"Var hälsad sprutfläck"

För första gången någonsin har jag sett Johan Edin, äcklad. Självklart är jag den skyldige att framkalla denna otäcka känsla hos han, genom att skrika "var hälsad sprutfläck"(fråga inte varför) med en tandborste och en oerhörd mängd av tandkräm i käften. Med andra ord var det inte en vacker syn, då de mesta av tandkrämen valde att lämna munnen. Idag har hon inte varit stabil.

"är man dum, får man lida dumt" - Nathalie Elofsson

ett cykel-mirakel

Nu vill jag fanemej ha ett diplom.. satt på den där helvetes-cykeln på gymmet i exakt 1 h och 3 min i sträck, mitt arsle kommer aldrig va sig lik igen.

Tränade lite sen med nicco också, innan jag for hem och spenderade resten av kvällen med att färga och klippa håret på syster. Nu har jag just duschat och ska springa ner och göra kvällsfika innan bb börjar. Jag har snöat in på ägg nu helt plötsligt.

flopp

Som vanligt fanns det alledels för mycket att prata om hemma hos märta och det släpps en atombomb av ord när vi ses varje gång, om man kanske träffades lite oftare skulle man slippa prata sönder varandra tills båda hade huvudvärk? Börjar bli lite rostiga kanske.

Nu ska jag sova och drömma om vilket blandning med färg jag ska lägga i min kunds botten imorgon som blev en flopp första gången, alltid kul.

konsten att bränna sönder en kind

Inte nog med att jag har klippt sönder örat på melin, ne nu kände jag även för att bränna sönder kinden på henne med mördar verktyget "locktången", hon gick därifrån med en stor jävla röd fläck på kinden och det var inte mitt stoltaste ögonblick. 

Nu har jag just kommit hem efter ett 2-timmars långt träningspass och ska hoppa in i duschen innan jag ska klippa klockan fem, och sen drar jag för att hälsa på och ta igen en massa förlorad tid med märta, vilket var alldeles för länge sen. Kan bara tänka mig hur lång tid det här kommer att ta.

5 maj, domedagen

sitter och blir nypt i fötterna av min gravt invalida kanin för tillfället, det gör mig tokig. Nu är bb slut och sängen ropar på mig, imorgon blir det till att fixa/träna festfrisyren på melin då det där jävla deltidsprovet äntligen är bokat och klart.. 5e maj, domedagen.

jag lever

Japp, jag överlevde natten och bestämde mig för att stanna hemma imorse istället för att stå på salongen med panik ont, nu har det typ nästan gått över vad fan det nu var som hände, gör fortfarande ont om jag trycker på höger sida av magen men vafan så länge det blir bättre.. antar jag.

Klockan är tre och jag har just ätit frukost och nu ska jag kanske bada eller nått som jag aldrig hann med igår, hörde nått rykte om att jag skulle skjutsa min syrra på affären också, få se vad som händer. Hade ju gärna velat träna idag men får vänta tills imorgon.. kanske en promenad.

ett par sista ord

ligger i fosterställning och tycker synd om mig själv. men kom ihåg va doktorn brukar säga.. när det är magen, kan det vara vad som helst. det här tog mig lång tid att skriva då ja ligger och försöker träffa rätt tangent i ett kolsvart rum, sträckt efter datan när jag ligger i sängen. dör ja ville ja alltså att de sista ja gjorde va att uppdatera min välbesökta blogg. återgår till korrekt fosterställning igen.

Brudfrisyren

Klockan är halv åtta och jag har suttit och fixat med det här powerpointet och en massa bilder ett bra tag nu, sjukt less, kommer ingenvart. Nu väntar jag på att badrummet ska bli ledigt så jag får fortsätta på min klockrena plan för dagen.

Fortsätt bocka av

Det ser fan inte bra ut när man tar emot kunder som får titta i ens ögon som hänger nere vid knävecken alldeles blöta och irriterade av tårar. Nu kan man tro att jag har blivit hjärtekrossad eller någonting, men sanningen är bara att jag är så sjukt trött så jag har inte ens orkat hålla upp mina ögon idag.

Nu ska ja jag jobba lite på uppsatsen om brudklädsel då jag faktiskt ställde mig på salongen och gjorde en 2 timmars uppsättning till den här skiten och fotade varenda liten detalj typ. Efter det tänkte ja lägga mig och kanske bada igen då det har blivit en ny hobby som jag egentligen hatar(?) och då kan jag samtidigt dra en till inpackning, kur 7? Promenaden checkade jag av direkt efter bussen då tanken på att gå in i värmen och byta om och sen bege sig ut i helvetet igen, var inte ens ett alternativ.

