MOT ALLA ODDS

Idag hade ja färgprov och lite struktur ritningar på skolan innan det var dags att fara hem igen, åkte förbi pappa och försökte ringa efter praktikplats men fick inge svar så jag försöker imorgon igen, och efter det drog jag till stallet och red en sväng. Glänsa har som sagt inte blivit riden på 2 månader vilket märktes då hon va helt paj i huvudet. Överlevde turen mot alla odds.

Lite bilder sen igår.. hmm.
Nu ska ja ge mig ut på en promenad i stormen! Sen blir det dusch, idol och glasss..

STORM

Idag sov ja till 10 endast vilket är en förbättring för att ha varit ledig hela dagen.. Kollade på "Killers" med achton K och jag total älskar verkligen den filmen. Efter en masa såsande i soffan framför tven(bl.a. oprah som ja har en tendens att fastna för) så kom ek också drog vi ner till stallet för att ge oss på lite longering. Gick vell som det gick men ja e vell ganska nöjd.

Nu har ja fått för mig att jag kan gå runt och äta en jäävla massa godis på vardagarna bara för ja e lite sjuk, så sen blir det gammeldags vanilj(för min hals) och mintchoklad(för min snuva?) till idol. Bilder kommer senare då ja glömt kameran nere och kommer glömma ta med den upp sen.

DÄR VA HON JU!

Idag efter skolan köpte ja lite godis, tappade bort bankkortet, svor en massa, köpte hörlurar för 49 kr(VILKET FYND), hittade busskortet när ja kom hem igen, hurrade lite för mig själv och drog ner till stallet. Jag har ju undrat lite hela förra veckan vart glänsa har tagit vägen egentligen, men idag var hon sig själv igen. Krake. Jaja inget projekt utan arbete inte!

Nu har ja just kommit hem och ätit lite mat och ska hoppa i duschen innan d är idol. Imorgon är det min lediga dag och ja tänker sova helt underbart i natt! Ont i halsen och börjar bli sjuk. Jaja, tar hjälp av ek och longerar glänsa imorgon. Kommer göra susen!

EN NY VECKA

Nu är det dags för en ny vecka med en massa kul, tidiga mornar, härligt sällskap, värk i kroppen och annat skojjsigt som kan representera en vecka för Nichole Elofsson.

Tänkte ta och jobba lite mer uppe i sadeln nu till veckan och med lite andra miljöer och se om hon fortfarande är samma lilla pärla som hon varit under hela veckan, bombnedslaget kommer vell nu gissar jag. Jag stack ner till stallet och fixade när ja ändå var ute och promenerade idag och nu har ja just duschat och längtar till middagen. hehe. Senare blir de till att sträck-kolla True Blood då jag har blivit helt besatt som ja alltid blir av serier.

EN ANTILOP SOM BLIR JAGAD AV ETT LEJON

Hade en toppenkväll igår även fast vi aldrig riktigt kom in på krogen, fick höra av någon att jag måste ha haft ett ursprung från irak eller nått liknande, tvillingarna fick en hel drink över sig och jag har tydligen en stark passion för charader.

Nu har ja just klivit upp, lyckats byta om till träningskläder och ska försöka gå ut och gå, få se hur benet mår sen. Ska först ge mig på att hitta ett par hörlurar också.. skit.

HEELG!

Nu är det äntligen helg igen och nu har ja just vare en sväng i stallet och glänsa är ju en stjärna hon. Nu ska ja slappa innan d blir till att fira tvillingarna med midag och annat kul hela kvällen! hej svejs!

HEL-TOPPEN!

Idag har det varit en hel-toppen dag! Heldag på salongen, klippte Tom vilket gick bra och sedan stack ja ner och fortsatte min träning med glänsa. Hon va grymt duktig idag och verkar ha fått in det mesta under dessa tre dagar, helnöjd med proppen! Nu har ja just duschat och tror ja ska börja skriva lite på projektarbetet då det är en jävla massa att skriva insåg ja just.

