REGN! + grattis tvillingarna!!

Vill börja med att säga att mitt liv endast består av regn.

Fick som vanligt spöregn idag endast för att ja skulle springa runt på stan i en timme för o leta praktikplats (har kommit upp i 11 nej nu, underbart) och för att ja senare skulle rida kraken. Jag är med andra ord genomblöt och ska snart hoppa in i duschen och göra mig iordning innan ja drar vidare på födelsedagsfest hos tvillingarna.
Hadé!

Turkiet 2010

Tänkte lägga in lite bilder sen turkiet nu när min data(låne) äntligen funkar som den ska.
Idag har vi haft JB´s årliga-kreativa-"skattjakt", sjukt fula grejer som ska göras men även sjukt kul. Efter skolan stack ja till gymmet och förstörde mina benhinnor och tog dö på min hälsena, nu ska jag försöka ta den lediga tid som blev över idag och PLUGGA inför färgprovet och sen blir det idol och one tree hill(som jag har blivit besatt av). Hadé!

snart.

snart ska jag börja på att lägga in bilder och blogga om mitt intressanta liv igen.
Datan pajade ju såklart mitt i sommaren då jag precis hade bestämt mig för att börja blogga igen och nu har datanissen på skolan lyckats komme undan varje gång jag försöker få tag i han i hopp om att han har fixat min kära dator.

kortfattat har ja vare sjuk hela sommaren, blev frisk en vecka då vi va i turkiet och nu e ja sjuk igen, just när jag skaffat gymkort så jag har inte tränat på jätte länge och dör av tristess. trapporna på skolan har gett mig träningsvärk då de tyckte att placera oss högst upp i byggnaden var en perfekt idé och jag hoppas verkligen på att bli frisk snart. När datan e fixad och jag fått tillbaka den så kommer en massa bilder sen i sommar men tills dess får ni hadé!

RSS 2.0