BILBINGO!

Ännu en grej att checka av och skriva ner på min meritlista! Ikväll blev det alltså bilbingo med kopka och Linda, faktiskt rätt spännande och kul! Vann ju inget då såklart, gud hatar ju mig men det ska göras om! Kanske någon gång i framtiden med en egen bil och eget körkort? Ne nu ska ja umgås(d.v.s. kolla gossip girl och borsta tänderna) med kanin-skrället innan ja somnar. bara några dagar innan ja sommarjobbat klart nu!
Godnatt!


GLAD MIDSOMMAR!

idag är det midsommar och jag har spenderat kvällen hos tvillingarna med ek och sävelid och grillat med en massa snack. så mysigt så! När de andra stack vidare på fest tog jag och ek en sväng förbi pappa och kollade rosa pantern istället, hehe.

Idag vaknade ja rätt tidigt ändå för att vara jag, drog direkt till stallet efter frukosten, fixade i stallet, tog hästen på en promenad och tränade lite med na från marken, hon sprang endast över mig en gång vilket är ett stort framsteg. Igår tonade linda håret på mig och vi försökte även plugga vilket gick som det gick då d slutade med att vi iaktog hennes fisk när den bajsade istället och Imorgon blir det mer träning med hästen om ja orkar och hinner då vi ska fika hos momma.

Nu ska ja starta ett avsnitt av Gossip girl och släppa ut idioten.
Godnatt.

Ett glas vatten på det här så!

Idag gick ja tidigare från sommarjobbet då ja hade körlektion på eftermiddagen, gick hur bra som helst och ja gjorde även klart lite på teorin medan ja va där. När ja kom hem åt ja middag och stack sen ut o sprang en sväng innan ja pluggade lite till och nu sitter ja här med gamgubben och ska snart sova. Tänkte gå och lägga mig i tid ikväll men det lockar att starta ett avsnitt och eftersom ja just ställde mig och noppade bort ögonbrynen av någon anledning så har klockan blivit ganska mycket. Men d offrar vi. Imorgon blire mer sommarjobb, slingning av syster, springtur och umgås med ek senare mot kvällen, låter härligt!
Godnatt.

Jack Sparrow - sjukt ful låt, och jag gillar den.

Sommarjobb, springturer, klippning/färgning/slingning, marité och grillning är vad den här veckan hade att erbjuda. Riktigt härligt.

Imorse blev ja väckt då syster bokstavligen stormade in genom dörren medvetet så hon skulle vara säker på att ja vaknade.. d hon inte visste va att ja vaknar bara nån nuddar mitt hantag så detta resulterade i att jag seriöst flög upp i en väldans fart och satt mig som en jävla exorcist. Budskapet med detta var även att ja skulle gå på coop med henne (vilket är en bra bit), d var den värsta väckningen ja varit med om på länge men snäll som man e tog man på sig träningskläder, tog med mig märta och syster och gick till affären, sen färgade ja märtas hår, åt mat och tog en springtur. Nu sitter ja här och ska hoppa in i duschen så ja kan starta ett avsnitt av säsong tre! Imorgon börjar man jobba igen.
Godnatt på förväg.

Har sagt det förut.. nu säger hon det igen!

Jag ska sluta äta så JÄVLA mycket socker nu och börja bli duktig! vart fan försvann dom nyttiga tjejerna som inte åt nått gott gott alls på 7 veckor? snart turkiet ju. skit.

Nu har ja som sagt ätit så ja e spyfärdig som vanligt. hehe. Har jobbat idag och mer har ja inte hunne med, gossipgirl nu sen sova för att orka om en till dag! Peller biter på nått papper under sängen som ja måste undersöka nu också.
Godnatt!

Sävelid! läs vidare om du vill veta antalet myggbett ja har idag.

Igår kväll klippte ja pappa, kollade F1 och spenderade natten hos tvillingarna med sävelid och pratade och blev uppäten av mygg. Idag har ja 40 myggbett och ja jag räknade dom för din skull sävelid. hehe.

Idag var hettan i mitt rum värre än vanligt och d va fan inte mycket luft man fick så ja klev upp och har segat hela dagen nu känns det som då det spööregnar ute. Ska ta en promenad nu och sen duscha innan mammas kompis malin kommer och klipper sig. Imorgon börjar man sommarjobba och jag är alldeles för lat för det här.
Hadé!


"När mannen puttar in sina testiklar i kon, så blir det valpar."

Det är sjukt hur varmt det är nu.