Hittade en klockren bild på kraken igår sen nån vinter tillbaka.
haha älskar den.
JUST SHAKE IT OFF..

HATAR VERKLIGEN MITT OBJEKTIV

suddig bild men det var dagens enda störda ryck hon gjorde duktig som
hon va, måste ju dokumentera lite.




Idag tog vi tag i kraken igen, ja tog min jävla jobbiga cykel och stack ner och fotade natta med smarre och tösa innan vi tog en promenad upp på ängen och jobbade lite på våra små övningar som vi har hittills. Natta följde med och tog lite kort som ja måste ha till mitt projektarbete, som just handlar om glänsas stressade psyke typ, eller nått. Nu har ja just duschat och ska börja kolla på första säsongen av true blood och äta godis, och imorgon väntar en heldag på salongen vilket var länge sen nu!

KATTER - RIP

Jag tänker nämna lite om min kärlek till katter utan att ek ska må dåligt. Jag behöver bara säga att deras mål är att ta över världen och de tror att vägen dit är att slita mina hörlurar i tusen bitar(mina älskade hörlurar som varit med i regn och rusk). Game on BIAATCH!

UPPE MED TUPPEN!

Inge mer krake av glänsa inte!

klev upp åtta imorse trots att ja har sovmorgon till halv ett, tog cykeln som hade ungefär INGE luft alls i däcken, och cyklade ner till stallet. Tränade sedan lite "NH" med glänsa(vet inte riktigt vad jag höll på med ett tag) men hon var som en ängel. Nu har ja just duschat och ska klä på mig och sånt där nödvändigt innan ja drar på skolan!

STÖRT ROLIGT

Idag hade ja många bokstavskombinationer på papper. Efter en regnig skoldag stack ja hem och klippte linnea och har segat sen dess.. blir lite skev i skallen nu när ja inte kan göra nått pga mina jävla ben men imorgon drar ja iväg och startar igång glänsa innan ja drar på skolan, tänkte börja mig på NH (Natural Horsemanship) och grejsa från backen då ja ska slipa liiite på hennes respekt för folk. Men men d kommer bli kul! säger ja nu.
Nu blir det idol och snickerskaka som syster bakat! hehe..

SÖNDAGAR

Sova, bli väckt av en galen natta, klippa benny, susanne och Emil, sega, käkt, umgås med märta fredrik och Isabelle. Nu blire till att kolla på idol igen då vi missade hela kvällens program då vi istället hade lite terapi hemma hos märta. Imorgon är det skola igen och det känns alltid lika kul att kliva upp.

VÄRLDENS ROLIGASTE LÖRDAG

Inte riktigt. Imorgon hoppas ja på nån klippning och springtur + teenchoice awards med märta.
Nu blir det sängen.

ONT

Som vanligt har jag någon skada, ett sjukt ont tryck mot nedre-högra delen av ryggen och magen så ja orkar knappt gå eller stå. Jag blir tokig för nu har ja inte bara ont i benhinnorna som gör att ja inte kan springa, utan nu får ja även sjukt ont av att bara gå. nämnde jag nått om min fruktansvärda tandvärk också? skit. Jaja klaga e jag bra på och imorgon ska ja soova vilket jag gör bäst.
behöver pengar.

MÖGEL!!

Jag har nyligen blivit invaderad av flugor på mitt rum! har sovit med den elektriska flugsmällan i näven, redo för att döda, jag har även begravt dom äckliga idioterna i min papperskorg, och jag ryser bara av tanken på det.. USCH!
Idag har vi haft wella kurs på skolan, färgkurs, gick jätte bra och min och julias kund, Lena, blev så fin i håret så. Idag har ja även ätit en massa maxi-godis, både på skolan och hemma hos emma, men jag förtjänade det på alla sätt och vis för ja driver för fan ett hotell av insekter på rummet! fått vända upp och ner på allt i rummet och dammsugit alla hörn och kanter, pelles bur var INTE en vacker syn. Inte den stoltaste delen av mitt liv.
Jaja, nu ska ja stänga in pelle i buren och försöka sova, första psykologi lektionen imorgon, sen blire till att fira Ida. Nu laddar ja flugsmällan igen och säger godnatt.

