Sandra och Viktor Slogum.

Godnatt!


HÖST.fler bilder kommer snart..

VI KAN VI!

Nu är det ändrade planer för märta och nichole under kvällen, kan ni gissa vad? Om d blir nått i huvudtaget så blire mums mums och film, sånt vi e bra på.

Jag har just vare ute och gått i det kalla och dystra vädret och nu sitter jag och försöker andas samtidigt som jag väntar på att maten ska bli klar.
Igår startade glänsa, hon kom 6a och var jätte duktigt, synd att hon satt fast bara. Hon klev även på min enda fungerade fot så nu är den lika blå och knölig som den andra, det är toppen.
men nu ska jag sega vidare.


Fotade inte så mkt i går då det var svinuskallt och bäcksvart.

Hadé!

Förskyld, knutar och uttmattad.

Jag har återigen blivit sjuk, ryggen är full i knutar, det gör ont och jag är död efter 6 timmar i salongen.

Nu har jag just slängt i mig lite gröt och ska skynda mig och byta om innan jag cyklar ner till stallet. kraken startar imorgon och vi går bara halvdag på skolan. Nu äre bråttom.

Kusin Dennis/STOCKHOLM-09

Hadé!

PENGAR?

Nichole och Märta sitter och snackar om små gula kycklingar då märta utbrister "Jag bara undrar hur dom kan svälla så mycket när man tillagar dom!?"
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Igår va de klassfest, mycket skojj. Dock splittrades alla senare mot kvällen då alla drog på olika fester och självklart klev jag i en pöl med öl så jag fick isfötter med ölsmak på. Jag tog snålskjuts av hannas pappa hem på kvällen och satt mig sedan och åt godis och kollade på gossipgirl efter en massa oro över fylltratten själv.

Nu har jag just vaknat och sitter(på en lördag!) och tränar inför det 20 sidor långa provet om håretsuppbyggnad inför onsdag. Har hunnit igenom hälften och det känns inte baaa. När jag tagit mig i kragen så ska jag promenera ner till stallet och fixa med kraken och ikväll skulle jag förmodligen hem till ek och umgås.

Nu ska jag kolla på det missade avsnittet av idol.
Hadé!


RSS 2.0