ENFORMIGT.

Nu när skolan startar igång på allvar igen så har jag insett att mina dagar framöver kommer vara jävligt enformiga.. Skolan, hem och äta nått mellanmål, ut och gå en sväng(ev dra till stallet), hem och äta middag, träna och sen kväll. Idag slutade vi lite tidigare då vi inte hade nått gympa pass utan teori liknande bajs, så det va bara att släpa med sig idrottskläderna hem igen vilket jag kände va så himla jobbigt. 
Det har dessutom börjat blivit kallt vilket vi inte alls gillar. Vintern är påväg och jag är inte nöjd. 

På tal om vinter, bilden skriker verkligen KYLA. (Gammal bild på ek)

ne, nu ska jag starta min enformiga vecka.
Hadé!


SÖNDAG.

Bilder sen igår.
Dennis, Lill och Natta.

Kurragömma.

Äckel humla me kompis.


                   
                    Lill och Dennis.
                    
                    Så jobbar en riktig astronom.
                   

Imorgon är det skola. Idag har jag sovit, tränat och ätit. Ikväll ska jag va me johanna och nu ska jag sällskapa Therese som ska sola.
Hadé!

GODNATT.

Nu är jag hemma igen, är sjukt hungrig och har just slängt i mig lite start och mjölk, gott. Idag har jag inte gjort så mycket.. Blev upphämtad av faster, körde hem till pappa och kollade på F1 kval och sen stack vi till frösötornet en sväng för jag ville ha en kakbit.. När Lill och dennis hade fare så fick vi skjuts till stalle där vi slängde åt hästarna mat och sen åt vi middag hemma hos pappa. Sen har jag vare hemma hos emma och umgåtts me hon och Vanja, vi fick för oss att rita porträtt i paint vilket blev en succé, eller hur? Vi va inte alls göra lös eller trött, fann insparation helt enkelt. Nu är jag så trött så hela huvet snurrar på mig, ska sova.

har använt kameran idag för första gången på väldigt länge också, den lever fortfarande, kommer förmodligen bilder imorgon.
Hadé!

Vanja, Nichole och Emma?Vi sitter hemma hos emma och målar av varandra, jag är nöjd.

GODMORGON.

Blev väckt av att Natta sticker in huvudet i rummet och säger "faster hämtar oss om en timme." Raket som man fick i baken så gjorde jag mig iordning på rekordtid och nu visade det sig att hon hade sagt 1 och 45 min. Men men, lite extra tid är alltid skönt.
Idag vet jag inte vad som händer, kanske tränar när jag kmr hem igen och ikväll vet jag inte vad jag ska göra, våldgästa mina små kompis kanske? mohaha.
Hadé!


JAG HAR PHOTOSHOP.

NU HAR JAG EN EGEN DATA GOTT FOLK.

I´m happy. Idag fick vi våra datorer och vi har suttit och installerat en massa på dom sen imorse. Vi slutade aldeles nyss så nu har jag fixat lite med nätverk och kablar här hemma så nu äre bara att tuta och köra, moha. Snart ska jag byta om och sticka ner till stallet och rida och för första gången på länge ta en bralltur i skogen och Ikväll ska jag hem till märta och kolla på AWARD-nånting? kmr bli toppen som alltid annars. Vet inte om d blir nått tränat idag då jag har ont i hela kroppen men de återstår att se. Nu äter jag natusgodis(mums!) och ska dammsuga rummet och föra över lite bilder till datan snart.
Hadé!


GLÄDJE.

idag är jag glader, vet inte varför då inget speciellt har hänt.. startade dagen med att bloda ner tummen påväg till bussen och sen fick vi veta att vi inte skulle få våra datorer idag då de hade blivit nå fel SÅKLART. Men men, tummen upp!

Nu har jag just kommit hem från skolan och ska snart slänga på mig ridkläderna och dra ner till hästen en sväng. Senare på dagen blire vell till att träna och sen har istortsett hela dagen gått. Imorgon är det äntligen fredag, skööönt!
kaninen lever och verkar må toppen igen iaf!
Hadé!

DYRT ATT DÖ FET NUMERA?

