klipp klipp.

Idag sov ja till ett, Jennifer och Ida kom klockan två och ja klippte först jennifer och sen ida. Tog för första gången på länge ett före och efter kort på jennifers klippning men tog endast efterbilden på Idas. När jag hade klippt klart dom städade jag ihop rummet och damsög allt hår innan jag åt en snabbis och fortsatte med mammas hår. Det tog ett bra tag och mycket hår försvann den här gången vilket är bra då det tar ett tag till innan ja ska klippa de tjockas håret igen. Nu är klockan halv sju och jag har just damsugit klart allt hår från mamma och ska snart hoppa i duschen och umgås med märta efter det.

Här är bilderna sen idag. Kameran dog när ja skulle ta kort på mammas hår så d blir bara bilder från jennifer och ida.

Jennifer före.

Jennifer efter.

Före.

Efter.

Ida efter.


Nu blir det duschen!
Hadé!

Att krocka och bli räddad av silvertejp.

va med om en liten incident med melin och ek idag. Använder inga kodnamn då ja inte tycker d är nå konstigt alls, ek får slå ihjäl mig senare isf(puss pådig?)

Va ute och körde lite med ek och melin ikväll och i en otroligt låg hastighet fick ek sladd på bilen, tappade kontrollen och körde rakt in i ett vägräcke. Tankarna man har under en krock(även om d här var en liten än) kan man ju tro är i stil med, "jag har inte levt klart mitt liv" eller nått sånt kul. Jag kan ju dela med mig av mina.. "fan va mamma kommer bli arg!!!" d mest skrämmande va alltså min mamma, vill bara berömma henne och säga att hon är faktiskt lite skrämmande även om man inte tror det.

Hur som helst körde vi hem anna till lugnvik och skulle kolla hur illa skadan på bilen var först när vi kom dit. Vi klev ur bilen med tankarna "men d va nog inget" och möttes av en gaanska pajad framdel som i stortsett låg i backen och en pajad lykta, hade jag haft kameran med mig hade jag tagit kort(inte för att rub it in her face utan sånt kan va kul att ha senare) tror dock de finns bilder på det redan då d första ägaren till bilen gjorde va att le lite och ta kort.

Spännande kväll måste ja säga, fick skjuts hem av erik och ek och nu försöker ja tina upp! Men som sagt, det händer alla nån gång och det var ingen större fara så slå inte ijhäl mig nu söta ek, ja tyckte du gjorde det fin fint och bilen ser riktigt bad as ut nu med all silvertejp som håller upp framdelen på bilen!
Nu ska jag äta snickerskaka och kolla avsnitt, Godnatt.

Utomlands!

Nu ska man till å spara alla mina pengar igen, ska utomlands i sommar med emma och två tjejer från hennes klass, Agnes och Erica. Ska bli sjuukt kul och jag längtar redan! Ska bara få ihop det här med pengarna först..

Turkiet, jag o sävelid, två svettiga svullon.


Idag vaknade jag av att syster och hund utförde en "väck nichole"-ritual för att senare dra med mig till stan. Jag och syster åkte alltså senare in på stan och jag handlade kanske det mest onödiga nånsin, en BJ´s, ett sommarlinne till vi ska utomlands(hihi) och en silvrig plånbok av nå slag. Skulle ja ha sparat pengarna till turkiet eller vart vi nu skulle? hmm. Finns olika teorier men ja va i stortbehov utav plånboken, kommer va i stortbehov utav linnet och jag var hungrig helt enkelt.

Imorgon ska ja klippa jennifer och Ida och idag ska ja slappa med min BJ´s!
Hadé!


"Jag förstår varför han inte hörde av sig..

.. -men det gjorde han ju? - Då förstår jag inte."

Igår kväll umgicks jag med tvillingarna efter att ek hade åkt hem. Min brorsa gav mig fingret för han kunde inte somna , min morsa skickade sms och bad med större och större bokstäver att vi skulle vara tystare och syster frågade förvånande imorse.."När var tvillingarna här?". Vi va tyst som musen. 3 på natten gick dom hem och jag startade första avsnittet av hannah montana då jag har sett klart alla avsnitt en gång redan.

