Promenad med sävelid.. köpa godis?

Idag har vi stylat efter temat antika rom, elle rja min lilla grupp iaf. Vi stylade julia och hon vart så snygg så! vi flätade främre delen av håret som ett pannband och lockade och "tre-tångs-våfflade" resten av håret, tuperade det rejält och gjorde som en "Bulle" uppe på hjässan. Skit snyggt. IT klassen fick fota våra modeller och det va jätte kul att se på då ja älskar att fota själv, vill ha en egen fotostudio.. planen var för ett tag att ta en av alla deras kameror och kuta för glatta livet.

Efter skolan blev det att köra med melker! hehe. backade i korsningar idag, eller som han själv kallar det "backa bakåt" och det gick jätte bra och det är så sjukt roligt att köra nu så ja vill bara ut o köööra. Men men, nu ska jag skriva klart svenskan och ta en promenad med sävelid till affärn och handla.. godis kanske? eller. Får se hur det blir.
Hadé!

Spännande misslyckat! - bilder kommer sen.

stockholm under helgen som sagt. Gick lite som d gick då natta tappade bort leget och vi fick inte in henne på nån av alla stockholms krogar(vakterna gillar nog inte norrlänningar), andrew betalade över 800 kr för att åka in till stan, runt lite till med taxin, och sedan hem igen. Jaja, vi åt ju pizza innan vi drog ut iaf så jag är nöjd. tjockis.

bilresan var mysig och ..spännande? åt nog lite för mycket godis på hemvägen vilket förmodligen inte förvånar någon alls. har just äte bacon chips som natta köpte till mig och nu blir det vitlöksbröd och OTH!
min mamma o pappa har lärt mig att tänka på barnen i afrika när jag äter, så ja äter för alla d stackars barnen där nere.
Hadé!


Bye, bye, bye, bye, bye, bye!

Idag har ja besökt tre affärer inom loppet av en väldigt kort tid. De lyckliga vinnarna är, Ica maxi där ja köpte godis i massor till bilresan, Coop konsum där ja köpte honung och te till pappa som ligger hemma och e sjuk, och sist men inte minst, Prix! där ja mötte upp emma och hjälpte henne handla lite saker innan ja gick till pappa och vidare hem igen.

Nu e ja hemma och har fortfarande inte packat.. ska göra klart allt nu sen far vi när sandra e klar! Yeeeay. har även fått mina busspengar från skolan som ja la ut under praktiken! nu e man rik! eller.
HADÉ!!

ÄNTLIGEN!

Idag va vi på nån mässa med klassen,faktiskt rätt intressant. blondin bella va där och snackade, d va jätte kul att höra på men vi va tyvärr tvungen att resa på oss som några idioter och springa till bussen mitt i hennes "föreläsning", pinsamt. Hur som helst, hade helt fel om människan.

Efter det drygade ja ut tiden på stan med laxen tills ja hade körlektion halv fyra. Körningen gick faktiskt riktigt bra idag och det var riktigt kul när ja tänker efter. Mötte emma på stan och tog bussen hem med henne och nu har ja just duschat och väntar på att frida ska komma så vi kan färga håret på na.

Imorgon åker vi ju till stockholm! Natta, jag, Sandra och kanske Frida. Vi ska bila ner hela vägen så vi får se hur vi överlever det här. Jaja jag är pepp inför en bilresa med godis och eget baksäte! Skulle köpa lite godis medan vi var på stan idag tills imorgon(har inte ätit godis på 4 veckor typ). Det är inte mycket godis kvar av det nu. suck. Jaja, ska bli hur kul som helst så nu ska ja även sätta igång att packa! HATAR att packa.
Hadé!

EGEN HÅRVÅRD!

