Hakan slog i golvet, hårt.

vilken skönhet.

Borttappade saker

En utbildningbok på 500 kr som är ful som stryk och jag hatar den
Min ny-öppnade foundationburk som jag tycker kostar svin
Mitt ganska viktiga betygspapper från praktiken med en massa uppgifter på och allt
Och sist men inte minst.. Min älskade röda vante. Du hörde rätt, VANTE(inte vantar)

Min kung

Fy jävla satan va kallt det ska vara hela tiden. Lovar att vi kommer stå i dunjacka, fodrade stövlar och vantar på studenten. En fodrad balklänning låter ju inte allt för dumt ändå.

Idag blev det samma veva som igår, salongen och sen träna. Dock hann jag typ inte ens hoppa på spingbandet innan jag insåg att ja ville hem med den tidigare bussen ikväll, så inget långpass där inte. Nu har ja just ätit middag och ska hoppa i duschen en snabbis innan en helt ny säsong av Cesar Milan börjar på tven. Ännu en till serie att bli besatt av. Men han är ju trots allt, högt upp på min "gifta sig med"-lista.

För mycket att göra..

..så jag gör ingenting.

Idag har jag vare på salongen på körfältet hela dagen, efter det frös jag, tränade, frös, hämtade en vante hos pappa för ja hade bara en hemma vilket visade sig inte alls var sant då ja inte hittar den vanten jag hade i första hand, gick hem och frös samtidigt och nu har ja just ätit och ska hoppa i duschen och spy lite över hur mitt rum ser ut.

En helg av återfall

sockret har kommit tillbaka in i spelet igen den här helgen, och med all rätt tagit över mitt liv. Ne men seriöst, gav mig på att små smaka litte gotta i helgen för mitt födelsedags firande, och vad ska jag säga, trodde jag var lite starkare än jag egentligen va. Och med det sagt så börjar vi om från ruta ett igen, och jag välkomnar min bästa vän "frukten" in i spelet än en gång.

Imorgon blir det en dag på salongen utan smink då det är helt borta, jag har lite panik och kommer skrämma bort alla kunder. Godnatt.

Planering

Har just kommit tillbaka efter en härlig promenad, och nu är det bråttom då ja ska duscha och va hos pappa om en halvtimme. Planering.

Varför inte

Jag somnade i onepiecen igår och vaknade av att jag höll på brinna upp, jag klev upp, kliade mig lite i huvudet, greppade en tallrik med kaksmulor på sen kvällen innan, gick ner, gjorde mig två mackor med ägg på och gick upp och startade datorn. Nu sitter jag här, känner suget efter mer kakor, och spänningen efter att se fortsättningen av OC. Så varför inte.

Disastrous

Hade en sjukt bra kväll igår med världens bästa kompisar någonsin, jag är grym på göra mat, kan skriva upp receptet på en rätt som jag kallar "Tacos" sen så ni vet, men ibland är man ju inte smart, utan riktigt dum, men sånt hör vell till.

Nu har ja just haft momma, bobbo, marielle och lille kusin william över för att fira min dag lite i efterhand, så nu står magen ut som en enda tickande bomb som är redo att smälla sönder och splasha mina inre organ på väggarna. Vad skulle vara passaden en sån här dag? En skön jävla promenad. Ikväll för jag med frun min och handlar och litte sånt.

Spikmatta

Nu tänkte jag ge mig på några lugna minuter med musik och mörker, medan ja utför självplågning i högsta grad. Önska mig lycka till.

Har funderat

Sovmorgon imorgon. Stressigt som fan efter lektionen på eftermiddagen med att ta sig hem, greppa alla grejer och bege mig hem till syster för att börja laga maten, kommer med andra ord inte hinna träna någonting.

Min tanke nu är galen vill jag medge, funderar på om jag ska ställa klockan tidigt och sticka ut på en springur i det iskalla för att sedan hinna med att duscha mitt jävla hår som ska självtorka hela dagen, lagomt torrt till kvällen alltså. Det låter väldigt bra just nu, men känner jag mig själv rätt kan det bli tufft där på morgonkvisten, och tankar som "men jag har ju faktiskt tränat varje dag den här veckan.." kommer deffinitivt dyka upp, för att senare förstöra min grymma plan totalt.