Imorse klev ja upp 10 och for på stan med tvillingarna och maire, köpte äntligen en bh som passar(2 stycken faktiskt), ett armband och ett halsband i skabbigt format, precis som ja vill ha det. När ja kom hem drog ja vidare till stallet och tolkade med syster, eller ja.. jag red och hon satt på helvetes-mördar-bobben i full fart då jag anser att det är livsfarligt. Kul va det, speciellt när syster bildade en stor snömassa omkring sig och till slut blev en skrattande snökula. Har aldrig sett en liten människa ploga upp e hel äng sådär förut.

Aja nu ska jag äta mina ostkrokar och kolla vidare på hannah montana, jag börjar bli jobbigt desperat.
Godnatt!

behöver verkligen en klippning!

väntar på att ek ska komma så ska vi umgås lite. Funderar på att gå upp på affärn och handla lite nötter som ja inte kan stava till med sourcream smak på och kanske se en film hos pappa senare. Får se hur flexibel hon är. Kanske vi tittar förbi sjuklingen på stam sen också, om hon e hemma?

Åter till mitt problem. Mina toppar och ja.. hela mitt hår är en enda skada! vill verkligen få bort det slitna en gång för alla, det ser hemskt ut.

Sitter och dregglar över alla nyklippta hår.. Här är en bild sen ja klippte märta, vill också ha nyklippt och fräscht hår! Nu har ja gnällt tillräckligt över det här, kanske ska ta fingrarna ur och faktiskt boka en tid hos en frisör. Behöver även en färgning av utväxten och en toning, men de tror ja att ja kan boka tid för på skolan. Plånboken gör så ont annars.
Hadé!

Godmorgon!

har just vaknat och ska bege mig ner till stallet och rida kraken en sväng. Idag är det som tur är inte så kallt, bara -6 och det hurrar vi för. Ikväll hittar ja på nå med ek om d går som planerat,
Men som sagt, stallet först.
Hadé!

Jag lär mig vell!

Oj vad det här inlägget kommer ta tid att skriva.. Har just trixat med mina tippar till naglarna som ja fick i julklapp av syster så nu är dom påklistrade och fixade, gud så klurigt det va. Kommer ta ett tag att vänja mig vid det tror ja , tog ju ugefär en kvart att få på mig ett par byxor bara. Det är kanske inte det mest smäckra ja har sätt på ett par händer heller, men det finns ju en första gång för allt.

Före

Efter


Klev upp med tuppen idag (10.00) och for på stan med mamma, johan och nicco. Handlade en gråkofta och en aprikos färgad(?)  vanlig tröja på gina tricot och ett halsband och ett armband från ur och penn. Min mamma var så snäll och köpte klockan ja önskat mig från ur och penn så nu har ja fullt sjå att komma ihåg att ja kan kolla vad klockan är genom att bara snegla lite på armen och inte på mobilen som ja ändå alltid tappar bort. Jag lär mig vell.

Nu ska jag plocka upp lite från golvet efter allt trix och fix med naglarna och äta mat fast ja just slängt i mig resten av pizzan från igår.
Hadé!

sur, tjock och skadad.

sur för att hunden drog mig över hela torvalla på våran långpromenad, tjock för att jag just smällde i mig en halv pizza, och skadad för jag klippte just andreas och klippte mig självklart i fingret det första jag gjorde innan vi knappt hade börjat. Avslutade klippningen med att också stoppa pekfingret mellan bladen på saxen och stängde igen saxen med resten av handen då jag skulle plocka upp saxen från bordet. nu kan ja ja inte skriva med pekfingret.. suck.

Lite bilder från igår på min självmordsbenägna gamling till kanin
och, ja.. idioten själv.




Nu är jag som sagt gravid med hawaii pizza och ska snart hoppa in i duschen och duscha bort svetten sen promenaden med hunden och mitt svullande av pizza. Sen dansas det säkert lite till, hehe.
Hadé!

