Varning, mobil bilder.

jag kallar det "konst"

Jag och ek vet vad som egentligen dödare MJ..

frisering av Melin..

3 timmar senare!

Andersön! (lillebror)


Studsmatta!


Har ni nån gång sett en fågelskrämma med en rumpa?


såder, all set!
Godnatt!





               

26/6

De bästa av de sämsta.
(Foto: Karin Bergström.)




(foto: Karin Bergström.)



freddy, Sävelind och Vanja.

Gleidar´n pontus.




Första laddningen med bilder..

"hon vill bli skrövvlig, solbränd, varm.."

sista dagen av sommarjobbet är nu avklarat, nu äre sommarlov! haft väldigt kul under de två veckorna jag jobbade och jag skulle lätt göra det igen. fick hem intagningsbreven idag, ojoj, jag kom in på frisör! I´m happy!


Idag va sista dagen jag tog hand om gula villan, familjen Gustafsson är förmodligen hemma ikväll ev imorgon nån gång. Jag har just kommit hem från en tur på systrarna perssons häst freaken, fick med mig en fotograf vilken borde noteras då det inte händer varje dag. Vi stack till uggle ängen och jobbade på litte volter och jag har nu märkt hur jävla styggt jag rider, händer, ben, armar, rumpan och vad som helst är överallt, eliten nästa!

Jag har några älskvärda bilder jag tänkte dela med mig av, natta som har fotat allihopa.

AC the freak.

stolsitsen 09

små hjälper var d.

tjoho!

"I´m FREE!"

happy face!

jag och freaken.

snel hest.




Nu ska jag hoppa i duschen och fixa med en enorm samling av bilder sen den senaste veckan,
hadé!


Tiden går fort när man..

..har kul, glor på en otroligt konstig version av teletubbies på barnkanalen, "pratar" moppar, får för sig att lyfta en hel studdsmatta på 4 pers, får en cykel stulen och när man känner obehag av att titta på "blade´s of glory" tidigt på morgonen.
Detta kan resultera i att man sitter hemma hos Ante i hans soffa tsm med Jimmy och Johanna och när man minst anar det så slår klockan 8 på morgonen och man har då lyckads med att såkallat "dygna"!

Nu är jag såkallad SKITTTRÖTT och jag har legat på Andersön hela dagen och solat, höll på somna men höll mig, sov dock på vägen dit, påvägen hem och när alla handlade på coop och jag satt kvar i bilen.. Dock får jag inte somna mer för jag måste va trött ikväll så jag tar mig upp imorgon, sista jobbdagen, skönt!! Nu ska jag duscha och sen ska jag ut med johanna så jag inte däckar nånstans här hemma.

Jag är så jävla lat så bilder sen veckan kanske kommer imorgon istället,
hadé!

O´boy!

.. vilket vackert väder, solen har skine i två dar nu..
Tur att man sommarjobbar utomhus säger jag bara! dessutom har jag det ganska slappt nu, mkt tid över till att sola! riktig härlig dag och jag kom just hem från att ha "finglidit" runt torvalla med emma och ek. myggen är på som vanligt såklart. Imorgon efter jag har jobbat drar vi ner till sjön med klassen och grillar och den här gången ska jag ha min jävla eld! låna emmas proffsiga anti-mygg-rollon-liknande-grej gör jag också. Kommer bli härligt!
Men nu ska jag lägga mig så jag orkar upp imorgon,
godnatt!

Sommar´n kommer med mördar-insekter!

nu känns d som om jag inte har skrivit på ett tag igen, men om sanningen ska fram så äre bara två dagar.. tro d eller ej men jag har haft ett liv i två dagar!
Jag ska uppdatera läget. Igår jobbade jag, tränade nisse med anna och genomförde en 3 timmars hårklippning på anna vilket inte alls kändes bra. Men resultatet blev bättre än vi trodde och jag hoppas hon inte ligger hemma och gråter idag elr nått.
Idag har jag jobbat, kliat myggbett, tagit hand om gula villan, ridit och kliat myggbett. Varmt äre ju då solen äntligen börjar titta fram och utmattad är man då jag i själva verket skulle föredra att ligga hemma och sova hela dagarna.

