ÄNTLIGEN!

Så sjukt skönt att vara tillbaka till skolan! Har saknat klassen så himla mycket och så skönt d kommer vara att bara behöva ta en buss på morgonen. Kommer självklart sakna salongen o Annica i hackås, men nu slipper ja äntligen bussarna!

Idag har vi bara lämnat in en massa papper och kollat en massa datum och så, fick sluta efter det så jag laxen och linnea drog och gymmade, sen gick vi på stan o köpte ny foundation till mig (i rätt färg!) och efter det tog jag bussen hem, åt mat(bacon omelett såklart), gick ner till stalle och red och sedan skjutsade jimpa hem mig. Nu sitter jag här med handduk på huvudet och mår inte alls lika bra längre för d här med skolan har jag kommit på.. Såå många uppgifter som ska in, linnea påpekade även att ja hade missat en hel uppgift också..? suck.

Nu ska ja släppa ut kaninen och borsta tänderna innan ja lägger mig. Imorgon väntar en riktig skoldag, och en jobbig sådan med svenska och matte, efter det blir det gym och sedan ska ja klippa laxen på kvällen. Men nu, sängen!
Godnatt!

KUL KUL KUL!

hade så sjukt kul igår kväll! jätte kul att så många kunde komma, synd att d inte va så många som kunde följa med ut sen men kul var det! Lokalen såg ju hyfsad ut sen när vi kom tillbaka, la mig i soffan o lät syster göra rent alltihop själv, dammsugarn hade en sån himla sövande effekt på mig. hehe.

Syster ser ut som nån meatlof rockare och jag har grönt
hår och ingen hals. glömde ta kort under kvällen så d här
är den enda bilden vi har..


Idag vaknade vi rätt tidigt ändå, innan ja vaknade hade jag istortsett min hand i en godisskål då ja hade ett stort behov efter socker. Sen åkte vi till magnus för att kolla om hundarna gick ihop(hans familj kanske ska ta över nato nämligen) och efter det for vi till stalle och fixade lite innan vi drog hem och o natta bjöd mig på pizza. Nu mår jag jätte illa för ja åt så mycket och nu ska ja hoppa i duschen.
Hadé!

PARTAY!

Igår blev ja bjuden på eastern av dom bästa, tvillingarna och sävelid. Har inte ätit ris eller pasta på ett bra tag nu och bara ööste in kolhydraterna, magen fick inte plats under bordet. Riktigt mysigt som vanligt, tack så jätte mycket ni e bäst! köpte även mitt första ciggpaket, vilken status alltså. Kassörskan skrattade dock åt mitt leg, d kändes. Drog hem till tvillingarna och svullade en massa chips och dip innan de följde med floffy en bit hem sen. Tre meter från dörren fick jag för mig att voldemort skulle komma i sin svarta kappa och döda mig med hans trollstav.. så ja hoppa innanför dörren och smällde igen den fort som fan.. fyllde ja 18?

Idag är det 18 års partay! Klev upp 10.00 imorse mot min vilja och åkte och testade party klackar som min syrra köpte åt mig, jätte snygga men ja kommer dö, d är svinhalt ute. Jaja snart kommer momma, bobbo, marielle och chewbacca och ska fika ostglass(IGEN), mumms!

Får se om jag överlever kvällen, kommer bli sjukt skojj!!
Hadé!

Den var inte tillräckligt slampig.

Idag har ja vare i Hackås, fick 5 kr av en kund som tyckte ja sopade bra.. d va så gulligt. For in till stan och testade litte kläder med emma, köpte två tröjor som tydligen var för "sööta" för att ha på sig på krogen? man måste tydligen ha en slampig look.. Efter stan drog vi och gymmade, efter d gick vi in till stan igen o emma fick köpa kex som hon nu såklart mår dåligt av, hehe. Nu ska ja kolla big bang theory innan ja somnar, sista dagen imorgon!
Godnatt!

Måste ha nya kläder!