Idag var det den kända "egenhårvårds-dagen" på skolan. Vi får alltså fixa håret på varandra en hel dag med färg och klippningar o.s.v. helt gratis, så alla passar verkligen på. Jag fixade lite tillsammans med erika och malin , färgade håret brunt på malin, färgade håret brunt på erika med magma slingor(lite ljusare brun bara), och dom fick tona mitt hår mer mahogny färgat och lite naturligare botten. Som vanligt så är det jätte kul att springa runt i salongen och färga arslet av sig, lite jobbigare när man senare har färg fulla armarna bara. Jaja, alla blev nog nöjda efter en massa slit och problem. Tror jag? toppade även linnea lite och fick topparna klippt av linnea och malin fixade till luggen på mig dessutom. lite utspritt arbete och torrklipp.

Så här blev håret. Jäätte stor skillnad.
har även gymkläderna på mig.


Efteråt gymmade ja och linnea, trodde benen skulle avlida på springbanden efter vårat förra träningspass som har tagit kål på våra(linneas ena) ben. Jaja det gick bra och jag fick äntligen dricka ur kranen då det är alldeles för mycket påfrestning på min hjärna att komma ihåg en vattenflaska. Nu har jag just lagat lite mat och ska hoppa in i duschen. kom just på att min kära momma köpte vitlöksbröd till mig förut, kanske ja ska trotsa LCHF och ta till kvällsfika? åt fatkiskt lasagne idag så jag har på känn att jag är tillbaka på vanliga banan snart igen.
Hadé!

Y=0?

sitter på matten och tror min hjärna avlider snart. jaja, vi har ju iaf komme fram till att Y=0.
Sen blire körlektion, sola med linda och läsa teoriboken!
Hadé!

Tjejerna med liite höga tankar om sig själv?

Idag blev det frukost på gouter med Linnea då vi hade sovmorgon till halv ett. Vi rullade lite permanent och segade omkring i salongen resten av lektionen på eftermiddagen och sen gymmade alla fyra för första gången på vädligt länge! Jag och Linnea planerade lite att vi kanske skulle gymma en timme och sedan komma tillbaka 19.00 och göra ett zumba pass. Ja vad ska man säga.. vi var död i benen efter en kvart? Blev itnå av d där med zumba..

Nu har ja gjort mat och duschat, är dötrött och ska kanske umgås med Märta sen(d va länge sen) får se om nån orkar lyfta arslet och pallra sig hem till den andra bara. Ne nu ska ja klä på me och betala in pengarna till resan! glömde d igår..
Hadé!


Städat rum och skräckfilm 15 min för sent.


Nu har ja ätit upp påsen med godiset pappa köpte åt mig och nu väntar ja på syster då vi skulle se skräckfilm 18.00 och nu är klockan 18.15! milda makaroner..
Hadé!

Tjejen som kan censurera.

Kom just hem från Sävelid, har vare o klippt hennes syster Linnea och jag har komme fram till att censurera är inte min grej, hur kom ja på de? kollade bara lite på min "före" bild på linnea och drog slutsatsen. Skulle hur som helst bara klippa till mittbena på henne då hon har haft snebena innan, klippte även upp det och toppade det på längden. Jag tyckte det vart jätte fint på henne även om skillnaden inte är så stor.

hehe. (blötte håret innan ja kom på att ja skulle ta förebild som vanligt)


Idag ska jag betala in pengarna på ving till resan! eller ja en del av det iaf. Funderar på att ut och gå nu eller nånting då ja tror ja smällde i mig en hel plåt kladdkaka själv nästan igår, plus en jävla massa naturgodis! Herregud. Nu försöker tjockisen få tag på pappa så han kan köpa mer godis åt mig, hehe. Mumms med gott gott.
Ne, nu ska ja nog ut och gå innan ja gör mat.
Hadé!


Före efter bilder!

Har klippt gabriella, nicco och natta när ja kom hem från emma idag. Har även städat rummet men dom bilderna kan ja visa sen eller nått. Har tom städat garderoben! jaja.

Gabriella (före, efter, fläta)

Nicholas (Före, efter)

Natta (Före, efter)


Blev efter bilder på blött hår och en före bild på nicco med blött hår då jag glömde bort att ta kort innan ja blötte ner håret. Nån gång blir det riktiga före och efter bilder. När alla hjärnceller är på plats.
Nu blir det melodifestivalen och gott gott, mamma har gjort kladdkaka(IGEN) och den ropar på mig. Har även lite naturgodis.. men det är ju lördag!
Hadé!