Godmorgon!

Nu har ja just vaknat och spelar wii dance (vad det nu heter) med mamma och johan, sjukt kul men svårt. Dagens plan försöker jag lappa ihop, natta försöker få med mig till stallet men ja tror ja vill ta en riktigt LÅNG promenad idag, kanske gå till ica kvantum och köpa gele till tipparna jag fick i julklapp? hm, låter lockande.

Nu ska jag återgå till dansen!
Hadé!

Julafton 2010 började med majonäs på blusen min.

tjiho, som ett littet barn är man fortfarande och kan inte få sig nån sömn dagen innan den STORA dagen! Julafton var riktigt lyckad i år med lite, liite förändringar. Johan firar jul med oss alla för första gången, nato firar med oss för första gången, bobbo firar utan oss för första gången, paradis asken är redan öppnad då vi anländer till pappa, Johan är tomte för emmas familj och jag får pengar för det(hehe) och vi avslutade julen med att dansa oss svettiga med nån wii dance grej som mamma köpte imorse. Intressant men lyckad jul!

Jag och syster

Jag och syster



Bror och syster

Pappa och nato

Jag, bror och byracka

Natta och.. tomten

Momma

Jag med majonäs tröja och skitiga strumpor. + Nattlie


GOD JUL OCH GODNATT!


"Mandel i gröten, LUTFISK!"

vad är mer julkänsla än att starta larsvegas trios julskiva och slå in 15 otympliga paket medan en kanin springer och biter sönder dom som redan är inslagna?

Idag har ja sovit bra länge innan ja klev upp o for på stan med sävelid och handlade det sista innan julen. När ja kom hem drog jag och solade hos pappa (är fortfarande rödspräng i ansiktet sen dess) och efter det har ja suttit med tvillingarna och pratat hela kvällen. Nu är klockan lite över två och jag har just sagt hejdå till tvillingarna, borstat tänderna och gjort mig redo för kvällen, nu väntar några avsnitt av hannah montana och sen kudden. 
Godnatt! 

"Du är som en alkoholist nichole..

.." Jag dricker inte, jag bara smuttar!" välvalda ord av märta.

Idag var sista dagen på salongen för i år(blir aldrig less på det talsättet) och det känns otroligt skönt att slippa pendla med buss varje dag men samtidigt tråkigt att inte vara där, men lovet tackar ja inte nej till. Annica gav mig även en liten julklapp vilket ja blev så himla glad över då det var färg shampo, balsam och värmeskydd, det behövdes verkligen och min lilla julklapp till hon och Kajsa(hennes dotter) kändes fruktansvart fjuttig helt plötsligt. Men men jag tog en senare buss hem från hackås då ja blev kvar lite längre, hoppade av och växlade mina 20 kr till femmor, tog bussen hem till pappa, skulle sola, fanns ingen soltid(vilket nästan aldrig händer) så det blev en tid imorgon vid sex sju tiden istället. Resten av dagen har ja tillbringat i soffan hemma hos pappa med märta vilket var lika trevligt som alltid och sen skjutsade pappa hem mig så ja inte skulle dö av kylan och nu sitter ja här med handduk på huvudet och ska hämta lite juice och kolla på hannah montana.

Nu har ja äntligen lov!
Godnatt!

Juletider med en gråhårig chaufför!

Idag har ja fått tonat och klippt Kajsas hår på salongen, blev fin fint, ek skulle hämta mig i hackås snäll som hon e, har dock aldrig varit så rädd för en människa som ja har pratat i telefon med men mrs-"ja kommer bli gråhårig på det här!" hittade mig till slut. Vi for direkt till sibylla och stoppade i oss käk, körde förbi en älg som förmodligem hade brytit benen, blev blödig och börja nästan lipa(usch!), for vidare till torvallas julavslutning, mötte upp emma, blev besviken på att den slutade så fort, gick vidare hem till emma, fixade med USB då ja skulle ha mer hannah montana avsnitt (hehe), drog hem till pappa, drack glögg, kliade varandra på ryggen och kollade på sunes jul, konstaterade att Famlijen Andersson är en parodi på familjen Elofsson och nu har jag just slagit in första julklappen för i år och känner en gnutta stress.