Har som vanligt inge intressant att skriva men ja skriver ändå. Hackås idag sen blev d till att fara runt lite på stan i min ensamhet o leta nått fint till Annica som tack för att hon stått ut med mig i sju veckor. Träffade på pappa och gjorde han sällskap när han åt middag innan han skulle börja till o jobba igen, hoppade på bussen och kom hem och blev påtryckt en massa kläder av syster min som tyckte ja skulle låna kläder av henne på lördag, hon tänker även köpa ett par klackskor till mig på lördag av nån anledning? hon e ju som gullig ibland hon. Nu ska jag kolla på big bang innan ja slumrar till. Nu är det bara två dagar kvar tills praktiken är slut, känns både skönt och tråkigt!
Godnatt!

God jul på 80-årsdagen!

Idag fyller ja fan 18 år, snart e ja vuxen och de skrämmer mig. Hade körlektion efter hackås idag, kom faktiskt i tid den här gången, och det gick bra förutom några få detaljer som att bromsen inte är gasen och gasen inte är bromsen men d va såna där små saker. Nu har ja bokat sammanlagt 12 körlektioner tror ja eller nått så nu ska ja bara köra igång som en idiot på teorin också, sen så! hoppas ja.

Och skönheten har funnits med mig genom åren.






Mamma har gjort cheesecake till mig nu, kommer äta hela plåten för d är fan den vackraste underbaraste bakelsen som finns! har ätit den varje födelsedag så långt ja kan komma ihåg. Ska hoppa i duschen först sen blire att åka av! Moffa utförde även sin klassiska "födelsedagsvisa" medan ja satt på bussen och ja sken som en sol så folk trodde vell ja hade touretts eller nått. Alltid lika kul, speciellt då det inte utspelar sig 7 på morgonen.
Tack så jätte mycket allihopa för era gratulationer, ni e bäst!
Hadé!


Födelsedagsmiddag!

Idag vaknade jag vid tio och kunde inte somna om för (tro de eller ej) jag var inte ett dugg trött. Gjorde omelett och knäckebrödsmackor med ost på till frukost och nu har jag just duchat. Ska göra mig iordning till senare idag då momma och pappa kommer förbi för att äta en tidig födelsedagsmiddag(fyller år på tisdag), kan d bli bacon tro? mumms. Efter det ska jag försöka dra med pappa ut och köra bil så jag är redo inför nästa körlektion på tisdag, toppen!
Hadé!

Antingen så är d jag som luktar svett eller så steker nån lök?

Idag har jag fått sova ut, sjukt skönt. Kollade på film och syndade lite med mitt naturgodis när alla åkte på affärn och nu har jag just klippt nicholas och städat rummet. Skulle ta före och efter bilder men det slutade med att jag sprang runt huset och letade och skällde på alla i närheten tills jag fick reda på att det var min syster som hade tagit den utan att fråga så nu ska jag hänga henne när hon kommer hem. gud mitt hjärta.

Mamma håller på steka lök där nere så jag fick panik för ja trodde jag luktade svett, jag kan inte känna skillnaden på svettlukt och löklukt. Svårt. Idag ska ja försöka ge mig fan på att bli frisk så jag kan börja gymma till veckan, saknar det faktiskt, blir rastlös. Ikväll kanske ek kommer förbi och hittar på nå ett tag, men nu ska jag hoppa i duschen för att vara säker på att det inte är jag som luktar. Usch.
Hadé!

Pengarna står still som dom ska, det går bra nu!

Idag hade vi inventering på salongen, ett jävla fiffel kan ja säga med alla miljoner hårsnoddar och spännen. Idag gick det iaf fort och jag glömde nästan till med att äta min fina omelett med bacon i som ja stekte elva på kvällen igår. Idag har ja gjort favorit i repris och bestämde mig för att äta samma lunch imorgon med, jag har dock redan stekt den så den e klar för att ätas. längtar nästan till lunchen.

Bild på emma och snorri bara för att den va söt och de va så länge sen d
dök upp nån bild i ett inlägg känns det som.


jag fyller år om fem dagar och jag blir tydligen arton, körkort?! så gammal e ju inte ja. Bara vuxna som kör bil. Jag hoppas ja får nån liitn slant att handla nytt smink för då ja har bleknat som ett as och kan inte ha den färgen på foundationet som ja brukar, ser ut som en brunkrämsfjortis och jag är inte speciellt bekväm med det. Nu ska ja snart äta mina hårdbröd mackor med ost innan ja lägger mig och kollar på mitt sista avsnitt av Big bang theory. Nu måste ja ha fjärde säsongen också. Kanske skriver lite på arbetsmiljö-rapporten innan också, får se hur d blir.
Godnatt!