utmattningen kan jag klara av men inte MYGGBETTEN! jag har en fet utbucknad på halsen som orsakar smärta i min hals och mitt huvud, mitt öra är inte ens nått att nämna för jag ser ut som om nån har klubbat mig med en hammare längst "örkanten" och inte nog med det.. Jag ser nu att jag börjar odla ett brutalt horn i pannan som dessutom är hudfärgad. ne, jag är inte alls allergisk.
Nu ska jag gå och duscha och sen klia myggbett hela kvällen,
(bilder kommer förmodligen till slutet i veckan, I´m lazy.)
hadé!

Old times

tittade litte på bilder och hittade en massa gamla bilder på mig och darty, gamgubben är väldigt saknad.
Nu ska jag iväg med ek till scaddes grav, den gamgubben är också väldigt saknad.

Jag och älskling.

Ek och scadde. (foto: Anna Melin?)

Happy face!

idag har jag legat i solen hela dan, så jävla skönt att solen äntligen har tittat fram! Elr imorse drog jag hem till märtas hus och gick igenom vad jag skulle göra medans dom är i england, jag är avundsjuk. Nu har jag just kommit hem från willys och fick konstigt nog med mig en godispåse hem. Ikväll ska jag se "hanibal.. nånting?" och imorgon blire till att gå upp tidigt och jobba igen. Det va den här dagen, mer spännande blir den inte,
hadé!

2 små moppepojkar..

Det blev en lång dag igår måste jag säga. Efter allt slit på dagen blev man medtvingad att cykla till statiol med emma, märta och johanna. jag och emma tog hennes glidar cykel och plågade oss själva genom att skjutsa varandra dit och hem, d va jobbigt. Sen blev vi även anklagade för att vara ett gäng med "torra tjejer" då vi inte ville hångla med ett gäng packade snusk lodisar, ja det va verkligen torrt av oss måste jag säga. Hipp som happ så drog jag, johanna och emma hem till mig och kollade på patrik 1,5 senare vilket resulterade i att emma somnade ifrån filmen, johanna frös ihjäl och jag gick runt och åt allt jag kunde hitta. men trots det är jag nöjd med min midsommar!

Imorse kom märta runt tolv så vi kunde cykla ner till leijonbergs stall tsm. Märta fick låna Ibbe och jag tog galningen glänsa såklart. D gick jätte bra och vi fick även två stalkers på moppar, väldigt kul då de verkligen förföljde oss i tron på att deras lilla fjuttsignal till tuta skulle skrämma skiten ur hästarna. Dom lyckades verkligen.. hästarna rörde inte en fena.

Ne, nu ska jag duscha och äta mat och ikväll kanske jag våldgästar någon,
hadé!


Midsommar!

Idag när jag klev upp var jag väldigt utsliten sen mitt och märtas lilla äventyr över hela Östersund igår kväll. Som alltid annars tror vi att vi har en GPS till hjärna så självklart gick vi lite vilse innan vi lyckades ta oss över mållinjen.. Vickervägens busshållsplats.

Dagen började med att jag cyklade ner till Leijonbergs stall och drog ut och red på ibbe tsm med emma och natta. Det va riktigt skönt att variera lite på sorten av häst, kul vare också då han va en väldigt konstig filur. Sega som vi är våldgästade vi kaninen i stallet och satt som två höpåsar ett bra tag efter d, "Kenneth" visade sig vara en busig liten rackare. Sedan drog jag vidare till nästa stall och stack ut och skritta en sväng på glänsa och nu sitter jag här med spagetti ben och väntar på att maten ska bli klar, grillat står på schemat!

                       Kungen och Ibbe efter turen.
                       
         Ibbe.
         
         sekunden innan Kenneth biter mig.
         

Ikväll ska jag och emma hitta på nått, riktigt vad har vi inte kommit fram till än, funderar starkt på att dra med na på en promenad till coop och köpa gott gott och sen tvinga na kolla på en film me mig. Kommer typ inte orka göra så mkt mer då jag har blivit så jävla lat på sistonde, men d e bra d.

