Taskigt med inlägg!

Har haft fullt upp å leka med min coola mobil som ja även råkade tappa över ett anonymt djur på morgonkvisten här om dagen.

För tillfället sitter ja med Fjant hemma hos pappa med lancentralen uppmonterad. Jobb och lägenhets-sökning skriker det. Kommer få bo på gatan och jobba med att sälja oss själva ev. sjunga ute på gatan med tokiga hattar på huvudet. Det blir bra. Imorgon blir det jobb och lite finputs av lägenhet innan dom kommer tillbaka(är för närvarande kattvakt och ensamboende med djuret). Nu återgår ja till att söka vilket gatuhörn som skulle sälja bäst i staden där nere.

Händer inte mkt

vad har ja pysslat med senaste veckan? jo. haft ondare än vanligt, jobbat, dödat rastlösheten med tråkiga promenader, socker och oth avsnitt i massor.

nu har ja just kommit tillbaka efter en långpromenad och ska vell snart duscha å vänta på syster som ska komma förbi. Planen är sen sen att svulla ytterligare lite socker framför lite fiöm i syrrans lilla stuga. Imorgon ska ja börja bli "nyttig" på riktigt. skärpning nu igen.

Tekniska problem

har försökt laddat upp lite trevliga bilder från min super-mobil men misslyckats varje gång. Så skitsamma. Nu sitter ja hos kära sävelid och nördar vid hennes data medan hon och familjen äter middag. Får se va vi hittar på sen. Sega känns som ett alternativ.

Update:
-Ont i höft och knä så kan inte springa för tillfället
-börjat promenera istället men tycker synd om mig själv för då får ja ont i rygg och mage såklart
-För att klaga lite extra så har ja slitit ut träningsskorna innifrån så ja har fått ett jobbigt jävla skavsår på hälen
-fått en ny kärlek kallad "varma koppen" tar tre sekunder att tillaga och det är fan gott.

men nu ske ma umgås!

Stort steg för Nichole Elofsson

Världens bästa Fjant har givit ett bidrag till nicholefonden idag.. en mobil som inte är från stenåldern. Jag kan nu stolt meddela att jag skriver detta inlägg från min nya coola mobil. Kommer bli en redig jävla mobil-nörd. Stolt är jag dock inte över att d här inlägget tog mig typ en kvart att skriva då d nu gäller att behärska nått så nytt som touch skärm.

Kärring

Höftskadad efter springturen ja just plågade mig igenom. Kan nånting stå rätt till nångång kanske. nej.
 

Hade en riktig mysig HP kväll med flickorna igår och idag ska ja bege mig ut mot lit för att ge mig på en adoption av fjants mobil(som inte är från stenåldern btw) och sen ikväll ska ja umgås med Linda. Får se va ja o ärtan hitta på!

Riktigt lugnt - HP kväll

Idag har det varit läskigt lugnt på salongen efter att ja fixade håret på Carro imorse.. Fick besök av två otroligt glada och trevliga tjejer ja aldrig träffat förut som delade ut lite reklam blad om deras företag, men förutom de, så har det bara varit jag och matlådan här.

Stänger om en timme och pendlar mellan tanken på att stanna kvar en timme och möta syster och mamma på affären så ja kan handla och ta snålskjuts hem, eller om ja ska hoppa på bussen bara för att dryga ut tiden ytterligare. På affären ska jag iaf. Sen tänkte ja ta mig en springtur innan det bli HP kväll med brudarna!

Somnar av ljudet från fläkten

Klockan är alldeles strax sju och jag ska snart stänga igen här innan ja drar och lämnar tillbaka matlådan som momma så snällt kom förbi med idag(som hon även gör varje torsdag när jag jobbar långdag, för hon är en ängel).
 
Sen ska ja även hämta lite harrypotter filmer hos pappa tills imorgon då det blir maraton hos syster med världens bästa fjant, man kan aldrig ha det för tätt mellan ett harrypotter maraton och ett annat. Hur som helst, nu ska ja fixa klart här sen beger ja mig ut i stormen.

Singing La-la-ta-ta-ta

Blev en kort springtur ändå, I storm. Det motsvarar ca.. 10 springturer med en ko på ryggen, eller nått.