"HON VAR GALEN"

Idag har det varit det vanliga, får fortfarande inte gymma då jag e sjuk, men ja blir bättre, d kan jag ge. När ja skulle hem från Hackås trodde jag seriöst att jag skulle dö, den där jävla busschaffisen gjorde mig religös efter tio sekunder på den där bussen. HON VAR GALEN. Knuffade även till en människa då hon körde in i na med sidan av bussen.. en människa som just hade hoppat av själva galenskapet. Hoppade av en busshållsplats tidigare ihopp om att faktiskt överleva. Och här sitter jag nu, lycklig övet att ha livet i behåll.

Nu ska jag jobba svenska så hjärnan ryker på mig! ska även försöka klämma in arbetsmiljö rapporten och lite kör-teori.
Hadé!


"Men kör gärna på höger sida av vägen.."

haha ja idag hade man det stressigt, hackås först sen skulle man ta en buss tillbaka till stan igen som skulle vara framme prick 17 på busstorget och jag hade tid klockan fem på körskolan. Sjäälvklart körde nån lastbil i dike eller nått så d blev bilkö. Blev en kvart försenad men fick köra ändå, gick sjukt bra, han släppte ut mig i trafiken!? med levande människor omkring, bilar och bussar, å ja, herregud. Bästa kommentaren var, "Jätte bra Nichole!..Men kör gärna på höger sida av vägen ifall vi skulle få möte" haha kan kan verkligen inte göra flera saker samtidigt. Men tro det eller ej, det kändes skitbra! Om exakt en vecka fyller jag år och nu är det tydligen en dunderfest planerad inför helgen därpå, haha ska bli spännande men sjukt kul!

Jag har glömt att ätit kvällsfika, så ja ska äta nu och hämta mobilen i jackfickan.
Godnatt!

Jag hoppas det går galant!

imorgon ska ja ut i verkliga världen igen efter 4 dagar av att ha "legat-hemma-och-inte-gjort ett-skit". Ska till hackås först såklart(två veckor kvar nu!) sen ska jag ha min första körlektion på Z! ska bli sjukt skönt att komma igång med körningen nu och jag hoppas d kommer gå galant!

Nu ska ja hoppa i duschen en snabbis innan d började nått bra på tven. Känner faktiskt att ja har fått liite gjort i helgen iaf, har skrivit klart hela bokrecensionen som vi har på engelskan och nu ska jag ge mig in på den svenska boken som är 10 ggr svårare.
Hadé!

Man kan ju låtsas att det är nyttigt.

sjuk fortfarande, åkte till stallet, fixade, åkte på coop med pappa, fick lite naturgodis(igen..) och har skrivit på min bokrecension sen ja kom hem ungefär. Nu har ja bara den svenska bokrecensionen kvar sen halva rapporten om arbetsmiljö. Jag tar mig iaf framåt.
Nu biter äckel kaninen i buren så ja tror fan ska skjuter mig själv snart, ska se rush hour 3 sen och imorgon blir jag hemma ihopp om att bli helt frisk. En ny teori jag har, att ta det lugnt istället för att börja träna när ja är sjuk och dö.

Man kan ju låtsas att d är nyttigt.

Godnatt.

Tut tut i backen!

Idag har ja bara sove och fixat åt hästarna då jag är sjuk och vill kunna andas snart igen. Dock så körde vi till coop och fick idén att ja kunde köra en liten bit. Jag skratta så ja grät då ja tyckte bilen hade mer kontroll än va jag hade när ja skulle köra iväg i en nerförsbacke, men inte ett enda motorstopp och idag kom ja upp på 3an växel och jag e såå stolt! hehe.

Nu jävlar tog ja me mig kameran iaf!

blicken på en rädd,glad och panikslagen tjej.


Nu ska jag äta mitt naturgodis och bli frisk!
Hadé!