Ha en trevlig midsommar!
d ska jag ha!

en vecka avklarad!

snabbt som det har gått så har jag jobbat mig igenom min första vecka nu. Imorgon är man ledig då det är midsommarsafton vilket inte låg helt fel i kalandern. Jag har just kommit hem från en promenad som jag plågade mig igenom direkt efter jag hade jobbat klart, nu är jag trött och hungrig.
Men för att samanfatta veckan lite kort kan jag säga att det har visat sig att barn inte är så farliga och omänskliga som man tror och när jag och anna hanterar ridningar så riskerar man att barn flyger härs och tvärs. Sen om man blir less på nån unge är det bara att lura ut dom i en av DOK´s hagar så sitter dom där som en propp sen. de första ridlägret är alltså slut och nu väntas det ännu ett till till veckan, tänkte lägga upp litte fula bilder sen en av fikapauserna med barnen.



Maja(gräddnos), kanske den sötaste ungen som finns.

Gunnar den galne.




Till midsommar kanske man far ut till LIT med en massa, får se hur det blir, kul ska jag iaf ha. Ne nu ska jag duscha så jag kan äta sen,
hadé!


ointressant?

Kan bara inleda inlägget med att varna läsare för att bli uttråkade.
3e dagen avklarad på DOK och även den jobbigaste hittills. Idag har jag gått hela dagen, samma runda 4 ggr, bråkat med samma hästar tusen ggr och har även fått ropat "dra upp huvudet på han och dräm till han en gång med spöt!"  i några timmar nu. Skönt att få sätta sig ner i lugn och ro kan jag säga.

Mitt liv är jävligt ointressant just nu då jag vaknar tidigt på morgonen och drar och jobbar i 8 timmar och kommer senare hem helt utmattad och gör ingenting förutom att slöa framför tven. Och imorse lyckades jag verkligen må jag säga. Jag skulle gå iväg till DOK för jag var klar och allt men klockan var lite för tidig så jag tänkte att jag sätter mig ner vid köksbordet nån minut och väntar.. 20 min senare vaknade jag liggandes över köksbordet och jag hade redan börjat. Men men, så kan det gå.

Nu är jag väldigt glad dessutom, det är ju jättevarmt ute!
Nu ska jag gå och dö nånstans i nått hörn,
Hadé!


Såg jag en skymt av solen?

det är andra dagen jag jobbar idag och det känns som om det gått en vecka redan. dock är det lättförtjänta pengar då jag inte gör annat på dagarna och kul är det också. Jag började 8 imorse och slutade en timme tidigare idag då jag for iväg på trav vid tre tiden. Under dagen hade jag och anna som sagt hopplektioner med barnen, 2 barn for i backen gråtandes varav ett av barnet for i backen 2 ggr, allt detta hände även med samma häst som under dagen har drivit folk till vansinne. Det gick hur som helst ganska bra och det blev ett bra avslut på dagen då alla hästar skärpte ihop sig med den sista gruppen, bra bra!
Glänsa kvalade iaf här i stan och hon klarade det, d är vi glad för!

Travbilder!

Natta och Glänsa.

Kusken och glänsa.

Sandra och pinglan.





                Jag och Glänsa påväg hem igen!
                (Foto: Sandra Nygren)
               



Hipp som happ så är jag ganska trött idag igen och jag ska göra allt för att inte somna nu vid sju tiden och vara vaken hela kvällen igen. Men nu ska jag träna lite innan jag fräschar till mig och äter äppelkaka, mums!
hadé!


Sommarjobbet igång!

Nu jävlar är det dax för sommarjobb på djur och kul, första dagen har gått väldigt fort och den har inte alls vare nå jobbig. Det är ridläger den här veckan med en grupp me barn allt från barn som går i 2an till de som går i 5an, galna är dom dessutom. Det är fortfarande pissväder och jag är glad att vi höll i den teoretiska delen idag, blir annat imorgon då vi(jag och melinen) ska leka ridlärare på plan och lära barnen att hoppa litte, kmr säkert gå bra.