Det här gjorde min dag

Berättade just för folket i huset, mängden BJ jag kan äta utan att stupa, Moffa utbrast "Men hur kan man äta så mycket och ha en sån liten mage, du måste ju ha en mage som går ända från tuppan och upp till hakan!" gjorde deffinitivt min dag!

Skönt med söndagar

Klockan är redan sex och det enda jag har hunnit med idag är att klippa och tagit mig en promenad. Nu har jag just ätit världens godaste middag typ och ska nog lägga mig och bada ett tag innan min älskade cookie dough glass åker fram. Skönt med söndagar.

Välgörenhet

Klockan är ett och jag har just blivit väckt av min morgonpigga/galna syster. Mina ögon och hals tyder på att jag hade en riktig jävla fylla igår då jag har gått in i någon sympati-bakis-välgörenhet så här på morgonkvisten, hur som helst så tar jag mig en promenad till stam och klipper litte folk nu.

You're fuckin' perfect to me

Vad en ute kväll egentligen går ut på.
Man betalar en massa pengar, stoppar en slöddrig garderobslapp i BHn när man först kommer dit, går ALLTID in på tjej-toaletten direkt efter för att "pinka" när man egentligen bara måste kolla så håret överlevde orkanen utanför, börjar sedan jakten med att leta en massa folk, dansar på nått dansgolv, går därifrån när man har som roligast och när musiken är som bäst, letar lite till folk(oftast samma person), dansar på ett annat dansgolv, blir svettig, börjar vifta i panik att man vill ha luft, tar lite luft, dör av gaserna från cigaretterna, beslutar att gå in och fortsätta jakten efter samma person, ger sig på nått umanande danssteg däremellan för att bryta det ständiga hoppandet som dödar fötterna då man dumt nog kände att klackskor var ett bra val när man lämnade hemmet, efter att ha upprepat samma procedur ca 59 ggr under kvällen börjar klockan närma sig två, och man tror att om man är vid garderoben en minut i 2, så slipper man den otroliga kön och man belönar då sig själv påvägen dit för att ha varit så smart, innan man inser att alla tänkte likadant och likt förbannat står man där och knuffas och svär i stridenshetta med en massa fulla idioter. Men ändå har man så jävla kul. 

Några blåmärken, sönderstudsade fötter och krossade revben senare, sitter man på sängkanten och ska äntligen få sova. Klockan är nu 5 och jag ska upp och klippa litte folk imorgon. Godnatt.

Mot alla jävla odds

Lämnar mitt näste och drar ut ikväll.. nykter med bil. Tar med mig fjant som stöd och ska ha sjukt jävla skojj.

Vad att göra

Imorse vaknade jag i ett alldeles för varmt rum hemma hos pappa, stack och sola lite, tog en promenad hem, bytte om, åt några rostade mandlar och nu har ja just kommit tillbaka efter en härligt springtur och ska hoppa i duschen innan resten av främmande folket kommer. Det är nämligen fin-middag på gång här.

Ikväll ska syster och en jävla massa folk ut, har fortfarande inte bestämt mig om jag ska med eller inte, får se.

Misstänker fest utanför

Nu har ja duschat efter ett vidrigt svettigt tränings pass med syster, nu stoppar jag musik i öronen, tar pick och pack med mig och tar en promenad hem till far min och spenderar kvällen med Ek. Imorgon ska jag sova gränslöst.

Jag kommer bli berömd

Min bok har äntligen kommit, den kommer ta mig såå långt. Fick även en kok-bok av moffa och Anita i present tillsammans med en slant "välbehövda-pengar", satt riktigt fint, tack så mycket! Det är ju också kul att jag har stavat fel överallt i boken typ, jag är nöjd.


En dag på stan

Nu har jag just vaknat och gjort mig iordning inför en dag på stan med moffa och Anita, ska hämta mina nycklar på salongen och kanske, bara kanske köpa nått drastiskt till mitt hår, sugen på att göra en blondor tvätt eller nått och sen lägga på nån nyansering av något slag, får se hur d blir.

man ångrar sig när man sitter där, svart

Egen hårvård/kund, träna, slingning, en halv burk inpackning i huvudet ihopp om att få bort en del färg då jag alltid blir för mörk, bb och nu godnatt. Imorgon drar jag och hämtar min nyckel på salongen då ja glömde den där idag, sen kanske man ska på stan, får se vad stockholmsfolket har inplanerat, hur som helst så är jag fan ledig vilket är underbart. Nu somnar ögonen.

