A THOUSAND YEARS

Skrev lite på läxan, ritade väldigt länge, kollade greys på tven för ja kunde inte slita blicken(lyckades till slut fly fältet innan allt för mycket avslöjades), och nu ska ja borsta tänderna, starta ett avsnitt av greys och sen sova.

IT WILL RAIN

Har just kommit hem efter en promenad ner till kraken. Sa hej, fick en hård knuff i huvudet, och en stor mule i nyllet, sen gick jag vidare hem. Nu ska ja duscha och måste även nämna att ja ska använda min nya inpackning som roligt nog heter "VERY damaged hair", så fruktansvärt roligt ju. Sen kanske jag tar tag i läxan, eller ritar. Kanske båda.

I WON´T LET YOU GO

Har just suttit i tre timmar och ritat klart bilden som jag påbörjade igår kväll. Texten är felstavad och lite skev och jag är inte säker på om den är klar än, men den blev vell helt okej på nått vis.

Vi hade en kort skoldag idag(som vanligt) och det enda jag gjorde var att göra en kort afton frisyr, tränade på den frisyren jag förmodligen ska ha på deltidsprovet. Efter skolan tränade jag och for sen hem och åt tacos rester. Mumms. Nu ska jag ut på en härligt promenad. Just ja, glömde även nämna att det åskade, blixtrade och snöade, allt på samma gång imorse. Det var tufft.

I´M IN LOVE

ÄNTLIGEN har jag min 8B-penna, jag älskar den redan. Ritat hela kvällen förutom den lilla pausen ja hade när jag kollade desperate och åt mackor och fil. Teckning är nu klar men jag har inte riktigt bestämt mig om ja e nöjd än. Dock är jag aldrig riktigt nöjd med någon av mina teckningar, alltid nått litet/stort fel. Nu ska ja borsta tänderna, packa träningskläderna tills imorgon och hoppa i säng sen. Godnatt.

EKONOMI KÄRRINGEN

Har spenderat dagen nere på stan tillsammans med fjant, felix och min syster. Jag har lyckats köpt in lite julklappar, lite förberedelser inför vissa julklappar(om man kan säga så), och jag har även köpt inpackning och hörlurar till mig själv som endast gick på 120 kr sammanlagt(bara det till mig då såklart). Kände mig duktig som prioriterade julklappar framför kläder den här gången, som en riktig ekonomi kärring.

Nu ska ja fortsätta rita på en teckning i mitt nya STÖRRE skissblock som jag även inhandlade idag, dock lägger ja inte upp nån bild på den då det är lite utav en hemlig teckning. Undra varföör.

POOP

slängde ihop en snabb bild av ren iver efter att använda en promakers penna. Lånade mammas men nu har jag beställt en. Teckningen är bajs därav namnet. Nu fattas det bara lite fineliners pennor.

TYPICAL

Har legat klarvaken i sängen i stort sett sen åtta i morse, det är ju typiskt då jag äntligen ska få sova en dag också är ja inte trött. Jaja, nu åker penna och papper fram innan jag gör mig iordning och tar bussen in till stan.

ANIMAGUS

Skulle behöva en Promakers penna innan jag e riktigt klar. Har en massa små detaljer att fixa till också, men för tillfället lägger jag undan den ett tag. Nu ska jag borsta tänderna, släppa ut idioten och sen kolla greys. Kanske göra en budget, IGEN.

HAUNT YOU EVERY DAY

Började på en ny teckning, hoppas den får ett lyckligare slut än den förra.

Jag TROR jag har löst allt med julklapparna nu, på god väg i alla fall. Imorgon ska jag på stan med fjant om allt går som planerat, tänkte kanske unna mig ett ritblock i A4 och kanske nån tröja. Ne just ja, PENGAR. Men eftersom jag prioriterar som en stövel, kommer jag nog komma hem med diverse ändå.