VART TOG MINA ORGANISERADE KLÄD-HÖGAR VÄGEN?

Nu har ja just städat hela mitt rum, hittat nya grejer som en oöppnad canvas tavla och nya smycken har ja också gjort under proceduren. Nu ska ja göra ett sista ryck med helvetesmaskinen(Dammsugaren) och sen drar ja ut och springer i regnet en sväng.

WE ARE GOLDEN

Sitter för tillfället och lyssnar på Mika´s låt "We are golden" som jag är helt förälskad i. Nu ska ja nog ta mig en springtur innan ja drar till lit och umgås med fjant sen hade ja och syster nån idé om att äta middag hemma hos pappa men vi får se hur det blir.
HADÉ

FREDAG

Idag har vi kollat film på skolan, CRASH, riktigt bra film även fast ja kände för att döda nått under hela filmen. Efter skolan strutsade ja runt med fjant på stan och sen blev det hem till momma och klippa lite, affären med mamma och nu sitter jag här med halvöppna ögon och försöker gömma mig för syster som förmodligen kommer vela ha skjuts på affären när som helst.. Idol och naturgodis ikväll! sitter fint på en fredag.

STUDENFEST

studentfest igår, har mått bättre dagen efter. Nu ska ja snart dra ner till lokalen och städa lite med några i klassen och sen lägga mig och dö.

NOSTALGI

Sitter och lyssnar på neverstore och blink-182 i mitt kolsvarta rum för tillfället. Har varit duktig och släckt ner allt, redo för att sova.
Idag har ja inte gjort mycket alls, strutsade runt på stan med malin och carro en snabbis efter skolan men tog bussen hem för ja stod inte ut med min rygg som gör såå ont, klippte mamma och sen har ja kollat idol, vet inte riktigt var all tid tog vägen men det gäller att passa på att slappa medan man kan. heh. Nu ska ja sova.
GODNATT

SUNDSVALL

Nu jävlar har ja handlat. Kom just hem från en heldag i sundsvall med melin, ek och lotta, och det behövdes verkligen. Nu är jag rakt igenom PANK och allt är nu som det ska, och brukar va. Handlat två tröjor, ett par skor, smink, örhängen och armband(fick dom på köpet om ja ska va ärlig) och jag tror allt gick på rekord tid den här gången. Av ren tradition köpte jag även lite jam jam godis, men det var ja värd! eller nått.
Nu ska ja skjuta upp lite till på att städa rummet, till nästa vecka kanske? sen skjutsar ja in syster och sandra in på krogen innan ja gör kväll. Imorgon ska ja upp och klippa en massa och idol börjar även imorgon kväll, d är vell ett underbart program! Ne nu ska ja dö i soffan innan taxi firman drar igång.
HADÉ

DUKTIG HON..

Klev upp och for direkt till Innerjoy där ja mötte upp vår lilla grupp imorse, och lämnade lite papper, hade information osv innan vi for vidare mot Ica maxi och gjorde samma sak där. Efter d drog jag tillbaka till gymmet för sommarens första träningspass på gymmet! Kändes hur skönt som helst bortsett från min skadade höft efter tre min på..
Nu har ja just gjort klart ett power point till våran grupp(Kan inte fatta att ja redan sitter på min fritid och gör skoljobb) och ska hoppa in i duschen. Sen blir det middag och vidare hem till ek.
NU SKA PLÅNBOKEN SVIDA.

BÖR FÖR FAN HÅLLA MIG ISOLERAD

Jag har damp. Jag blir sur för saker ja egentligen inte bryr mig om. Bör hålla mig borta, men har redan fullt upp resten av veckan. Jag hatar, något fruktansvärt, den här veckan på månaden.

Jag vill gymma, jag är pepp inför sundsvall i helgen, och låt mig bara handla nått.
Nu säger ja upp mig för idag.

RSS 2.0