HAPPY!

Sjukt skön dag! Nu är en timmes lektion imorgon typ sen är vi ledig tills på tisdag nästa vecka och då har vi egen hårdvård och sen är det avslutning på onsdagen, sköönt.

Idag klev hurtbllarna nichole och Linnea upp innan skolan och gymmade! Hade typ lektion en halvtimme sen slutade vi, gick runt lite på stan med tjejerna i klassen och tog senare bussen mot tandläkaren. Gick bra, hade inga hål, dock skrapades min käft sönder, känner mig utplånad. Sen gick jag hem i regnet till torvalla, hängde med och handlade, köpte donken mat och kan ha smakat(en hel) Mcflurry med ballerina kladdkake smak? jaja det är ja värd säger vi. Nu har ja just lämnat in MVG uppsatsen i max kurs då ja har suttit och skrivit klart den duktig som jag är. Nu har jag INGENTING kvar i skolas ALLS! Nu är ja överlycklig! Nu blire fast and the furious 5 med nattli!
Hadé!

MORSDAG.

Grattis på morsdag, ha en bra morsdag (eller vad man nu säger) världens bästa mami.

Idag har man svullat morsdags tårta med momma på besök, slingade även håret på momma och sprutade ner hennes kläder när ja skulle skölja ur allt, ber om ursäkt för det momma. Dagen har varit slapp och d blev ingen målning alls i helgen då det har regnat sjukt mycket som vanligt. Jag tog mig en promenad senare idag då ja väntade i stort sätt hela dagen på elitloppet på tven, missade såklart själva loppet då ja stod i duschen men ja överlever. Resten av dagen har ja haft panik över pengar (då ja spenderat en massa på gymsaker, ÄNTLIGEN) och teoribok, ätit fruktansvärt mycket då ja och linnea kom överrens i helgen om att vi är klar med nyttigheter då det är studenten och allt(inte för att ja har någon att fira förutom bööa i skåne som kan bli lite svårt, men ja firar för dig skallepär!) och sen blev d ju spännande big brother som snart är slut!

Imorgon blir det tidigt gym med Linnea innan skolan, sen blir det lite skola i onödan och vidare mot tandläkaren i odensala.. Hjälp. Nu hämtar ja mitt kvällsvatten som kääringa behöver och somnar sen!
Godnatt


JAG ÄR HELT SLUT.

Försov mig något enormt imorse, gav mig ut i regnstorm, projektmässan på skolan som var helt oplanerad så vi slutade tidigt, min hunger tog över mig så ja väntade ungefär 2 h på att få köpa en jävla macka på Gouter(då matkorten funkar först vid en viss tid) tillsammans med Carro och bäck. Sen har ja fruse hela dagen, gjort lite ärenden på stan, frusit lite till, somnat, och sen blev det till att slinga och klippa mammas hår som en liten morsdags present. Nu försöker ja kolla vädret imorgon så ja vet om vi kan fortsätta måla på huset så vi blir klar nån gång, borde ju som inte regna medan vi målar.

Jaja här kommer lite bilder innan ja däckar totalt i sängen. Glömde ta förebild som vanligt.
Under tiden.

Efter bilder.

GODNATT!


Hej, surpuppan Elofsson här.

En surpuppe-jävel har ja varit idag. Efter en otroligt onödig skoldag gick jag på stan med Fjant och fick för mig att handla upp lite pengar som jag inte har, var en bra idé, började även överväga att stoppa huvudet i toaletten(som vanligt) när ja försökte trycka på mig ett klädesplagg som var alldeles för liitet, gick senare vidare på körskolan och gjorde lite test tsm med Laxen, jag SOMNADE till i dataskärmen ett antal gånger under ett test och fick inte ut någonting av det så ja åkte hem och frös i soffan tills mia kom och skulle klippa sig. När ja va klar slingade ja mot min vilja systers hår med en rutten väteperoxid så den tog typ ingenting och sen har ja bara varit en surpuppa resten av dagen. Kan ha varit för att ja satt uppe hela natten och skrev på en uppsats. jag måste sova. Men först Dr.90210!
Godnatt!


Om gud finns så är han en idiot.

i risk för att bli utsatt för ett antal attentat, tänker jag låta min rubrik stå.
Vila i frid Eduard.


Hej! Mobbffret här.

Spenderade kvällen igår hos pappa med natta, pappa, nicco och världens bästa faster, åt jorgdubbar och glass(wildcard nr.2) och segade på hela kvällen. Idag har ja vare en sväng på stan med sävelid och sedan drog ja på affärn med nicco så ja kunde handla lite gott gott(wildcard nr.3 och sista) till filmkvällen med klassen, dvs Ida och Linda, vi kollade på John tucker must die och d va väldigt trevlans såklart! Nu ska ja sluta knarka Chris Medina låten "what are words" och starta en film innan ja sover. Imorgon kör vi till aspås och målar hus med julklappen.