SHE CAN´T STOP IT

Jag må ju fan ha vare kock i mitt förra liv. Nu drog jag igång och stekte lax med cremefraice och avokado till middag helt plötsligt. La till och med laxbitarna(då min lax gick sönder i tusen bitar) på hushållspapper(eller ja toapapper, tyckte det lät finare med hushållspapper bara) så att fettet skulle rinna av fisken. Dock mår jag lite illa såhär i efterhand då jag faktiskt inte tycker om fisk, trodde jag skulle spy under upptiningen av den där slappa fisken då det luktade fiskrensning som min moffa alltid höll på med när jag var liten, en odör.

Nu har jag haft lite panik över vad jag ska handla i julklapp till alla, vilka jag ska handla till, hur fan pengarna ska räcka till osv. Tror även att jag ska beställa hem lite pennor, inte rätt läge kanske men jag MÅSTE ju ha pennor. Punkt.

JAG BÖR BYTA LINJE..

..För jag skulle bli en grym kock! har just gjort mig två knäckebrödsmackor med smör, ost och avokado på, kreativiteten bara flödar i köket. Ne men seriöst, jag blev faktiskt kär i mina mackor. Nu har jag just kommit hem från skolan och gymmet, och funderar på om ja ska göra skolarbeten, slappa, eller dra ner till stallet.. får se hur det blir. Hittat en grym hemsida som jag bara dregglar över dessutom, PENNOR till en förbannelse.


ÖNSKELISTA NR.2

-PROMARKERS PENNOR
-IDENTIPEN penna
-FINELINE penna
-PENNOR 6B, 6H, 8B
-"DALER-ROWNEY JUMBO" ritblock (A4)

THE HEART OF THE MATTER

Den bästa tuppluren på länge. Nu laddar jag inför en sista skolvecka innan praktiken,
med greys såklart. Godnatt.

UT OCH IN ELLER BAK OCH FRAM

Klev mot min vilja upp imorse och ställde mig och gjorde frisyrer i salongen kl 08.00 på en söndag morgon innan vi drog vidare till gamla teatern, där vi höll till fram till 16.30 på eftermiddagen. När jag äntligen tagit mig hem tog jag sikte på sängen och har legat tills nu med en sån jävla huvudvärk så jag vet varken ut och in eller bak och fram. Härligt.

LET THE TRUTH STING

Resultatet av porträttbilden. Riktigt nöjd med den här.

Nu ska jag starta ett sista avsnitt av greys, sen blir det till att sova då vi har JB-jul eventet imorgon. På en söndag. Jag är jätte pepp.

"DIDN´T WE ALMOST HAVE IT ALL"

Klockan är nu strax över 17, och jag har bara häckat en massa med penna och papper framför greys sen jag kom hem från affären. Sista avsnittet på tredje säsonge nu. Nu ska ja svida om och städa pelles bur innan jag åker och hämtar mamma och momma som har varit i sundsvall idag. Kommer som sagt blåsa bort.

SOURCREAM

Påbörjat ett porträtt som sagt, men när det går bajs går man upp på affärn med syster och inhandlar lite nötter att svulla framför greys istället.

MORGON TJURIG

Sitter och försöker hålla en konversation över sms med syster för tillfället. Går inte speciellt bra då d känns som jag vill döda nån. Klev upp sju imorse iaf och körde i en jävla storm så bilen åkte åt alla tänkbara håll och nu sitter jag och bärgar mig för att gå ner till syster i stormen av ren tjurighet. Nu tänker jag äta frukost så jag blir en människa igen.

JÄVLA BERIT

Har suttit ett tag och försökt kladda ihop ett porträtt vilket slutar likadant varje gång, att jag blir tokig och ger upp. Så nu ska ja sova då jag ska upp sju imorgon och skjutsa mamma och momma till odensala. Dock är jag livrädd för jag är säker på att vårat hus kommer blåsa bort för det stormar typ ute. Den där Berit jäveln som är på väg?

THAT SHOULD BE ME

Nu är det utrrustning. Spännande.

