvändigt att handla upp allt. jaja, jag erkänner, jag har fan problem.

Ne, nu ska jag fundera lite på vafan jag ska göra med mitt hår då jag för första gången på århundrade ska boka en tid hos frissan. Och Ikväll ska man träffa emma och johanna men nu ska jag sluta snacka en massa strunt.
Hadé!

ONT

Min kropp har fått en chock. Jag drog fram den gamla träningsvideon igår som under en lång tid legat i ide, så nu har jag ont i hela kroppen och är död efter promenaden jag just plågade mig igenom. Men glad är jag då jag har en tendens att bli glad av träningsvärk. fan, det visar ju att allt slit lönar sig.
Jag gick och la mig vid 5 imorse då jag hade lite problem med att sova, till slut däckade jag i min brorsas säng och vaknade innan 10 och släpade mig ut med syrran till tvättstugan. Nu ska jag slänga på mig ett par andra kläder innan jag hänger med och storhandlar en sväng, ikväll ska ja hitte på nå me märta och vi ska även beställa våra biljetter till stockholm, tjoho!
Hadé!

Trav-Oviken



Jag och Glänsa.
(Foto Sandra Nygren.)

Glänsa under Värmningen.



William express.

Kraken, Östby Glänsa.

                  Natta och William.
                 (Foto Sandra Nygren)
                 

Ne nu ska jag sova, har tvättstugan imorgon då ja måste
tvätta hästkläderna innan mamma lossar ett skott i pannan på mig eller nått,
Godnatt!

Kraken kom 7a och jag fick lökringar.

Gårdagen.
Igår spenderades dagen på trav i Oviken då William och Glänsa startade. Det var första gången glänsa startade på ett och ett halvt år så hon gjorde de ganska bra med att springa till sig en sjunde plats. William lyckades komma trea och eftersom halva släkten hade spelat på hästarna blev det en liten vinst som användes upp till max-mat runt 12 snåret senare på kvällen, d satt helt okej måste jag säga.

Dagens.
Idag har solen tittat fram och jag har vare ute och gått en sväng innan jag däckade på den mest söndertuggade filten nånsin på baksidan i gräset. Nu har jag legat där och häckat ett tag med kaninen springandes omkring en som en avlöning så nu ska jag ta mig igenom ett dammoln i letan efter en tränings DVD innan jag duschar och mot kvällen umgås med litte folk.

just ja fan, har en helt fungerande mobil med gratis sms nu också! Låter bra men min brorsa tappade den i toan sist den användes så jag ska bara vänja mig med tanken innan jag hurrar för mkt.. kmr även bilder sen travet senare nån gång. aja, ska göra litte nytta nu,
hadé!

Nu jävlar!

Ybyss mot stockholm 5e Augusti, me und Märta!!

Licens lopp.

Lite ointressanta bilder sen Sofia lånade Glänsa under ett licens lopp förra veckan, enjoy.

Östby Glänsa.


Trollnicka.



Östby Glänsa & Sofia.

Östby Glänsa & Sofia.



Östby Glänsa & Sofia.

Östby Glänsa & Sofia.








               

"This was a strange place.. do you live here?"

Nu jävlar äre hurt time för min, johanna och Märtas del! Inge mer gott gott på en månad och bryts det blire ett rått ägg på menyn, mm..
Den här helgen har vare en "stanna-inne-och-slappa-framför-harry-potter-helg."  förutom igår då jag lyfte på mitt otränade arsle och cyklade ner till hemköp med märta och köpte godis. Nu regnar det och jag ska ut och gå innan jag drar ner till stalle me syrran en sväng, imorgon äre start för glänsas del på oviken, håll tummarna!

ska snart ladda upp litte bilder sen licens loppet förra veckan, inge bråttom här inte.
Hadé!


"No sugar? Ops."

är man hurtig eller vad, jag och johanna tog oss vatten över huvudet(bokstavligt talat) och gick i pissvädret till coop imorse och handlade choklad! Vi tog oss en vilopaus hemma hos momma där min choklad råkade ta slut olyckligt nog. Efter vi suttit och hökat nån timme så drog vi vidare till rusta och handlade en 1/2 kg påse med chips med pengarna min momma rent av tryckte ner i fickan på mig, man tackar.

Nu har man just kommit hem men ska snart till johanna igen för att kolla på film och smälla i oss den där påsen med chips också, mums!
Nu jävlar ska man snart övningsköra också, pappa drog de kortaste stråt, han blir den som får dras med mig under körningen. Here I come!
Hadé!


Mums på äppelkaka!

Hola, skåneresan blir tyvärr inte av, man måste tydligen planera här i världen för att ha nån chans. Eftersom skåne resan tyvärr blev inställd lika fort som den blev ihoptänkt så kommer jag kunna gå en dag på yran, det är tummen upp iaf!

jag har just kommit hem från ett bra tags vandring i spö regn, jag är dyngblöt, skabb och kall. Nu ska jag hoppa ur mina stinkande stallkläder som ligger slickad intill kroppen och är allmänt äckliga och sen äre en rejäl duschning som står på schemat! Ikväll ska man umgås med johanna och nu har jag lite bråttom så,
hadé!


