BIFIDUS ACTI REGULARIS

har inte kunnat sove då halmandlarna är stora som meloner och gör oont. Febern är fortfarande kvar (såklart) och imorse kunde jag inte gå då jag är säker på att någon har smygit in under natten och slage mig med ett basebollträ 100 gånger i magen. Jag är helt grumlig.

vad har jag gjort för kul idag då? jo, legat framför tven och ätit en mysko glass som måste ha vare av gummi eller nått(den va roligt nog väldigt god), missat d enda program som ja ville se(mannen som kan tala med hundar), ätit mer gummiglass och jordgubbar, tog en överdos av grädde, blivit galen ungefär varje gång nicco tittat på mig(droppen va då han klev på mig med skorna som han promt ska ha innomhus), tage tempen och nu ska jag ta tempen och äckligt nog kolla på "livet på BB" med mamma.

dagens roliga upprepning(testa själv!): bifidus acti regularis.
Hadé!

"Vi avslutar redan varandras.. -middag."

Fortfarande feber, lika hungrig, lika uttråkad och otroligt elak.

har typ en muskel i armen som glider omkring och lever sitt egna liv vilket också är de mest spännande som har hänt idag. En annan rolig sak e att min brorsa lägger sig i sin säng en gång varje timme ungefär.. med sina nya skor på.
Ne, nu ska jag fortsätta mitt underbara sommarlov med att ta tempen som ja gjorde för ungefär 1 min sen.

Hadé! (bättre än mig!)

Tjejen har tur.

blev inget inlägg igår då hårddisken på min skoldata självklart krascha och jag fick över 39 graders feber.

om ja har riktigt tur kanske jag förlorar alla mina bilder på datan, har jag mindre tur förlorar ja alla bilder på datan..?

d är strålande sol ute och alla ligger och solar, tydligen kan man inte sola med feber? nu går jag in i en djup depression och måste få tag på ludna-lakrits-cocacola-flaske-godisar.
Hadé!

Imorn blir d en bild också! coolt.

jag tänker bara nämna att natta bakade en kladdkaka igår och uteslöt både kanel och socker, d va ett dåligt beslut och d smaka konstigt! men jag tog flera portioner.. därför bakade jag en egen alldeless nyss som ja både dränkte i kanel och brände sönder, undra hur den smakar.

Igår kom vi(ja å sävelid) hem från tvillingarna vid 03.00 och ja bestämde mig för att sova hos pappa helt själv eftersom jag är tuff. (jag stängde alla dörrar i huset, checkade att dörren var låst 10 gånger, vågade inte stänga dörren till toaletten när ja borstade tänderna, startade "school of rock", kurade ner mig i soffan och somnade runt 04.30)

Imorse skulle ja kliva upp 11.00 men snoozade i 1½ timme, trodde ja va starkare än så.. När jag röjt undan efter mig stack ja hem och spöa kiten ur magnus på mariocart och sen spelade vi ett jätte segt men SPÄNNANDE kortspel med stora bebisen(d e natta).

Ne nu ska jag smaka min äppelkaka och kolla criminalminds me slappfisarna här hemma,
Hadé!

Då startar vi datan igen.

vad börjar man med att skriva när bloggen stått still i en evighet?

"vad som har hänt sen sist ja skrev" skulle jag svarat på om jag kom ihåg,
"varför jag plötsligt dog" är för att jag har tendens till att tro att jag har ett liv ibland men hittar tillslut mig själv vid datan likt förbannat,

och "hur jag mår", toppen, bortsett från en liten detalj som ja kallar ramla av "idiothäst och bryta armen som jag brukar göra lite då och då".

Kan va intressant:
- Min syrra har skaffat hund, han stinker och kommer bli ett berg.
- Armen är hel och ska funka som den ska om en vecka, jippi.
- Jag är tydligen pank och tänker uttnyttja min syster.
- Min kamera är beslagtagen av en viss människa men ja tänker inte skriva att d e min scrapgalna mamma.

- Stockholm, sonisphere festivalen 7/8
- TURKIET me sävelid 18/8!
- Hm, tandläkartid 2/8 också..

Idag..
Idag har jag plågat mig upp så tidigt som 13.00, gått en promenad i värmen och fick panik då ja insåg att ja va sjöblöt av svett, spelat mariocart då solen försvann, förmodligen fått solsting då jag fick för mig att städa rummet ganska rejält(numera ser man skymt av lite ljus och golv), grävt fram datan under en enorm hög av kläder och nu ska jag duscha sen blir d skräckis.

Fått hjälp av laxen och malin med klippning och slingning också, snälla tjejer! 
jag gjorde nånting själv och självklart blev före bilden på fel sida.


Hadé!


RSS 2.0