"ALJEN"

Vad ska man säga. Aljen är våran(jag föredrar att kalla den det) bil som lever ett eget liv. Aldrig förut har jag stött på en bil som har disco med instrumentbrädans lampor eller ger ifrån sig såna plötsliga "pling plong" ljud, mer än den här bilen gör. Väldigt speciell, men en trofast vän i familjen.

Jag har just kommit hem efter lite hårklippning på stam, teletubby dräkten är på och nu laddar jag inför idol som jag är lite besatt av. Tragiskt men sant. Mina älskade hörlurar dog även idag så en tyst minut för dom, så är allt på sin plats.

NOSTALGI MED BIEBER

Hittade lite gamla bilder sen bildlektionerna i 9an(Torvallaskolan),
känns som evigheter sen.
" kärlek är som en tallrik med flingor och fil, som den ljuva kicken du får av en sil. Injincera den försiktigt så känns det på riktigt. Sen kan vi tillsammans vandra flera mil." - Nichole 2009 (DJUPT.)

Planerar att sova ett tag tills jag ska upp till stam och klippa Benny.. men ne, duschar och gör nått anant vettigt istället. Som att kolla runt en massa på datan med Justin bieber i bakgrunden? Det blir bättre.

BARA GLAD HELT ENKELT

Min rygg och mage värker som vanligt, jag har ständigt huvudvärk och jag har nu ett bultande finger också, men jag har nog aldrig varit så glad som jag är idag. Har just kommit hem från gymmet och nu står mamma och ropar att hon far utan mig på affären om ja inte lyfter röve så bråttom bråttom.

ALLA MINA FINGRAR ÄR SNE, MEN ETT GÖR ONT.

Efter ett fruktansvärt ansträngande försök till att få en bild på min onda hand, har jag nu insett att ungefär 99% av alla mina fingrar redan är sne. Kommentarerna från mina kära klasskompisar, som gissade fel på vilket finger jag hade gjort illa(mer än en gång), var en bidragande faktor också. Men om jag får säga nått..  så är det där tjocka fingret fan ute och cyklar.

"SKRATTA INTE! JAG SPRICKER."

Erkänner. Jag har inte riktigt kommit in i duschen än. Men titta bara vad helt underbart! Kollat igenom jätte gamla blogginlägg sen jag började ettan(2009) och det här inlägget är en av dom stora favoriterna. Kan inte sluta skratta. Kolla här.

En timme senare sitter jag kvar här, skrattar så jag gråter, läser upp allt roligt för en ganska ointressead mamma, och sparar länkar från de gamla inläggen som gjorde min dag. Alla inlägg jag har länkat till här är alltså ENDAST fula, roliga, och knäppa dialoger mellan folk.
Eastern Palace

JAG SKA

Har med "knapp" och näppe lyckats färga håret, och slingat en modell inför JB-jul i salongen idag, fingret har blivit bättre men speciellt bra vill jag inte påstå att det är.

Efter salongen drog jag förbi gymmet en snabbis, sprang en stund och drog sedan vidare hem för att plugga resten av dagen. Nu har resten av dagen gått förbi i stortsett, och jag har inte ens öppnad dokumentet än. Bra jobbat. Nu tänker jag hoppa in i duschen, sen ska jag slänga på mig mysdräkten och bita i det snuskiga äpplet. Jag ska.

FÖRSÖK ALDRIG TEXTA MED ETT LUTANDE FINGER

Mitt finger går fortfarande inte att räta ut och det gör så sjukt ont, vad gör jag? jo jag ritar klart en teckning jag påbörjade igår och känner att jag även klarar av att skriva dit texten.. inte mitt stoltaste ögonblick då TEXTEN ser sjukt skev ut.

LUTANDE TORNET I PISA

Mitt finger ser ut som en blandning mellan lutande tornet i Pisa och globen. Finger inlindat i grimmskaft, häst får stöt i ansiktet och flyr i panik. Ibland lyckas jag bara allt för bra.

