Gott nytt år

Firar lite i förtid. Imorgon drar ja upp till Åre och håller Linda sällskap i bilen då vi ska ge oss på att ta rygg på pappa hela vägen upp till Åre, kommer gå jätte bra. Sen blir det till att spendera det nya året i Åre med pappa och hans kompis med familj, kommer bli sjukt härligt. Sen på söndag måste jag köra hem för att Inventera, Jobba första dagen på året. Yeay! Men nu brinner min dator upp för jag har kollat så mycket på OC så nu ska jag döda sista avsnittet innan jag lägger mig. Gott nytt år!!

Obsessed

Jag har blivit helt besatt av OC, först klockan tre inatt insåg ja att det var dags att sluta och faktiskt gå och lägga mig, vilket resulterade i att OC fortfarande gick i blodet så jag låg klarvaken och stirrade i mörkret i ännu en timme innan jag kunde somna.

Nu har jag just vaknat och ska fixa lite problem med min lilla mp3 som tydligen inte vill spela alla låtar som jag har lagt in, men eftersom jag är så jävla teknisk så ska det här gå skit bra, sen drar jag vidare ner mot stallet där en härlig vinterridtur väntar(kommer ju bli jätte härligt när hon stått i mer än en vecka) och sen skulle jag färga och klippa agnes ikväll.

Best Chrismukkah Ever

Jag är hög på "jul-godis-socker", min rygg tar stryk av alla "hukande-över-block-positioner", och jag får snart fyrkantiga ögon av allt "OC-tittande", allt är som det ska vara med andra ord.

What makes you beautiful

Städning klar, frukost klar, nästa grej på schemat, Promenad.

Imorgon.. jag lovar

Idag vaknade jag upp runt två tiden och insåg att det var exakt en vecka sen jag vare nere hos glänsa, så imorgon ska jag fan ner. Det lovar jag.

Nu har jag som sagt just vaknat efter en lugn kväll med ek, och eftersom min dag började med att min mamma kom in i rummet och frågade "är du död?" och gav senare ifrån sig en rynkning av näsan och en ordmassa som löd "Men nichole!! du måste städa pelles bur!!" samtidigt som jag vräkte ur mig i panik "Mamma gååå innan du säger nått, jag ska...", så har jag kommit fram till att jag ska städa idag. En prioritering jag är lite stolt över.

Känner en fruktansvärd lycka

Jag och märta har gått runt på stan och inhandlat ännu fler saker idag, två tröjor som ja köpte utan att prova då ja tror jag har rå med sånt nu, en jävla BH(äntligen) som sitter så jävla underbart men kostade 500 kr(?!) och lite ostkrokar vilket var den bästa delen med dagens handlande. Fick även första säsongen av OC av världens bästa Märta, vi kom överrens om att det var en födelsedagspresent istället för en anledning för märta att få plats med mer saker i hennes hylla. Nu ska jag öppna min ostkrokspåse och frossa lite till OC.

Family guy helt plötsligt?

verkligen.. jag ska vell fan inte se den skiten. Modern family menade jag ju.

Roadtrip till Sundsvall

Va uppe med tuppen idag, vi åkte härifrån klockan åtta imorse, från stormen och mot kala(ja menar verkligen kala, inte kalla) Sundsvall! Jag har spenderat alla mina pengar jag har såklart, så nu återstår bara BHar från triumph då den affären tydligen inte fanns i sundsvall. Älskar presentkort, känslan att bara plocka saker för en viss summa och veta att man måste handla där är ju helt underbar, då jag suger på prioriteringar.

Nu hoppar ja in i duschen innan ja lägger mig och soffpotatar framför familyguy. Imorgon blir det till å handla BHar med märta, ett sista uppdrag innan det nya året kommer.

Invigt nya A3 blocket


Tiden går fort

Suttit och ritat hela dagen, blivit klar med två teckningar och har även kollat på skönheten och odjuret med syster. älskar tecknat. Nu ska jag faktiskt ta mig en promenad i blåset! Imorgon blir det sundsvall fan vare sig det är snorhalt eller stormar!