Nu ska lortapan själv dra ut och gå en sväng innan jag hoppar in i duschen för att bli någorlunda ren igen,
hadé!

Avslutningskvällen.






foto: Karin bergström.



Sara, Såhär mycket tycker jag om dig just nu.
Foto: Karin bergström.
















Imorgon ska man upp tidigt och sommarjobba, blir att jobba på Djur och kul i år tsm med Melinen, kmr bli så bra så!
Godnatt!

Skolavslutningen 2009










stipendium.

9b´s tuffaste

Vanja och Emma.

Sara och märta.

Karin, Jag, Agnes Isabelle, Vanja och Åse.
(Foto Fredrik holmström)

Malin.

Märta, Jag, Johanna, Emma, Therese och Marie.
(foto:?)

Linus och Karin.



Jag och emma.
(Foto: Vanja Wahlborg)

4 timmar senare..

vilket jävla jobb det är att rensa litte bilder, det driver en till vansinne!
Nu äre iaf klart och jag är väldigt glad över att jag hittar till mina bilder igen, äntligen!

tjoho! tyvärr inge före-efter bilder, får bli om en vecka då det ser likadant ut igen..

Innehållet i den markerade mappen ovanför.

va skulle hända utan regnet?

det regnar ute, lagt märke till de? kanske.
Det är pissväder och jag hatar det.. men för min del är det bra då jag har en massa, MASSA bilder på datan som´bara ligger här och där, dessutom ska en massa bilder skickas hit och dit till folk så nu får jag chansen att sätta mig ner och ta tag i skiten, tjoho.

Hipp som happ så fick jag och Märta ett av våra kända spratt igår och fick för oss att dra till donken och sen gå hem i pissvädret. Men klaga ska vi ju inte då vi va under skydd under vårat fina monster paraply. Vi svullade litte gott gott och vi kom hem runt tolv ungefär, då deckade man i sängen och nu kom jag just hem från stallet efter en tripp i spöregnet.

Som sagt, nu ska jag ta tag i alla bilder så snart kmr det upp bilder sen avslutningen och kvällen och gud vet vad som kmr upp.
Hadé!


Nichole 6A

"Hej hej! Gissa vem? självklart är det jag Nichole. Just nu så går jag i 6A, och just nu så är jag på ganska dåligt humör. Märta slickar på mig och ritar på mina saker hela tiden. Men det ska jag inte tänka på nu. Det är fredag idag och det suger! men inte längre till.

Jag ska dra ner till stallet sen och betala hästskötarkursen som jag skulle betala igår men mamma hade inte lagt fram pengarna på bordet. Pelle mår bara bra, han äter ovanligt mycket men..
Han är 3 år gammal och glad. Rasmus har jag ju så klart inte dumpat (hästen rasmus) Jag red han i måndags, han sprang in i ett träd ifull galopp med mig, gorde jätte ont. Och igår brassade vi på i en uppförs backe som jag aldrig har jort förut.

Hejdå! OBS! Jag hoppas verkligen att jag rider fortfarande."

9b, ni är älskad.

Fan, nu har jag sovit bort hela dan igen. Vaknade halv 3 med mascara i hela ansiktet och dessutom helt utmattad. Igår va det avslutning på skolan vilket resulterade i en massa tårar (dock inte från mig som är lika känslokall som en sten). Vi fick våra betyg och gamla saker sen 6an, vi fick även ett brev som vi skrev till oss själva i sexan, så jävla kul att läsa!
Betygen blev inte riktigt som tänkt då lärar´n tog mitt MVG och hockuspockus så blev det ett VG utan nån förvarning, men men. Jag tror jag fick ihop..

7 MVG
9 VG
1 G.

På kvällen skulle hela klassen samlas och dra ner till sjön och umgås en sista gång tsm, ja det gick vell som d gick då alla va på olika ställen och vissa var lite fullare än dom andra. Men det är ändå en kväll att minnas då det inte blir nå bättre med våran klass, jag e helt förvånad att nästan alla ens kom. Hur som helst tror jag inte att jag har vandrat så mkt som jag gjorde i går, nånsin! Fyfan, mina fötter gör fortfarande ont.