Patetiskt

Nog för att det är ett program som ska skapa skandaler och "tv", men big brother huset har fan spårat det här året, och då menar jag inte att det är en massa kåta människor som ligger runt, utan det är elaka idioter som trycker ner varandra. Man skulle kunna säga att det inte är kul att se på, men likt förbannat sitter man där, klistrad framför tven 22.00 varje kväll.
Godnatt.

Beslutsångest


Onsdag

Idag har jag och fjant luskat fram min eventuella balfrisyr innan jag tränade med nicco för att sedan spendera dagen på stan med felix och julia, letandes efter jobb och smink. 

Nu har jag äntligen fått min jävla foundation som förhoppningsvis kommer bli helt perfekt(jämfört med den andra som gjorde mitt nylle svart), och nu är det bara hårfärgen kvar, vilket är väldigt passande då vi ska få ha egen hårdvård imorgon på skolan. För tillfället sitter jag och känner mig lite spydfärdig då jag tydligen åt något opassande ur en låda i kylskåpet till middag, mammas kommentar va "jaha oj, den som jag hade tänkt och slänga", det värmer. Mitt nästa projekt, eller ja, nuvarande projekt är att jag håller på att städa rummet, bara dammsuget kvar.

För hans hundar mår ju så jävla dåligt

"There is now considerable controversy over the training methods employed by Cesar Millan and may not be best suited to Australian Shepherd training. His use of "dominance theory" has many detractors who insist his methods are outmoded and use punishment for bad behavior instead of rewards for good behavior. At worst some say his methods are tantamount to abuse."

Hittade den dummaste artikeln någonsin, gärna missbruk. Idioter. Godnatt.

Idiot

Nu ska jag hoppa in i duschen då vi kom hem strax innan bb och eftersom jag är besatt så valde jag att sitta och lukta svettäckel istället för att duscha på en gång. Klockan är nu efter elva och jag ångrar så att jag inte ryckte av plåstret på en gång. Och just ja, glömde mina saxar på salongen den här veckan med, så nu är jag körd.

Tom salong

Sitter på salongen helt själv och det är heltyst(bortsett från snickarnas bank och stök), hur skönt som helst. Snart drar jag hem till momma på lunch och glor lite ceasar millan. Senare ikväll drar jag och tränar med syster, ska bli skönt då jag varken tränade i helgen eller igår.

Grattis världens bästa ek

haha den här oerhörda nostalgi-bilden gör mig riktigt lycklig faktiskt.

Idag har det varit salong sen har jag spenderat resten av kvällen med att fira världens bästa ek som fyller 20 år idag tillsammans med melin också, grym kompis som man är, glömde jag bort att hon fyllde år idag och min mamma grattade henne tom före mig.. Fast nu snackar vi om tjejen som glömde bort sin egna födelsedag det här året, dvs, jag är en glömsk idiot så ta det inte personligt. Nu har bb just slutat och jag ska släppa in kaninen i buren innan jag somnar. Godnatt.

Planerar´n

Sitter och planerar veckan lite och gör lite budget upptäckter som inte ser allt för ljusa ut, hur som helst så är det snart bb och imorgon får jag äntligen hämta mina saxar igen som jag glömde på salongen, får se om det blir träning imorgon eller om jag tränar lite hemma istället. Som sagt bb.

Spa & disneykväll

I fredags efter jag hade tränat blev det härlig spakväll med bästa fjant och felix, sjukt skönt och det behövdes verkligen. Efter att vi hade legat och dragit sig rätt rejält nästa morgon for jag hem och färgade håret på syster innan vi drog vidare och hade disneykväll hemma hos pappa med ett härligt gäng. Lejonkungen, Mulan och tarzan på VHS, där snackar vi nostalgi.




Idag sov jag i en evighet, igen, innan jag tog mig en promenad hem till mamma igen och for och klippte mammas kompis och hennes son. Nu har vi just varit på affären efter klippningarna och nu står det ännu en till BJ i frysen (som en belöning för dagens insats) tills vi ska glo björnbröder jag och syster. Det blev en enda stor filmhelg, som det ska vara.

we’re all alone in our own Universe

Idag har det varit fullrulle vad gäller klippningar, fick även lite klippt hemma efter att ha stresat hem från träningen med nicco, så nu har ja just duschat och är redo, precis till bb. 