Testar nytt papper


Hatar min själv lite grann

Vi tog beslutet(jag tog beslutet) att vi skulle ställa in sundsvall trippen imorse då ja höll på blåsa iväg när ja stack ut huvudet utanför dörren, och nu när man vaknar så blåser det ingenting. Jävla skit jävel va arg ja blir.

Terapi

Ritblocket och hörlurarna på högsta volym. Tränger ute stormen rejält här.

Jävla Dagmar

Från helvetet kom nu stormen "Dagmar" som verkar ha i syfte att döda oss alla, med ängsmon som startpunkt. Jag har aldrig varit med om nått värre och jag trodde att en kartong skulle klyva huvudet på mig när den flög i luften i full fart mot mig. Huset knakar, mitt fönster går inte att stänga och jag tar hörlurarna och kramar om kaninen och hoppas på det bästa. Ser ljust ut det där med roadtrip till sundsvall imorgon.

Jag är LIVRÄDD för stormar. Blixt och dunder klarar jag, men döden åt stormar.

Bubbleboy

Klockan är snart middagsdags och jag har just svida om till träningskläder för att ta mig en promenad innan ja umgås lite med sävelid. Idag har jag verkligen inte gjort någonting annat än legat i soffan med syster och ätit en jävla massa choklad framför tven. Sjukt skönt men fy fan va illa ja mår. hehe. Nu blir det promenad!

Jag är bortskämd och helnöjd

-Springskor
-Ritblock A3 & A4
-12 Pennor från 6B-4H
-Pennhållare
-Örngott
-2 st Canvas rit-tavlor
-2 skålar
-strumpor och sockar
-Fluffiga tofflor
-Och en massa presentkort (Gina, Monki, Triumph) och pengar.

Jul på havrevägen

Sista bilden bju vi på! Nu blire sällskapsresan med dom som är kvar!

En julhälsning

Julhälsningar från en julgalen kaninägare.

Nu har vi just varit förbi en sväng i stallet och go-julat hästarna och lämnat lite anonyma paket framför systers dörr, frågar hon så var det tomten och jag va grym på placera ut dom. Nu ska jag byta om och göra mig jul-fin! Har fått en pennhållare av tomten(dvs mamma) som satt helt perfekt då jag hatar att ta med mig nävar av pennor när jag ska rita. Men nu blir det jul!
Är det bara jag, eller skulle jag kanske önskat mig lite mer vuxen poäng i år?

Äntligen är det god jul

Nu äre det äntligen god jul(eller ja typ) och jag har gjort julens klassika "smyga i kylskåpet och tagit en julgodis", bara för busighetens skull. Eller nått. Nu har tjejerna just dragit hem och jag är dötrött och ska starta ett avsnitt innan jag somnar och sedan vaknar upp till en underbar jul! Godnatt.

Nya traditioner

Nu har jag solat, fixar naglar, klippt mamma och nicco och nu väntar en kall och hal promenad med sävelid som jag har infört som en ny tradition vare sig hon gillar det eller inte. Senare ikväll blir det filmmys med tvillingarna och sävelid och att peppa inför morgondagen då jag fortfarande är som ett litet barn på julafton. Har även ätit otroligt god choklad idag, första gången ja äter godis eller nått på snart sju veckor! Det var en fröjd för munnen. En annan tradition som är ny är att äta mammas hembakade mousse, dagen innan jul, så kvällen ser ljus ut, hehe. Jag är inte alls sockerberoende.

Som ett mönster

Vaknade ännu tidigare idag och var helt utvilad, skit konstigt. Nu ska ja ha en dag heelt för mig själv, ska fixa naglarna(så gott d går), sola och promenera och litte sånt mysigt. Dock börjar jag morgonen med att klippa min kära mor som har någonting emot hår som räcker längre än till axlarna. Så nu klipper ja en snabbis innan jag dra och solar. tjoheej!