GLÖMDE KAMERAN!

va hemma från praktiken idag då jag knappt kunde prata och orkade knappt ta mig upp ur sängen, det var jätte skönt att få sova även om ja vaknade stup i kvarten av att ja typ kvävdes av min hals.

Så idag har ja bara tagit det lugnt. Har även börjat LCHF-dieten eller va det heter, går ut på att man ska minska på kolhydraterna och äta mer fett. Eller ja, man ska ta bort alla kolhydrater och BARA äta fett, men det kommer jag nog inte lyckas med.. ja men tänk rostat bröd? Jaja jag ska ge det ett försök. Sitter och äter godis nappar för tillfället och köpte litte godis tidigare idag också, så det går ju som det går, men min teori är att det är bättre att äta lite godis ibland när man är sugen än att äta en massa socker i mat som man kan klara sig utan, så om ja ska äta socker så är det lite godis isf.

Nog om det. Följde med Märta på rockkarusellen eller vad det hette (en musiktävling) och det var sjukt mycket duktiga folk där faktiskt. Glömde ju sjävklart min kamera som jag fortfarande är lite sur över men men, det var roligt. Nu sitter jag i mörkret och kollar på tv och äter lakritsnappar, mums. Nu ska ja sega vidare ett tag innan ja lägger mig. Imorgon ser jag fram till en fettrik frukost!
Godnatt.


Låter som en svårstartad gammal volvo.

Idag har jag knappt kunnat prata för jag e så hes och har halsont. Hade en kund idag också, Annicas systers son, fick färga och klippa han. Det blev jätte bra tycker jag och han verkade nöjd. Som vanligt finns det ju inget hejd på mig när jag väl börjat prata, men idag fanns det.. Min röst la bara av om jag pratade för mycket, fick krysta ut sista orden ungefär.

När ja kom hem fick ja ducsha o äta innan ja började färga håret på frida. Jag färgade det först sedan klippte jag lite grann på topparna(syntes nästan inte) och luggen. Luggen tycker ja blev en förändring och d vart jätte fint på henne tycker jag. Efter frida var det tjatmajan nattas tur som säger åt en hur fel man gör hela tiden och jag blir lika tokig varje gång för jag fattar faktiskt vad jag håller på med, LITA på mig människa. Hennes kommentar var dock skön. "Nu får du träna på såna här riktigt jobbiga och petiga kunder!" så sant så. Tog lite för och efter bilder på fridas hår, på natta färgade jag bara utväxten så d kändes onödigt.. ska jag vara ärlig så glömde jag det som vanligt.

Nu är jag verkligen sjuk, nu har det brytit ut och halsen, hostan, värken, bihålorna och allt det där har kommit tillbaka. Det här betyder, inge gym på ett bra tag då jag ALDRIG blir frisk när jag väl har blivit sjuk. Sjukt segt att inte kunna gymma. ska även ta hand om hästarna i helgen då syster åker till stockholm, det kommer göra susen för min rehabilitering. Imorgon blir jag iaf hemma, ska bli skönt att få ta det lugnt.

Före, Frida.

Efter. (håret ser lite grönt ut på bilderna men det är det inte,
blev konstigt med blixten.)


Nu sak jag sova, Godnatt.


Nu hände det nått roligt.

Nu har jag blivit sjuk, yeeay. kunde inte gymma idag då jag knappt har kunnat prata idag så ja fick hoppa av hackås bussen i torvalla by idag, slipper då springa runt på stan hela kvällen fram och tillbaka till gym o buss. Gick förbi "sävelids" stall och tittade in en snabbis efter att ha stått i en kvart och väntat på att ta sig över vägen för alla jävla bilar i hela östersund skulle passera där just precis då. Nu har ja ätit mat och duschat precis, trodde ja skulle grina när ja kom hem och det var pyttepanna. är på hyfsat dåligt humör idag pga min mördar mensvärk som tar kål på mig, får så ont i ryggen så ja orkar inte stå upp.