Nu ska ja kolla på Hannah montana och dricka loka, Imorgon är sista dagen sen är det jullov!
Godnatt.


Glad tjej!

Jag är hur nöjd som helst idag då mamma köpte ett par jeans till mig (har inte ägt ett par jeans på mer än ett år) plus så köpte jag en jätte fin blus som ja ska ha på julafton. Så nu är jag mer än pank (skyldig mamma 25 kr!) men glad är man.

Igår funkade inte blogg.se men d hände inte så mycket ovanligt igår då jag var i hackås, gymmade, hängde med på affärn och sov i stort sett. Idag har jag ju som sagt vare på stan lite grann med mamma och syster min sen har jag klippt och lockat garbiellas hår, fixat systers hår då hon ska ut ikväll och snart kommer michel som jag ska klippa och sen far ja hem till ek och umgås lite.
Hadé!


Trött tjej.

jag är super trött som vanligt, kan inte skilja på om jag är vaken eller inte på bussen, äckligt läskigt och nån dag kommer ja missa hållplatsen, det vet jag. Jag är på väg att somna när folk pratar med mig, mina ögon bara rullar och jag har ingen kontroll alls. Klockan är snart 22.00 och jag ska försöka somna så snart som möjligt så ja tar mig upp och håller mig vaken resten av dagen.

Idag har jag vare i hackås som sagt och sen har ja gymmat sen blev klockan sju och jag fick äntligen äta middag och sen har tiden gått och nu sitter ja här med handduk på huvudet så nu säger jag godnatt och imorgon ska jag springa runt på stan efter praktiken och hitta sista julklapparna.
Godnatt då!

En dag med Nichole.

vaknar 06.00, snoozar och tänker "idag får jag fan inte försova mig för ja har en kund ungefär samma tid som jag är framme i hackås", vaknar 07.20 (bussen går 07.35) igen, får panik, ger i från mig nått galet ljud, SLÄNGER på mig kläderna, gör mina mackor till lunch (utan ost på!hann inte med det) tar nån konstig mellanmålsstång, kutar till busen och äter samtigt, Väl framme på salongen inser jag att jag har min tröja ut och in, fixar till det och jobbar vidare i hackås. Vidare ner till stallet i kylan, kutar runt lite med hästen, kommer tillbaka till stallet, inser att hästskrället bara har 50% benkydd kvar på benen, fixar klart hästen, gör kväll, springer runt i ett mörkret och letar, hittar den, går hemåt, mp3en dör och väl hemma hann jag se desperate.. och cougartown.. och så han ja fixa lite med datan. Nu för tillfället sitter jag med ridbyxorna halvt nerdragna och placerade i knävecken, kinderna bränner och jag är alldeles för varm, klockan är 23.00 och jag hoppar in i duschen. Godnatt.

Äntligen!

äntligen tog jag mig orken att hämta min halsduk hos pappa eftersom ja sköt upp d igår lite grann, har varit utan den i snart två veckor och jag har saknat den så. Det är inte bara en halsduk, de är en halsduk som kan fällas ut och användas som täcke om du vill ta dig en tupplur någonstans men inte orkar räcka dig efter filten, och där ligger den lindad runt din hals, redo att användas, helt perfekt. Skönt att ha den tillbaka.

Idag va vi som sagt på ålderdomshemmet i hackås och Annica klippte litte gubbar och gummor, jag fick ta bussen hem efter två timmar så ja stack och gymmade sen hämtade ja halsduken hos pappa. Det jag hade i tankarna när ja gick innanför dörren hos pappa var, "okej, gå bara in, säg hej, hämta halsduken, gå hem och gör allt jävla skolarbete som jag ligger efter med nu när jag har tid!" Jag gick in och två timmar senare tog ja snålskjuts hem med mamma som hade vare på coop och ytterligare två timmar senare är jag påväg in till duschen, inget skolarbete gjort här inte.

