Been this way since eighteen

Efter en lång och sjukt jävla tråkig sjuk-dag, drar jag mig mot sängen och ber till gud att jag är frisk som en pärla när jag vaknar imorgon. Men eftersom det förmodligen inte kommer vara fallet, så stannar ja hemma imorgon också. Godnatt.

Stressad.. för att.

Idag kändes d ännu värre att vakna upp vilket ja inte trodde var möjligt. Hur som helst så har ja legat och segat hela dagen och planerar på att fortsätta i samma takt. Ikväll ska klassen ut och äta på eastern men jag håller mig hemma och fortsätter tycka synd om mig själv + ladda batterierna för sista veckan! Seg i huvudet och lyckas vara sjukt stressad även fast ja är klar med ALLT nu.

Sjuker

Inte bästa dagen på länge. Känns som om jag har fösökt besegrat voldemort men misslyckats grovt eller nått sånt. Imorgon blir det till att kurera som innåthelvete, nu blir det sova. Godnatt.

Världens bästa klass


JB in my ass...

Glömde den lilla detaljen att skolan har damp så ja måste lämna in datan som ska vara tömd på allt jag har imorgon. Bra man får förvarningar av älskade JB skolan från h-vetet. Så måste dra ner till syster och spara alla mina bilder och skit..
Sök till JB.

-Varför har du sån hes röst?

Känner mig stolt. Jobbat en sväng på dagis och nu har ja just städat hela huset, igen. Applåder. 

Jag börjar bli sjuk, ev. inte hunnit blivit frisk än, så de blir ingen promenad idag heller. Hade nog inte orkat heller då ja blev sjukt andfådd av att läsa en bok högt för några barn, fick ta pauser för att kunna andas typ. Skit. Nu ska ja göra något som är väldigt sällsynt, jag ska kolla vad det finns i frysen och kanske tom laga mat. Får se hur det blir med det va.

För-grill med frisör


Låtom oss fröjdas i ungdomens vår

Kameran har snart slut på batteri, men idag åker den med!

Stuck in her daydream

Ja men då är man klar för körfältsgrillen då, fattas bara bilen. Planen var att grilla med klassen, får se om ja hinner dit innan dom drar bara. Sen drar ja förbi till Sävelid, Agnes och Erica och våldgästar dom lite. Fjant är sjuk då hon drar på sig en massa virus inför allt studentfirande så hon får helt enkelt krya på sig stumpen. Skulle träffa ek sen också vilket va ett tag sen, det är nog bra ja inte dricker ikväll då jag redan är förvirrad av allt det här. Men kul ska vi ha!!

Blir andfådd av allt spring

Nu är det sån här jobbig maraton-solning på g på havrevägen. Solen går i moln, man springer in, solen kommer fram igen, man springer ut i full fart osv. Nu har jag just varit ute på en promenad och tänkte faktiskt starta fortsättningen av filmen ja såg igår. Uppföljaren med andra ord.

Körfältsgrillen

Imorgon är det körfältsgrillen och jag är läskigt peppad. Blir dock inge drickande då ja jobbar på tisdag och gör allt så mycket lättare genom att låna bilen. Enkelt och bra. Men kul som fan kommer det bli ändå! Nu ska ja se klart filmen ja låna av syster och sen sova. Godnatt.

Du ska ha så jävla kul

Dom där tovorna va fan inte att leka med kan ja säga.

Sommar i "isstaden"

Så sjukt jävla härligt väder här! Helt från ingenstans fick man packa undan dunjackan och slänga på sig shortsen, som det brukar vara.

Nu har ja just vare på morsdagsmiddag hos momma och ska bege mig till tvillingarna och våldgästa dom lite i det fina vädret.

du drar mig, drar mig ner

Har just varit på summerbreeze(frisör tvåornas show typ) med sävelid och syster, duktiga människor. Nu sitter jag hos syster och väntar på att ja ska fixa hennes hår, åka och hämta upp sävelid och carro och sen skjutsa carro och syster på någon fest. Jag och fruga däremot tänkte grilla hemma hos pappa och glo eurovision ikväll, gamla tanter som man är. Men nu ska ja sätta mig ute i solen ett tag tills na e klar.