Men jag har bestämt mig, och jag tänker ge det ett försök! Kan inte bli mer än fel.

Min dag

Salongen, träna, äta mat nu och sen göra klart en uppsats.

Gammal

Nu är ja fan en gammal 19-åring och tar ännu ett trappsteg ner mot döden. Nerå men tiden går fort och nu är den här dagen slut efter en galen skattjakt som vi tydligen går inför till 300% och dödar de som kommer ivägen för oss, ett träningspass med tjejerna och en härlig liten två-mans middag med min partner sävelid. Nu väntar duschen och sen sängen. Så firar man en födelsedag!

Glömde att vi bor i nordpolen

Helvete va kallt d skulle bli nu då, jag gick seriöst mot ljuset under min halvtimmes promenad in till gymmet efter jag hade slutat, jag var säker på att benen skulle bli blå och ramla av.

Efter en lång dag på salongen stack jag och tränade en snabbis innan jag skyndade mig att hoppa på en buss inne i stan så jag kunde få komma hem och äta min middag klockan åtta på kvällen, och mat har aldrig varit godare. Nu ska jag duscha och som vanligt dö i sängen framför sista avsnitten av BL säsong 1. Imorgon är det skattjakt på skolan och min klass har blivit galen.

Kärlek till vinklar

sitter och glor BL, med krökt rygg över blocket för tillfället. Tänker göra kväll nu tror jag.
Godnatt.

Klapp i huvudet

Efter två timmars träning kan ja klappa mig själv i huvudet och vara lite småstolt.

Idag har det varit en lugn dag på salongen med mycket snickerier som vanligt, klippte momma på eftermiddagen efter att hon hade tryckt i mig 10 kg kyckling med ostsås vilket jag älskar, och hon blev så fin så. Fick sluta tidigare idag så det blev inte alls för sent på gymmet, men fick ändå lyckligt nog hämtning av pappa, så nu sitter jag här och klockan är bara sju så min nästa plan är en lång och härlig dusch.

Nu är jag tillbaka

Efter en lång, kall och härlig promenad med ett avslut på 2 timmars sömn, så är jag tillbaka igen. Nu är klockan kväll och det är snart dags att lägga sig igen för imorgon börjar vi med vårat nya schema och jag ska alltså va på salongen(reveljen) varje måndag och tisdag nu tills ja tar studenten. Kommer bli skönt tror jag.

Igår hur som helst hade vi en störtskön kväll och idag har jag ont i muskler jag inte ens visste jag hade plus lite oanade blåmärken, som det brukar vara. Men men, nu ska jag ge mig på första säsongen av BL, hehe.

Mitt huvud

och kropp. Tar en promenad och hoppas på att vakna till.

Piggelin VS Rosa panter


Mot alla odds

Japp, jag ska fan ut ikväll!

Idag har jag gymmat och gått på stan och nu sitter jag hos syster och ska börja "förkröka" som det nu kallas. Mitt hår är nu fixat, kläderna är på och ansiktet är sminkat, nu drar jag i mig lite shots och fixar håret på dom andra efter de, haha kan ju bli som ett litet projekt? Eller... så gör jag inte alls så. Nu blir det till att fixa håret på syster som ska ha "som Carola" och sen blir det lite mer godis då jag unnar mig lite gott gott ikväll. Ha skojj.

Mätt och belåten

Ne, även fast ja åt mat för fem personer så sitter jag här likt förbannat och hungrar ihjäl. Det finns ingen botten. Fy vad gott det var med tacos och gud så skönt d va att umgås med mitt gamla "häng" sen några år tillbaka. länge sen nu! Men hur som helst så ska jag peppa inför en dag på stan och gymmet imorgon, och senare på kvällen drar jag ut för första gången sen nyår, ska bli sjukt kul. Godnatt.

du är en död man

Natten spenderades på soffan i ilska och jag kan säga att jag somnar mycket lättare i en trång soffa än i en säng. Hoppas ändå på att få kunna sova i min säng inatt, jätte högt krav, jag vet.

Idag har jag haft möte och sprungit runt på skolan utan anledning i väntan på att Nicco skulle bli klar så vi kunde gymma, och det gjorde vi också kan jag säga, guud så jobbigt det va. Nu har jag just kommit hem och slängt i mig en sen lunch och ska se finalen av BL! Ikväll drar jag till ek och umgås med mina tre tjejer, vilket var sjukt länge sen. Har även inhandlat lite tacos tillbehör och det vattnas i munnen på mig när jag ser nachochipsen med cheese smak.. ja, men stå emot var det va?