Surprised

Nu gick det inte bra. Den här teckningen blev också tråkig av någon jobbig anledning så jag gav upp, jaja, skitsamma. Nu ska jag göra kväll framför modern family och ladda inför "dan före dan", då solning, stallet och annat mysigt står på schemat. Nu blire godnatt.

Vadå nitton

Det är någonting med att ens lillebrorsa(med två vänster fötter) springer runt med knivar och saxar mot halsen, springer runt och viftar med eld och låser ute mig första chansen han får, som gör mig tokig. Det är nu officiellt att jag slåss med mitt syskon som en tre-åring igen. Vadå nitton år?

Nu ska jag städa pelles bur som stinker nått fruktansvärt sen ska jag ta en lång dusch. Ikväll får jag sällskap av ek så då blir det julemys.

Alldeles för tidigt

Nu har det spårat ut. Nu är jag helt utvilad och redo för att kliva upp redan vid 10 på mornarna? helt sjukt. Just för tillfället sitter jag och knaprar i mig hårdbrö och funderar på om jag ska bege mig ner till stallet nu på en gång. Skulle va kul att se någonting för engångs skull när jag är där nere. Två dagar kvar, också helt sjukt.

2 timmars krökning av rygg

slängde ihop en teckning som är ENDAST av blyerts vilket var ett tag sen, tycker det blir så sjukt tråkigt och jag gillar den inte alls. Men efter att man spenderat två timmar med krökande rygg över ett block så är det vell iaf värt att visas. Nu tror jag min rygg går av och att min kanin svälter. Springer ner och hämtar en hårdbrö macka till kaninen sen går jag och lägger mig. Godnatt.

A december shower

Efter en lång dag med bara läxor och skit, satt jag mig ner med mitt block och mina pennor som en kärring, istället för att ut och fira att det äntligen är lov, tillsammans med världens härligaste klass. Trött, lat, pank och helt otaggad är jag. Men glad.

Christmas tree

Glömde som vanligt att ta bilder men, slingorna blev jätte bra och hon blev jätte nöjd så, I´m happy. Nu ska jag hoppa i duschen då jag stått i träningskläder och slingat för ja tog mig en promenad strax innan Carro kom förbi, sjukt kallt ute men alltid lika härligt med promenader. Som sagt, duschen nu sen blir der nog fram med blocket igen.

Fyra timmar i sträck

Nu har jag sutti i fyra timmar(i sträck!) med en massa uppsatser och skit, och nu kan jag stolt säga att allt är klart! Dock kan jag inte skriva så mycket mer på min uppsats inför projekt arbetet. Tänkte samla in en massa bilder som jag tänkte ha med bara, sen måste ja kanske ha ett upplägg i boken eller nått, eh, jag vet inte hur jag ska göra. Skit samma. Nu ska jag äta sen blir det kanske att ta på sig nått plagg innan jag slingar Carro.

I surrender who I´ve been for who you are

Nu har jag jag just vaknat och som vanligt är jag inte trött när jag väl får sova så nu ska ja äta lite frukost och börja på mitt "projekt" för dagen vilket är att göra klart ALLT jag har i skolan så ja kan slappna av nån jävla gång. Kommer bli jätte kul, men det är så jag firar första lov-dagen. Senare idag kommer Carro dessutom så det blir lite slingning av hår också, då idag blir det att jobba på helt enkelt.

YOU HAVE TO BE THERE


Det känns som om någon sitter och piskar skiten ur mina hjärnhalvor eller nått, så efter en lång och härligt dag, tänker ja ta mig min första "Jullovs-sovmorgon". Godnatt.

Sista dagen

Imorgon är det sista dagen på salongen innan jullovet börjar, ska bli så sjukt härligt. Nu håller jag på dricka ihjäl mig av vatten, jag kan inte sluta för jag är så törstig. Jag borde se min mage som står rakt ut i vädret, som en varning, men nej, jag måste släcka min törst så snart spricker jag nog. Nu blir det Modern family och en tidig kväll. Godnatt.

