praktik, parasit, panik.

Jag och största delen av familjen har blivit erövrad av dom kända parasiterna som har i tanken att förgöra oss alla i Östersund totalt. Har vare hemma från praktiken nu två dagar (praktiken som är i Hackås och som är ett jätte mysigt ställe med en jätte trevlig handledare) och jag är rastlös sen långt tillbaka.

Igår natt satt ja uppe och skratta för mig själv till tre på natten, d uppstod kommentarer och påpekande om d dagen efter, vilket är idag men jag är för trög för att ha fattat de först när ja skrev det och nu tänker ja inte ta bort det heller. Lätt road och rastlös, mer än vanligt.
Nu kissar ja på mig snart, vill ha godis som förmoligen skulle göra mig allt annat än gott och man har lite nostalgi på G så varför inte starta stallkompisar då min syrra har snott min video och ja inte kan kolla på mina disney filmer som ja alltid gör när jag e sjuk. suck. Pelle mår bra och hälsar. usch ja nös just på mig själv, hatar nysar.

Snart jul!!! yeeey!
Godnatt!

Mitt målar projekt!

Tänkte lägga upp lite bilder som jag har tagit undertiden som ja har målat rummet..

Målning av första lagret på första väggen.

rummet ser städat ut här jämfört med vad d gör nu.

första lagret.

lägg märke till färgklicken på stortån.

färgen på den här bilden blir ja nästan yr av, vit prickig favvo tröja.


nu ska jag äta snart, gå ut och gå och sen fortsätter ja att måla!
Hadé!


Öppet hus - Torsta inriktning häst.

             
Var som sagt och fotade under öppet hus på vålbacken idag. Det höll till i ett ridhus tyvärr, då det är väldigt svårt att få bra kort i ett ridhus, men ja försökte och vissa bilder funkar.
Hadé!


Klarar jag det?

Jag har förtillfället bestämt mig för att låta bli att äta gott gott ända fram till jul. utan wildcards?!

Jag brukar få såna här ryck då jag ätit så mycket godis och chips en kväll och nästan vaknat upp bakis av socker nästa morgon. Ja det var vad som hände igår, pizza, chips, dip, popcorn, 2 stora godispåsar, en chokladkaka och julmust + harrypotter 3,4,6. Melin vann priset för att va uppe längst, ek vann priset för att somna fortast(första filmen redan) och jag vann som vanligt priset för att övergöda mig själv.

Idag vaknade ja när ek o melin skulle ta bussen hem, så ja städade upp hos pappa en snabbis och stack sen hem och sega ett tag innan ja hade utvecklingsamtal med nettan. Vi höll på en timme, och tio min handlade om mina betyg och resten om, politik, hundar, hästar, varför min syrra ska sluta starta glänsa, vems familj som var mest lik sune anderssons famlij, julklappar, skador och mycke annat roligt, så ska utvecklingssamtal se ut. Sen gymmade ja med natta som följde med och testade gymmet, sjukt jobbigt! Sen har ja målat rummet, klar med två väggar nu! Har även sprungit runt emellan och kollat på idol. Imorgon ska ja på torstas öppet hus dag och se när sävelid ska maskerad hoppa, ska ta med mig kameran och försöka få till nå kort å men nu ska jag lägga mig i mitt ihoppressade, nymålade och trånga rum.


Påtal om jul, önskar mig bl.a. den här bilden i en canvas förstorning i julklapp.
Bild på therese sen halloween då ja hjälpte henne med hår och smink. Tyckte
det var en störtskön idé att va mimare!
Godnatt!


Potter! {P'8öö']

Idag var sista skoldagen på ett bra tag, börjar igen i Februari, går ut på praktik nu på måndag. Har haft matte prov idag vilket var skrattretande äckligt svårt, fått en bok på engelska som vi ska läsa under praktiken + lite andra uppgifter i engelskan, inte nog med det så har vi redan ett skitstort arbete om frisöryrket typ och våran tid på salongen och en TILL bok som ska läsas och skrivas om.. suck.

Nu ska jag försöka hinna måla lite på rummet innan ja drar hem till pappa och har harry potter maraton med ek, melin och natta, blir pizza och såna tjocka grejer, känns bra att ja va och gymma me linnea aldeless nyss, lite bortkastat, men bra!

Hadé!

Wella

Idag har vi haft kurs med en kille från wella som har gått igenom dom nya produkterna från wella. Det verkade vara skitbra och delen för färgat hår luktade som nått jag gärna skulle vela äta. Funderar även på att skaffa ett av deras shampo och balsam för det verkade riktigt bra. Använde ju ett av deras shampon och balsam på Åse igår (min klippmodell inför provet) och jag gillade det sjukt mycket, skulle även behöva deras silkesdroppar för mitt otroligt torra hår.
Dock hamnar allt det här på julklappslistan (som jag fortfarande skriver varje år) då jag just la ut 600 kr på ett månadskort för länstrafiken då jag ska pendla mellan torvalla och hackås varje vardag i sju veckor frammåt nu. Det kommer bli skojj då Annica, som jag ska vara hos verkar riktigt trevlig.

Nu ska jag äta, fortsätta med att träna inför matteprovet imorgon och måla FJÄRDE lagret på en av väggarna. Må ju bli klar med rummet någongång.
Hadé!

AJ.

Har jag just haft en packad skoldag vilket vi inte oftast brukar ha, brukar bli stor tid över till att ligga lutad över bordet och vila, kolla facebook 23 ggr innan man inser att normala barn inte uppdaterar sin status på skoltid, ta små raster och annat trevligt.

Jag hade prov i helform på eftermiddagen idag, Åse var min modell och hon verkade bli jätte nöjd så jag är glad, sen får man se vad lärarna tyckte, men nått att notera är att jag var seriöst svettig efter klippningen. Efter en massa planerande inför julshowen stack ja till gymmet och sprang sönder mina benhinnor så ja fick halta mig bort från springbandet och till bussen i total smärta. Nu har ja just lämnat en massa papper från kärskolan hos pappa och nu ska jag äta mat och måla mitt rum.

Jag har ovanligt mycke att ta tag i den här veckan innan ja börjar praktiken nästa vecka, och jag blir trött av bara tanken på det.

Hadé!

Körskolan..

Har just vaknat och idag ska ta fingrarna ur och ta mig till körskolan med elin. Innan tänkte ja åka och gymma en snabbis och sen blir d till att åka hem och fortsätta med en annan vägg. Tydligen hade jag en stor fet vit klick på golvet av målarfärg vilket absolut inte fick hända men jag är ändå stolt.. en sönderstucken tumme, en blå skinka och en vit klick på golvet, det är d enda.
Ne nu ska jag byta om och fixa lite innan jag drar och gymmar.
Hadé

Renovering!

nu jävlar försvinner dom pissgula äckliga tapeterna på mitt rum! Har spacklat helt själv och ska vänta 2 h innan ja kan slipa till klumparna av spackel på väggarna innan jag ska måla, dock får ja inte måla innan mamma kommer hem.. tydligen kan d bli fel.
får se resultat när allt är klart! nu drar jag ut och går i snön.
Hadé

Påbörjad klippning.


Glömde såklart ta före bild, men han såg iaf ut som en buske.

William/Chewbacca


"little baby"

RSS 2.0