Älskar förresten den här bilden på mamma och kusinen william.


Jag har träningsbyxorna uppe i knävecken för tillfället så man tydligt kan ana mina knallröda, torra, sönder kliade ben och händerna är så torra så man kan tro att mina händer fyller 90 nu i januari. Nu ska jag hoppa in i duschen medan den är ledig och sen blir det mer avsnitt av hannah montana, big bang theory? eller kanske en film?
Hadé!

Helt slut.

har ont i hela kroppen och jag är helt slut. Har kutat runt i hela torvalla känns det som med en gnutta överdrift. Fotade som sagt emma, kungen och snorri sen var ja tvungen att fixa åt hästarna idag å då nattas nattliga äventyr slutade med att hon blev sängliggandes i stortsett hela dagen.

Nu har jag duschat och just fixat klart med bilderna sen idag och snart ska jag försöka lista ut hur det blir med bussen imorgon då de vanliga tiderna inte är giltiga längre.

Emma och Kungen.

    
Snorri, Emma och Kungen.

Emma och Kungen.

Nu tänker jag äta nått för min mage bubblar och dricka nyponsoppa! Blir förmodligen beck sen också innan ja sover, Godnatt!

Sluta borra!!

Sitter och försöker höra mig själv tänka i det otroligt irriterande ljudet som grannen ger ifrån sig med deras jävla borr! vissa sover faktiskt vid ett tiden..?

Idag ska ja iväg med emma och fota henne och hästarna lite och sen ska jag dra till pappa och hämta min kära halsduk som har vare där i en hel vecka nu, fruktansvärt. Kommer upp lite bilder sen förhoppningsvis, får se om objektivet ja har sammarbetar med mig idag.
Höres!

EFTER.

Här kommer lite försenade bilder på rummet mitt sen ja målade och mamma tapetserade, dom e inte så bra men man ser på ett ungefär.








Djuren slåss även om den nya mattan.

Julkänsla!

Natta - Julen 2008

Har haft sån himla julkänsla hela dagen. Sjukt vitt ute, vart och brallat i snön med kraken och sävelid för första gången sen ja spräckte arslet, frysit en aning, komme in i värmen, Sutte mig i vardagsrummet med hunden liggandes på golvet och granen påklädd och klar och ja d enda som fattas nu är nyponsoppa och skorpor

Har inte gjort så mycket idag, ridit som sagt vilket är lika mysigt, irriterande, riskerande, roligt och galet som alltid annars. Kraken var duktig idag och under turen kom vi fram till att samhället är mycket säkrare med bilar, än hästar i trafiken. Bara ett argument.

Nu har systeryster spårat ur lite så nu ska jag palla upp lite kuddar i sängen hennes så hon inte gör en bon scott och kväver sig själv med hennes egna spya.. fyller i lite, allt d där va onödigt då vi inte fick upp henne för trappen. Spännande. 
Godnatt!

D går bra nu!

när gör d nånsin det? igår tog mina gratis sms slut, la in 100 kr igen, sms tjänsten kunde inte beställas just då så självklart glömde jag bort att ja inte hade gratis sms och smsade upp 50 kr under kvällen. Nu då? stoppa huvudet i toaletten och spola? låter helt okej. Kom även fram med nyheten att ja inte får äta gott gott för emma alldeles nyss, hon tog det inte bra men d slutade med att jag ska köpa dom här nötterna som ja inte kan uttala(och absolut inte stava till) annars hade hon nog slagit ihjäl mig vilket även stog i ett av smsen, hennes sätt att visa att hon älskar mig. Det är mig teori.

Kom just på en udnerbar sak att se framemot, varför inte köpa en BJ's dagen innan julafton? gud så mysigt! ska fram med det här förslaget till märta så snart ja fyllt på min mobil.. igen. En annan rolig sak att nämna, gjorde en ny blogg förut för att testa lite kodning och såna saker, höll på en hel kväll och glömde sedan bort den nya bloggen och nu har jag ingen aning om varken mailadress att logga in med eller lösenord. Spännande. aja smygtitta på den henan!

