Inte mycket mer än regn

Sunkväder i Östersund. Som vanligt då. Idag har jag jobbat långdag på salongen och har haft fullt upp, underbart. Efter ja slutat svängde ja förbi affären och köpte lite naturgodis att gotta mig i, så nu sitter ja och gottar mig och kollar tv. Robin Hood nu!

Hör ljudet av en humla

Nu har ja just kommit hem efter jobb och storhandling, maten slank ner fort som fan då ja skulle kunna ta nåns liv för en portion broccoligratäng(lite väl kanske), klockan är snart sju och jag beger mig ut på en springtur. Kanske man ska ge sig på helvetes-styrketräningen idag kanske? fan va det skjuts upp. Latapa.

He Mele No Lilo


Nästa gång kanske jag lyckas med att visa alla pormaskar i nyllet?

Nyvaken

Har just vaknat till liv och ätit lite frulle. Nu ska ja byta om och ta mig en springtur, kanske blir det där lilla extra träningspasset efteråt idag istället då gårdagens "styrketräning" resulterade i en powernap på mattan typ.

Senare idag kanske det blir middag hos pappa med syskonen igen, ska säkert skjutsa syster på någon affär också. Ne nu dunkar mamma sönder basen där nere för att ge peakar till grannen. Ska kontrollera henne. Eller dansa i glädje att hon fick igång den?

Middag hos pappa - tidig kväll

Har just kommit hem efter lite middag hos pappa med syskonen. Nu blir d kvällsis och kanske någon film eller nått trevligt. Trött som fan av någon anledning.

Fyra bilder sen utställningen

 

Städat rubbet!

Har just städat rummet från topp till tå. Garderoben är nu rensad och kassarna är fyllda med skit. Nu är ja uppvärmd och klar för en springtur. Tänkte kanske till och med träna någon slags muskelgrupp som tynat bort? Galet.

Bilder kommer nångång

Har haft en grym dag på Utställning och Birsta med trevliga folket även om ja startade dagen med en grov jävla försovning. Numera har ja ännu fler kvitton som fyller ut min kära plånka, garderoben välkomnar några nya plagg, fötterna är ömma och kronofogden är redo för mig. Som det ska vara.
 
Nu har ja just kommit hem från syster, vi har legat och degat framför "it time" eller va filmen hette. Asbra. Kan ha slunke ner en tunna glass med lite godis också. Det är ju helg. Nu ska ja sova och ladda inför min stora städdag imorgon, sen blire vell till att träna och kanske hitta på något med far min. Godnatt.

Kvällstur

Har just kommit tillbaka efter en härlig springtur i mörkret, duschen har gjort sitt och nattrutinerna är gjorda. Nu blir det godnatt då larmet ställs på 05.??. Mot sundsvall.

Fjollträsk - del 2

 

Mot sundsvall?

Jag är sinnesjukt trött för tillfället. Har firat pappa och lillebrors födelsedag idag(en och två dagar senare), köpt lite skor då ja fått lön och är gladare än någonsin, ätit kakor i massor och kört fram och tillbaka med bilen minst tusen gånger också. Nu ska ja vänta på att hanna ska bli klar sen drar vi till Linnea på "avskedsfest" eller vad man kallar det, för hon och Ida. Imorgon drar man till Sundsvall med Fjant som ska ställa ut Molly igen. Ska bli kuul!

Helg?

Världens stressigaste dag någonsin på salongen hittills. herrejävlar alltså. Men ändå kul på nått vrickat sätt!

Efter ja stängt igen drog jag och hämtade upp mamma och momma och for på Eastern där vi blev bjuden på mat av Johan. Roligast idag va när servitören tittade på oss fyra(när han skulle ta våra beställningar) och sa bara "Alla fyra ska ha buffe??" Såg vi så jävla hungriga ut alltså. Nu är jag iaf äntligen hemma efter en tur på en massa mataffärer och en springrunda, så nu ska skynda mig och duscha innan ja far och hämtar syster på jobbet. SEN är jag fan ledig. Det firar vi med att sova.

Fjollträsk - del 1


Norrland är hemma

Klockan är kvart i sju på morgon och ja har just kommit hem från "Fjollträsk". Har haft det underbart skojj och en massa bilder kommer. Nu ska ja hoppa in i duschen och äta frukost innan ja far på jobbet. Såå trött.

vilse i Stockholm??

Staden jag befinner mig i för tillfället är alldeles för stor för att ja ska överleva. Lämna mig ensam i tre sekunder och jag har vandrat genom hela staden i panik och ilska. Roliga saker som att moffa bidrar till att en serverare snubblar ut från en uteservering och att jag försöker slå rekordet på att äta en kebabtallrik snabbt som faan, är vad staden har haft att erbujda hittils. Och självklart den klassiska shoppingen med Anita som är ett måste när man kommer hit. Efter dagens övning på gator och korsningar, och lills egendesignade kartor, så ger jag mig ut på nya äventyr imorgon, mot Wella studion. Lycka till idiot.

Summer paradise

Skakis och ständig jävla smärta är va dagen har haft att erbjuda. Död när ja kom hem så åt middag, åkte på affären med syskonen och handlade lite naturgodis sen har ja suttit och lökat sen dess med syster, lillebror och mamma.
 
Kvällen slutade med att syster kastade vatten över lillebror, nya ord uppfanns av lillebror som "tros-anal och BH-käft", jag skjutsade hem syster i pyjamas och nu sitter jag och oggar över att ja inte ens börjat packa och jag åker imorgon. Men än finns det tid. Dvs imorgon! Godnatt.

Nervskada?