Eiffeltornet på bredden i guds arsle

Vilka tror på gud?
Jag vet en som inte gör.
Min dömande kommentar är därför, "Vilket jävla skämt."
Det bara slog mig helt plötsligt. Nu har jag just kommit tillbaka från en insnöad promenad och ska ställa mig i duschen.

välkommen främling och vän

Sitter för tillfället och lyssnar på julmusik och väntar på hembeställd pizza. Mumms.

Idag har det varit full rulle på salongen, vilket är sjukt roligt! dock är alla kunder väldigt skeptiskt över ordet "elev" och får kunden att nämna ordet "öron" i fyra av fem fall av någon anledning. Nu har jag just kommit hem efter en galen jävla busstur hem(dom kör fan som dom stulit varenda buss i stan) och nu tänkte ja kolla biggest loser och äta min pizza när den väl kommer. hehe.

My grown up christmas list


bridget jones + blocket


alla barnen räknar, dan före dan före dopparedan

Storm ute typ, såg ut som en misslyckad snögubbe när jag kom hem från stallet. Nu har jag just duschat och ska försöka locka hit sävelid så ja slipper gå. hehe.

TACK MELIN

Världens bästa Melin har stökat om i bloggen hela morgonen, så nu är det nytt och fräscht. Tack tack tack.

Nu har jag städat rummet från topp till tå och även slagit in alla juklappar hela morgonen, så jag är helt redo för julen nu. Bring it on. Nu ska jag vell snart äta middag innan jag drar ner till stalle och longerar lite i mörkret. Ikväll ska jag umgås med Sävelid och ladda inför dom två sista dagarna innan jullovet men nu ska ja svida om då jag har burit pyjamas hela dagen.

LET´S THROW A PARTY JUST FOR TWO, YOU KNOW THOSE NORMAL GIRLS WON´T DO

Inatt har jag sovit som en stock och jag blev väldigt upprörd över att ja va pigg när ja vaknade nyss(händer aldrig.) Idag ska jag nog ta och fixa lite med sista julklapparna och kanske, bara kanske städa rummet. Funderar även på om jag ska vänta till senare att dra till stallet så jag har nån hage att longera i eller nått, men jag får se.

JAG HAR TAPPAT DET

Kom just hem från en filmkväll hos pappa med ett gäng pensionärer, varför är man dötrött redan vi elva för? Jag håller på att tappa det totalt. Nu ska ja ta bort smink och starta ett asvnitt sen äre godnatt.

FILM-MARATON

Nu har jag just kommit hem efter en veva i stallet, nu väntar duschen sen drar jag mot stam där jag ska ha film maraton med sävelid, fjant och felix. Twilight är vad som står på schemat. Handlade även en tröja att ha på jul, ett torrshampo och en hårspray idag på stan, så nu är det officiellt, jag är pank.

SKÄRPNING

Jag har nyss vaknat, slängt på mig kläder och ska fixa iordning lite innan jag drar på stan med pappa och syster och handlar lite julklappar. Dock är jag klar så d kanske blir nått till mig istället(HOPPAS JAG). Senare idag drar jag ner till kraken och springer av na gärnet då jag inte har varit där nere sen i söndags. Och jag undrar varför det inte går framåt med projektarbetet.

ÄLG

Stressigaste dagen på länge. salongen, julklappar, affärn, älg-middag tillsammans med pepparkaksbyggarna linda och kopka sen affärn med mamma o johan och nu sitter jag här, ont överallt och trött som fan. Ska kolla modern family och äta mina cashewnötter som min mamma just jämförde med någons tånaglar..

HÅLL-IGÅNG

Hinner inte med ett skit känns det som, jag är stressad som ett stryk och hinner verkligen inte. Nu har jag just kommit hem från pappa(en lång historia varför) och nu ska jag äta kvällsfika/middag halv tio på kvällen. Håll igång.

OCH MÅ DINA HÅRDISKAR FÖR EVIGT ALLTID KRASCHA.