KNÄCKEBRÖDSDAMEN

Jag älskar knäckebröd. Det är dagens frukost, lunch och kvällsfika. Till middag kan jag ju faktiskt offra mig att äta nått annat.

Nu har jag just kommit hem från gymmet och jag va även förbi HC en snabbis innan jag gick hem och åt min sena lunch som bestod av knäckebröd med ost, mumms. Nu ska jag svida om och dra ner till stallet, sen måste jag verkligen börja på psykologi uppgiften.. herregud.

KAN INTE SLUTA SKRATTA

"vi målar gräs på väggen framför ponnyn så käkar den dumma satan i väggen! får han ju måla om den själv....så jävla komiskt."


BRA PLANERAT

Jag är ju som sagt glömsk och lider förmodligen av hela alfabetet. Glömde bort i stortsett hela dagens planering, med stall och en massa klippningar involverade, för jag hade så kul med att fota och lyssna när linnea spelade in sina låtar. Sjukt duktig hon är, hurtbullen Oscarsson.

Nu ska ja jag göra mig klar för sängen, och kanske kolla greys? Godnatt.

14 - 12.25

Nu drar jag in mot stan och fotar Linnea, sen förbi HC en snabbis och sen vidare hem för att byta om innan jag drar till stallet. Hejsvejs.

I´M NOT A BITCH..

.. I just have a low bullshit tolerance.

AND I WILL TRY TO FIX YOU


HE´S VERY WISE, RYAN. HE HAD A BEARD - SETH COHEN

Efter en ganska onödig men ändå händelserik skoldag, gymmade jag i min ensamhet innan jag limmade fast glorian igen och skjutsade syster på affären. Det var halt ute och en dimma utan dess like! Säger som linda, "varför har vi körkort."

Nu ska jag njuta lite av tanken på att jag kan sitta uppe och kolla greys och rita bäst ja vill då den första tiden jag har att passa, är först vid ett imorgon.

TURNING PAGE

Godnatt.

LÅNGT UPP PÅ ÖNSKELISTAN


Jag älskar dom här trycken från KAN DEE. Dom ligger långt upp på önskelistan.

Nu har ja städat och handlat klart för dagen, så nu beger jag mig ut på en promenad i mörkret innan det blir mat. Senare tänkte ja kanske starta twilight extramaterialet från eclipse eller nått sånt intressant som jag älskar. hehe.

ENDTAPES

drar på coop och inhandlar "Toa-lätt" till pruppen.

I AM WHAT I AM EVERYDAY

Klockan är tolv och jag har just ätit frukost. Nu tänkte jag ta tjuren vid hornen, bita i det sura äpplet, ta tag i nåns jävla krage(typ), och faktiskt städa mitt rum. Jag tänker till och med gå så långt som att ta fram dammsugaren.

WE DON´T CELEBRATE SUNDAYS

Nu har ja just kommit hem från konserten + lite taxiordrar, och vad kan man säga mer än att det var grymt och att jag hatar människor. Dock spelades bara en enda låt som ja kunde. Men den va bra!

Nu ska ja fixa lite hårdbröd mackor med fil och starta ett greys avsnitt innan ja somnar. Godnatt.

HARDCORE SUPERSTAR

Igår dog min data mitt i lektionen och jag tror jag plockade isär den i alldeles för många delar än vad jag egentligen klarar av(två) i hopp om att jag skulle kunna lyckas laga den. Igår stannade jag hemma och glodde idol med mina cashewnötter som nu tydligen finns i ostsmak! dock är sourcream fortfarande en stor favorit.

Idag ska jag på hardcore superstar med pappa och syster, eller ja ikväll. Ska bli sjukt kul såklart bortsett från att jag ska agera chaufför ute i halkan, livrädd. Men man har vell körkort av en anledning, hoppas jag.