Nu tror ja att ja ska skriva läxa då klockan endast är sju och jag faktiskt hinner med det idag. Sen ska jag äta för jag älskar att äta och sen blir det sängen. Imorgon blir det nog inge gym heller om ja inte mår bättre, skulle även färga systers utväxt imorgon tror ja.. snart är det iaf helg och jag är såå sugen på godis. En kund som var på salongen igår kom in på salongen idag igen endast för att lämna en bunt med papper om socker och kolhydrater till mig som vi pratade om väldigt mycket under tiden hon var där igår, riktigt gulligt och jag har sneglat lite på pappret och ja tror inte ja kommer vela ha godis efter det.
Godnatt!

Nu är det jag, det pressade schemat och myrorna i brallan igen.

Nu har andra dagen av praktiken som ska hålla på i 3 veckor till just rundats av, och jag är redan utsliten och sönder stressad. Kul som man är har jag lagt upp mina exakta tider som ja passar varje dag nu framöver så ja slipper skriva samma tråkiga saker varje dag. Händer det nått roligt så dyker det vell upp så småningom, just nu ser det inte ljust ut iaf.
Som vanligt blir jag lätt stressad(negativt stressad) när jag är under "pressat schema" så nu är jag inne i en preiod igen då ja inte kan slappna av och det känns som det killar i hela kroppen vilket gör mig galen! Myror i brallan. Det gör även att jag blir så stressad så ja inte kan ta tag i saker som ja borde, tex. nu har jag för mycket att göra i skolan samtidigt som praktien vilket gör att jag kan inte börja jobba med något för då inser ja hur mycket ja ligger efter, jag låter cp men så funkar "the brain of the curly sue" för tillfället.

Så här ser vecko-schemat ut inför de närmaste veckorna:
06.00
- väckarklockan ringer.
06.15, den ringer igen, detta upprepas ända fram till..
06.40 ,då jag kliver upp och tar..
07.35 bussen in till stan.
08.20 Går Hackås bussen från stan.
16.05 Går Hackås bussen till stan igen.
17.00 är jag framme i stan och går direkt till gymmet.
18.30 Har jag gymmat klart, tagit mig in till stan och sitter på bussen hem.
19.00 är jag hemma och äter middag, duschar, äter kvällsfika(tänker inte ta bort en måltid bara för att middagen blir sen) och sen blir klockan så småningom..
23.00 och jag försöker att somna (för det mesta, kan dra över på tiden då ja tycker d är bättre att ligga vaken och stirra på en rolig film än i ett tråkigt tak.)

Nu är jag inne i sista fasen då klockan är 22.30 så ska hämta ett glas vatten, släppa ut kaninen ett tag och sen se på 17 again innan ja försöker sova. Imorgon börjar allt om igen.
Godnatt.


Sista dagen..

imorgon börjar praktiken igen tre veckor framåt. Det är såklart jätte kul att va på salong hela dagarna men det är så långt och ja hinner inte med nått på dagarna känns det som. Nu återgår man till att åka till hackås varje morgon, komma till stan 17 och gå till gymmet, gymma, gå tillbaka till stan hoppa på bussen och då e man hema ungefär 19, duscha, äta middag och sen lägga sig och försöka sova så man orkar kliva upp igen nästa dag. Men det är nyttigt att faktiskt kliva upp på mornarna ibland.

Idag ska ja klippa erik och ek och hoppas bli klar rätt tidigt ikväll ändå. ska försöka komma ihåg att ta före och efter bild på klippningarna sen också. Nu har ja just äte frukost och ska snart ut o gå en sväng. En ny grej ja har börjat med är att äta mannagrynsgröt hela tiden, det är så gott så d blev min frukost. Dessutom så hatar jag måtten på baksidan av påsen där det står hur mycket man ska göra.. 1 portion är typ en sked, vilken besvikelse.
Hadé!

Jag ska bara smaka..

Min stora fiende.. min drog. den styr mitt liv.

jag har som sagt godislöfte men drog iväg på ica maxi med sävelid och köpte godis. Nu har jag små ätit lite godis och det finns inge godare, jag mår inte ens illa för att jag har ätit för mycket, vet ni varför? jo, jag har fan behärskat mig hittills! Jag är så stolt över mig själv. Jaja, nu ska ja spara resten till ikväll då ja drar hem till pappa och kollar film o segar med vanja, märta och sävelid.
Hadé!


Pelles päls är röd.