Remington CI95

Står högt på inköpningslistan för tillfället(locktång). Blir tidig kväll, jag är dötrött. Godnatt.


Några få bal-bilder

Sjukt kul kväll! Sjukt sämst dag efteråt.

peppadpeppadpeppad

Herreguud.. nu måste ja packa och fixa allt i sista minuten som ja alltid lyckas med, kommer glömma nått men skitsamma. Allt skulle va så mycket lättare om alla bara bar med sig en varsin stor sportbag med saker på balen. Men men, imorgon kör vi!

Mer städmani i brist på annat

Mitt nästa projekt blir att fixa allt inför imorgon. Duscha hår, raka ben, packa allt nödvändigt osv. Det här kommer ta tid.

"Är ditt namn ekorre?"

Nu har ja just kommit hem efter att ha jobbat på dagiset en sväng och sedan tagit en otroligt kämpig promenad i solen. Jag kommer nog inte ta mig upp ur sängen imorgon om jag ska fortsätta göda min förkylning på de här viset. Det vore dock inte så bra då det är bal imorgon, men det ska bli sjukt jävla kul ändå. Nu är jag dö hungrig.

The A Team

Idioten springer runt och stampar som nått galet djur på starka piller medan jag försöker rädda mig själv från hans extrema behov efter fötter. Nu ska ja sova då ja faktiskt ska upp och jobba imorgon. Godnatt.

En man skadad

Mördade mig just lite med rakhyveln i duschen, i ett försök till att raka mig när ja ändå hade så mycket tid tillövers. Nu tycker ja mest synd om mig själv. Inget lyckat projekt de där inte.


Flygande jakob

Åt just ihjäl mig på denna Lyxmat. Snöat in på bananer tro?

Årets storstädning

Mitt rum ser nu helt underbart ut och luktar nytt och fräscht spån. Fick just städmani och städade hela huset från topp till tå. Händer sisådär 2 ggr per år.

Klev upp med tuppen och tog spruta och solade med fjant imorse, sen mötte ja upp ek och gick runt lite på stan innan jag for hem. Min plan idag är att inte ut och gå eller någonting för jag trodde fan ja vaknade upp från döden imorse då jag hade så sjukt ont i halsen och rethosta. Så ja städar istället. Nu ska ja gå och slänga ett rös av sopor.

Sista sprutan

Imorgon är jag ledig men kliver ändå upp som en kämpe för att möta upp fjant och ta sista gardasil sprutan. Kommer förmodligen ha en lam arm på balen eller nått. Efter sprutan tänkte vi sola lite och sen skulle ja kanske träffa ek en sväng också. På tisdag blir det till att jobba och på onsdag är det balen. Fan snart är det studenten.

Tråkiga jävla ställe

Idag har jag sovit som en stock för första gången på länge innan jag tog mig en kort promenad i d sjukt tråkiga jävla väder som vi har här. Nu har ja just gjort mig iordning och drar snart på middag hos momma.

Ovänner

Är numera starkt oense med Ben och jerry, kroppen reagerade med att blåsa upp magen till den värsta gravidmagen någonsin, läskigt men spännande. Vi glodde på Salt och någon annan lustig film där dom stal organ från varandra typ och nu har vi just tagit oss en promenad hem från pappa. Syster sover över, fjant är hemma och ska sova och kaninen springer runt och låter. Allt är som det ska vara. Godnatt.