DESPERAT

Sitter för tillfället och fiskar röster till JB's lilla tävling, man ska få så många "gilla" röster som möjligt på "JB Östersund" gruppen på facebook, den klass med flest "gilla", vinner. Jobba jobba jobbaa.

det där va inlägget jag trodde jag hade lagt ut för ett bra tag sen. Nu lägger jag mig och peppar gärnet för HC imorgon.

GILLA GILLA GILLA

GILLA LÄNKEN - och gör så våran klass vinner skiten. Inte virus.

"MEN NATHALIE, ÄR DU DUM I HUVUDET"

"Om jag är jätte hungrig så klarar jag ändå inte av att äta en hel chokladkaka, jag har aldrig ätit ur en hel giffelpåse, och jag äter aldrig upp en hel pizza. Men du nathalie, gjorde just allt det där på en och samma gång" - Sandra Nygren.

05.30

Älskade filmen något fruktansvärt. Folk var besvikna, jag var helnöjd. En av anledningarna till att man alltid ska se filmen innan man läser boken, i alla sammanhang. Vi kom hem halv sex på morgon så jag lämnade ett hemligt meddelande till mamma på toalettdörren och försökte charma mig till en sjukanmälan. Vaknade två och fick höra att ja hade fört en konversation i telefon med linda imorse. Det har jag inget minne av alls. läskigt.

Drog ner till stallet för att springa av hästen när jag hade vaknat, men dog när jag kom fram såklart(magen o rygg) så jag beslöt att gå hem med syster och åka och köpa pizza framför twilight var en mycket klokare idé. Nu beger vi oss.

TWIDAY

Imorgon drar vi till sundsvall för att äntligen slå ner våra rövar framför bioduken i ca 8 h i sträck. Twiday(d.v.s. alla twilightfilmerna under en dag, även den nyaste som har premiär 0.00 imorgon natt), är det spännande sundsvall dramat vi ska på. Jag får ta sikte på att sova genom någon av filmerna så man inte missar enda anledningen till att kliva upp så tidigt på morgonen en dag man är ledig, åka till sundsvall, leta efter rätt biograf och bli utsatt för sittsår. Kommer bli grymt.

Idag gymmade jag med fjant sittandes på golvet bredvid springbandet, spelandes på mobilen i sitt sinnesro, en ny form av träning då hjärnan fick jobba mest för att inte trycka på den lockande "stop-knappen" och göra henne sällskap där nere på golvet. Efter jag hade tränat tog jag bussen till tvillingarna och skulle lämna lite affischer inför JB-jul, vilket slutade med att vi satt på deras hallgolv i två timmar och uppdaterade varandra om vad som händer för tillfället. Efter min lilla chattstund med pajasarna så drog jag hem och åt, duschade och helt enkelt slappade, och nu sitter jag här med en turban av handduksmaterial på huvudet och är hungrig som fan igen. Mackor.

TA EN ALVEDON IDIOT

Istället för att fira farsdag hos pappa med natta och nicco, så spenderade jag kvällen med att ligga på hallgolvet med en mängd av skor som kuddar, för att senare göra en förflyttning upp till mitt rum(arg som aldrig förr), och även där ligga på golvet och vrida omkring i smärta, fast denna gång med en matta som kudde. Meen som sagt, det kan ju vara vad som helst när det gäller magen, TA EN ALVEDON IDIOT.

"I´VE GOT BLISTER ON MY FINGERS"

Trevlig kväll hos pappa och nicco igår kväll med nyaste Harry potter(!!!) och Yes man. Älskar jim Carrey. Nu har jag suttit framför en dokumentär eller nånting om två ihopväxta tvillingar, krishna och trishna, sjukt intressant men nu är klockan alldeles för mycket så jag måste skynda mig ut på min promenad innan natta kommer för att senare köra hem till pappa för middag och gla farsdag, eller nått. Jag är LIVRÄDD för halkan och kommer putta fram bilen istället för att köra som det känns nu.. men men, bråttom.