Kom just hem efter mysig kväll med tjejerna och nu sitter jag på sängkanten, med smör hela armen av någon anledning. Nu ska jag borsta tänder, ta bort smink och kolla ett avsnitt av modern family innan jag somnar. Imorgon ska jag färga och klippa håret, ÄNTLIGEN.


KALLA MIG GAMMAL OCH ENSIDIG

Praktik och promenad in till stan, mat och nu snart biggest loser(dock hos pappa). Här bryts inga mönster i onödan inte. Ikväll ska vi som sagt träffas i klassen och ha lite julmys hos pappa och jag har just slagit in min FINA julklapp som jag impulsköpte i panik för att hinna med bussen. Ne, nu tar jag bilen å far, får ju inte missa biggest loser..

FELLOW-COUGH

Det rinner smällt snö(dvs vatten) nerför ansiktet på mig, mascaran är utsmetad över hela ansiktet och håret ser ut som ett enda krull, det där med springtur är vackert. Nu ska jag med min onda hals ta en varm och underbar dusch och sen blir det sängen för att ladda inför en ny dag. Imorgon blir det julmys hos pappa med flickorna i klassen, ska bli kul å träffa lite folk igen.

SOM EN TRE-ÅRING

Lång dag på salongen, biggest loser och nu ska ja skynda mig att kuta ut från huset och ta mig en springtur då min mamma tydligen inte tillåter det efter åtta och klockan är nu halv nio. Som en tre-åring känner jag mig.

ALLT PÅ EN GÅNG

Den här dagen har gått så sjukt fort. Fixade kortafton frisyren på melin imorse, åt lunch hos ek, slutade vid halv fem, gick in till stan, åkte hem, kollade biggestloser, åt middag, sprang en sväng i djupsnön(trodde förövrigt jag skulle mörda nån), och nu har ja just duschat och ska ge mig ner och hämta lite mackor innan jag startar modern family.

ALLT ÄR SOM DET SKA

Händerna luktar blekmedel, onepiecen är sönderblekt och det ligger kladdiga foliepaket överallt, precis som det ska vara. Nu ska ja försöka lista ut morgondagens lunch och även ta min kvällsfika och starta modern family innan det blir kvällen. Godnatt.

POSITIV

Det är så sjukt mysigt att springa runt i djupsnön med häst, dock blev hon fruktansvärt stark i det bettlösa tränset och jag fick dra för kung och fosterland bara för att sakta ner lite, men hon var ändå på nått sätt, snällare med det. Nu har jag dödens jävla värk i magen och ska slinga syster. Ska bli kul.

ÅNGER, FÖRBÄTTRING OCH FASTA, MITT BLAND ALL JULEHASTA

Klockan är 13.15 och jag har just vaknat till liv. Nu ska jag bara leta en jävla massa kläder som jag inte har, innan jag beger mig ner till kraken och pölsar i djupsnön. Myspys.

RUSH HOUR

Nybakad knäck med turkiskpeppar, läxa, rush hour 2 och en massa julklapps inslagningar är vad min kväll har handlat om. Nu är det mesta gjort och jag kan kanske börja slappna av. Tänkte kanske kolla på modern family nu då det är en sjukt rolig serie och varför inte ta ett brejk från greys ett tag med en humorserie istället. Imorgon ska jag ner och testa teorin med "bettlöst" på glänsa, kan bli en spännande ridtur.

HATAR

Hatar plogade gångvägar. Fullkomligt, HATAR.

Tog mig en promenad förbi lillebror också och hämtade en film som ja tänkte se sen, kanske även skulle slinga syster om hon masade sitt arsle hit sen vilket jag gissar inte kommer ske. Hur kan man vara dötrött efter man sovit bort en hel dag.

13 TIMMAR

Jag har sovit ut i tretton timmar, ganska nöjd. Nu ska ja ut och gå en låång promenad i snön innan jag tänkte ge mig på julklapps inslagning och litte sånt. Senare ikväll blir det antingen klassfest med mina härliga klasskompisar, julbak med syster, eller springtur med mig själv. hmm..

