Valdemar(Gordon) Karlsson - 1923-2010

Idag har vi som vanligt haft en heldag i salongen. Ja klippte Carro och jag rullade permanent på dockan. japp, d är d jag hinner med på 6 timmar. Efter skolan stack jag på gymmet me Ida (utan att sitta i massagestolarna den här gången) och nu har jag upptäckt en ond knöl i handflatan och ska snart ner till stallet.

Misslyckade händelser idag: Sprejade hårspray i Carros hår(det var meningen i alla fall) men tydligen så sprejjade jag MOUSSE över hela mig istället.
När vi va nere på gymmet insåg jag att ja hade mobilen och en massa kort kvar inlåsta i salongen så jag fick kuta tillbaka (bara en trappa upp), eftersom dörren självlåser sig så kommer man inte in utifrån så under tiden jag sprang tänkte jag att "jag ringer nån så dom kan öppna". Insåg att d va bara att springa tillbaka till Ida och låna hennes telefon då det bl.a. var mobilen jag sprang efter för att hämta. men nu blir jag nerchasad till stallet av hönan här,
Hadé!

R.I.P Valle.

Hurtbulle utan praktikplats?

Känner mig så duktig såå eftersom jag mot min vilja klev upp imorse och tog bussen mot gymmet med Ida.. Laxen försov sig och Linnea är sjuk igen.

Idag är vi ledig som vanligt och jag har därför mycke tid att skjuta upp träningen inför "färgprovet" imorgon. Som sagt så har ja just vare på gymmet, vi tog bussen hem direkt (svettiga och fräscha), ja hoppade av hos pappa för att låna telefonen, ringde en salong som hade glömt att ringa upp mig och fick det nu för tiden inte så ovanliga svaret, "Nej, tyvärr vi har ingen praktikplats över". Nu är man uppe i 11 salonger och känslan "Patetisk" börjar knappa in på en. Men men, nu ska jag duscha och fortsätta dagen med att skjuta upp "färgprovet"!
Hadé!


RSS 2.0