Hej Nichole

Hej jag heter Nichole och är tragiskt nog biggest loser besatt.

Nu är det bara finalen kvar som jag starkt nog lämnar tills imorgon. Jubel. Imorgon skulle jag ha varit ledig hela dagen men fick ett möte med min PA-handledare, så ja tryckte in en massa annat skit också, och dagen kommer nu blir packad istället. Nu blir det till att sova.

Matrix jävelskapet

Idag har vi haft egen hårvård i salongen(färgat varandras hår dvs), och helskotta va matrix va motsträvig idag då, skitfärg.Hade just börjat älska märket ju, men wellas skandaler slår nog allt ändå.

Efter en heldag i salongen tränade ja med hurtbullarna, vi var alla helt döda i kroppen och det hände inte allt för mycket där på gymmet, men tillräckligt. Nu har ja just slängt i mig mat och vill bara ha mer, har även räknat ut att ja äter 6 ggr per dag, haha! och då är jag sjukt hungrig under alla pauser också. Sjukt. Min nästa plan är att duscha och glo vidare på biggestloser som blir mer och mer spännande och jag kan inte slita mig ifrån det. Jag är besatt.

Rumpa mi

Som förväntat känns det som att någon har använt min rumpa som slagpåse, inte pga ansträngda muskler, utan pga en cykel-sadel. Dessutom kan jag ana tränigsvärk i mitt högra ben(ev så håller det på ramla av) vilket är en sån sjukt vidrig värk enligt mig och jag kommer inte kunna somna.

Men hur som helst så ska jag slita mig från biggest loser och släcka ner nu. Imorgon har vi heldag i salongen med lite färg och klipp och sen blir det till att träna med nicco och ida, men nu är det godnatt. En dag i taget.

Cykel

Japp, testade på den där helvetes cykeln på gymmet idag, något av det jobbigaste jag gjort faktiskt. Idag hade vi mest information om deltidsprovet, fick svar på en massa frågor om modellerna och jag rullade även en permanent på 40 min(!) och har nu officiellt lyckats för första gången. Efter skolan tränade jag med linnea(Välkommen tillbaka bruttan) och jag kommer förmodligen lägga mig och dö i nått hörn nu snart efter jag ätit lunch, för fy så jobbigt det va.

Kiwins ursprung

..Helvetet, utan tvekan. Nu har ja just försökt slängt i mig en kiwi lite snabbt vilket har resulterat i en massa grön glegga på kläder och golv, hatar kiwi. Snart kommer sävelid och hämtar upp mig och sen far vi mot den där sminkgrejen vad det nu är. Kommer bli intressant.

Helt underbart

Så jävla skönt att inte behöva ställa klockan och göra sig iordning för skolan, utan i stället ligga och kolla på biggest loser och äta frukost. Imorse hade jag sån jävla träningsvärk så ja kunde inte somna om, och jag älskar det. Nu ska ja borsta tänderna sen ta mig en "morgon"-promenad klockan två på dagen innan jag lägger mig och kollar på Biggest loser igen. Underbart.

Tillbaka

Nu är ja tillbaka till verkligheten igen, drog på mig hörlurarna och dök in i blocket ett tag. Imorgon är min sista "ledighets-tisdag" och den tänker ja njuta av med en lång sovmorgon, en springtur, litte slappande och sen nån sminkkurs(?) på kvällen med sävelid, agnes och erica om jag fattat det rätt. Nu somnar ja till musiken. Godnatt.

Iphone och Nichole i samma mening

Iphone och mitt namn kom upp i samma mening idag, och gud så fel men underbart det lät. Käraste Julia har tappat förståndet totalt och ska numera ge mig hennes Iphone, jag citerar "det är ju bara en Iphone(också nått nummer jag inte kommer ihåg)".


Idag efter skolan gymmade jag tillsammans med Ida, och helskotta va svag jag är. Spenderar mer tid på springbandet än vad ja gör med vikter kom det klart för mig idag. Efter gymmet fastnade jag framför blocket och har inte slutat sen dess så nu ska ja hoppa i duschen innan ÄNNU en till säsong av biggest loser börjar(?!), hoppas det är en helt ny säsong och inge repris-skit, för då blir jag fan besviken.