Vaknade för ett tag sen då ett barn har skrikit hela morgonen, är säker på att nån lämnat en bebis utanför mitt fönster med mening. Jag ska vell inte gnälla då ja faktiskt sov till ett idag.

Idag ska jag som sagt bara vara slö, ska ut o gå snart tror ja och sen vet ja inte om d blev nå film me några kompisar ikväll? tänkte hur som helst bara lägga upp en till före o efter bild idag från en riktigt sugig, oskarp, gul bild som är tagen utan blixt i ett ganska mörkt rum. Tycker det är jätte svårt att få bort det gula men samtidigt behålla färgerna i bilden, men jag älskar utmaningar när det gäller att fixa till bilder. Fast ja hatar om ja inte får till det. Blev rätt nöjd med den här bilden ändå, även om ja fortfarande inte tycker ja har fått till pelles riktiga färg på pälsen än då den är röd men ja får fixa o trixa lite till ett tag.

Före

Efter

Hadé!

Jag fullkomligt älskar det!

Har vare på middag ikväll hos melin med familj som sagt, christopher lagade maten (men anna hackade baconen och löken!) och det var sjukt gott. Som maten han gjorde på nyår (d va seriöst det godaste ja har smakat på nånsin!) mat alltså, jag fullkomligt älskar det! Christopher daddano är min nya favorit kock numera och puttar ner jamie oliver till en andra plats då han aldrig låter mig smaka på han verk. en annan sak.. cheesecaken som ja tror lotta hade gjort(melins mamma) var så sjukt god, nu vill ja ha cheesecake och kan inte sluta tänka på det. Kanske ska börja skriva om mat istället. en Idé.

Idag vaknade jag klockan två och fick skynda mig iväg till bussen och handla lite godis till asken som mamma hade scrappat ihop till melin då ja inte hunne köpt nån present, sen gick ja vidare till gymmet, gymmade mitt snabbaste gympass hittills, hoppade på bussen, duschade, sminkade mig, fixade lite och hoppade på nästa buss mot middagen. ek skjutsade hem mig senare och nu sitter ja här och har just ätit en påse med nötter.. ajdå.

PHOTOSHOP-DILERIUM..
Men men, tog inte med mig kameran som vanligt men ja kan bjuda på en före och efter bild som ja tycker är så intressant. En bild på emma och kungen som ja inte tog för så länge sen och ja tycker det är så himla coolt hur mycket bättre en bild kan bli. Ja menar, när man tittar på den på kameran när man först tar den så tänker man, å va bra ljuset blev, eller vilka fina färger men när man väl börjar trixa med bilden så inser man att det inte alls var så bra. Första bilden är originalet och den är ganska tråkig när man ser den tillsammans med de andra resultaten. Den andra bilden är ett resultat som ja vart jätte nöjd med förut men sen så började jag trixa lite med original bilden igen efter ja tittat på lite PH info och lärt mig lite nya effekter och insåg att d blev sån himla stor skillnad. Den sista bilden är alltså det sista resultatet och jag älskar bilden. Jag tycker om starka färger i bilderna även om vissa kan tycka att det ser överredigerat ut så tycker ja det är så himla fint. Man ser verkligen personerna.





Nu ska jag starta en film och sova sen, imorgon ska ja inte göra nåånting under dagen, bara ta det lugnt, kanske en promenad men ta det riktigt lugnt.
Godnatt.

Jäävla skit

kom hem från klassträffen för ett tag den, som vanligt var det jätte trevligt att träffa alla och vi hade jätte kul. Dock va d inte så många där men några blev vi iaf. Som vanligt när jag är på klassträff eller någon fin middag så sitter man stilla så himla länge och pratar och då låser sig maghelvetet på mig eller nått så ja kan inte stå upp eller nånting, d gör så sjukt jävla ont och ja vet inte varför men hädanefter ska jag upp o gå runt i huset på klassträffer istället, för det är normalt.

Imorgon ska ja på middag hos anna då hon har fyllt tjugo år just och innan det tänkte ja gymma om ja överlever natten. Nu ska jag starta en film eller någonting och sluta tycka synd om mig själv.

En fin bänk på gymmet?

Godnatt

Filmkväll!