Imorgon ska jag träna efter skolan och sen drar jag och spenderar kvällen med Fjant, sover över där vilket förmodligen kommer vara det bästa på hela veckan, då jag kanske faktiskt får sova. Men nu ska ja springa ner och göra lite kvällsfika och nörda.

Läskig tant stryps i drömmarna

Nu ska jag försöka sova och hoppas på att tantjäveln som ströp mig i min dröm inte dyker upp.. jag var seriöst rädd när ja vaknade imorse. Godnatt.

Sjukdom

Nu är den där jävla boken beställd och betald.. nu jävlar ska jag få det där MVG:et också annars stämmer jag någon. Lite mindre att tänka på nu iaf, nu behöver jag bara den där lilla detaljen man kallar pengar.

Impulsiviteten gav mig nya planer

Idag var det ju den här mässan eller vad man ska kalla det, och det var faktiskt ganska intressant kan ja erkänna.. den första halvtimmen, och då snackar vi 6 långa halvtimmar till. Ofokuserad som en treåring blev man också då höjdpunkten var humorn i ett äpple och Fjants gratis plock, men hur som helst har jag fått mig en funderare.

Efter det for vi och åt på Gouter ett gäng innan jag stack och träna med Nicco. Dock var vi typ båda förgiftade eller någonting av mackorna så vi fick typ huka oss framåt där ett tag, men det gick ju det också och nu sitter jag här och försöker fördriva all tid i världen för att ja ska slippa göra klart boken. Blir nog inget pass ikväll då ja verkligen vill ha klart allt nu.

Insurgency

Det känns sjukt skönt att kunna börja träna igen. Dvs, flämta efter luft bara av att gå på springbandet i tre minuter, eftersom ja fortfarande snorar som en idiot. Ne men det kändes skönt ändå, nu gäller det bara att handleden blir bra igen, ett annat problem bara.

Imorgon är det tydligen någon jävla obligatorisk grej som ja ska på även fast jag ärligt talat inte bryr mig ett skit då jag inte ska läsa vidare efter skolan men eftersom man tydligen kan tvinga elever till att låtsas vara intresserade numera, så släpar ja vell mitt arsle dit ändå. Tänkte träna efter skitgrejen och sen tänkte ja fixa det sista med boken så jag kan beställa den och sen sova gott om natten med mina rosa öronproppar nerkörda långt in i öronen.

Abstinens

Men seriöst nu har det vell fan spåra, idiot tv sitter man och kollar på tydligen. Nu har jag samlat på mig mina rosa öronproppar och hoppas på att få sova ikväll, imorgon ska jag testa på att träna för första gången på nästan två veckor, tar med mig syster och hoppas på att ja överlever. Godnatt.

Halv tre på eftermiddagen

Idag fick jag som ett lyckobesked, som ett svar på mina morgon önskningar till gud, fick ett sms där det stod att ja började halv tre, och som ja sov sen.

Åkte i stort sett in och klippte michel sen tog ja bussen hem igen, nu snorar ja mer än vanligt men funderar på att ta en promenad. Men blåshelvetet lär ju förstöra så ja får vell kurera mig istället.

Jag har premiär pajjat och har nu en blodig sax

Japp, jag har har för första gången klippt någon i örat. Hårt. Som tur e så är ju melin värsta blodskämpen och vi är van att d uppstår mycket blod när vi umgås tydligen.

Nu har ja just kollat klart på bb och är litte smått besviken på att årets skandal lämnade huset.. dock kom ju förra årets skandal in i huset i samma veva? herregud, mycket för en pensinär, dock håller ja med momma, varför går alla omkring nakna hela jävla tiden.. Nu massakrerar min kanin en övergiven godispåse sen sundsvall och jag ska vell sätta stop för det antar ja, imorgon blir det mer klipp och trevligheter från mitt otroligt galna och äventyrsfulla liv. Godnatt.

Söndags klipp

Nu blir det en söndagsklippning innan BB. Imorgon börjar skolan/praktiken igen och det är nästan så jag har saknat det lite.

Sol + promenad

Idag vaknade jag upp hemma hos pappa efter att ha fått sova ut riktigt rejält, jag är fortfarande sjuk och det går inte framåt så nu tänkte ja ta en promenad i det fina vädret ändå, halt som fan men ja dödar för jag är så rastlös snart.