Här är två bilder på snygg-sandras balfrisyr som vi gjorde i torsdags.

Godnatt!


Bussfan spräckte öronen på mig innan attentatet!

Idag hade ja nationellt prov med Linnea på förmiddagen(engelska) och på eftermiddagen fixade ja och erika Nygrens bal frisyr. Blev jätte fint tycker jag och hon verkade nöjd, kommer bilder på både frisyren och sen balen  sen när ja lagt in dom på datan. Efter skolan skyndade jag mig att gymma innan ja åkte hem i tron att hinna duscha innan vi(jag, natta och carro) drog vidare mot balen för att fota lite, hann ju såklart inte med det så ja hoppade i stortsett av bussen, tog ett äpple och klev sen in i bilen. Blev självklart nästan påkörd av en bussjävel som spräckte öronen på oss när han tutade så man trodde han hade somnat med plytet på tutan eller nått. IDIOT.

Lite bilder från eventet kommer nu!
Nu ska ja kolla big brother och Dr. 90210 innan ja somnar! Imorgon blir det gym och bio!
Godnatt!

HALKBANA!

Idag hade ja halkbana, har aldrig skrattat så mycket när ja kört bil förut. SJUKT kul! Dock fick ja panik när dom tvingade mig att sitta upp och ned i en bil. Efter det blev det plugg på skolan med Linnea även fast vi inte hade någon lektion(hur grymt e inte d.), gymmet och sedan stallet. Nu har ja inte tid att plugga till provet imorogn för nu börjar desperate!

bilder sen eventet kommer snart när ja fått tillbaka kameran.
Hadé!

WILDCARD NR.1 - KLADDKAKA

Eventet igår, spööregn och helvete men vi lyckades bra tror ja, fick ihop en bra slant! Kommer massa bilder sen. Efter eventet fick ja snålskjuts av snäll malin och sen va d raka spåret till sävelid där melin bakade pizza åt mig ek och sävelid(SOM JA LÄNGTAT!) och sedan blev d melodifestivalen. Somnade efter sveriges uppträdande och vaknade i slutet av röstningen så ja  missade allt kan man säga. Tvillingarna satt även där när ja vaknade från ingenstans. Fan va djupt jag måste ha sovit.

Idag fixade jag istallet och gick hem i spöregn och nu har ja nattli och märta kollat på den mest ospännande ishockeymatchen nånsin och bb. Nu ska ja kolla på PS. I love you och sova sen då ja ätit kladdkaka och mår såå illa haha.
Godnatt!

TIPPAR!

Idag har va haft nationella.. jag TJUTER av glädje(helt seriöst) om ja får godkänt på hör övningen. Efter skolan blev det gymmet, gav mig på benen idag då d värker i hela överkroppen. Nu är ja död i bena verkligen. skönt. Efter det har ja gjort lite på "läxor" och sedan blev ja fast vid att sätta på tippar på naglarna som tog mig säkert tre timmar typ! herregud. Jag vill inte påstå att det ser BRA ut men BÄTTRE än förra gången.

Nu har ja just kollat klart på big brother och ska släppa in kaninen och starta ett glee avsnitt innan ja somnar. Har börjat kollat om på första säsongen igen bara för ja e lite desperat. Imorgon blir det skola, gym och grillning med några i klassen, myspys!
Godnatt!

Jag kan ha blivit beroende.. + GRATTIS MAMMA-INTE-41!

jag är helt förälskad i protein bar(sen?) som finns på gymmet! Det har redan blivit en drog. Det kommer blir dyrt d här.

Idag har vi varit i salongen hela dagen, alltid lika skojj. Efter skolan blev det gymmet innan ja drog vidare mot prix för att handla tårta av linnea(hehe), drog sen vidare hem till sävelid och segade innan ja tog min tårta och drog vidare hem till mammsen som fyller år idag! 38 i år igen. Dock får ja inte själv äta av tårtan(som vanligt) så medalj till mig. Nu ska ja hoppa i duschen innan greys börjar. Imorgon har ja tydligen 3 nationella.. på samma lektion? jaja.
Hadé!

DUKTIG TJEJ!

Sitter och är lite smånöjd över min prestation idag! körlektion innan skolan, gymmade med linnea efter skolan för första gången på typ en månad snart, upptäckte även en sjukt god(ICKE GODIS) protein grej på gymmet som defenitivt kommer få oss att vela gymma mer, gick hela vägen hem till torvalla med pick och pack, gjorde gröt till middag och nu ska ja hoppa i duschen innan ja ska klippa Andreas. Just ja. Solen har kommit fram också, och jag har inga kläder.

bild på kraken o mig sen helgen. De vi inte får se är hur hon senare tacklar
ner mig i ett dike och smiter från hagen. 

världens bästa idiot.. er.