Videoteket

Idag är jag en hungrig liten bitterfitta som inte borde få va runt folk. Men men, kvällen räddas med lite filmhyrning tillsammans med syster, fjant, pappa, nicco och för all del så får vi inte glömma bästa polarna ben och jerry.

vem uppfann studsbollen

Irriterad något idiotiskt.. Snarkningar klockan 5.30 och studsbollar i väggen från 8.00, inte en bra start på dagen. Men men, beger mig ut på en promenad och manglar på ett träd eller nått, kommer alltså komma tillbaka som en glad människa sen förhoppningsvis. Gårdstädning utanför vårat "hus"(som jag väljer att kalla det) och jag kommer ha svansen mellan bena när ja ska ut härifrån då det inte är något vi någonsin har deltagit i.

Järngänget



Älskar verkligen att glo på bilder sen man va liten och cool. hehe. Nu ska ja fylla på min nattliga vattenflaska som gör att jag måste kliva upp tidigt varje morgon för ja håller på spräcka urinröret eller nått. Godnatt.

Anländer inom en kortare tid


Check

Deklarationsskatten är betald och klar.
Fixat nya sparkonton.
Betalat startavgiften för utbildningen nästa år.
Posta brevet - NU.

Vilken promenad som helst

Skulle bege mig ut på promenad för att äntligen posta mitt brev med anmälan till hundinstruktör kursen nyss, promenaden gick ju bra, regnade lite.. dock missade jag den där lilla detaljen att faktiskt ta med mig brevet så det blev som vilken promenad som helst istället. Ska ladda musiken lite sen bege mig ut på försök två.

gnager av mig armen

Min arm blev jävligt besvärlig rätt som det va av någon jävla anledning och nu gnager ja fan av mig skiten snart. skitarm.

Snygga jävlar


Fix av balfrisyr


Överkört offer

Klockan är åtta och jag har just plågat min stackars kropp upp ur sängen. Börjar bli sjuk och känner mig som ett överkört offer. Nu ska ja slänga på mig lite smink och äta frukost innan jag beger mig mot salongen, kameran åker med den här gången.

Dream until your dreams come true

Idag har man spenderat dagen med balfrisyrer och en massa springandes på stan efter diverse grejer. Imorgon lånar jag salongen av noura lite och gör två balfrisyrer innan jag ev umgås med bästa fjant resten av dagen, d är(som hon skulle kalla det) OKLART. Nu ska ja sova, godnatt.

Deklarationsskatt och skit

Det är sju sjukt härligt väder ute så ja blir ju nästan gråtfärdig av lycka. Nu har ja just jobbat klart mitt lilla pass ja hade på dagiset, gick ju som smort de där, man kan ju inte vara proffs på en gång.hehe. 

Nu ska jag försöka lösa det här med mina aktier, skicka iväg anmälningspappret till hundinstruktör utbildningen så det är klart, starta två sparkonton och betala deklarationsskatten. Meen ja tror ja väntar med det ett tag, drar nog till pappa så han får lösa det här åt mig.. sätter mig i solen med en frukt och musik istället!

Preschool

Imorgon ska jag fan jobba lite på mammas dagis, har förberett mig på det värsta då jag egentligen är lite smårädd för barn, men går ändå in med en positiv syn på det hela ihopp om att två och en halv timme inte är någon större match. Ne men seriöst, kommer nog gå jätte bra det där, skaffar mig kanske lite nya polare att äta sandkakor med, länge sen jag och märta umgicks med andra ord. Nu ska ja be en bön och sen sova. Godnatt.

We can burn brighter than the sun


Va fan är storm bra för

Idag klev jag upp innan elva, helt utvilad och har legat och segat framför tven tills nu. Det är storm ute och jag är lite småskraj då jag snart ska bege mig ut till bussen och dra in till stan. Hoppas jag överlever dagen.

Like the open seas and shores

Dagen har inte bjudit på mycket. Köpte ett par väldigt snygga skor till balen, tog mig en långpromenad och har typ sovit och vilat hela dagen annars.