Kommer sakna störda 9b som fan, ni får hadé så bra i sommar och resten av livet så kanske vi stöter på varandra nångång, det har vare en upplevelse jag sent glömmer att ha gått i samma klass som er, glömmer er aldrig. <3

Bilder från avslutningen och vår lyckade kväll kmr såklart snart upp, men nu måste jag dra ner till stalle så jag kan umgås med Märta sen,
Hadé!

Eastern palace me 9b!







(Foto fredrik elr karin?)

Grabben som ler med ögonen.


(Foto: Karin Bergström.)




(Foto Fredrik Holmström)

Kom just hem från stan, nu har jag fixat med en massa bilder som ni kanske har märkt och dessutom så har jag ont i huvet, som vanligt. Ikväll ska jag iväg på mimer med emma och kolla på nicholas avlsutning, sen bär det av hem till pappa där man ska svulla glass, moha..
Kommer vell ett gäng med bilder sen som vanligt!
Hadé!

Middagen!


                   













..för vi fick åka en limo, fy fan va vi e bra!

Igår va det dags för middag på skolan som sagt, jag och emma gjorde oss i ordning lite för tidigt så när det väl bar av så hade mina 2 timmars lockar dött. Men hur som helst så blev vi upplockad av en limo! as tufft!
Agnes bjöd med mig, emma, sara och karin och carro bjöd med markus(marcus?), Lisa och Malin, det va jätte skojj!
vi gled omkring innan vi anlände(lägg märke till ordvalet) till fritidsgården vid skolan, haha snacka stil d blev när alla nior stod där ute när vi klev ur limon, en upplevelse man sent glömmer! Ne, nu har jag reflekterat klart över limon, ville bara skryta lite, moha..

när vi hade ätit förrätten så snurrade hela universum och illamåendet låg på topp! Så jag lämnade min kavaljer(elr va man säger) själv, förlåt för det anton. Så jag drog hem när efterrätten serverades, surt!

aja, bilder kommer det en massa av sen! Nu ska jag snart dra till bussen, ska åka in till eastern oh äta lunch bufé med hela klassen, skojj skojj!
Hadé!

2 dagar!

nu jävlar äre bara 2 dagar kvar! Vi är ledig imorgon och sen äre bara avslutningen i ljusgården på fredag morgon sen äre hejdå på torvallaskolan, fan va härligt! Kommer sakna 9b väldigt mycket, vissa av oss har gått tsm i snart 9 år.
Aja, man får hoppas att alla får d bra och att vi stöter på varandra då och då :) <--(min första smiley i ett inlägg)

Aja, nu äre bara att förbereda sig till middagen på skolan ikväll, sen glider vi iväg! Tar med mig kameran så bilder kommer förmodligen upp!
Hadé!

Älskade jamtli!


(min kamera dog efter 3 kort så bilderna är från emmas kamera.)
Fr.v, Camilla, Vanja och Emma.

Idag har 9b tagit en tripp till jamtli, kanske sveriges tråkigaste påhitt om jag får säga. Hur många ggr har man inte sett grottflickan som vrider huvudet mot en så hjärtat hoppar ur led? eller den snarkande/stönande tanten som ligger halvdöd i sin säng? så jävla uttjatat. Men jag ska inte vara bitter, vi fick ju grilladkorv och stinker fortfarande rök.

Hur som helst så gick det att leva utanför "museét" där tråkiga folk inte knackade en på axeln och klagade på att man andades. Vi fick en massa kort iaf, inte alls enformiga, klockrena.

(självutlösare by Vanja!)

9b!

you like it!


Nu ska jag ut och gå och fixa på(haha rimstuga). Ikväll kmr förmodligen ek hit och umgås, förmodligen emma också annars får vell kärínga sätta sig framför TVen själv med en kopp varm nyponsoppa, tjoho PARTY!

4 dagar!