Far och handlar nått gott gott sen med pappa och nicco, sista nu på ett tag då ja tänker skärpa till mig när skolan börjar igen, men det är ju fan synd om mig när jag är sjuk så ja ångrar inte ett skit. Eller antal BJ´s som har pajat budgeten kanske. Hehe..

Hundutställning


Kom just hem från hundutställninge med fjant som ställde ut Molly för första gången, gick riktigt bra, kom hem med ett antal färgglada rosetter.

Jag blev dö-kär i en Aussie som stod placerad bredvid oss, verkligen dö-käär och nu vill jag också ha. Som ett gnälligt barn kommer ja nu gå runt och sura över att jag inte har en sån hund men ikväll är det finalen av melodifestivalen så då träffar man ju en massa glada och härliga kompisar som avslut på lovet. Det där lovet som jag låg hemma i snor du vet..

Grattis världens bästa


Speedad

Som ja känner nu så är ja ganska säker på att jag ALDRIG någonsin mer kommer känna trötthet. Jag är alldeles för utvilad(vilket ja inte ens trodde va möjligt), jag skulle behöva springa 50 mil fram och tillbaka, kliva upp sjukt tidigt på morgonen, stå och jobba en jävla massa, och aldrig hinna slå mig till ro.. men just ja, skolan börjar ju på måndag.

Jobbar på

Idag tog jag mig själv i min lortiga krage och städade hela rummet, inklusive stackars pelles bur och dammsugning har man också gjort. Efter det bytte jag en bild i ramen som ja tyckte såg bättre ut och sen satt jag mig ner och skrev klart hela den där jävla boken om Glänsa, sjukt stolt. Dock måste jag kolla stavningar och sånt innan jag beställer den, men hoppas d inte blir för dyrt bara.

Nu ska ja hoppa i duschen och äta lite frukost kanske(klockan tre), eller så går jag med soporna först. Spännande att se världen utanför?

Lever vilt och galet

Jag få panik av att sitta inne och inte kunna göra någonting annat än att äta och se på tv. Idag bröt jag mönstret rejält genom att sitta och skissa upp litte testbilder, fixa bild till ramen ja köpte igår(inte riktigt nöjd så ska antingen fixa lite mer på teckningen eller ta någon annan bild), äta nått annat än glass(toscabulle eller va d hette plus en jävla toast med ost och banan..) och sist men inte minst så bytte jag till den varmare onepiecen vilket typ gav klimakterier besvär då ja trodde ja skulle svettas ihjäl där ett tag. Jag lever vilt och galet.

KONY 2012

.....

Fortsätter att snyta

Låg och drog mig i sängen imorse så länge jag kunde, tappade mobilen i golvet när ja skulle kolla klockan så den gick i flera delar som vanligt, så ja fick ligga och gissa tiden(ska förklara att min mobil återgår till januari 2000 klockan 00.00 när man tappar den i backen) och när ja äntligen trodde klockan skulle vara sent, typ fyra eller nått klev ja upp och fick till min besvikelse se att den var ett. Nu är klockan fyra och jag ska snart åka och hämta en soffa med syster och mamma, jag vill bli frisk om jag så ska sova bort hela mitt jävla lov.

Aleluia

"Lägger mitt sönderslitna arsle på spikmattan och försöker somna." <-- det där va alltså va jag skrev ner först innan ja insåg hur jävla dumt det lät, men ändå roligt så va tvungen att dela med mig av det. hehe, kul tjej.

Imorgon kämpar ja för fult med att snyta mig och dricka mycket vatten, slutspurt på att bli frisk nu. Godnatt.

SUNDSVALL

Efter en lång dag med mycket skratt och utslitna fötter, är man tillbaka och sitter redo i en fet t-shirt i väntan på att bb ska börja. Jag har gett ordet pank en ny innebörd efter den här dagen, det är allt jag har att säga, men jävla kul har vi haft det även om ja mått smått piss. Måste skynda, d börjar nu!

Ladda om

Laddar batterierna inför en dag i sundsvall med en massa trevlans folk, ska bli sjukt kul då ja älskar att handla och blir helt galen av bara tanken, får se om ja överlever bara. Håll tummarna.

handla med syster

Det här är anledningen till att ja äter samma knäckebröd, fil, mat, och godis hela tiden. För ja vet att det är gott. Inte välspenderade pengar.