"JÄVLAR"

.. är ett ord som kan beskriva veckan ganska bra. Bygg-gubbarna som håller till runt salongen och bygger en jävla massa, ger ifrån sig ett "Jävlar" med rejäl norrländska minst 20 ggr per dag, Datorn var ett "jävla" arsle igår då internet inte fungerade alls, "Jävla skit" mumlade jag för mig själv, snubblandes omkring i stormen idag, och JÄVLAR vad kissnödig jag har varit hela veckan, som en löpande tik.

Idag handlade jag nästan klart alla julklappar, lite finslip på det bara så sitter det. Skulle ut och springa när jag kom hem efter stan med Julia och Ida men nej nej, buss"jäveln" kom aldrig. andra bussen kom aldrig. Tredjebussen kom aldrig. Den fjärde bussen var sen. Ändå hade chauffören mage att ta betalt. Jag tror att busschaufförer(inte alla men väldigt många) har glömt den där LILLA jävla detaljen att dom behöver människor på bussarna för att deras system ska funka, behandla då för fan inte människor som påsar med skit. JÄVLA IDOTER. Nu ska jag kissa vilket är min nya hobby som sagt, sen ska jag kolla greys och njuta av tanken på att få sova imorgon. Godnatt.

HOS EK

Sitter hos ek med magen full av kött, luktar på after-eight choklad och kollar på biggest loser.

SYNDAT

Äta en hel påse cashewnötter på mindre än 5 min - CHECK!
Nu ska jag se greys och sova. Älskar att sova.

MONOTONOUS

Klockan är redan över åtta och jag har just kommit hem från stallet efter en snabb longering i mörkret. Idag har jag haft två klippkunder på salongen(erik och momma) och huuuga va snygga dom blev. Nu ska ja hoppa i duschen och äta nått med avokado till kvällsfika, hehe.

KLASSIKER

Har för mycket läxor och inlämningar att göra för tillfället, jag har för mycket jag känner skulle behövt blivit gjorda när det gäller julklappar och teckningar, så vad gör jag? Jag gör ingenting. En klassiker. Nu ska jag skälla på kaninskrället innan jag startar ett avsnitt av greys och sover. Godnatt.

BRÅTTOM

Den här dagen har gått fort och jag inser just för tillfället att det är sex min tills desperate börjar och jag sitter fortfarande i träningskläderna och ska hinna duscha. Skriver fort. Praktiken gick bra, lunchen hos momma var såklart höjdpunkten på min dag, kallt ute, bussen hem, skön och snorig springtur ute i mörkret och nu bråttom.

CRASH INTO ME

Nu tänkte jag gnälla som en tönt. Huvudet gör ont, buken och ryggen gör som vanligt sjukt ont och jag är så galet trött så det borde fan vara olagligt. Slutgnällt.

HÄST-FAN

Första dagen på reveljens salong, kommer nog bli hur bra som helst det här. Ja behöver dock lite kunder så kom och klipp er nu, elev pris 150 kr.

Efter en snöig promenad in till stan efter att jag har slutat för dagen, så åkte jag hem och tog med mig en lycklig fredrik till stallet. Han skulle ge sig på sin dröm att sitta på en vilde till häst, och springa över en äng med ett svärd i handen. Riktigt så blev det ju inte då detta resulterade i en galen häst som springer över stackars mig där nere på backen, manglar mig igenom hela stallet med diverse piruetter, med en stackars fredrik uppe på ryggen. Jag är jävligt nöjd. Nu ska jag duscha och njuta av att jag börjar tio imorgon, och att jag snart ska få äta kvällsfika.

PRIORITERING

Gymmet? stallet? eller, gymmet? eller stallet?