Igår klev ja upp halv åtta och drog på torvallas skolavslutning med Sävelid, senare drog ja vidare in till stan för att plugga med linda vilket slutade i ett antal shoppingpåsar på köpet. Efter ja pluggat klart handlade vi lite mat (jag, therese, sävelid och en till tjej som ja inte kan komma ihåg namnet på) och grillade mot kvällen. Mysigt. De drog vidare ut och den tråkiga alkoholisten drog hem och duschade och däckade framför en film istället.
Idag har ja sovit en stor del av dagen som vanligt, vaknat i en bastu kändes d som då solen ligger på mitt fönster på mornarna.. Solat lite, tagit en springtur i hettan, pluggat lite och nu ska ja duscha och dra iväg för att klipp pappa. På måndag börjar ja jobba och ja tänker sova fram tills dess.
Hadé!

BLÅSER BORT.

Godmorgon eller nått. Igår hade vi skolavslutning och fick sluta vid elva-tolv tiden, då kickade vi igång firandet på en gång och höll på hela dagen/kvällen/natten. Det blev mycket kubb och ätande och när ja kom hem tog ja mig en cheesecake bit och kollade på gossipgirl medan kaninen  sprang runt som vanligt.
Imorse vaknade ja halv två och rotade fram ett par skor till malmberg som hon ska låna då hon går ut nian imorgon, sen har ja skrivit på en MVG uppsats som ja TRODDE var klar, men inte då. Nu har ja just fått nått virus på datan och installerade avast antivirus i panik och nu ska ja ut och springa om ja vågar då ja kommer blåsa bort. Planen är att inte göra ett skit idag.. tillsammans med glass eller nått? hehe.
Hadé!

SOMMAR!

Gårdagen: Igår tog man en springtur med sävelid och senare på kvällen tog vi en promenad med hunden, åt glass och kollade BB finalen!
Gamhunden.

Mumms.


Idag: Idag har ja hunnit med rätt mycket, vaknade och drog till stam för att klippa familjen "kollo", 4 pers på mindre än två timmar(STOLT), tog med mig syster och kameran och fotade i stallet då det var så himla fint väder, och senare tog ja en promenad med sävelid och hunden i en timme. Nu är ja död i benen och ska äta polly kaka och glo gossip girl! Imorgon blir de egen hårvård på skolan, lite pizza och körskolan.

Natta och kraken.


sötfis.

skruttbild, ja å krake.

Hadé!

Imorgon HURTAR vi sävelid!!

Känner mig duktig. Klev upp med tuppen igår och stack till aspås med fjant och målade hus i åtta timmar! Nu är vi klar och ja har äntligen pengar! Efteråt slängde man ihop sitt pick och pack och drog och hade grillkväll med melin, ek, frida och christopher, mysigt som vanligt. Somnade hos ek och klev upp först vid halv ett imorse, tog en buss hem, stack ut och sprang, UTE verkligen(d va en evighet sen), orkade mycket längre än ja trodde och tappade även mobilen rakt i backen så den blev i tusen delar vilket resulterade i en paus då ja va tvungen att plocka upp allt från backen.. men annars orkade ja fan hela vägen och jag är sjuuukt stolt. hehe. Efter det duschade ja och drog till pappa och åt grillat med syster innan ja tog med mig lillebror och sävelid på affärn och handlade gott gott. Kollade skräckfilm hemma hos sävelid och nu sitter ja här och ska starta ett avsnitt från big brother som ja missade igår. Imorgon är det final!
Godnatt!

GOSSIP GIRL.

Blidde inge Aspås idag då inga bussar gick, blev promenad till willys fram och tillbaka med syster, och körkortsboken med Linda senare istället. Förutom det har ja inte gjort så mycket idag, ätit en jävla massa som vanligt då ja KAN ha tappat kontrollen lite vad gäller sockerintaget.. men men nu ska ja sova då ja faktiskt ska upp tidigt och måla hus (på riktigt den här gången) imorgon, och då ska vi bli klar med skiten också! Ska bara kolla klart på ett avsnitt av gossip girl först.. kommer aldrig orka upp.
Godnatt.

MARDRÖMMAR.

Sov till halv två idag, blev inge stan o kolla studenter så ja segade framför gossipgirl, tog en rätt lång promenad och kollade på film med ek och melin istället. Nu ska ja starta nått annat avsnitt av nånting(vet inte vad) och sen blir det buren för kaninen innan ja somnar o drömmer vidare på mina mardrömmar. Imorgon är tanken att ja o fjant ska måla men vet inte hur vi ska lösa det då det inte går en enda buss till aspås imorgon.. jaja.
Godnatt

RSS 2.0