ÄNTLIGEN!

Idag va vi på nån mässa med klassen,faktiskt rätt intressant. blondin bella va där och snackade, d va jätte kul att höra på men vi va tyvärr tvungen att resa på oss som några idioter och springa till bussen mitt i hennes "föreläsning", pinsamt. Hur som helst, hade helt fel om människan.

Efter det drygade ja ut tiden på stan med laxen tills ja hade körlektion halv fyra. Körningen gick faktiskt riktigt bra idag och det var riktigt kul när ja tänker efter. Mötte emma på stan och tog bussen hem med henne och nu har ja just duschat och väntar på att frida ska komma så vi kan färga håret på na.

Imorgon åker vi ju till stockholm! Natta, jag, Sandra och kanske Frida. Vi ska bila ner hela vägen så vi får se hur vi överlever det här. Jaja jag är pepp inför en bilresa med godis och eget baksäte! Skulle köpa lite godis medan vi var på stan idag tills imorgon(har inte ätit godis på 4 veckor typ). Det är inte mycket godis kvar av det nu. suck. Jaja, ska bli hur kul som helst så nu ska ja även sätta igång att packa! HATAR att packa.
Hadé!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0