Riskettan imorgon!

Idag är fötterna ömma, leggingsen trasiga och huvudet på en helt annan planet. Vi va ut och firade emilie som fyllde 18 igår, hade riktigt trevligt och jag gick back en 5a vilket jag fortfarande inte har accepterat. Nu ska ja hoppa i duschen och lägga mig och kolla på BB sen.

Imorgon ska ja å linda på riskettan vid tolv sen ska ja träna en massa på körskolan, gymma och sen ska ja ut med sävelid.
Godnatt!

Matte prov imorgon?.. nej. BB nu!

Idag har jag o linnea tonat therese hår, jättefint blev det. Gjorde klart B-fasen på körskolan innan ja hade körlektion också, skulle även skryta lite om det för min körlärare som mest skrattade och påpekade att jag faktiskt har mer än hälften kvar. Han använde sig av orden "Ja fast, du har ju en del att bita tag i än faktiskt.."
När ja äntligen kom hem så klippte ja Mia och nu sitter ja här och kollar på BB.

Lycka till nichole på matteprovet imorgon. LYCKA TILL.
Godnatt!


Saknar saknar saknar.

Idag har ja ätit, tagit mig en promenad, klippt michel, ätit, kollat på "little fockers", ätit, kollat på BB och ätit ytterligare lite till. Har ont i en tand något fruktansvärt, dock hindrar det mig inte ifrån att äta ihjäl mig.
Imorgon blir det körskolan/körlektion och klippa Mia på kvällen sen blir det vell läggdags. Ne fy fan nu måste ja göra mig av med den äckliga högen av hår ja har lämnat på golvet sen ja klippte, usch! Sen ska ja borsta min onda tand och kolla på OTH innan ja somnar.


Saknar kraken och stallet nått fruktansvärt.
Godnatt!

Outsidern tolli?

Idag vaknade jag hos pappa klockan halv två ungefär, städade ihop lite och gick hem till ängsmon. Bläddrade även igenom en muffinsbok som nicco hade framme i vardagsrumme på stam, så nu känner jag verkligen suget efter nått hembakat. Duktig som man är ska man faktiskt laga maten här hemma idag, ska göra hemmagjord pizza och jag ska faktiskt även göra degen helt själv, får se hur d går. Hoppas ja lyckas för fy fan va gott!

Lite kul å veta kanske?
-Jag hatar nysar för de stinker och skrämmer livet av mig
-Jag är livrädd för vattenlivet och havsdjur som hajar tex. När jag var liten vågade ja inte bada i badkar då ja trodde att en haj skulle äta upp mig under ifrån. D tror jag även idag.
- jag tycker katter och kossor är opålitliga
- Jag har en tendens till att dela apelsinskal i 45738 bitar innan ja slänger det
- jag KAN inte säga kuk eller fitta
- jag har ständigt huvudvärk, vissa dagar värre än de andra.
- jag ÄLSKAR ost!
- Det godaste gott gottan som finns är cheesecake, kladdkaka och BJ´s.
- Jag hatar fötter.
- Jag pratar ALLDELES för mycket.
- Blir jag inspirerad, så ritar jag.
- Jag rapar när jag e hungrig(mums)
- Jag måste leta på internet hur jag ska göra den här pizzadegen då ja inte kan nånting om matlagning, nu blev det stressigt.
Hadé!

Jag är en idiot som dammsög upp min bästa vän, hårsnodden som fanns där när ingen annan gjorde, dagarna då håret inte ville sammarbeta.

Ja kan nu mera stämpla mig själv som en idiot. Såg hårsnodden ligga på golvet och dammsög ändå upp den. På något undermedvetet sätt tror jag att ja ville testa och se om man verkligen kunde dammsuga upp den, men det behöver ja inte nämna.

Idag har vi varit på länsarkivet om ja uppfattade namnet rätt, och kollat runt på litte gamla böcker och va de nu va. Rätt intressant ändå. Dom lät mig även testa skriva med fjäderpenna och bläck, så nu är jag svart fulla handen typ. Blev gym efter skolan och ikväll ska jag bara slappa lite, ska till linda och kolla bb med hon och ida typ och sen får jag vell sova hos pappa eller nånting.
Godnatt!

Ikväll har jag ätit "kvällsis" 3 ggr, precis som det ska vara.

Idag efter skolan blev det körskola med linda, vet inte hur många test ja gjorde på b-delen, klarade dock bara ett. Det här kommer ta tid.
Kan man annat än sakna det? haha störtskönt.


