Dansar i regnet

Imorse vaknade jag i stortsett av att jag låg i sängen, med Ante framför mig och med en vaxbruk i näven. Äre det här som kallas "yrkesskada"? Stackarn blir påtvingad en massa klippningar och klet i skallen numera innan man ens har hunnit vakna. Jag gillar det.
 
Idag blir det långdag på jobbet då det är torsdag, men jag är taggad och det ska bli en bra dag det här! Sen ikväll blir det vell till att toffla lite me pöjken då vi för tredje helgen i rad spenderar veckoslutet måånga mil ifrån varandra. Jag kallar det "Toffel-rehab" och är inte ett dugg glad till detta. Så i helgen blir det till att hinna med så mycket som möjligt när man väl är hemma, skulle va jävligt skönt att kunna bli klar med diverse uppsatser tex.
Och påtal om ingenting..ja skulle så jävla gärna vela ha hund nu. Gärna nyss.
 
 

Ledig dag med inaktivt pluggande

Idag är jag ledig och kanske borde jag skjutas för att säga det här, men det var fan precis vad som behövdes(Sa tjejen som inte har råd att leva pga av för lite jobb).

I och med detta har ja haft möjlighet att sitta framför datorn och tittat på ett tomt textdokument sen jag klev upp i eftermiddags(kl 11.30) med tven på i bakgrunden som inte alls distraherar. Närå men duktig har jag varit, får mycket gjort sakta men säkert kan man säga.. Ska bara skriva klart loggarna sen senaste kurstilffällena sen ska ja gå å slå mig själv i huvudet med nått hårt för att inte ha skrivit loggarna direkt efter varje kurskväll. Snacka om att göra sig själv en björntjänst.

Nu tittar jag på biggest loser och tar än en gång en liten paus i skrivandet genom att skriva lite gojja här. Btw, Zelda som tiknamn? Känner mig som ett geni.

Dagens stora

Tiknamn..

Idag är det Onsdag

Stirrade just ut genom fönstret på salongen för att komma på en bra inledning på detta inlägg och tror att städpöjken i huset tycker ja e dum i huvudet som "limmar" på han. Jag kan inte "blame him"(blev internationell), det är bara jag och han i huset så kände ja skickar iväg ett leende denna vackra morgon.. fler än en gång. Han måste tro jag är en smilande idiot. Fast det är ja ju.
 
Idag blir det hundkurs vilket ska bli super skojj! Näst sista tillfället nu innan kursavslutet. Nu ska ja skriva en bokrecension och vika tvätt i väntan på lite drop in. Blir lite färgning och klippning i eftermiddag i alla fall men morgonen är något trött idag!
 
Btw! Tränade imorse, intervaller och magpass.. ville gråta men jag överlevde då ja fick lite (för)underkokta äggslaffsor!

RSS 2.0