 
Idag började jag dagen med en rejäl sovmorgon, igen! vet inte vad d e  med mig men jag är typ så lugn och avslappnad nu när skolan snart är slut så jag vaknar inte åt klockan längre. skumt!
Aja, förutom vett och etikett som vi hade så spelade nästan hela klassen "banka bäver"(?) vilket gick ut på att i stortsett slå sönder händerna på varandra, väldigt underhållande!

Dessutom så har vi tömt våra skåp nu, härligt!
sötmalin på bilden.


Banka bäver.

d kallar jag sortering.

Vi lånade reidars kortlek..

konstverk Alá-9b!


Nu tänkte jag fixa klart med en massa bilder som ska skickas hit oh dit och läggas in på datan och gud vare är. Sen blire vell en promenad och resten är en gåta!
(laddar upp bilder sen i lördags snart)

Ha´de!
 

Bye bye Guckamööle Bööa!

Hej hopp! tänkte bara säga att gårdagens bilder sen vi va hemma hos Camilla och åt glass bufé kommer så småningom då jag ligger lite efter i min tidsplanering.

Igår kväll va vi som sagt hos Camilla med några stycken och kollade på film. Runt 2 tiden drog jag och emma till ängsmon och hämtade mitt godis som jag hade införskaffat mig under dagen, sen bar det av hem till emma och till slut däckade vi hos henne framför OC. Vi vaknade halv 2 idag och det är andra dagen i rad jag missar en hel dag typ. Sen så umgicks jag med Bea och Camilla ett tag och vi kollade på film, svullade nachos och försökte hitta bussar som gick och när alla hade tagit sig hem va klockan 7 och först då drog jag ner till stallet och red. Nu sitter jag här, ganska stressad för jag måste hinna duscha och allting helst innan tio och klockan är tjugo i, så,
Had´de!

Studenten 2009










Pappa och natta.



Moffa och natta.

Pappa och natta.

Nathalie.

Moffa och anita.

Natta och Ullan.

fr v, Carro, Natta, Malin och Ullan.

Carro och Ninni.

Jord och häst´s Flak, (Foto Tommi)

Studenter 2009.


På kvällen stack jag, Märta och Isabelle till stan och träffade en massa folk, tyvärr tappade jag bort hela högen efter ett tag vilket resulterade i att jag satt på en sten i en timme helt själv bland kåta, sorgsna och galna studenter. Men Hur som helst så hade vi d trevligt igår kväll och man träffade mycket intressant folk, har även en video som jag ska se om jag lyckas ladda upp men nu ska jag baka muffins!
Hadé!

STUDENTEN!

idag äre fan studenten, grattis på er!
idag klev man upp med tuppen och gjorde iordning natta till studenten och sen dess har det firats hejvilt hela dagen, bilder kommer sen. Nu ska jag snart bege mig till Märta innan vi drar in till stan,
hadé!

Innebandy!

Idag vare innebandy turnering(?) på skolan, d gick ganska bra för 9b tror jag, jag var ju såklart inte med och visade mina talanger då jag hellre sitter på läktaren och pepprar kort.
När klassen blivit utslagen drog jag hem till Märta och kollade på Movie awards, som vanligt låg vi skippandes efter luft och garvade på Märtas smutsiga golv, haha.

Hur som helst, idag är jag riktigt sur då jag började dagen med att slösa bort mitt nya ihoppusslade headset till mobilen, så jag fick gå hela vägen hem utan musik, dystert. När jag kom hem så hade nån låst dörren utan att lämna nyckel som jag tydligt nog påpekade igår att det inte fick hända. Så jag fick ta cykeln och cykla tillbaka till pappa och låna niccos nyckel istället.. och därifrån har allt gått fel hela dagen.

Hur som helst tänkte jag ladda upp litte bilder sen bandyn, majoriteten är ur fokus eller allmänt suddiga då vi va inomhus i gympahallen.

        


     


                    


Nu ska jag och emma dra till tanne och kolla när ek och stingen rider lektion,
hadé!

Oviken.




William express och Natta. (uppvärmning)

Traktor.

kvicken.

William express t v. (Lopp)

William express.