Jag kan sammanfatta dagen som en enda stor måltid, gud så jag har ätit idag, de finns helt enkelt ingen botten på mig. eftersom ja lever efter mina kvällsrutiner(pensionär) blev det sveriges värsta bilförare, BB och nu nån konstig plastikoperations grejs som alltid går direkt på tven efter BB. Kaninskrället springer runt och kåtar upp sig, biter mig i fötterna och låter konstigt, som vanligt. Så nu åker idioten in i buren och jag lägger mig och kollar klart på tven, som vanligt. 
Godnatt! 

Har upptäckt ett (seriöst) RUNT blåmärke vid lillfingret och undrar vad fan som har hänt.

Idag efter salongen blev det gym med linnea, vi sprang så hårnålarna flög. Efter gymmet drog ja till körskolan och lyckades på något sätt klara två prov på A-fasen så nu e den klar!!! en sån lycka ja känner.. nu är det bara, ja kanske 5 ggr så mycket kvar? ingenting.

kom hem vid sju någongång och gjorde middag, duschade, kollade greys och BB, och nu ska ja stänga ner här och stänga in kaninen innan ja somnar.
Godnatt!

Flodhästen skakar roompaa, d va vackert.

Idag, efter jag fått en lärares namn inristad i min hud, höll ja på bli bortrövad av naturkatastrofen som äger rum här utanför då ja skulle mot stan å göra prov, viftade lite med vitflagg och bytte riktning och testade på zumba på gymmet med Linnea istället. Det var fruktansvärt att se sig själv försöka röra på höfterna, skaka rumpan, skaka brösten, sparka och hoppa, allt på samma gång. Jag var seriöst lika graciös som en flodhäst, fruktansvärt. Imorgon ska ja fan ha ont i kroppen för d här!



Resten av dagen gick till att göra klart den största delen av alla uppgifter inför nationella och nu har jag just kollat på bb och ska gå och lägga mig.
Godnatt!

"Man går på en singel...?" -MINGEL!?

Igår spenderade jag hela dagen i lugnvik. Drog på dop för lilla chewbacca bebis vid två på dagen och sedan vidare på födelsedagsmiddag hos melin för att fira ek, grattis till världens bästa ek! kan fortfarande inte fatta att ja spenderade hela kvällen med att fira en födelsedag men glömde säga grattis. Idiot.

Momma

liten söt tjej

Nicco.

bebis tvättar håret.

William och bobbo.



Igår fick jag sammanlagt stå emot 5 olika sorters tårtor, pricken ovanför i:et var när melin plockade fram cheesecaken, jag ville gråta. Men men eftersom jag och linnea försöker bevisa någonting för oss själva stog jag emot och det kändes. snyft. Vi spelade världens roligaste spel på kvällen, kommer fortfarande inte ihåg vad det heter men det är som rita och och gissa fast med ord. Man försöker förklara ett ord under en viss tid för sin lag kamrat utan att säga ordet, sjukt kul.

Idag åkte tommy, katarina, saga och samuel hem och nu får jag äntligen sova i min säng. Trevligt med främmande dock! Nu sitter ja i pyjamas fortfarande och ska snart fixa iordning och dra mig bort till sävelid en sväng.

Nu fick jag även reda på att ja ska tona och klippa håret på frida ikväll, pepp tjej.
Hadé!

JAG ÄR HUNGRIG PÅ SOCKER.

Idag packade jag väskan med ett par skor, en data och körkortsboken. Jag glömde alltså alla kläder till att gymma så d blev inge av med det. slutade vid lunch så jag och linda drog på körskolan och gjorde ett av testen, tänker inte ens prata om resultatet på mitt. Efter det hämtade ek och melin mig så åkte vi hem och klippte melin. Efter det tog jag mig en promenad i halkan och jag trodde ja skulle stupa och dö vid flera tillfällen.

Nu har ja kollat på sveriges värsta bilförare och ätit rostade mackor, nu blire big brother och sedan ett avsnitt av OTH. Imorgon kommer stockholmarna hit o ja ska klippa 3 av dom och även kanske klämma in en färgning också. imorgon kväll blire disney kväll med syster, andrew och frida och ja vad ska man säga.. får inte äta nått gott gott så ja gråter inombords.
Godnatt!


HAHAHAHA - sjukt kul.

Jag: Hörde du?
Mamma: nej?
Jag: blötfisen?
Mamma kollar med ett äcklat uttryck på mig..
Jag: Men inte jag vafan!
Mamma svarar med en otrolig lättnad på rösten: Men unge, jag trodde seriöst du skulle skryta om en fjärt!

och med det säger jag godnatt.

JAG SKA DÖPA MITT BARN TILL SCAPERT.