Glader man blev då bajsbullen under natten blev itvingad en morot och lite vatten och helt plötsligt fick eld i baken och skulle skutta och kåta runt som alltid annars. Kanske vi slipper ta bort han hos praktarslerna som tycker d är såå slitsamt att ta ner en kanin över 2 kg så dom bestämt sig för att ta en förmögenhet endast för dom feta kaninerna? bara att hoppas på att han fortsätter såhär och inte återgår till den halvt döda kaninen han va igår. Och nej, jag bryr mig inte om vad d kostar för min stackars kanin att tas bort.. tkr bara det är så elakt mot dom lite fetare kaninerna, puhu.

Idag efter skolan drog jag hem och gick ut och gick en sväng, slängde mig i soffan helt utmattad och höll på somna, gick ner till stalle och donade, cyklade hem nattas cykel och nu sitter jag här och ska snart starta ett träningspass som förmodligen kommer ta död på mig. Är så sjukt less på att inte få träna pga denna jävla förskylning, jag förklarar mig härmed FRISK.
Hadé!


SPRUTAN?

goddagens, Idag på skolan körde vi en jävla massa namnlekar, pratade om våran lärares 5 katter och stinkandes lägenhet och blev roligt nog fotograferad mitt på morgon. Vi fick även våran utrustning inför klippningen och det första jag gör är att jag tänker klippa i läder med min sax som tydligen inte ens tål att klippas i papper.. kunde ha blive "oops" som päronet skulle sagt.
Efter skolan gick jag runt på stan pch drygade ut tiden med malin vars tåg inte gick förns halv fem och vi slutade två.. sen när jag kom hem gick jag ut och gick tills hjärtat höll på hoppa ur bröstet på mig då jag aldrig blir av med den här jävla förskylningen och nu sitter jag här som en hösäck och undrar om bajsbullen måste tas bort imorgon. Han är nämligen väldigt sjuk sen igår kväll då han varken äter, dricker eller rör på sig, han bara ligger som en säck potäter och han är inte sig själv längre.. vart är min kåta och argsinta "kaninjävel"?

be en bön eller nått åt mig, gud hatar mig.

SKOLA.

varning för rubrik, den kan få dig inlagd på psyket.

Då va d dags igen.. Efter en massa vimmel under morgonen kom jag äntligen fram till skolan som nu är John Bauer. Melin va min karta och kompass så hon visade vart ja skulle och lämnade mig sen i min ensamhet, precis som på gamla dar då man blev avdroppad på dagis.
Skolan i sig verkar vara riktigt bra och även alla lärare, klassen va minst lika trevlig och datan som man får på torsdag gör det ju inte sämre, moha. Mådde dock jävligt illa i slutet av dan då huvvet snart sprängs i bitar och jag spyr upp hjärnan eller nått. Aja, d ska bli spännande.

Nu ska jag byta om och dra ner till stalle, ut och gå med hästen en sväng, städa bajsbullens bajslåda och försöka reparera den 239e jävla Mp3n som jag gjort sönder.
Hadé!


DUKTIG TOTTO-HÄST!

glänsa startade just och fick en 4e placering, duktig flicka!

Natta och glänsa.
Har suttit på datastolen och ritat typ hela dagen så nu ska jag snart kolla på "bröstsim och gubbsjuka" tror jag d hette, älskar alla dom "farserna", klockrena!

MOR´N!

Gutenmorgen, Goodmorning, Godmorgon, kalla d va ni vill, I´m up!

Jag har inte så mycket att skriva just nu då min dag kommer vara ganska enformig.. Data, TV, glass, data, TV, data, (om jag orkar) rita tattoo, TV, TV, osv.

Hadé!

Äckligt-honugs-te = MIRAKELKUR?

JAAAA, jag är redan påväg att bli frisk! kan både röra nacken och gäspa utan att dö av smärta. GLÄDJESKUTT. Idag har jag vare på DOK och hjälpt johanna döma en dressyrtävling, en sak e säkert och det är att jag inte ska satsa på ett yrke som domare. Efter jag strutsat omkring som ett fån och även fått en fet smäll i ryggen av päronet själv så drog jag ner till stalle och stack ut en sväng på glänsa.
Glänsa ska starta imorgon på Bergsåker och jag kan tyvärr inte följa med då jag bestämt mig för att ligga hemma som en säck potatis hela dagen, på så sätt kanske jag blir helt frisk snart.
Håll tummarna för kraken nu!