Bööa is in town!

hej igen! Glömde skriva att bea är i Östersund under studenten och hon ringde även mig i mitt pannkaks ätande och sa att hon kunde följa med mig till stallet så vi kunde träffas och umgås, så hon tog bussen hem till mig och jag möttes av en glad, saknad skåne tjej vid "Stenbäcksplättans!" busshållsplats. Vi hade som vanligt lika roligt tsm och jag blir galen när jag tänker på att hon snart försvinner till skåneland igen.

Jag red glänsa litte i hagen med en plan på att vi skulle rida "riktigt" idag, det gick ju som vanligt, en galen glänsa med en otroligt lutning och full rulle i kurvorna, en galen Nichole Illröd i ansiktet av ilska och hat! nä, där tog jag i, man kan ju inte hata fula glänsa inte.
När ridningen var klar jobbade jag o bea oss hem i en otrolig fart och smaskade i oss TallrikAR med nachos och smällt ost, Lecker!

Natta tog även litte kort som jag tänkte lägga upp.

Östby Glänsa. (Foto natta)

Jag och Glänsa. (Foto natta)

               Jimmy och Nickan. (Foto natta)
              

Nu har bea fare iväg med min nyckel så jag är nyckellös, IGEN! hur lyckas jag egentligen? Ne nu ska jag fixa klart med alla bilder innan jag slänger in dom i ett inlägg och däckar i sängen,
Godnatt!

Smartskaft?

hej hopp! ja hann aldrig skriva nått inlägg igår då jag var på trav i Oviken tsm med natta, ullan och veronika. William startade och han kom 2a, grattis! Dock frös jag under hela dagen och jag och ullan smet mest till bilen så fort vi fick chansen. Men jag fotade ju såklart när det behövdes och bilderna kmr upp senare idag ev imorgon.

Idag på skolan har vi mest fikat och snackat betyg hela dagen men jag satt även kvar med camilla på bilden och jobbade på min misslyckade bild som man blir helt vimsig av att kolla på då den innehåller en aning fler färger än tänkt.

Jag låste dessutom in mina nycklar i mitt skåp idag och fick en 5 kr av Anders för d?(d kallar jag deal.) 
Emma och Camilla tog sig an uppgiften att knippsa låset och när vi väl hade tagit oss in i
skåpet kommer pundhuvvet camilla på att mina nycklar ligger i hennes ficka. D va det låset.



           

Ne nu ska jag äta litte pankakor innan jag drar ner till stallet.
Ikväll blire nog att hitta på nått med Märta och travbilder kmr upp senare,
Hadé!

Storbloggarn har gjort ett misstag!

en trogen läsare vid namn emma sävelid har påpekat att jag, igår natt, glömde blogga om att hon faktiskt blev en socialpys och spelade kubb(som en gubbe) tsm med mig och ek! vilken skandal! jag meddelar er alla att det aldrig ska hända igen, va inte oroliga!
vi hade hur som helt mkt trevligt bara det att jag blev uppäten av alla mördar mygg!

det här var det mest seriösa inlägg jag nånsin gjort, råder inte alls nån snutta ironi i det.

Godnatt!

Jag glömde?


Ja, d där med att ladda upp nedräkningslapparna varje dag sket sig ganska bra kan jag tycka. Aja, vi är inne på 11 dagar kvar till skolavslutningen, "d går fort nu!"

dagen har flytit på som alltid annars men tyvärr har solen hållt sig lite borta.. och eftersom jag tydligen har en gnutta sol-fetisch så va jag tvungen att nämna det. Jag lyckades ta mig en rejäl sovmorgon imorse av nån lustig anledning men jag fick tips om att inte komma till skolan då vi hade fetaste håltimmen tills slöjden efter lunch. Så, lustig som man är så cyklade ja ner till stalle för att hämta en sadeljord och sen bar det av till skolan för att sy en jordtunnel på rekordtid och senare få veta att jag har MVG i ämnet? ja men grattis på mig!

Nu har jag just kommit hem från stallet där jag har sysslat med Horse-wrestling, Glänsa vann. Jag är lagomt uppretad.. men ja e eint bitter! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra klart nån engelska grej jag missat. och jag som trodde jag var klar.

Ne, ni får hadé bra!


RSS 2.0