Inget gym och trassel än en gång.

lektion, tacos till lunch, kladdkaka till lektion(grattis nettan), inge gym, stallet(trodde ja skulle frysa ihjäl), tog snålskjuts av jimpa hem då ja fortfarande tror att de är en istid där ute, duschade, gjorde mat, packat iordning lite och nu drar ja till sävelid och beställer resa till turkiet tillsammans med erica, agnes och emma själv, och kollar på trassel, sover sedan över där då jag dör om ja går utanför dörren. ska dra utanför dörren nu också och det är panik nog. vill ha en onepeace.
Godnatt!

Benhinnejävlar.

Idag efter skolan pajade ja mina benhinnor ännu mer än va man borde. Har börjat fått ont i smalbenen igen när jag springer och det har varit ett helvete med att bli av med den där smärtan i smalbenen som gör att jag knappt kan gå ibland, vad att göra? Jo springa i 30 min och göra det ännu värre. Imorgon blir det bara styrketräning på gymmet då ja ska vila från springbandet och se om det blir bättre tills nästa vecka. skitsamma, efter gymmet åkte ja hem och åt och duschade, kollade på sverigest värsta bilförare och måste bara säga att det är det roligaste programmet på länge! Nu ska ja kolla på OTH och sen sova i tid! brukar vakna 02.00 på nätterna och ska upp å gå på skolan, bara för att man lägger sig en eller två timmar tidigare än vanligt? spännande.

Imorgon blir det boka resa!!, slava i stallet, gymma och umgås med bästa sävelid.
Godnatt!

Har ni lagt färg i hela håret? - Ja! och i botten.

Alla barnen på hela JB var ledig idag förutom FRA2009, för dom hade en heldag i salongen. Jaja d är ju kul så. Hade kund med Petra på eftermiddagen, dessan som skulle färga håret. Vi skulle matcha hennes löshårs färg med hennes egna hår så vi la i (skriver ner för att komma ihåg till egenhårdvård nästa vecka) (1/3) 55/55 + (2/3) 5/0 med koleston i botten och på längderna la vi 5/5 med Color touch. Blev en jätte fin violett/röd färg och den matchade löshåret perfekt tycker jag!

På lunchrasten drog även jag och Julia ner på stan och köpte sallad på gouter (älskar kyckling och avokado salladen där) och sedan köpte jag ett par jeans på veromoda, skitsnygga och det var ett tecken från gud att ja skulle köpa dom då det fattades en knapp på byxan så ja fick dom för 105 kr billigare. hehe. Efter skolan gymmade jag och linnea , sen åkte jag hem och gjorde middag, slängde i mig middagen, fick hämtning av linda och johan, åkte till pappa och sola med linda, gick hem, duschade, åt 3 KLADDKAKE BITAR?! och nu sitter ja här. Fan ja som inte ska äta sånt. ska ju boka resa till turkiet på fredag! om d blir som planerat, kanske hittar nå billigare också?

Lite bilder på hotellet vi förmodligen ska bo på! Så mysigt!




Nu ska ja borsta tänderna och kolla OTH!
Godnatt!


Alla hjärtans dag! - ja å kladdkakan!

alla hjärtans dag idag. hur firas detta? jo lite gym med tjejerna sen kväll med kladdkaka och filmen trassel! ja e så mysig.
Hadé!

hehe

går bra för min del med att inte äta kolhydrater. om man bortser från kladdkakan innan klassfesten igår.. och den större mängden av kladdkaka efter.. och just ja, läsken under kvällen.. och chipsen? och jaa.. hela påsen med naturgodis idag. Jaja, matdelen funkar ju iaf. hehe.

bilden jag har på mitt skrivbord för tillfället, sjukt söt han e.
Chewbacca kusinen på bild om ni missat det.


Idag har jag bara legat och kollat på one tree hill hela dagen, for och hämtade min väska och halsduk hos julia imorse typ men annars har d vare oth och naturgodis hela dagen, härligt. imorgon har ja sovmorgon och sen blir det gymmet och kanske lite solning. Men nu ska ja fortsätta mitt maraton.
Godnatt!