Hadé!SKIT INTERNET..

GÅRDAGENS INLÄGG!(som aldrig sparades)
Har haft det sjukt stressigt den här helgen. Kortfattat har ja vare hästvakt hela helgen, målat i Aspås, fest och andra små saker som tryckts in i schemat. Har haft väldigt skojj dock! Idag klev ja upp och drog till stallet innan ja beställde pizza med sävelid och ek. Nytt rekord! Smällde i mig en hel jävla inbakad pizza på typ 5 min.(hoppas verkligen inte det räknades som ett wildcard? hehe) herregud, fortfarande mätt.


Nu ska ja kolla på glee och släppa in kaninen snart innan ja somnar. Ingen skola imorgon då ja har körlektion(dubbel) på eftermiddagen. Kanske gymmar efteråt också, Känns som om d va tusen år sen.
Godnatt!

DAGENS INLÄGG!
körlektion som sagt, dubbel, promenad till köfältet och spenderade resten av dagen med ek. Nu har ja jus t kommit hem och ska SKYNDA mig in i duschen så ja inte missar nått av big brother! blev inge gym idag.. kanske imorgon?
Hadé!


IDAG ÄR DET MIN DAG.

idag går det inte bra för mig. köpte ett nytt matkort idag för mina sista 200 kr, fick även höra att ifall ja hittade igen mitt gamla skulle d vara försent att få tillbaka pengarna så självklart hittade jag d där jävla matkortet d första ja gjorde när ja kom hem. Det tog hårt.

Nu har ja städat på rummet så det ser sjukt rent ut! rotade igenom min av-dumpnings-hög av kläder och kunde dela upp dom i tre olika kategorier. Gym kläder, Målar kläder och Stallkläder. Mysigt att ja hade blandat alltihop. Verkligen. Nu ska ja starta ett avsnitt av glee och springa på nattas springband samtidigt och se om ja överlever min första "springtur" på tre veckor.
Hadé!


DR. 90210.

Gjorde klart matte provet idag på mattelektionen, vi fattade nästan alltihopa helt plötsligt!(kanske hade nått med erikas hjälp-papper att göra?), sjukt skönt att ha det klart! hoppas bara det blir godkänt nu också. Efter skolan gick ja på körskolan och gjorde två test, insåg att ja har sjukt mycket att betala där och sedan följde ja med linda litte på stan innan ja hoppa på bussen hem och dog i soffan innan Lena kom och skulle klippa sig. Skulle även ha grillat med klassen ikväll men det blev inte riktigt av då klippningen tog lite längre tid än tänkt men guud va mysigt att grilla. Hoppas det blir av en annan gång å.

ska även ge upp d här med att bli frisk! börjar gymma imorgon igen och
får se om ja överlever. Mitt mål är att se äcklig ut som ja gjorde för typ
tre-fyra år sen? KANSKE INTE.


Nu ska ja vänta tills ja fått mina tre glee avsnitt av ek för kvällen och under tiden kollar ja på plastikprogrammet Dr. 90210 som vanligt. Kommer inte orka kliva upp imorgon heller skulle ja gissa. Just, tydligen blivit dubbelbokat imorgon eftermiddag med mina kunder som ja trodde ja hade en på för- och en på eftermiddagen. skit. Får lösa det imorgon.
Godnatt nu.


MATTE ÄR NUMERA DÖD FÖR MIG.

Idag har dagen rullat på med bara en massa lyckorus. klev upp tidigare för att äta lunch med linnea på gouter, glömde matkortet så ingen goutermacka där inte, vaknade med huvudvärk, höll seriöst på spy för ja hade så ont i huvudet då ja och linnea KÄMPAT arslet av oss i flera timmar med matteprovet, blev inte klart, ska alltså be om hjälp med ett PROV, så ja hoppa på bussen hem och stack på en promenad med sävelid och hunden och nu sitter ja här och försöker komma på hur fan ja ska överleva utan lunch på skolan imorgon.

Nu startar ja Glee och drömmer om en cheeseburgare.
Godnatt.


BILDER.

Tänkte lägga in lite bilder sen sundsvall och aspås. Valborg(kommer aldrig lära mig hur det stavas) igår, hade skitskojj även om surpuppan i mig kom fram där ett tag, kommer kanske bilder sen från märtas kamera.

SUNDSVALL. (med dom här tre mupparna)
 ASPÅS. (Huset vi ska måla)Nu ska ja släppa in idioten i buren innan han tuggar sönder benen på mig. Imorgon är d skola igen och matteprovet ska bli avklarat med linnea en gång för alla! ska även bli nyttig(hehe) igen då ja klarar av party tricket "gravid" utan problem numera.
Godnatt!


RSS 2.0