Efter en trevlig kväll hos märta sitter jag nu här på sängkanten och knappar på datan igen, och försöker komma fram till hur jag ska planera morgondagen. Praktik, lunch hos momma, mer praktik, sen stallet eller gymmet och sen sova igen? Kanske måste lägga upp stall och träning varannan dag nu när jag är på praktik i tre veckor och plötsligt hamnade längre bort från gymmet. Skit samma, idag har jag insett att det har gått 4 veckor sen jag åt godis och sånt skit(=underbart), och nu är det alltså bara 3 veckor kvar tills jag ligger där i sockerkoma igen. Jag längtar. Nu blir det borstning av tänder, utsläpp av kanin och sen sängen. Godnatt.

WHEN IT´S BLACK, TAKE A LITTLE TIME TO HOLD YOUR SELF

Drar till märta och snackar lite gammalt skit istället!

I´M NOT TIRED, I´M PIG

Två stora portioner med gröt, tre stora skinkstutar och en jävla massa snö senare sitter jag här proppmätt och trött. Att köra till farmor i snöstorm med en fläck spolarvätska fastfrusen på förarsidans fönster, är lättare sagt än gjort, att en ratt luktar rakvatten är bara fel, och att jag har lagt märke till det är bara konstigt. Nu ska ja duscha varmt och sen försöka rita klart en teckning jag håller på med för tillfället.

NÄR ANDRA LJUSET BRINNER

Nu har jag just kommit hem från en natt hos pappa, jag älskar min brors säng, var påväg att ta med mig den hem, och nu ska jag hoppa i några normala kläder och bege mig bort till farmor på advents gröt.

BARA GALEN

Har just kört i ett helvetesväder utan dess like! går rakt fram i kurvorna och det svänger på raksträckorna.. Nu ska argsinta lilla flickan hoppa i duschen innan jag tar med mig lillebror i bilen och kör mot syster för lite julbak. ja just ja, utfodring av hästar också. Sover nog hos pappa ikväll, huset för mig själv, skönt.

KÄR OCH GALEN

Jag har just vaknat till liv och har ätit min vanliga gubb-frukost framför det nya programmet "kär och galen", sjukt lustigt program. Nu ska ja jag vell kanske ge mig på att rita nått innan jag drar till pappa och klipper och skjutsar in han till stan. Senare ikväll ska jag julbaka med syster, myspys.

FOREVER YOUNG

Sprang förbi hobbyboden idag och handlade mina efterlängtade fineliners pennor, jag älskar dom redan. "Peddo-tomten" slängde jag ihop lite snabbt för att testa lite. Men nu ska jag se greys. Godnatt.

RACLETTE

Jag har funnit min nya kärlek, han heter Raclette och serveras med flera kilo smällt ost. Ne men seriöst, det godaste jag ätit på länge, har aldrig hört talas om maträtten förut och nu hade ja sån tur så julia bjöd mig och ida på den underbara rätten ikväll. Efter en stort intag av kött och ost kollade vi på idol och fixade iordning innan jag körde tillbaka in till stan och vidare hem. Nu är jag trött och överlycklig att jag ska få sova. Jag är proppmätt och nöjd.

WAKA WAKA

Sitter på skolan och inser att den här redovisningen kommer gå skit. Punkt.
hehe det här gjorde min dag

SJÄLVKLART

Blev inte mycket av med det där om att förbereda sig inför någon redovisning inte. Block, penna och fråga Olle istället. Dock sög det programmet idag så med en besvikelse vandrade jag upp mot rummet, gjorde mina "kärring-natt-rutiner" och nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Och med det säger jag, Godnatt.

FOBIER

Idag har det varit fullrulle på salongen, färgkund, klippkund, klippt julia och blivit klippt själv. Dock har jag slage något slags rekord i "massage-pauser" idag tror jag, det blev sammanlagt fyra massager för min del och jag gav även själv ut 4 massager. Massör kanske ja ska bli?

Efter skolan tränade jag och jag trodde jag skulle dö vad jag orkade lite idag. Efter träning blev det affär, efter affär blev det mat och biggest loser, och efter mat blev det duschen. Nu ska jag försöka förbereda mig lite inför min redovisning om fobier som jag har imorgon bitti.

RSS 2.0