Dagen har gått fort. Jag och mamma blev bjuden på fin-mat hos momma på lunchrasten och ja tror tamefan alla tre åt ihjäl sig där ett tag. Fan så gott det var.

Kom hem runt åtta(efter ja pröjsat för 8 jävla frimärken på coop), tog mig en kort springtur och nu har ja just duschat och sitter och glor CSI Miami. Ska på salongen tidigare imorgon då vi ska fixa mitt hemska fågelbo till hår innan vi öppnar. Ska bli så sjukt härligt! och just ja. Jag har typ en nerv i kläm i handen som gör mig tokig, jag har ingen som helst kontroll på den.

Like I´m made of paper

 

Fredags projekt?


Gnällspik

Ont ont ont. Visste inte om ja skulle gnälla mer över att de gjorde ont som fan när ja gick från jobbet och till Fjants mamma för en tandundersökning idag, eller om ja skulle gnälla över att jag bokstavligt talat smälte bort påvägen. Det var som 40 minuters vandring i öknen. Typ.
 
Det har varit super väder idag, tog en springtur när ja kom hem, har just duschat och nu blir det kvällsis och TVen. Imorgon blir det långdag på salongen och på fredag ska vi börja tidigt med att fixa mitt hår innan vi öppnar, äääntligen.
 

Every time you lie

Har sovit som en stock i brors säng även fast det är 384 olika jävla ljud att ta sig igenom varje natt och morgon. Jag blir som ett psykfall i huvudet snart. Tabletterna har slutat att funka dessutom så nu har jag minst lika ont varje jävla dag som innan ja fick tabletterna. Kanske en bidragande faktor till mitt pisshumör, bara kanske.
 
Nu ska jag ta mig en springtur och ser ja någon med en jävla gräsklippare så sparkar ja sönder den.

Elin kan det här med att poppa..

..Allt utan popcorn.

Nichole rimmar på troll

Nu fer ma.

Skön-lördag

Startade dagen med en härlig springtur och en trasig hörlur. Nu har ja just duschat och ska göra mig iordning inför elins födelsedags/flytt-fest ikväll. Ska bli kul å träffa tjejerna! Kör ikväll så inge rajtan-tajtan för mig inte.

Är jag beroende?

Kom just hem från jobbet så nu drar jag och handlar lite med syster inför våran spektakulära filmkväll ikväll då vi får finbesök av min kära linda. Jag har ett beroende, jag är medveten om det och jag är inte stolt över det.

Teen.Choise.Awards

Lägger mig och nördar årets teenchoice-awards istället.

I´m gonna paint you by numbers - and colour you in

Har just kommit hem från jobbet och slängt i min kopiösa mängder av broccoli-gryta-tjosan. Fan så gott det var. Nu ska ja hoppa in i duschen och kanske fixa naglarna innan jag gör kväll(Dvs. startar en massa modern family avsnitt och sitter vaken hela natten).

Color.bug

Jobb och massa skojj mest hela dagen, lite dip dye färgning och nya slingtekniker har dagen haft att erbjuda. Vi beställde även hem Colorbugs idag på salongen och jag har skuttat omkring som en galning för jag e så pepp att testa orange dip dye med colorbug. Har snöat in totalt på koppar/orangea toner. Imorgon blir det långdag på salongen så nu ska ja sova. Godnatt.
 

Planerar dagen

Jag har just vaknat och ätit lite frulle och nu står dagens ogjorda planering mitt framför mig och skriker. funderar på att åka in till stan och få lite saker gjorda eller så stannar ja här och fortsätter med nått behövligt här med rummet + träning. Kanske blir allt, dagen är lång.

Min dag med en snutta överdrift

Ingen strand, hav eller fin stråhatt.
Bara baksidan med hela grannsällskapet springandes förbi.
 
Ingen solnedgång, halvnaket eller strand.
Endast en springtur genom alla torvallas gator och gångvägar.
 
Ingen saftig, smakfylld eller färgglad pizza med salami.
Bara en Pizza med ost ananas och banan. Med andra ord, de glömde skinkan.
 
 
 

Dont wake me up


4 timmar senare

Slängt nästan varje ägodel jag hittat i rummet. Byrån är utburen(och rensad), tven uppflyttad på rummet, saker sorterad och det enda som fattas nu är att gamm-tven ska bäras bort och sen ska lite tavlor spikas upp bara. Finputs med andra ord.

Har just fixat hem lite program till datorn så ja kan skriva CV och annat viktigt, nu jobbar ja på med att få hem PS vilket verkar ta evigheter så ja tar mig en snabb kvällspromenad under tiden.

Mitt nästa projekt

Kom just hem från Svensta, bilder kommer sen då ja har en jävla massa att ta tag i. P´åt bara!

Saknar er flickor

 
Imorgon är det redan fredag och efter jobbet drar ja till fjant med sävelid och har lite lan(sökning av jobb långt ner i sverige), lite tårtätning och sent firande av gamstocha. Sen på lördag beger vi oss alla till Svensta och hejjar på fjant o molly på hundutställning. Ska bli kul!

magkatarr

Drog tidigare från jobbet idag då ja fick en tid på HC, fick äntligen reda på vad fan som är felet med maghelvetet, har magkatarr och är överlycklig att jag fått piller som ska mörda(ev linddra) skiten. hehe.
 
Drar snart och skjutsar syster överallt och ingenstans antar ja, sen blir det kvällen. Har även klippt luggen just då det är flera kunder idag som sagt "men ser du någonting under den där" och tragiskt men sant, så gjorde jag typ  inte det. Bara för lat för att klippa den.

RSS 2.0