CASHEWNÖTTER

Fy fabian va jävla kallt det är. Kom hem från stallet för ett litet tag sen där jag trodde ja skulle dö av den hemska kylan(0 grader..), slängde även nyss i mig köttfärsås med smält ost, paprika, morot, och två hela jävla avokader, det var hur gott som helst och nu är jag proppmätt. Duschen nästa innan ja ger mig ut i kylan igen för en promenad hem till pappa. Duktig som ja var igår, när ja inte åt nått gott gott fast det låg fan överallt i huset, så tänkte ja äta lite cashewnötter till filmen hos pappa ikväll, vilket är tillåtet tycker jag.

RENSAT SKOR

Min gulliga mamma köpte två par nya skor åt mig, så jag har just slängt 4 par skor som var helt ur funktion, kommer sakna dom. Nu har jag kommit fram till att jag drar ner en sväng och longerar glänsa helt enkelt, har även hämtat upp stalljackan hos natta som jag har saknat nått fruktansvärt, har fått gått runt med en gammal jacka med 3 cm långa ärmar och en form som påminner om en låda, fruktansvärt, men varmt.

VAD ATT GÖRA?

Uppe med tuppen! eller ja nästan. Klev upp vid tio och skjutsade hem emma sen tog jag mig en promenad hem i kylan. Nu ska ja hänga med bort på lillänge och kolla skor eller nått och sen ska jag försöka komma på om ja ska rida eller longera idag igen. Det är svinhalt så rider ja riskerar jag att bryta benen på hästen och förmodligen mig själv också men longerar jag blir hon inte av med så mycket energi som hon skulle behöva.. svårt val.

KURRAGÖMMA MED ORKEN

Skola, sluta tidigt, gymmet, stallet, ont överallt såklart, och bara lata framför idol med en jävla morot och hårdbrödsmacka, det va min fredag det. Klockan är nu alltså endast 23 och jag kämpar hårt för att mina kikärtor till ögon ska hålla sig uppe. Skandal.

UPPSÄTTNINGAR

Dagen kan sammanfattas med ett så enkelt ord som, "uppsättningar". JB hade öppethus idag, så frisör-treorna fick göra galna och "kreativa" frisyrer på ettorna, och jag verkligen went for it, ett slutresultat som liknade onda drottningen i den nya filmen av alice i underlandet, med krona och allt. På eftermiddagen Gjorde jag även en uppsättning på Kicki från gymmet som skulle iväg på Guldgalan ikväll, det vart väldigt snyggt och hon verkade nöjd.

Nu har ja just kommit hem från gymmet, ätit lite och hunnit städat pelles bur. Funderar på att "uppdatera" min mp3 lite och kanske ta en kvällspromenad tantig som man är. Få vella se.

LÄNGE SEN NU

kvällen har spenderats med bästaste sävelid, vilket inte var igår. Jag har insett att jag börjar bli gammal då mina ögon blir torra som sandpapper och korniga som korn redan vid 22 nu, pensionen är alltså närmare än ja tror. Men nu tar ja min svullna överläpp och startar ett avsnitt av greys innan ja somna. Imorgon har vi öppethus på skolan och det blir vell spännande på sitt sätt. Godnatt.

"HON KÖR SÅ HACKIT SÅ JAG TAPPAR SPILL ÖVER MIG"

Har äntligen löst vem jag ska göra kort aftonfrisyren på under deltidsprovet till våren, så skönt. Nu gäller det bara att få till frisyren bra också, den lilla detaljen.

Idag efter skolan gymmade jag ett minst lika svettigt pass som igår igen innan ja for hem, rörde ihop en omelett med en massa bacon i(mumms), tryckte i mig flera glas vatten och fastnade i soffan p.g.a. matkoma och intresse för att se klart biggestloser. Nu ska jag röra mig vidare mot stallet med en jacka som saknar blixtlås. Jag kommer frysa fast någonstans.