Imorgon åker jag in till stan och hjälper mange hitta fluga till balen, pappa skulle kanske ha någon skjorta och sen skulle ja träffa kära fjant som höll på ge mig en hjärtattack idag, då människan gjort ett nytt rekord i att inte svara när man vill få tag på na(8 timmar ligger rekordet på.) Nu ska ja sova bort min huvudvärk.

Show them youre true colours

Dagen har gått sjukt fort för att ha varit så händelselös som den har varit. Dock var det ju finmiddag med släkten för mamma fyllde år igår, så dagen har spenderats med lille kusin william som gav sig fan på att trötta ut stackars bakis nichole, och lyckas gjorde han. Jag är mer än mätt nu då dagens största sysselsättning har varit mat, så nu blir det att dö i sängen och njuta av helgen. Godnatt.

städ-mani

Nu är man tillbaka både fysiskt och psykiskt igen, typ. Nu har det börjat blivit en jävla massa städ-mani i huset och mamma är helt galen, så jag drar vell igång och räddar mitt rum också från orkanen som ägt rum och räddar mig själv från att mor min ska få ett spunkfall.

Återgår till fosterställning

Hur mår man egentligen, har legat vaken hela morgonen i tron om att jag mår helt prima. Så är inte fallet. Helt underbarkväll igår med lite hipp o happ.. Nu må ja lägga från mig datan och lägga mig i fosterställning igen. Underbart.

Som en slampa

Dagen har gått fort. Vi har haft egen hårvård hela dagen innan jag uträtte lite ärenden med fjant å felix och tränade. Nu har ja just klippt fredrik och ska hoppa i duschen och tagga vidare inför morgondagen. Imorgon sitter mössjäveln på huvudet och sommarklanningen åker på vare sig vädret vill eller inte. Har en känsla av att jag kommer se ut som en slampa, men glad är jag för det.

You´re the only one who can save me


"Varför försöker han rädda situationen med citron"

Idag har vi haft vett och etikett på skolan, knytit slipsar, smakat på otroligt äckliga alkoholfria drinkar och typ inte gjort någonting. 

Nu har jag just tränat och solat och ska snart åka på affärn med syster för att inskaffa lite rekvisita tills på fredag, så sjukt jävla taggad. Nu fattas det bara att vädret skärper ihop sig lite så är allt perfekt.

Ceasar "MELON"

Passade på att ta mig en efterlängtad springtur istället då foten kändes bra idag, sjukt skönt. Nu ska ja duscha en snabbis och sen kolla på ceasar millan som har säsongstart ikväll, sen blir det bb. Imorgon blir det snabb skoldag, tränaa och sen sola med fjant. Inget plugg!

så töntigt att man bara skrattar

Idag har det varit fullrulle på salongen, sjukt kul har det varit och jag längtar fan tills ja ska börja jobba. Nu är jag hemma och ska städa pelles bur så mamma kan överleva ännu en dag till, sen drar jag ut på en promenad. Nu är mösspåtagningsklänningen lagad dessutom, så nu hittar ja inte mycket att klaga på för tillfället. Sällsynt och underbart.

nöjd och belåten tjej

Allt är typ klart, känner mig inte stressad över ett skit! ska ha en sjukt bra dag imorgon och hoppas på att syster inte har nån töntig anledning till att inte träna, för nu va de fan för länge sen. Nu rullar det fan bara på, borde ha panik men kan fan ta den skiten sen. Godnatt.

Det tar sig

Har just kommit hem efter dagenspraktik, som vanligt har det inte varit full rulle vad gäller klippningar eller behandligar idag, men imorgon har jag lyckats bokat in 4 stycken, plus att jag hade en klippning idag också, det går framåt iaf! 

Nu har ja just ätit och ska hoppa i duschen. Gör allt för att skjuta på uppsatsen som måste göras klart ikväll. Vill inte riktigt.

Sex kandidater


It starts from where we are

Solen är framme och jag tar tillfället i akt genom att slänga mig ut genom dörren och försöka få några pigment fler på kroppen. Sen blir det en promenad!