Har just ätit en massa gräddglass, klassisk vanilj, lecker! Har också letat fram en massa recept på lättgjorda milkshake´s som jag ska försöka ge mig på imorgon. Nu håller min brorsa på att babbla huvudet av mig och jag förstår nu varför folk stänger av öronen när jag väl sätter igång. Ne, d va elakt..
Godnatt!

A´la Nichole und Märta.

Lektion 1. Stockholm.
Lill, Dennis, Märta och Nichole sitter på tvärbanan efter en guid-tur inne i stan.

Lill:
Okej tjejer, vart ska vi av nudå?
Nichole: Årstafjällen!
Märta: Årstamänningevägen!
Lill: Årstafältet..
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
M: Vore det inte gott med en tunna glass i detta läge!
N: ---
M: Varför spärrar du upp näsborrarna på ett så skrämmande vis?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Märta och nichole sitter på balkongen en kväll i stockholm och spelar "vem där".

M:
Har din pärlor i håret?
N: Nej, haha fan va sämst om ja hade haft hon, typ den snabbaste omgången nånsin.

Märta vinner spelomgången..

N: Låt mig gissa, din har pärlor i håret...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Märta och Nichole skriver matsedel.

M: Ja, vi kan köpa lax!
N: Ja, okej.
M: Vill du de? det är ju bara att slänga in i ugnen, hur lätt som helst!
N: Men ofta ugnen, vi steker den ju isf!
M: Är du dum i huvudet? Man har den i ugnen!

Ca 5 min senare..

N: Sa du hållkäften till mig!!?
M: Nej det sa jag inte! Kan du sluta vara så bitchig!
N: Vem är det som är bitchig av oss egentligen!
M: Men, kan du inte bara försvinna!!

2-3 h senare..

M: ska vi ge oss på att skriva matsedeln igen?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Märta och Nichole sitter som två gamla kärringar på en parkbänk och pratar om fula ansiktsuttryck.

N: Herregud, du får säga till mig nästa gång jag gör så.
M: Jag tänkte göra det här om dagen när vi skulle skriva matsedeln, men jag kände att d va i stridens hetta.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Och med det säger jag godnatt, ska ta mig en macka och kolla klart på harry potter innan jag lägger mig och vaknar strypt av skabb-scarfen.

STOCKHOLM. 5-16/8 2009

Stockholm bilder.
Viggo


Tunnelbana.                    "Liljekonvaljer"               Väder.                              Märta ,Kusin, Faster, Kusins barn och en massa gott!


Bebis bilder på Viggo.
SJUK.

Jag har nu ställt diagnosen "sjuk" på mig själv.

Har inte kunnat sova ett skit inatt då halsen håller på att ta död på mig, fick en snilleblixt mitt i natten och kom på att jag va tvungen att hänga min tvätt innan den förmultnade i tvättmaskinen och jag kände mig inte ett dugg motiverad till att kliva upp imorse. Hur som helst så tog jag mig in till stan med helvetes bussen som nu tar 12 kr om man betalar kontant, vems jävla idé va d? hipp som happ så utnyttjade jag mitt presentkort på makeupstore som jag fick av faster, först en sminkkurs och sen plocka varor för 500 kr, helt okej start på dagen!
Efter  d stack jag på Z-trafik och gjorde syn test..

Finn 5 fel.
Tanten: Nu vill jag att du ska läsa dom översta SIFFRORNA högt för mig.
Nichole: B, O, I, R, Q....

Nu sitter jag med en enorm sveda i nyllet (då mitt ansikte förmodligen fick en chock av allt smink), en väldigt sexig och urinfärgad scarf lindad runt halsen och tycker allmänt synd om mig själv. Har just tryckt i mig en påse chips också, moha.. Min högra fot somnade just.
Jag är en börda när jag e sjuk.

ska fixa med bilder sen stockholm nu, poppar förmodligen upp senare,
Hadé!

NORRLAND.

Nu är man hemma från stockholm igen, känns både skönt och tråkigt. Jag och Märta har haft det sjukt kul under tiden vi va där men det har även haft sina törnar. Jag vet inte vart jag ska börja men jag antar att en bra början är att berätta att vi glömde biljetterna de första vi gjorde på onsdag morgonen, oväntat. Turen vände och vi lyckades ta oss på bussen och resan va då igång!