Idag har vi vare i salongen hela dagen och på eftermiddagen slingade ja och julia håret på natta som mot förväntningarna släpade sitt arsle dit och faktiskt gick i genom hela processen. Duktig tjej. Efter det så klippte jag laxen innan ja och linnea drog och gymmade. 30 min på helvetesmaskinen med hantag och trampor! d här ska man allt leva på ett tag.

haha hittade en bild på fetknoppen sen i somras,
kolla benen så söt och tjocka.


Nu har jag ätit, duchat och kollat på big brother och ska äta ännu mer(kvällsis!!) och sen blir det förmodligen mer big brother. Nu insåg jag just att jag missat tio minuter av första avsnittet av greys den här säsongen som jag har tjatat om och sett fram emot hela dagen så nu blev man väldigt besviken.
Hadé!

FRILUFSDAG?

Idag va de frilufsdag vilket innebär en kvarts sittandes i badhusparken och sedan en macka på gouter. Har varit jätte fint väder idag så ja hade lätt kunnat sutte kvar om det inte var för mina matinstinkter som går före allt annat. Följde med laxen på körskolan och bokade körningar innan ja drog vidare och gymma. Efter gymmet gick jag svettig och äcklig in till stan och tog bussen hem med sävelid och gick med henne när hon skulle till stallet. Nu har ja gjort klart en uppsats, duschat och ätit så nu blir det körkortsboken och plugg plugg plugg!
Hadé!


Har man det för bra så blir man uttråkad och börjar klaga istället.

Idag har ordet "skitliv" komme upp ett antal gånger. Jag har tappat bort mitt busskort såklart och är alltså tvungen att betala 200 kr, jag är så sjuukt peppad för att göra det här så jag spricker. Fick stå och vänta på britten efter vi slutat så länge så ja hann inte gymma och tror ni jag fick köpa mitt jävla kort eller? nej nej. Nu blev det så här bra att imorgon har jag sovmorgon och då kom idén upp om att ja skulle kliva upp tidigare och gå till skolan fast vi i själva verket ska vara i badhusparken imorgon. Men eftersom jag är så smart insåg jag att ja skulle gymma efter badhusparken och kan göra det då istället.

Jaja, dagen började även med att ja försov mig, fick leta ett klassrum som vi skulle vara i, hallucinerade att ett klassrum var tomt fast det i själva verket var fullsatt och sen har det bara rullat på hela dagen kan man säga. Hade dubbellektion på körskolan idag också, gick jätte bra och jag tror aldrig jag fått så mycket beröm sen ja började där men helvete va kärringstop jag fick. Ena gången gjorde det fan ont i hjärtat för fan vilket kärringstop jag fick! Efter det VALDE jag att inte hoppa på en buss hem för jag tänkte ta 14 hem istället som går snabbare. Insåg sen när den första bussen(som jag valde att inte kliva på) åkte iväg, att d va mer än en halvtimme kvar till den andra bussen. Hoppade då på ÄNNU en annan buss som inte ens kör hem till mig och jag fick gå en bra bit istället. Nu har ja suttet sen ja kom hem och ritat och skrivit till en skoluppgift om färg och nu ska ja göra gröt och kolla one tree hill. Vilket jävla inlägg det blev, bara en massa klagomål.

Tänk på barnen i afrika.
Godnatt!

KÖP MIG EN SKOTER!

idag ställde man klockan på 8.30 och drog iväg och åkte skoter med pappa, nicco, natta, david, linda och lindas föräldrar i Lit. Sjuukt jävla kul och jag måste verkligen skaffa mig en skoter!
bild från nattas mobil.


Resten av dagen har jag städat upp på rummet och letat mitt skol-busskort som är helt borta.. bra nichole. Nu ska ja duscha och fixa och sen ta lite kladdkaka och kolla på one tree hill och ha lite ångest över imorgon då mitt o linneas "nyttiga liv" börjar igen(haha).
Hadé!

Vansken, camillas lerfigur, handfatet(!), smocka i ögat?

Igår firade vi Emma och Vanjas 18 års dag i efterskott med gamla klassen o tvillingarna, dom bjöd på middag och d va en riktigt nostalgisk kväll med mycket skratt. Vi drog vidare till krogen sen (som spelade dålig musik hela kvällen) och riktigt kul hade vi! eller iaf jag.

Viktigt meddelande till sävelid: tror du slog till mig i ögat igår. läser du det här så undrar jag bara.. varför?

snodde en bild sen igår av isabelle eftersom jag alltid glömmer ladda
kameran nu för tiden.