Nu har ja just komme hem från ek, sov över där och kollade på film och degade hela kvällen. När vi (jag äntligen) vaknade imorse så åt vi frukost, mannagrynsgröt tror ja d hette, mums. Sen drog vi ut och körde runt lite här o där innan hon släppte av mig här hemma. Nu ska ja ut o gå innan ja ska lösa de här med att ta mig till elin ikväll då vi ska ha filmväll med kalassen. Bussarna går som en söndag idag så d kan bli litte svårt.

Men nu ska ja bege mig!
Hadé!

Äntligen nyklippt.

Idag har jag tro det eller ej, gymmat. Tog bussen till gymmet och slet ut mig tillsammans med Linnea, eller ja vi slet i kanske 30 min och degade i massage stolarna resten av tiden vi va där.. Vi va där i 1h och 30 min. Jag är dock nöjd över min insats då ja blev svettig och kunde riktigt känna hur kalorierna spruta! Efter gymmet följde ja me linnea hem o blev klippt, härligt! D blev så bra så och nu känns d faktiskt mycket bättre även om hon inte fick ta så mycket. tack så jätte mycket Linnea, inga tårar här inte!

Foto: Linnea Oscarsson.



Nu ska ja hitte på nå med ek, ska bara komma överens om vem som ska komma till vem. haha om ja ändå hade körkort! snart så.
Hadé!

Chasewnötter!!

Mitt sug efter sourcream nötterna som ligger i översta lådan åt höger vid spegeln skriker efter mig! Ska dock spara dom till på torsdag då vi ska ha filmkväll med klassen.. nu finns d en möjlighet att bevisa att jag e så stark så ja övervinner saltsuget! Kommer dreggla i sömnen.


Nu har ja just komme hem från tvillingarna som ja stack till efter ja lämnat boxen och snackat en massa med märta. Vi har sutte och snacka mest hela kvällen med en massa annat trevligt folk. Nu är kaninen på mig hela tiden igen så han mår toppen! ikväll blev det ingen nyponsoppa, bara vanlig hederlig juice. Nu måste ja göra kvällen snart då ja ska upp o gymma med linnea imorgon innan hon klipper mig senare på dagen. Ääntligen!
Godnatt!

D gör ont i plånboken och kaninen är för gammal.

har för första gången på väldigt länge en plånbok. Nu kan jag meddela att den gör ont och turkiet resan i sommar syns inte på långa vägar.

Idag åkte ja på stan med sävelid och handlade lite mer än ja skulle, finns bilder nedanför. Men ja vill även berätta att min dag började med att min kanin väckte mig för han höll seriöst på att dö, han var helt groggy och kunde inte göra annat än ligga. I vanliga fall när han ligger ner och man närmar sig honom så slänger han sig upp, nu kunde ja fan putta på han utan respons. Så ja la mig på golvet och försökte sova medan ja då och då fick trycka upp pelle från liggande position till att han skutta omkring och rörde sig. Nu mår han nästan helt okej tror ja. Köpte även lite kanin godis med morotsmak men självklart tyckte han inte om dom. Jaja han lever ju.

Tröja 199kr, 2 legging 149 kr, nötter 23 kr, hörlurar 149 kr och pelle godis 20 kr.




Nu ska ja kissa och sen äta makaronipudding som johan har lagat, dock glömde han steka baconet innan han hedde allt i ugnen så han ska steka ett extra paket, mums. Sedan tar ja med mig märtas One tree hill box och tar mig en promenad o lämnar den hos märta som ligger hemma och e sjuk, får även chans att testa mina nya hörlurar, nu e ja glad men pank.
Hadé!

Kärt barn har många namn.

Pellebaas heter en söt bajsbulle, han är en idiot men han är min pajas.



Nu ska ja göra nyponsoppa med skorpor och lägga mig i sägen,
Godnatt!

Bort från hålan.

nu ske ma bort från hålan ängsmon och röra mig mot stan. Ska hitta på nå med michel sen funderar ja på att kanske gymma lite också. Ska även fixa månadskort för länstrafiken inför praktiken, 620 spänn hipp som happ! suck.

Aja nu ska ja bege mig.. kanske tar med mig kameran för en gångs skull?
Hadé!