"Men.. vart e fyllan?" - Ida Rodeholt.

idag har ja stressat. Vaknade hos sävelid, gick direkt till stallet och fixade, duschade och tog bussen till gamla teatern (I blött hår och osminkad) tillsammans med syster då vi skulle på någon smink o foto grej, fick panik då d visade sig att d va vi själva som skulle göra iordning håret på varandra, de var fullt med människor och usla plattänger och d hade tom ett DAXVAX! så vi gjorde det enda rätta, vi drog i panik. Fick ett sms där d stod att makeupartisten hade letat oss en halvtimma och de undrade vart vi va, d va hemskt då ja kände mig som en jävla skitunge. Jaja, ja fixade irodning natta och mig själv sen hämtade ja och ek upp ida och for till julia på klassfest! Har haft jätte skojj och har i stortsett nyktrat till nu, fick skjuts av fredde hem så nu sitter tjockisen och äter kladdkaka och dricker en massa vatten och ska kolla på OTH,
Godnatt!


Imorgon åker pato-baaskorv..

Idag efter skolan blev det gymmet med Ida, tog bussen hem, åt mat, duschade i en evighet, läste 50 sidor i teoriboken, blev skrämd när ja läste sidorna om "omkörning", kollade på sveriges värsta bilförare och skrattade så ja fick ont i magen. Nu har ja ätit kvällsfika och ska stänga in kaninen som biter mig i fötterna i buren och starta OTH. Fick även resten av alla avsnitt från 8e säsongen av One tree hill av erika idag, är överlycklig men nu måste jag titta igeom alla åtta säsonger först också så d blir spännande å. hehe.

Imorgon ska jag gymma me laxen efter skolan, sen drar ja hem och fixar innan ja äter en romantisk middag och segar framför film med en påse naturgodis i näven med bästa sävelid. Tacos står på schemat!
Imorgon åker även nato iväg på "prov" under helgen typ för att testa om de som ska ha han under helgen vill köpa han, bubbas å ja kommer sakna skithunden.
Godnatt!

Jag vill ha godis!

Idag har vi varit i salongen hela dagen, har klippt två herrklippningar på docka och en klippning på modell då erik ville klippa sig. Det blev jätte bra tyckte ja men ja tog sjukt lång tid på mig den här gången.. tror d va för att ja pratade för mycket. Som vanligt. Efter skolan gymmade ja, utan musik!? tappat bort min mp3, letade heela morgonen men hittade den inte. När jag kom hem gick ja in i vardagsrummet (där ja även satt hela morgonen) och såg min mp3 ligga på vardagsrumsbordet. smart.

bild sen i lördags innan ja o sävelid slavade runt med tallrikar hela kvällen
o natta satt så fint och blev serverad.


Nu har ja just lagat mat och slängt i mig det, åt även i matsalen för första gången på länge idag, åt köttgryta med sallad och morötter typ, tog även lite sylt men skrapade snabbt bort det när erika fick panik över att ja tänkte äta det (LCHF), till middag har ja ätit kycklingburgare med ost, två ägg, sallad och turkisk yoghurt till. Jag är så sugen på godis! Nu väntar iaf duschen innan carro kommer och ska klippa sig. Kanske hinner läsa lite i teori boken innan?
Hadé!


Dagens spenderingssumma - 70 kr.

Idag skulle ja betala tillbaka pengarna som ja glömde betala i cafét på lunchen i fredags. Eftersom vi har lunchkort så betalar man ingenting själv såklart men det går inte att dra två gånger på en dag så ja fick betala 50 kr för lunch! (dom som känner mig fattar att d här är en skandal!), sen fick jag ju använda kortet till dagens lunch. Mitt klantjävla arsle får helt enkelt skylla sig själv. Sen efter skolan gymmade ja, drog hem och åt och skyndade mig sedan vidare till pappa för att möta upp Linda då vi skulle sola. Det var 20 kr till och jag har typ ångest, haha..