Idag är jag sjukt trött och vi har just vare på stan en sväng. Vet inte varför när ja tänker efter, hatar marknader. Nu ska ja kolla OTH och försöka lista ut hur ja ska ta mig till lugnvik ikväll. Middag och melodifestivalen hos melin, d ska vli trevligt, måste se till och vakna innan bara.
Hadé! 


Klipp, Körning, Kina!

Idag klev ja upp vid tio, drog på mig kläder och fixa innan ja gick till stam och klippte Benny och Emil, drog vidare till pappa och körde en sväng(ut ur garaget tom, stolt tjej!). Nu har jag just duschat och ska göra mig iordning så småningom då ja, nicco, natta och pappa drar på kina! målet är att vara sprängtjock när ja kommer hem.

Här är resultatet på våran tolkning av "antika-rom" sen stylingdagen på skolan, sminkning, håret, smycken, rubbet! Jätte kul faktiskt. jag gjorde med Sara Lö och Julia. Julia var även modellen.

Hadé!


Sävelid 18 år!! hur ska det här gå?

Grattis på världens bästa emma sävelind, hoppas du inte tappar bort ditt pass nu för d e ditt ansvar bara så du vet. här kommer liiite bilder på oss o annat, sen vi va som snyggast. 













'

Idag har jag kört en dubbellektion, gick jätte bra, gymmade också en sväng och nu sitter jag här mätt som en plätt och ska försöka charma pappa så vi kan övningsköra lite. Har märkt att han är lite skrajj över det här med att det är jag, tolli-klantskalle-elofsson, som sitter i förarsätet och ska ut på vägarna. Han vet bara inte att det faktiskt går skitbra med körningen nu! (peppar, peppar). Ska träna teorin nu också, så himla mycket.
Hadé!

Busschaufförer kan äta bajs upp i ryggen.

en flicka med babyface och en stor finne på hakan kliver på bussen, chauffören tänker att "ne, men hon är nog vuxen.. JAG TAR EN TIA EXTRA UTAN ATT FRÅGA FÖR JAG E STÖRD" och flickan märker detta lite för sent och känner att hon äter upp han om hon går fram dit och han är en bitch tillbaka. så den fattiga utsatta flickan skiter i det och hon kommer vara en surfjant resten av dagen för detta. Tack och lov har man en underbar lax att tacka för busskortet som hon lånade ut, räddade min dag.

Idag hade jag körlektion, gick jätte bra idag faktiskt, har dubbellektion imorgon också så d ska bli kul. sen drog jag vidare till gymme och gymmade med laxen, vill bara berömma oss nått enormt då vi faktiskt tog i den här gången.. belönade oss med massagestolarna såklart. Nu har jag just duschat och ska göra d där jävla körteoriprovet här hemma och sen funderar ja starkt på en BJ som belöning för mina stora insattser idag!
Hadé!

"pluppppluppluppppplup!" - ljudet från en höna.

Idag va ja vaken vid 10 redan då märta av en ren tradition drar sig hemåt tidigt på mornarna när hon sovit över. Kunde inte somna om så ja kollade one tree hill, gick fram och tillbaka till sävelid och pappa en massa och for sedan på willys och handlade godis och "tavelhängare" till canvas tavlorna jag köpte, d sög att sätta upp tavlor så nu sitter d en spik litte snett i väggen utan en tavla.

Nu har jag just kommit hem från tvillingarna, har umgåtts ett tag alla fyra (tvillingarna, sävelid och jag), händer inte allt för ofta men det är alltid lika trevligt. Nu har jag ätit aldeles för mycket såklart och jag vill bara gymma för tillfället. Imorgon har jag körlektion halv tolv och direkt efter drar jag nog till gymmet i ren panik. kanske får sällskap av laxen om ja har tur. Jaja nu ska ja borsta bissarna och starta ett avsnitt!
Godnatt!

Ville ha en inbakad pizza men fick en platt.

Idag är jag tjock. Har legat hemma och ritat o kollat på OTH, ätit pizza(syster bjöd), chips(matade även hunden me chips tills han satt i halsen och höll på kvävas typ), ostkrokar och you name it, hela dan. Nu ska jag torka bort resterna från pennan i pannan och händerna och drar iväg och handlar ännu mer gott gott med märta som ska sova här ikväll, som gamla goda tiden! hoppas vi slipper en gråtandes märta som har hemlängtan den här gången bara.

tänk på långbens flummiga skratt och
titta på bilden samtidigt. d hör ihop på nåvis.

Hadé!

Dollarstore!

Idag for vi till dollarstore och handlade. Jag skulle egentligen bara köpa lite godis och chips till ikväll men blev så sjukt inspirerad till en massa tokigheter så det blev både tavlor och canvas tavlor som man ska måla på, också förstås I kg chips typ.