Bästa filmen som finns!

Blir lika störd i huvet varje gång någon frågar mig vilken min favorit film är. Det finns så många! Twilight filmerna? Harry Potter filmerna? Seabiscuit, she´s the man, remember me, Eldorado? osv. Har nog många favoriter och skulle kunna hålla på hela natten men den bästa gjorda filmen nånsin tycker jag är Titanic! Utan tvivel.

Det är faktiskt den första filmen som ja verkligen har gråtit under (sen kom perioden då man grät floder ifall en
nyckelpiga blev överkörd på en film. Lämna mig aldrig ensam med en sorglig film på natten säger ja bara.) och den e lika hemsk, spännande, sorglig och fin varje gång man ser den. Det är inte alla filmer. Det är ju dock inte en film som man startar hipp som happ. Har sett den 3-4 ggr som allt, max! Det är där Eldorado kommer in i bilden. Roligare film finns nog inte.
nu vet ni.

Godnatt!


Lättretad dag.

min underbara syster ringde mig 02.00 inatt och undrade om ja kunde kliva upp tidigt som attan och gå ner till hästarna och släppa ut dom, å så arg ja va! men visst gjorde jag det. Tog till och med med mig hunden på en morgon promenad, varför inte slava tillräckligt när man väl håller på. orden "men kan du inte hjälpa mig för en gångs skull" sved lite grann då de kom från min syster då d känns som d e det enda ja gör vissa dagar. men ja fick ju en hundring också (hehe). Så idag har ja varit lite lätt arg på allt o alla, förutom att vara arg så har ja kollat på nån ny serie "skriet från vildmarken" som är rätt gammal men intressant, sen har ja ätit en massa (Inte godis då) och nu har ja just duschat och ska springa iväg till tvillingarna. Tar med mig mina anonyma sourcream nötter som ja är helt fäst vid.

Här är två bilder sen nyår som ja just tvingat melin att skicka.


Godnatt.

Ivanhoe, Ta körkort, sluta äta godis.

har gått med på att titta på den här filmen "Ivanhoe" med mamma varje nyårsdag. Den är sjukt gammal, skådespelarna överspelar något enormt, jag är alldeles för trög för att fatta händelserna i filmen och den tar aldrig slut. Men jag kanske, bara kanske kommer fatta innehållet efter några år tillsammans med filmen och min mamma som sitter bredvid och förklarar vad som händer.

Idag som sagt gick hela dagen till att titta på en liten film, sen va ja tvungen att dra ner o fixa åt hästarna så min mamma tog hunden och följde med. Förnamnet på den där hunden måste ju vara idiot. Nu har d blivit mer film (Die hard) och nu startar ännu en ny film på tven, det har ju inte hänt alldeles för mycket idag. Skönt.

Nu ligger hunden på mattan min som vanligt och kaninen biter i buren, jag är kissnödig, hungrig, besatt efter socker och helt galen. Första dagen utan allt gott gott vilket är mitt nyårslöfte. Suck. Men även att ta körkortet så fort som möjligt.
Godnatt.


Gott nytt år!

Idag vaknade jag rätt sent och gick ner till stalle, fixa åt hästarna, gick hem, duschade, fixade naglarna lite efter alla tippar som ja har tappat, fixade lite av nattas hår innan frida fick ta över då ja skulle fixa hennes hår, fixade mitt hår och vips så va klockan hoppa in i bilen med frida o natta mot brunflo, sen körfältet och hämta upp ek, och vidare mot lugnvik.

Nu är det ett nytt år och detta firades med melin, ek och melins pojkvän christopher. Vi blev bjudna på middag hemma hos melin och chris och det var fanemej d godaste ja ätit på länge. Hemgjord pasta med nå grums  i och en massa ostsås över hela alltet. Mums.  Vi tog det lugnt och spelade spel i flera timmar och det var riktigt kul och man kan inte säga annat än att det var en bra start på ett nytt år. Fick dock kämpa med att ek skulle låta bli pommacen innan tolvstlaget men den ronden vann ja.

Nu har ja just komme hem och nu ska ja lägga mig och och kolla montana och sova. Godnatt och gott nytt år!

RSS 2.0