Har suttit och läst lite i körteori boken under tiden linda solade, så himla mycket att komma ihåg och jag är bara på sida 63 av.. ja kanske 1048409? herregud. Nu ska jag iaf duscha och sen äta mina knäckebröd och kolla OTH!

haha en fin bild på min macka häromdagen, vart så faschinerad av hur
mycket ost man kan ha på en macka.

Godnatt i förväg!

Ny hårfärg och borttappad kalender?

Idag började jag halv ett och det enda vi har gjort idag är att färga ögonbryn på varandra och kollat lite på produkterna i salongen. Efter det drog ja och gymma med ida och laxen, va typ spyfärdig efter det, och nu har ja just lagat lite mat och har skrivit klart arbetsmiljö och säkerthets rapporten. Äntligen klar.

Dagen började även i panik vill ja nämna då min kalender var spårlöst försvunnen!? har haft lite ångest och panik över det hela dagen då jag har ALLT jag ska komma ihåg nerskrivet i den. Hittade den emellan sängen och väggen när ja kom hem. hehe. Nu ska ja duscha innan ja fortsätter min kväll med att jobba med skoluppgifter.

Före och efter bild på håret som hanna fixade åt mig. jag vet inte vad som hände med min hårbotten på första bilden då ja ser skallig ut och efter bilden är en svettig människa i gymkläder. Jag tänker inte ens gå in på hur badrummet såg ut efter ja hade sköljt ur färgen.. eller mattan i köket.


Nu ska jag som sagt hoppa in i duschen och göra lite nytta sen.
Hadé!


Som sagt.. TRAVGALAN!

Idag var det travgalan som vi skulle jobba på. fixade nattas hår innan vi drog dit och ja kom just hem. Sjuukt mycket spring fram och tillbaka, missnöjda människor som vill ha påtår, missnöjda människor som inte kan äta mat med mjölk i(sedan äter dumsnuten upp talriken fast han bett om en ny), missnöjda människor som tycker man kan "jobba fortare" och ja, missnöjda människor. En del var jätte gulliga och snälla som vi serverade mat till men det var ett fåtal. Det svåraste var att bära allting fint utan att tippa ut maten på golvet när vi skulle servera, 3 talrikar MINST per gång(?!), ja herregud. Jaja, det gick bra och alla som jobba där var så snäll såå mot oss. Allt för turkiet.

Åt även min första riktiga kolkydratsmiddag idag då ja inte hade så mycket val än att ta det som fanns, sjuukt gott var det men ja hade kunnat klarat mig utan. Fick ont i magen på en gång efter det, kan ha varit för ja stressa så mycket eller för att ja drack kolsyra, man vet ju inte. Ett annat poblem som har uppstått, jag ser ingenting! jag orkar inte hålla upp mina egna ögon, dom tåras och d blir små som kikärtor! vet fan inte vad problemet är, har sett gråtfärdig ut ständigt hela veckan?

Jaja nu ska ja slappna av, starta ett avsnitt av OTH och sova sen. Imorgon ska ja göra klart arbetsmiljlhistoria-arbetet och skicka in det innan ja sticker till pappa och käkar middag o klipper honom.
Godnatt!

Travgalan!

Idag har ja vare på skolan, två helt nya ämnen, spännande. Slutade tidigare så ja fick låna käraste britas träningbyxor så ja kunde gymma med laxen å ida innan ja drog vidare till banken o hade nå möte. Efter det har ja vare så sjukt trött, slet ovanligt mycket på gymmet så nu har ja ont i min rumpa. Glömde även betala mig lunch i cafét idag(lång historia) så ja har lite panik över d men hoppas kunna fixa d med kortet på måndag, pinsamt.

Nu har ja tryckt i mig alldeles för mycket natur godis och ska sova snart. Imorgon blir det jobb på travgalan med sävelid i desperation efter pengar till turkiet i sommar! Jag är så himla pepp på turkiet så ja blir tokig. Men nu spricker magen så ja ska starta ett one tree hill avsnitt och läsa ett sms som ja fick från emma för ett bra tag sen, gissar att det står "du var så seg så godnatt" eller nått liknande.
Godnatt!