Nu ska jag hoppa på bussen snart till gymmet och köpa lite nötter av skräck efter det.
Hej svejs!


"Komma i form" - del 234.

Dags nu igen, klarat hela veckan. Jag och Märta har komme överens om att julgodiset kommer smaka så mycket bättre om vi håller tillbaka nu innan jul. Eller d va märtas teori, jag vill bara sluta ligga halvt medvetslös så fort ja äter godis. Inte hälsosamt på nått vis.

Idag rullade ögonen nått ovanligt mycket på bussen och jag hade inte alls kontroll över kroppen, den la bara av och vägrade vakna. Hur som helst tog jag mig fram även idag och idag har ja färgat utväxten på en kund, rullat permanent, tränat frisyrer osv. Efter hackås drog ja till gymmet och tränade och lyckades hinna med bussen den här gången. Mer har jag inte hunnit med idag.

Ledig
imorgon vilket måste vara understruket tillsammans med, sovmorgon. Hade tänkt gymma imorgon med och ta det lugnt innan idolfinalen som blir med sävelid vilket kommer bli kämpigt, inget gott gott till idol?! Skandal. Det gör ont men ja ska klara det. Men nu har ja druckit min nyponsoppa och knaprat mina skorpor så nu blir d BBT(Big bang theory) förmodligen hela natten. En sak värd att notera bara.. nato skällde mig just hårt i mitt högra öra för han ville äta upp min kanin, och det dunkar fortfarande.
Godnatt!
(Grattis till ek som tog körkort aldeless nyss förresten!)

Frisör'n!..?

Hade min första klippkund idag, yeeay! men hurra inte än. slutade med en halvfärdig klippt frisyr då ja va tvungen att kuta till bussen, det var den sista bussen som gick då ja redan hade skjute upp tiden och bussar en massa, men faaan att ja inte kunde göra klart allt. Aja listan var rätt lång för en som jobbar lika segt som mig, skyller på d.

- färga utväxten
- bleka slingor
- klippa helform(diagonalt framåt),
ökade längder och gradering i nacken.
- slinga röda slingor
(hann bara börja på ökade längder och gradering, hann inte med röda slingorna)

Jag som verkligen ville se hur d blev och göra klart allting inte bara lämna kunden med en halv färdig frisyr (hehe), bra första intryck på att ta emot en kund, bra nichole. Aja, kom in till stan vid sju och hann därför inte gymma vilket var planen så d får bli imorgon istället.
Nu ska jag kolla på big bang theory och sova sen. Startade mitt beroende igen genom att koka lite nyponsoppa att sörpla i mig tillsammans med några skorpor, mums.


Gammgubben.
Godnatt.


DUMT.

Idag var det JB´s julshow. Frisör programmet sammarbetade tillsammans i olika grupper, jag var med i glamour gruppen t.ex, och gjorde en modevisning tillsammans. Det var jätte kul och det var sjukt mycket fina frisyrer och sminkningar och jag fattar inte varför i hela h-vetet jag inte tog med mig kameran, d gör ont när ja pratar om det. dumt.

Det var kul att få träffa klassen igen iaf och man saknar folket väldigt mycket, även curry mackorna i matan.. mums! Showen slutade runt sex tiden då drog ja på stan me Julia och Olov, eller ja, jag drog med mig dom för att handla lite julklappar. Sen har det inte hänt så mycket då ja kom hem vid sju och fastnade framför tven vid åtta tills nu istortsett. Aja nu ska jag sova.


kan ju tyvärr inte bjuda på nån bild från showen eftersom ja e störd så d får bli en bild på natta från i somras då vi va i gävle. den är härlig. Godnatt.


Lill-tån min blöder.

Tittade just ner på mina ISKALLA fötter då ja sökte inspiration till en rubrik för detta inlägg och insåg att min lilltå blöder. måste ha vare då ja tog mig en rejäl powerwalk för att hinna med bussen.. missade den dock. Jag var såå nära. va det värt det?