Åt en bulle med kniv och gaffel

Nu ligger jag här i bull-julgodis-och en massa annat skit, - Koma. Tredje säsongen av OC är snart avklarad och jag ser faktiskt fram emot skolan imorgon, och jag vet fan inte varför. Godnatt.

Tar tag och biter i den sura kragen

Grym på leka med ordvitsar. Vaknade just och ska ladda mp3en innan jag ger mig på en springtur i det kalla. Under tiden jag väntar ska jag nog starta ett avsnitt.

En knoge för mycket

Mitt öga gör sjukt ont då ja just mosade det med min knoge, det var allt. Godnatt.

Före & Efter

Nu har ja äntligen röjt undan alltihop och man kan faktiskt andas när man kommer in på rummet. Undra hur många timmar det tar innan "efter-bilden" spricker och ser ut som "före-bilden" igen? Rekord länge hoppas jag på, hatar att städa. Nu ska ja ta och svida om till träninskläder och ta mig en promenad eller springtur, får se hur ja gör.

Gammel mannen kan än


Städdags

Klockan är två och det var inte länge sen ja klev upp ur sängen, dagens uppgift är att göra någonting åt helvetet som har skapats på mitt rum och även i pelles bur. Hittills har jag klippt klorna på idioten, tagit några stiliga bilder efteråt, städat buren och vikt in den rena tvätten i garderoben. Det som återstår är alldeles för mycket för att rabbla upp. Önska mig lycka till.

Bortkastat skit

Den här åker i soporna när som helst tror jag, blir tokig.

Hungrig som aldrig förr

Idag har jag suttit på skolan en hel förmiddag och kollat på OC då jag tydligen är klar med hela kursen nu. Efter att Nicco och Ida jobbat klart så tränade vi lite innan jag for hem, tog bilen och åkte och handlade med sävelid en sväng. Nu ska ja äta middag innan ja svälter. Pizza!

Waiting for forever

Helt underbar film. Nu blire godnatt.

Chocken när man ser att det stormar ute.. igen

Idag har vi haft våran första heldag på salongen sen länge tillbaka känns det som, alltid lika kul och problematiskt. Efter skolan tog jag och fjant oss en promenad till stan för att inhandla lite kaninmat, en tandborste och en jävla mascara som kostade skiten ur mig, Julia presentera även mig för hennes bästa vän som hon har tjatat om i eveigheter nu.. Chailatten.

Nu har ja just sett klart slutliga finalen av biggest loser och är lite besviken över att det är slut men överlycklig att se att de föredetta potäterna har förvandlats till strips. Sjukt snygga strips. Min nästa plan är att ta en promenad i stormen då jag skippade att träna idag. Hoppas jag överlever.

Drar underläppen över huvudet och sväljer snart

Det går ju så jävla bra nu, suttit hela dagen med den där jävla boken som sagt och inte ens halvvägs igenom inser jag att jag är uppe i 400 jävla kr. Det har vell fan inte jag råd med! Nu är ja arg och har panik. Var även stolt över att ja skulle lägga mig vid tio och nu är klockan snart tolv. skit.

Dagens syssla

Har jobbat på mitt projektarbete hela dagen känns det som, håller på med det sista nu, att göra hela jävla boken dvs. Det har tagit mit sjukt lång tid och jag har inte ens kommit halvvägs än. Men det blir helt okej! Nu ska den hårt arbetande kvinnan duscha och kolla film sen. Godnatt.

Då kör vi

Nu har ja just kommit hem från Matrix"kursen" och gymmet, och ska börja ge mig på tatueringarna ja ska rita. Tänkte kolla lite Supersize vs Superskinny under tiden och senare ikväll är det ju för fan finalen av biggest loser om ja tänkt rätt. Underbart. Tänkte även ta tag i projektarbetet och börja på boken och börja redigera alla bilder som ska va med osv. Kommer ta tid.

På jakt efter inspiration


Tanten med Skörbjugg

Idag har jag tagit spruta och gymmat(låter bra). Sen när jag kom hem dog jag i soffan, igen! och vaknade av att jag stod upp framför mamma som just kom hem. Av någon anledning skämms man över att sova och försöker dölja det på de mest sämsta sätt som finns, i det här fallet genom att stå upp mitt framför någon, med håret åt alla håll, ögon halvöppa, i ett kolsvart vardagsrum med ett oharklat och pressat "heeej.." Varför?