DET kallar jag promenad!

Idag har d varit stressigt som attan. På lunchrasten drog jag o julia ner o mötte malin på stan, lämnade nån grej på banken, lyckades även boka in en tid på banken imorgon som jag INTE har tid med, stapplade vidare till simons(frisörservice), köpte toning i Cutrins märke som ja senare fick springa tillbaka in till stan efter skolan o köpa ny för det var fel märke, efter simons köpte vi lunch på gouter, skyyndade oss tillbaka till skolan, kom försent första lektionen i det ämnet som vi just har startat(med ny lärare..), fick efter ett tag äntligen rast så vi fick slänga i oss lunchen, stressade igenom lektionen, tog bussen in till stan som sagt med nicco och hanna och bytte färg på simons, åkte hem till ängsmon, hanna färgade mitt hår, vi färgade även mattan i köket, duschade ur det i samma veva som ja tog en dusch, det var ett blodbad, fixade iordning mig litte snabbt, tog bussen till pc med sävelid, kollade på en dansshow, GICK sedan från pc och till prix i torvalla, gick förbi pappa, kissade, gick hem till ängsmon och nu sitter ja här, helt slut.

före och efter bilder kommer imorgon eller nått, nu ska ja kolla one tree hill och sova.
Godnatt!

Körkortsteori..?

Idag har vi haft modeller i salongen, jag och Julia färgade Emmas(erikas syrra) hår och vi la i en toning som vart så himla fin på henne. Efter salongen drog jag på stan med malin och natta o köpte ännu en till foundation så nu svider plånboken, tror dock den här färgen funkar bättre än den för 300 jävla spänn! Sen tog ja bussen till stam och klippte Emil och Benny och sen drog jag hem och nu sitter ja här en middag och en dusch senare. Nu är klockan tio och jag har suttit och jävlats med körkortsteorin och jag svarar typ 100% fel med facit i handen!? Milda makaroner.

Imorgon ska ja rusa ner på stan på lunchrasten o köpa en toning på simons som hanna senare kan slänga i mitt hår när skolan e slut då mitt hår är grönt och en katastrof typ. Efter det drar jag på en dansshow  på PC med sävelid och sen får jag plugga vidare om ja hinner. Har även suttit och snackat med sävelid hela kvällen om att vi faktiskt kommer att ta oss utomlands ändå, så nu jävlar ska vi satsa på det här!

Nu blir det lite hårdbröd och borsta tänderna innan ja slår igång ett One tree hill avsnitt!
Godnatt!

Kan man verkligen sträcka magen när man springer på springband?

Första riktiga skoldagen skulle man kunna kalla det. Fy vilket h-vete att jobba svenska och matte på samma dag. Ny mattelärare också, fast det verkar funka, dock har jag nog aldrig varit så okoncentrerad på en lektion som ja va idag, både svenskan och matten. Jaja ja skärper till mig snabbt. Efter skolan gymmade ja lite lugnt då jag har sträckt nånting i magen typ, så sjukt ont när ja trycker på magen och sträcker på mig. Efter det drog jag hem, gjorde mat(idag blev det kycklinghamburgare med sallad, sås, ost och ägg), hoppa in i duschen och sen kom laxen så jag klippte henne och sen blev klockan helt plötsligt halv tio.

Glömde inte före bilden den här gången när jag klippte, glömde dock efter bilden då håret hade torkat, men jag tog iaf en efter bild när håret var blött. Det var inte stor skillnad då hon endast ville toppa, men det blev bra tycker ja.

FÖRE                                          EFTER



Imorgon har vi färgmodeller, ska bli kul att komma igång igen på salongen och efter det ska ja klippa Benny och Emil och kanske pappa. Kommer få det stressigt imorgon, hittar ingen lucka den här veckan som ja ska kunna göra klart alla skolarbeten, d är så mycket att göra klart och jag har så mycket inplanerat den här veckan så ja tror ja spricker. Nu ska jag borsta tänderna och kolla One tree hill som ja började att kolla om på igår kväll innan ja till slut somnar.
Godnatt!

RSS 2.0