BUSS till skåne?!

godmorgon, jag har just kommit fram till att d enda sättet att ta mig ner till skåne med min plånbok är genom buss.. känns lite sådär då jag har en tendens att spy i bussar. Ifall jag tar bussen så åker jag på fredag och jag vette fan vad jag ska göra, nån som känner att dom vill sponsra mig lite?
Aja, det är sol ute och jag ska ut och gå en sväng nu, ikväll ska man umgås med Märta och även försöka lappa ihop nånting av det hela med skåne resan, bajs.
hadé!

Jag skriver som en 3-åring och träffar inte en tangent rätt.

Idag har jag verkligen lyckats. Somnade hemma hos pappa igår med johanna efter en lång kväll med veklingen och ante. Tror klockan va runt sex då vi gick och la oss och runt 3 då vi klev upp och segade oss igenom monsters inc filmen med en massa chips och nam nam till frukost. Konstigt nog har jag inte ätit nått annat än d idag förutom mackorna jag just slängde i mig, d lät inte som mig må jag säga. Men men, d kommer en dag imorgon också.

Idag har jag vare ute och gått en sväng i pissregnet innan emma, melin och ek kom och umgåddes med mig på kvällen, vi kollade på unborn, en skräckis som sög och vi spelade även wii och kortlek. Nu känner jag ett stort behov av ett glas juice och sen ska jag fanemej sova! Imorgon ska jag leta biljetter till skåne som inte går på 100.000 spänn per biljett, jag kan behöva krafterna.
Godnatt!


"Nu blev det jobbigt."

fan va jag inte skriver nå längre, satt mig ned vid datan igår(till mitt försvar) och började skriva ett inlägg och helt plötsligt pajjar musen totalt och mer va det inte med det. Idag kom mamma hem med ett nytt tangentbord och en ny mus så nu äre bara att tuta och köra igen.
Idag äre andra dagen i rad jag vaknar upp i vardagsrummet hemma hos johanna, nattvandring och total utslitning har stått på schemat hela veckan och min kropp gör ont. Börjar bli gammal, kan inte ens sova i en soffa utan att få ont längre. Nu har vi även införskaffat oss ett wii till vardagsrummet och det är igång ca 24 h om dagen med folk som springer runt och vevar med armarna och skriker fula ord, riktigt skojjsigt spel!

Nu ska jag äta och sen hitta på nå med johanna,
Hadé!


Gokart!

(kommer inte ihåg) och Pappa.

   
Pappa och Nicholas.

Pappa och Nicholas.

Nicholas.

vet inte vad som är bak o fram, ut o in eller morgon o kväll.

vilken lucka jag har lämnat efter mig, man har ju  som haft ett liv under den här veckan vilket ni kanske har märkt. Jag brukar alltid samanfatta alla missade dagar men nu vet jag inte vart jag ska börja så jag börjar inte i huvudtaget.

Idag ska jag leka hurtbulle i högsta ansträngning, då menar jag inte fysiskt utan psykiskt! Ikväll ska man umgås med Märta och gud vet vad vad som händer då, förmodligen ska vi vell ut på nått "äventyr" igen.
Jag är sugen på en äppelkaka men jag är inte sugen på "en äppel." Fan, d här kan bli krångligt märta!

Tänkte ladda upp litte bilder sen häromdan då jag hängde med pappa och nicholas till gokart banan och tog kort, kmr senare idag, nu ska jag äta frukost och hurtbulla litte!
just ja, skriver jag nånting på facebook så äre inte jag.
Hadé!


Så kan de gå!


          Svart/vitt.
           
          Färg.
         

Ne, nu ska jag masa mig in i duschen innan jag gör nått annat, finn fem fel i bilden.

"..momörordodarorenon!"

Igår blev de inget skrivet då jag hade fullt upp med att kuta runt hela torvalla med Johanna, Ante och Jimmy. På dan drog jag ut en sväng på freak i det fina vädret, härligt men ansträngande. vi gjorde ett försök att titta på fotbollen på kvällen men de gick inte så bra så vi gjorde ett försök i att hoppa studsmatta istället men det gick ungefär lika bra. Så då gick vi runt i hela torvalla istället, medan johanna sniffade snus. trevligt va d iaf!

Nu har jag och johanna just cyklat ner till stan och shoppat(dock inte jag då jag går under rehab). Skit skönt väder och man kan inte bära nått annat än KORTA shorts även om man har samlat på sig ca 194 st myggbett på låren som gör att det ser ut som om man sprider skabb. Ne, nu ska jag duscha och fixa lite innan jag träffar Märta och johanna ikväll,
Hadé!


jag blir galen.

helvete, jag kommer inte in på facebook för det visar att det är fel lösenord så antingen är min användare borttagen eller snodd av någon desperat jävla skit unge. Skit bra verkligen.

Idag har jag cyklat till stan me mamma och shoppat lite, en handsfree del till emmas mamma tex då jag pajjat hennes.. sen bar det av till stalle och jag gick en sväng med glänsa i det kokheta vädret och nu kom jag just hem från johanna efter ett bra tags studsmattehoppande, jag är verkligen inte bra på d där med att hoppa. Nu är jag lite förbannad och ska försöka lösa den här jäva skiten så,
Godnatt!


RSS 2.0