Nu har ja just duschat och ätit min kvällsfika som ser likadant ut varje kväll, fil, hårdbröd mackor med ost och avokado på, och en frukt. Kommer få skörbjugg som sjömännen. Tänkte se klart det här OC avsnitter ja startade för flera timmar sen men övergav i ren besatthet för biggestloser "finalen", imorgon är nog de sista, och även det bästa programmet av biggest loser, och jag kommer sitta bänkad framför tven och inte missa en sekund. Tänkte kanske se systrar i jeans klockan åtta. Älskar att vara lat.

Stört skönt

Det känns så jävla bra att äntligen få börja träna igen, pumpade på rätt bra där ett tag med Nicco, haha. Jag har typ bara sovit sen ja kom hem, jag total dog och vaknade av att Johan stod och kollade på mig väldigt konstigt och frågade om jag var trött vilket jag tyckte var ganska uppenbart. Nu ja just duschat, gjort lite kvällsfika och ska kolla OC och njuta av att jag är ledig imorgon, förutom den där sprutan jag ska åka och ta.

All by my self

Sitter på skolan och ska göra sista uppgiften för idag innan jag och Nicco drar och gymmar för första gången sen ja gick ut på praktik, kommer bli sjukt skönt och jobbigt. Har för övrigt snöat in på Celine Dion just för tillfället.

Tillbaka till verkligheten

Japp, imorgon börjar skolan och det firar vi med att sitta uppe hela natten och kolla på OC. Godnatt.

Älskade idiot


Glänsa skötte sig både toppen och idiotiskt som vanligt. Duktig tjej. Nu har jag mina sista bilder och ska försöka göra en jävla bok om det här(har ingen aning om hur ja ska göra) så nu väntar jag bara på en massa bilder från syster som jag kan använda i boken. Kan bli lite hur som helst det här.

Kylan som kom från ingenstans tog nästan död på mig där nere. Efter att jag hade legat ihopkurad hos syster under filten och återhämtat mig lite, tog jag sats och skyndade mig hem. Nu har ja just duschat och ska snart bege mig hem till pappa på lite middag. Jag är sjukt hungrig.

Samvetet är på topp

körde hem från Lit strax innan tre igår natt, kollade en massa OC avsnitt när ja kom hem då ja var hög på socker och nu har ja just klivit upp och ska slingra mig ner till stallet och fota lite med syster, det sista till mitt värdelösa projekt arbete.

Halvt mänsklig

Lite smink, hårspray, volummaster och någorlunda normala kläder senare ser man nu nu iaf halvt mänsklig ut och beger mig snart iväg och hämtar upp sävelid och far mot affären och sedan vidare till Lit. Hörs hej!

Omständig tjej

Jag är då proffs på att skapa ett problem utav ingenting. haha lite roligt. Nu har ja just vaknat och legat i sängen och förberett med tjejerna om hur vi ska göra med middagen ikväll, kommer bli störtmysigt tror ja. Jag själv tänkte dyka ner lite i filmtittandes fråga och försöka få fram en "kultrulle" vilket jag har har fastnat lite för, får ta hjälp av ett proffs, eller ja, någon med mer livserfarenhet(ett fint sätt att undvika ordet "ålder"), ropar därför på mamma som en galen och besatt unge.

Synda med pringles

japp, nu tar ja mig an lite chips och kollar på ellen och OC, imorgon väntar raclette med fjant och sävelid! Godnatt.

Uppriven

Dagen började med att man blev uppriven ur sängen och for iväg på lunch hos världens goaste momma, fick även lite komplimanger för min otroligt moderna mobil idag(för en gångs skull) av min lilla kusin på knappt ett år, han förstår mig han. Nu har ja just gjort något drastiskt åt mitt rum som såg ut som helvetet själv, och nu ska ja ner och va social med nicco, gabriella och natta som är här och "hälsar" på.

Toffel blev antastad

Min äckliga kanin utnyttjade just min älskade, fina, nya, och mysiga toffel, sexuellt, utan någon vidare förvarning. Jag försökte rädda den i tid, men misslyckades.