VILKA KANALER!

Idag har jag varit med om den svettigaste upplevelsen på springbandet någonsin. Det sprutade i stort sätt svett från svettkanalerna och ut över hela gymmet(med en snutta överdrift) och det var helt makalöst, fy så äckligt men bra ändå. Efter gymmet blev det en ridtur i "det kolsvarta mörkret" med en lustigt pigg häst men även med väldigt lustiga möten som var helt omöjliga för mig att avgöra va det var för något. Jag vill bara klargöra att det här var mitt ute i skogen på en stor travbana.

Exempel1: ett stort starkt ljus som rörde sig rätt fort fram ändå, men inte brummade. i tankarna kom bla.a. "en enögd bil?", "en moppe?", "kanske en cyklist?".
Rätt svar: En travhäst dragandes på en gubbe i vagn som ägde en alldeles för stark lampa för allas bästa.

Exempel2: två starka lampor väldigt tät ihopsatt som rörde sig framåt fort och lät även oerhört. "Det där måste helt enkelt vara en skoter.. på grusväg?"
Rätt svar: en fyrhjuling mitt ute i ingenstans.

Sen gick jag med syster hem(hemhem) och skjutsade henne på affärn en sväng och nu ska ja äta och kolla på desperate innan ja somnar djupt som fan och aldrig mer kliver upp. förrän imorgon.

PLUGG-APA ELLER KLANT-APA?

Innan jag börjar skriva vill ja bara efter dagens insats i skolan, dela ut ett diplom till mig själv.. för att ingen annan har gjort det än.

Spenderade gårdagens kväll med att göra rent mina oerhört leriga springskor med bl.a. en virknål, för att ja skulle kunna använda dom på gymmet idag. Efter skolan slutat insåg jag att ja hade glömt skorna hemma såklart men traskade ändå vidare mot gymmet med humöret på topp. När jag kom fram insåg jag även att ja glömt nyckeln till gymmet(blip-grejen), jag suckade till en gång, tänkte "självklart..", och klättrade senare in i busken med mina högklackade skor och knackade desperat på rutan efter hjälp.
Nu har ja ätit mig proppmätt och ska hoppa in i duschen.

DUMMARE ÄN DE FLESTA

Aldrig mer ska du kunna locka ner mig till helvetet, aldrig mer ska ja behöva sakna dig, aldrig mer ska du kunna kontrollera mitt liv. Aldrig mer. Nichole Elofsson gör nu slut med - "SOCKER"

Håll tummarna för mig! hehe

MED FÖDELSEDAGAR KOMMER ETT ONÖDIGT INTAG AV KALORIER, ETT OERHÖRT ONÖDIGT INTAG

Nu har vi just varit på 1-årskalas för lille kusin william som tuggade sig igenom alla presenter innan han efter 3 sekunder blev uttråkad och gick vidare till nästa. Med födelsedagskalas kommer ju också tårtor osv. Mer behöver jag inte säga. Jag är så trött idag så ja ska ta mig en promenad i regnet för att hämta mina skor hos syster som ja glömde där igår, sen blir det middag och litte sånt med alla här hemma skulle ja gissa. Imorgon börjar skolan igen och då, DÅÅ ska ja faktiskt va nyttig fram till jul men vem fan kan börja på en söndag?

APOLIVA

Hatar krogen. Jag känner ett stort hat mot "rövgreppande krogråttor" som är dum i huvudet, och dom där överpackade idioterna som tar sats allt dom kan och bara springer genom ett rös av människor och.. jag hatar bara krogen helt enkelt. Hatar fulla människor snarare, inte byggnaden som är felet, det är alla oerhört idiotiska människor som är dumma i huvudet som är innuti byggnaden, du vet, dom där idioterna som är dumma i huvudet? Älskar vatten och min säng. hatar människor.