Ikväll blir det middag med ek och melin sen blire film och melodifestivalen! sävelid skulle nog titta in om hon hann å. Nu her ja på min hippie musik och börjar rita på tavlorna och sen får man se hur d blir! känner ja mig själv rätt så ritar jag ett streck, blir oinspererad och skiter i det sen.
Hadé!


LOV och Ulrik Munther

Kul skoldag, spenderade eftermiddagen med att rita av varandra, helsköna bilder blev det som nu sitter uppsatta på väggarna i klassrummet. Gymmade i min ensamhet sedan, drog till stallet och fixade åt hästarna, åt kebabpizza när ja kom hem och nu har ja just duschat och väntar på att tvilling(arna?) ska komma och glo film och svulla godis.

Nu är det äntligen lov och sävelid fyller fan 18 på onsdag, jag har körlektioner till veckan, ska bli tjejkväll med melin, ek å sävelid imorgon kväll och jag ska svulla gärnet hela veckan då jag och linnea kör igång med vårt igen efter lovet.. inge gott gott då inte, sommarn närmar sig och jag säger bara en sak. fett väller över bikinin.

Ulrik Munther, titta upp d!
Hadé!

Helnöjd tjej.

Idag har jag syndat.. köpte godis efter skolan med sävelid. Jaja jag gymmade faktiskt så ja stank svett innan. helnöjd tjej, klippte sävelid senare på kvällen också, nu sitter jag och tänker på mer godis och tror ja ska starta ett OTH avsnitt och säga godnatt till bajsbullen och sova sen. mitt liv är så spännande ibland.
Godnatt!

Nu blire belöning(mackor) och OTH!

Idag har vi haft heldag i salongen, hade tre kunder idag vilket gick jätte bra, började supersvårt och sen blev det bara lättare och lättare tills sista tjejen som bara skulle toppa lite grann.

Första tjejen
hade en bild på victoria beckham och ville alltså ha en hög gradering i nacken och lång lugg och långt på andra sidan. (de är typ den svåraste klippningen ja kan tänka mig), men det vart jätte fint och hon vart nöjd. Började även den här klippningen med att klippa mig i fingret.
Andra kunden var lite speciell, tror hon hade nån sjukdom(psykisk) då hon hade axellångt hår men hade slitit av sig en massa uppe på huvudet så det var jätte kort(d gjorde hon när hon mådde dåligt sa hon) och hon var lite speciell, dock så pratade hon väldigt mycket, speciellt om hur snygg pianisten robert welsh(?) var, hon va skön ju. Tredje tjejen skulle bara toppa håret lite grann.

sen blev d ut å köra med melker på Za! körde vid trafikljus för första gången, gick skitbra om man bortser från dom två gångerna han fick tvärnita för att få stop på bilen då jag antingen körde mot gult eller inte stannade i en korsning(d tog tvärstop). Även d klassiska hände. Fick kärringstop mitt i trafiken när d blev grönt igen, startade om bilen, fick kärringstop, startade om bilen igen och insåg att jag hade 3ans växel i. Men bortsett från dom sakerna gick d skitbra och det var jätte kul. Efter det blev d banken i 10 timmar och sen har jag inte gjort så mycket mer sen ja kom hem förutom äte och duschat.
lovade mig själv att läsa i teoriboken.. men d blev ju sent nu..
Godnatt!

I´m back!..?

Efter en sjukt okontrollerad helg då d gäller sockerintag för nichole elofsson, blev det en tuff dejt med gymmet! sprang i 30 min och jag känner mig som en elit idrottare, grym man e då. kom inte med nån glädjedödande kommentar nu, låt mig få ha den här stunden.

Sen har ja inte gjort så mycket idag, matten gick SKIT bra jamfört med förra veckan, grät inte ens, och jag fick en kaka på svenskan, kan dagen bli bättre? ja d kan den! fick pizza när ja kom hem, hehe. Nu ska ja gå från datan då ja får så äckligt ont i ryggen när ja sitter och krökar framför den,
Hadé!

Norrlänningarna i stockholm!

Bilresan, myspys med 3 kg godis i baksätet.

sandra körde och jag stirrade döden i vitögat i 60 mil.

det viktigaste var att få med klockan på den här bilden.

Klockan fem på eftermiddagen en lördag kväll..

Pizza, apa, pizza, apa..



tänker inte nämna nå namn, men någon glömde ju leget.


"Käk-massage" haha fattar ni? sjukt kul

Hadé!

RSS 2.0