Idag har jag vare på praktiken igen (skönt!) sen köpte ja lite grejer åt annica när ja kom tillbaka till stan, stack och gymmade, missade bussen, blev arg, köpte bananer, hoppa på bussen, försökte förklara för en alkoholist att jägervägen betyder jägervägen (så hoppa av!), tyckte synd om han, gjorde havregrynsgröt, brände tungan (det hör till), nu dregglade nato på mitt knä i letan efter uppmärksamhet och nu ska jag hoppa in i duschen och dö i sängen sen.

La mig nämligen i god tid igår men kunde inte sova så ja kollade på big bang theory till fyra, och klev senare upp sex. Har dock aldrig varit så jävla pigg som ja va när ja klev upp imorse, helt speedad, jag såg ut som en uggla på bussen serisöt mina ögon höll på ploppa ut för ja va så vaken, första gången jag har bevakat hela resevägen till hackås, spännande. d här resulterade dock i yrsel och illamående senare på dagen och nu hänger inte ögonen med alls längre. måste ha blivit hög på socker inatt eller så har ja en superkraft av nått slag.

Aja, duschen nu, Godnatt.


TYPISKT.

har just insett att i stort sett ALLA mina bilder är borta. Alla bilder från tiden då vi red på frösön, inte ens ett spår av det. Glänsa bilder? finns inte ens en mapp med glänsas namn på, vart är alla mina bilder?

har spenderat kvällen med att sörja över alla bilder och kopierat en massa gamla bilder från pixbox bl.a. inte alls samma sak då kvallan suger och man kan inte använda bilderna till nått. Sjukt tråkigt. Men ja blir väldigt nostalgisk när jag ser alla underbara bilder och jag saknar det sjukt mycket. Har inte ridit på en månad eller två nu.

Darty 06-08


Jag och gläna 08-09

Jag och glänsa 08-09

Natta på bob, Jag på glänsa 08-09


Imorgon är det praktik som gäller då jag ger upp d här med att bli frisk (fast ja må säga att ja mår mycket bättre), kanske ger mig på att gymma också, får se hur d blir. Ska bli skönt att lämna huset iaf. Ne nu ska jag kolla på ett avsnitt av big bang theory även om klockan är allt för mycket än den ska va då ja ska upp tidigt imorgon och inte sova till halv tre på dagen.  Godnatt!

Och med olika menar jag.. Twilight.

Hunden ligger och snarkar i fosterställning på min matta, kaninen tvättar hakan på sig själv och min rumpa värker då jag har sutte på kanten till sängen (vilket var en underdrift då jag nästan sitter på golvet) bra länge nu.

eftersom jag tycker det roligaste med en film är extramaterialet och att få höra personerna i en film yttrycka sig som helt vanliga människor, började ja kolla på lite småklipp från olika shower med olika personer från olika filmer för några timmar sen. Jag slutade just då jag insåg att klockan var halv fyra på natten så nu ska jag kolla lite på big bang theory innan ja försöker sova med min värkar, ska nämligen föda en parasit känns det som.

Imorgon startar kraken här hemma på östersunds travet(om jag har koll) men eftersom ja hatar trav och verkar ska ta med mig parasiterna in i graven(kommer dock inte hända då ja ska brännas) så stannar ja hemma och tar hand om vargen och klagar på hur ont jag har istället. Så godnatt!


Att man kan älska och hata nått så mycket samtidigt.

måste prata lite om nysar innan jag hoppar i säng med parasiterna inom mig.

Jag hatar nysar, ääälskar att utföra dom, men hatar andra som nyser. Grejen är att dom luktar! Inte andedräkt utan faaan något helt eget. går inte att beskriva men typ som nått gammalt och ja, nee prutta hellre i mitt sällskap. Vart jag fick min inspiration ifrån, jo jag nös nämligen just och är fortfarande lite skärrad.
Godnatt!


RSS 2.0