TRÖTT

Känner mig inget annat än trött idag. Har just komme hem från syster där jag tryckte i mig allt fika jag hittade lite okontrollerat och nu ska ja tamefan se det där idolavsnittet som ja har väntat på men inte lyckades starta igår när ja kom hem. Nu ger ja det ett till försök. Sen är det bara att göra sig iordning på nytt och dra ut med syster och gänget!

HERREGUD

Hemma. Kan säga redan nu att ja mår som förtjänat och nu ska ja se idol som jag missade innan jag somnar och hoppas på att vakna imorgon innan födelsedagsfikat hos syster. herregud.

BERÖM

Har just varit ute och sprunge vilket va en prestation bara det, och jag har nu avstått från godis(m.m) i ca 18 h! halleluja. Det hindrar mig dock inte från att köra ner en sockrad bulle i halsen på ungen som skriker utanför mitt fönster. ett upprepande av "lalalaaaa" med en decibel utan dess like. skitunge.

HELTOMT

Huset är heltomt nu vilket känns fruktansvärt skönt för ett litet tag innan man blir less på tystnaden och börjar disskutera med sig själv ihopp om att det leder någonstans. Jag har just vaknat, jag fick kravla mig upp med frukost som motivation klockan 11.30, och nu är ja mätt som den nöjdaste och sitter och väntar på moffa som ska komma hem så ja kan klippa han. Det regnar ute eftersom gud hatar mig, så ja får se om ja drar ner och rider idag eller bara ger mig på en promenad i det underbara blöta regnet. Sen peppar vi inför ikväll bortsett från att ja saknar kläder och kommer få gå naken, en klassiker. Och det är där Emma Sävelind kommer in i bilden.

24 DECEMBER

Jag kan ha ätit en morotskaka och ett antal bullar som inte bör nämnas offentligt. Men jag ser det som att jag åt för att vara social, helt okej då ju. Ne men seriöst, ja ska fika lite hos syster på lördag med släkten för att hon fyllt år, men förutom det så är det fanimej nog nu fram till jul. PUNKT.

Nu ska ja släppa in kaninen i buren som har sprungit runt och tagit sig en tugga av allt möjligt i rummet, starta ett avsnitt av greys och sen sova. Imorgon blir det en springtur, stallet, klippa moffa och en trevlig kväll ute! I vilken ordning vet ja inte än. Godnatt.

VEM TAR DISKEN KLOCKAN NIO PÅ MORGONEN?!

Troddde ja skulle lägga av en bölning imorse då min kanin väckte mig halv sju och min mamma väckte mig senare klockan nio av att galningen skulle städa huset från topp till tå. Känsligt ämne. Nu har ja (duktig som ja e) städat hela jävla rummet, också från topp till tå. Nu ska ja ut och gå och kanske longera glänsa när ja ändå är igång, sen ska ja umgås lite med linda och dessutom kommer moffa och anita hit senare. Just ja, jag ska vara nyttig nu också fram till jul.. typ.

FÖDELSEDAGS MIDDAG

Grattis till världens bästa syster yster som fyller 21 år idag!! Vi har just ätit lite födelsedagsmiddag så ja tror alla spricker snart och nu ska vi snart äta lite tårta.

HÖRS HEJ

HITTADE DEN

Låg under lakanet.. på golvet. Så lycklig. Dock är mp3 laddaren HELT borta. Nu tänkte ja kolla ett avsnitt av greys innan ja sticker ut på en springtur och ännu senare drar ner till stallet och hjälper natta klippa tösa.

HE'S MC.VET

MIN MOBIL ÄR BORTA. Nu ska jag slita blicken från greys avsnitt och drömma om ställen jag kan ha lagt mobilen på. Godnatt.

BULLLAAAAAARR

Varit ut en sväng med kraken i skogen, tage kort på natta och pilen och käkat mammas nybakta bullar sittandes på köksgolvet, det är dagen hittills. Nu ska ja snart hoppa i duschen och sen blir det middag och besök av Token själv(Märtaaaaaaaaa).

RSS 2.0