MEN JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Nu är skiten över, gör aldrig om det igen! så jävla skönt att jag klarade det! Dock fortfarande sur över att ja fick g på två delar, haha antar att jag ska strunta i d för jag klarade fan deltidsprovet från helvete!!

Sista orden innan domedagen

Jag kommer dö. Jag har pluggat ihjäl mig. Jag skakar och hoppar över hjärtslag. Jag har packat ner det viktigaste, dvs. morötter, kiwi, alvedon, voltaren, utbildningsbok, riksavtalsboken och en penna. Nu kör vi. Godnatt.

Vadå fredag kväll?


Heliga anden, hjälp mig då för fan

Sitter vid vardagsrumsbordet med papper fulla bordet, böcker uppslagna till max och pennan i högsta hugg. Plugg plugg plugg, det snurrar runt tvärsnitt, omsättning, läderhud, alkali, permanentvätska, oxidationsbehandlingar, tonande produkter och en jävla massa ullhår i hjärnan på mig. Snart smäller det fan.

Dagens intressanta är att jag spenderade över 500 kr på en axelbandslös bh och att jag lyckades paja min mösspåtagningsklänning också. Nu blir det duschen då man tydligen måste se bra ut imorgon också. Skiit det kommer gå.

Ångra mig stort


Drar nog hem istället och tränar hemma. Ute. I regnet.

Helg - inte precis

Sitter på skolan och har just skrivit ett stort religionsprov så händerna värker efter pennan. När jag hade gjort största delen av provet fick jag höra att man skulle skriva en rad på varje rad(ganska breda rader), jag hade lyckats klämma in tre jävla rader på en. Kul.

Nu ska ja bege mig mot gymmet för att träna och hinna slappna av i hjärnan innan jag beger mig hemåt för mer plugg inför morgondagens jävla domedag. Jag dör helt seriöst snart. fan.

jävla brunstgrop

2 timmar senare har jag lagt upp ett pluggsystem som ska utföras efter en dusch. Det här ska jag fan ha ett pris för.

Kommer behöva en hjärttransplantion

Jag har fan spenderat hela dagen med att rulla permanent och curlers, mina fingrar blöder snart. Efter skolan tränade jag lite, for hem, gjorde lite middag av en gammal rutten tacos-matlåda och nu sitter jag vid "salongs"-bordet som mamma så fint kallar det, redo för att ta mig an pluggning inför religions-prov imorgon. Jobba på.

Cykelbyxor

Idag hade vi ett prov på hår och kemi(en sak mindre att tänka på) och direkt efter det drog jag och tränade. Efter ett antal långa minutrar, trampandes på helvetesmaskinen, så drog jag in till stan med julia och köpte mig ett par cykelshorts med spets till mösspåtagningen. Med det vill jag ha sagt att jag slipper visa hela mitt arsle hela kvällen. Sen drog vi mot Idun och Julia fick nytt löshår isatt, as snyggt. Nu har ja just duschat och ska plugga inför religionsprovet innan ja är chaufför som vanligt åt syster.

Overkligt

Inventeringen gick sjukt snabbt och det blev till och med tid över att sitta i solen och snacka med laxen innan jag for vidare hem. 

Nu har ja just kommit tillbaka efter en härlig promenad och jag gjorde även just klart ALLA deklarationspapper, strukturritningar och häftade ihop skiten så nu är allt förberett inför lördag. Känns overkligt att efter provet imorgon, på fredag och framförallt på lördag, så är jag klar i stortsett, då kan man äntligen slappna av. Det tror jag inte på.

Inventering

Klockan är snart tolv och jag har just klivit upp och gjort mig iordning för att inventera resten av dagen. Skulle vela åka in och träna sen ikväll också men får se hur d blir med det. Prov imorgon, prov om 3 dagar, och mitt största prov någonsin om 4 dagar.

RSS 2.0