10 tecken på att du är en idiot

1 Du blev påkörd av en parkerad bil.
2 Det tar dig 2 timmar att kolla på en 60 minuters film.
3 Du ville ha en ny munk eftersom det var hål i den förra.
4 Du ringer nummer-upplysningen för att få numret till 112.
5 Du ställer dig på en stol för att höja ditt IQ.
6 Du snubblar över en sladdlös telefon.
7 Du säljer bilen för att få pengar till bensin.
8 Du kastar en sten mot golvet o missar.
9 Du försöker dränka en fisk.
10 Du blev inlåst i en livsmedels affär och svalt ihjäl

you better run, better run, faster than my bullet

har fått sovit nästan underbart inatt, så nu har ja segat lite framför en film och lite nachos och sallad, tänkte ta mig an stackars tavlan som blev utsatt för misshandel igår, gillar dock lite att teckningen under skiner igenom.

Jaja nu ska jag kurera inför imorgon då jag förmodligen drar till sundsvall med fjant och ida! behöver kläder....!

Impuls

råkade dra fram en massa målarfärg från ingenstans och kladda över 5 burkar färg på den där fula tavlan. Har inte riktigt bestämt mig om d är acceptabelt att sätta upp tavlan igen då jag inte riktigt kan hantera målarfärg men ja får försöka rätta till det med dom tre burkar färg jag har kvar.. i fel färger. Lägger upp en vacker bild imorgon.

Jag är så jävla göralös så snart börjar jag vell måla på väggarna också. Nu ska ja bunkra upp med utrustning för att överleva natten. blir hemma imorgon också. Godnatt.

Tidsfördriv

Spexar på med lite idéer, hoppas bara på att komma fram till nått.

Pappa kom just förbi och lämnade en Cookie Dough till mig(överlycklig) så ska försöka tvinga dom där nere att se en film med mig snart. Vet man ju hur d kommer gå.

One to go

Första tavlan klar. Ska fixa lite småsaker på den bara som ja stör mig på, plus att ja har inte bestämt mig om det ska vara en mörk bakgrund eller inte.. Men nu fattas det bara en tavla sen kan ja äntligen ta bort den där fula tavlan som har hängt på väggen i en evighet nu.

07.30

Jag är förvånad att jag överlevde natten, längtade efter att få kliva upp så ja kunde andas igen så ja klev upp halv åtta om ja minns rätt, slängde i mig tabletter, startade tvshop och har legat där tills nu typ. De ringde någon och väckte mig vid tre inatt, han hade ringt fel och han fick vell panik när en skäggig dam på testoteron svarade istället för nått annat gulligt, sjukt roligt. Men hur som helst så jobbar jag på att bli frisk, har fortfarande feber och numera kan ja typ inte prata alls. Min sysselsättning blir att lyssna på musik, kolla film och rita klart den här jävla tavlan som jag har hållt på med i evigheter nu.. Målet är att bli klar.

Sjuk-terapi

Björnbröder, nachos med ost och ett ensamt hus.

Heroic

Kvällen går att diskutera, det enda jag vill ha sagt är att ja borde få ett diplom för att ja försökte göra en insats för världsfreden vilket slutade i att jag satt mig på arslet och slog ihjäl min handled typ. Nu är handen lindad, febern har satt in och jag börjar räkna antalet dagar som ja e nykter från och med nu.
Nu ska ja dammsuga innan ja hoppar i duschen och hoppas på resultat.

Bilden säger allt

sitter på skolan och ska snart redovisa, Sen blir det lite klippning senare idag innan det blir ut och fira Sävelid och hennes klasskompis. Kämpa på bara.

Sammanfattning på en bra kväll..

Jag vet inte vilket som blir "100-dagars-favoriten",
att jag var full som en kastrull,
att jag spydde hela jävla hundradagars typ,
att jag satt mig i johans knä när jag kom hem för jag såg inte att han låg och sov i soffan,
att jag är öm i hela pannan för jag somnade med pannan på toaletten,
att jag tappade bort min mobil,
att nån idiot skrev till min stackars mamma från min mobil att jag var hos polisen och dyngrak,
eller att jag har legat och skakat sen åtta imorse?

Sån amatör. Men ja hade kul som fan i början med världens bästa klass, och min underbaraste och bästa fjant som fick stå ut med mig hela kvällen, min lilla skyddsängel där, haha. Nu är klockan åtta och jag börjar komma tillbaka till jordelivet igen, nu ska jag fan ut ifrån det här äckliga rummet innan jag drabbas av panik.

RSS 2.0