Nu ska ja släppa ut min galning till kanin ett tag innan ja byter rum och kollar criminalminds innan ja somnar. Ska även lägga in en flört på mor min då ja jobbar sent imorgon och behöver bilen. Men sen, godnatt.

Sett ut som en knarkare hela dagen

jag ser sjukt påverkad ut av någon slags drog, pick one. Trött som helvete, har inte kunnat sovit någonting i natt så idag såg man allt annat än frisk ut på jobbet.
 

Nu har ja just kommit hem efter en ganska lugn dag fast med en härlig slutspurt i slutet! Spy snart för ja har sån huvudvärk så ska slänga i mig middag och se om det blir någon springtur eller inte idag.

Nya avsnitt!

Det är någonting med taskigt väder som får mig att känna att "yeah, ja överlevde din jävla sopa!", när det har upphört. En riktig jävla mes blir jag.
 
Överlevde med andra ord de här ovädret också, höll på köra en redig jävla vattenplaning mitt i det hela dock men det funkade ju det också. Nu har jag tröstat mig själv med lite glass och ännu mer tv, sitter för tillfället klistrad framför ceasars nya säsong och trodde ja skulle hinna borsta tänderna under reklamen men ickedå. Jobb imorgon. Godnatt.

Vidrigt uttråkad - Tor har damp

Som jag kanske redan avslöjat är jag fruktansvärt uttråkad. Drog på mig huvatröjan(dvs. drog upp dragkedjan igen då jag legat helt utslagen på golvet desperat efter luft direkt efter springturen imorse som förövrigt var det jobbigaste jag någonsin gjort), ställde mig i startpossition, såg att det spöregna, tänkte WTF, nu kör vi, hela himlen lös upp med ett stort dunder i följd som fick mig att lägga svansen mellan bena och kuta tillbaka till soffan.

Ja men då kollar vi tv för att dryga ut tiden då. Nej just då, DET BLIXTRAR JU. skit.

Om man tittar ut..


Så känner ja på mig att ja kommer se ut såhär efter dagens springtur.(dvs. dyngblöt)

Besök hos nya -lillkusinen

Förutom jobbsök och springtur, har dagen bjudit på ett besök i Boda hos min nya lillkusin "svante bosse-lasse"(lite oklart vad han ska heta tror ja) och som man kan gissa var han liten som ett gruskorn. Trevligt att åka och hälsa på folket!

Nu har ja just kollat på "kort är underbart" på tven med mamma och johan och nu blir det vell snart till att lägga sig och sova. Nee, kolla tv innan ja drar vidare in till barnensrum och sover. Ger upp innan ja ens börjat inatt tror ja.

Jobbansökan

Vaknade i småbarnens rum imorse(dvs. tonåringarnas) då kaninen och johan snarkar sönder hela huset snart. hur som helst, Gjorde lite frukost och har suttit sen dess och sökt en massa frisörjobb i staden långt där nere, sammanlagt 9-10 stycken tror ja det blev. Kommer nog inte få något av det då jag söker jobb först nästa år, men  man måste ju alltid börja någonstans.
 
Idag tänkte jag träna och kanske plocka upp mina kläder från golvet. Mer spännande än så blir det nog inte.

Marley and me

Har just kollat på marley and me som är en sjukt söt och rolig film. Tänkte lägga upp en fin liten bild också och insåg först nu att det typ stod på franska eller nått konstigt. Tunnelseende. Nu blir det CSI sen sova.



Come on I dare you

vaknade imorse av ett samtal från karlstad eller vad d nu va, en liten unge som fick panik när en läskig, krasslig tant svarade, så stackarn la på i örat på mig.

Nu har ja just ätit frukost och ska nog bege mig ut på en springtur och ja tänker inte skriva att jag ska "styrketräna" sen för då verkar det ju inte bli av. Men typ.

Levande död

Krålade mig upp efter en grym kväll igår och följde med mamma och nicco på stan imorse, handlade bara lite småfix och polly tills ikväll. Nu har ja just varit ute och sprunge en kortis i värmen och nu ska ja vell hoppa i duschen innan det blir helgmiddag här hemma! Chipsgryta såklart. 
 
Ikväll blir det filmkväll och mys med syster och Ek.

RSS 2.0