5 - 16 e AUGUSTI har vi..
..Umgåtts med faster och kusin dennis, fotat (ovanligt lite), kommit överens med tunnelbanorna, lagat mat på helvetes spisen som roligt nog va en gas-spis.. höll på göra i brallan varje gång vi startade spisen och även när brandalarmet gick igång. Vi shoppade, fikade(fortfarande upprörd över att dom tar över 30 spänn för en sketen liten morotskaka), hyrde film, köpte en jävla massa ben & jerry´s(half baked, mums), satt på balkongen och spelade "vem där" och hade allmänt damp.
Vi hade sjukt härligt väder första veckan men när vi väl skulle ut på grönan, ung08 och the voice konserten så höll vi på drunkna av allt regn och dö av alla hårda hagel skott i skallen. Vi övergav varandra på grönan och tog oss hem skilda vägar(applåder för d förresten) och inte nog med de så står vi ihoptryckta i mitten av typ 25.000 pers på lördag kväll under the voice konserten då nån får för sig att en tårgasattack va en bra idé, d va en upplevelse man sent glömmer. Vad är bättre avslutning på en resa än att bli mosad och ihjälgasad?
Sen ska jag ge er ett tips.. ring inte en taxi och förvänta er att bli hämtad om du inte har en blekaste aning om vart du befinner dig, halleluja. Vill bara påpeka att märta stoppar all mat i ugnen men grillkorvar kokar hon.
Kortfattat och fint d där!

bilder och annat sjukt från resan dyker upp så småningom.
HEPP HEPP.

Dagens.
Halsen värker nått enormt, jag är hungrig och har just solat med johanna. Nu ska jag träna och slappa innan jag hitte på nå me johanna ikväll.

hadé!


MUSIK?!

Godmorgon! Har just komme hem från frisören. hade som sagt klipptid 9.00 imorse, vaknade 8.57 med en jävla fart på bena. Tur som man har hade jag sove hos pappa så jag hann till Torvalla C till 9.05. Nu har jag ganska kort hår igen, uppklippt och en massa krull krull som vanligt. Aja nu är håret inte så slitet längre vilket känns skönt.

Nu sitter jag desperat och letar efter en MP3, Ipod, tom Freestyle om jag ska behöva gå så långt! Nånting som kan spela musik påväg ner till stockholm vafan! hjälp. Imorgon åker vi vilket känns sjukt, tiden har gått så jävla fort! Aja, jag ska vell fortsätta leta innan jag drar ut och går en sväng. Resten av dagen ska jag ta d lugnt och packa klart det sista.

Syns om ca 2 veckor!
Had´e!

Räknar ner dagarna!

Om två dagar är två av världens människor med d sämsta lokalsinne nånsin ensamma i stockholm staden! förmodligen vilse i nån hemsk skog, men d gör inget. Började packa i morse när jag hade fixat klart allt hos pappa och sagt hejdå till bea som nu sitter på tåget tillbaka mot skåne. Inser först nu att resväskan är ca 90% trasig och luktar häst men man kan ju inte få allt här i världen.

I lördags va d yran, grymt kul som alltid! dead by april hade bäst musik, lady gaga hade lätt bäst performance och "hurtful" va den enda låt jag kunde sjunga med i..
är dock inget riktigt fan av den där hassle tror jag..

Nichole: Nu jävlar är det erik hassle!
Erika: ja, hoppas han inte har spelat hurtful än bara..
(Väl framme vid scenen..)
Nichole: Vad är d där för jävla stolpskott då?
Erika: Erik Hassle?

Idag har jag mest segat runt, städat, tränat, handlat inför bussresan och nu ska jag försöka lösa mitt "musik-under-resan-problem" innan jag hoppar in i duschen. Imorgon blire till o kliva upp tidigt, har klipptid 09.00. Kanske även drar och sover hos pappa ikväll också, skönt att vara ensam ibland.
Hadé!

Glänsa startade även idag, kunde inte följa med men hon kom 5a och hade skött sig riktigt bra, kul! grattis till syrran!


"inge myran imorn imorn, syns imorn.."

Yran ikväll!!

ibland undrar jag hur jag lyckas.
mitt nya mästerverk.

(gamla skadan som satt sina spår)


ska sega vidare,
hadé!


RSS 2.0