Nu har ja just kommit hem efter en trevlig kväll hos tvillingarna med fruktsallad, nötter, titanic, panik, dolda kameror och vänner serier, alltid lika mysigt. Min nästa plan är att borsta tänderna och hoppa i nattsärken innan jag startar "Gilbert grape" som ska vara en ganska bra film. Jag kommer ändå sova till två imorgon. Godnatt.

Tack till raseri utbrott

Det slog mig just att jag aldrig vaknade av några studsbollar i väggen idag, vaknade faktiskt av att johan kom hem från jobbet, vilket kanske var lite väl att ta i på längden av en bra sovmorgon. Men skönt var det. Nu har jag ätit lite frukost sisådär, tre på dagen och ska bege mig ut på en promenad.

Pennor överallt som det ska, det går bra nu

Lämnar ännu en till teckning i brist på inspiration, och städar ihop helvetet som jag har skapat på sängen innan jag lägger mig och kollar på OC och inväntar ännu en till morgon med mer studsbollar över-jävla-allt. Godnatt.

Årets första utbrott

TVn på högsta volym, balsam flaskan i handen, slåendes i väggen, hälarna stampandes hårt upp och ner från trappen och skrik så halsen tog skada, så började jag dagen, inte mitt stoltaste ögonblick. men jävlar va tokig jag blir på småbarn som studsar studsbollar i väggen bredvid. sinnessjukt.

Idag har det varit som varje dag den här veckan, TV, promenad, ännu mer TV, lite mat och t.o.m. ÄNNU mer TV. yeeay. Nu hoppar jag i duschen.

Don´t even bother asking if you look okay

Nu till det svåra. Foten.

Min nästa plan är att slita ut alla mina organ ur kroppen

Det här är andra gången på väldigt kort tid som min mamma skriker frustrerande från badrummet att jag ska sluta klippa mitt hår över handfatet, när jag i själva verket bara borstat håret som vilken normal människa som helst.. Har hon aldrig hört talas om skadat hår som går av lätt eller. Ne just ja, hennes hår består ju utav 100% silke och lockar.

Nu har ja just duschat och har så jävla ont som vanligt efter min promenad så ja tror ja tänker riva ut alla mina organ på högra sidan själv snart, jag blir tokig på den här skiten. Hur som helst, nu tänkte ja kolla OC och rita vidare på mitt lilla projekt jag börjat med eftersom det enda som tydligen funkar är att sitta still och inte göra ett skit hela dagarna. Min nya hobby.

Drar ut och går

Lämnar pyjamasen hemma och tar mig en promenad. Hejsvejs.

Blyerts?

Tänkte testa en teckning med endast blyerts den här gången. Den är långt ifrån klar och det här kommer ta tid känner jag nu. Nu ska jag starta ett OC avsnitt och sen sova. Godnatt.

1 h & 40 min

jag gillar idén. Men fick ryck med tuschen och förstörde den totalt. bra bra.

If only you saw what I can see

Fastnat lite på den här teckningen så ja börjar på en annan under tiden jag försöker komma på nått. Men just nu står det så still så ja vet inte ens hur ja ska börja på nästa. Håll igång.

Seg

Vaknade och tänkte, "jävlar, nu tänker ja kliva upp tidigt". Klockan var 14.00 och jag är inte alls så stolt som ja trodde jag skulle bli där ett tag. Nu har jag bara segat hela dagen med frukost, tven och en filt, och mitt nästa projekt är att åka och handla innan ja tar mig en promenad. Tänkte köpa lite nötter tills ikväll då det förmodligen blir lite mys framför OC och ritblocket åker nog fram också. Nu drar jag!

Hemma!

Jag har haft det underbart i Åre med en massa härligt folk i helgen. Skönt att få komma ut! Nu har ja just kommit hem efter en jävligt lång inventeringsdag med klassen på hemköp, körde direkt dit från åre så det blev inventering i gårdagens "nyårs-outfit"(med en massa trasiga hål i) och med ett enda rufs till huvud, vackert. Jag har ont i hela kroppen efter danserna man gav sig på igår och det känns som om jag aldrig ätit mat för tillfället, fan va hungrig jag är. Nu ska ja jag hoppa i duschen och gråta över att OC säsongen är slut.

RSS 2.0