Klar som fan

Nu jävlar har jag spenderat hela dagen på stan letandes efter klänningar, jag äger numera två stycken nya! Helt klar inför student och mösspåtagning. Eller just ja skor och lite annat smått.

Nu har ja tryckt i mig lite mackor och ska snart bege mig mot Lit med syster för en trevlig kväll med fjant och annat trevligt folk! Hörs hej.

Årliga strejken

Nu har den årliga strejken börjat för min del, solen syns inte på långa håll och det blåser kallt, men jag ska fan inte ha en jacka på mig i början av maj! Nu drar jag på stan med ek, träffar kanske fjant och ida också och handlar lite mat inför ikväll, mys.

PSST..

Jag klev just på min kanin. örat typ knaka.

Hög på äpplen

BB är just avslutat och sängen väntar, imorgon blir det en tripp på stan med ek då jag måste hitta alla jävla klänningar inför studenten, och sen på kvällen far jag och syster till lit och äter finmiddag med fjanten innan vi drar iväg och spelar brännboll med massa härligt folk. Eller det är iaf planen. Godnatt.

Helvetes veckan

Idag är det finväder, har suttit ute och solat innan jag klippte Jennifer och nu ska jag ta med mig en massa böcker och kaninen ut i finvädret och fortsätta mitt pluggande inför helvetes veckan jag har framför mig. Ikväll drar jag och tränar med syster.

Vila i frid

Det är så sjukt när man får höra om någon olycka i den här stan, det är oftast 99.9% chans att man vet vem det är eller känner någon som gör det. Det är alltid en bra start på dagen att logga in på facebook och hålla tummarna att man inte vet vilka personerna är, eller börja fundera om någon av mina kompisar äger en röd volvo typ, det gör ju inte saken mindre sorglig, men jag antar att man är självisk på det viset. Kör försiktigt för guds skull.

Nya husdjuret?


Teenager post


Check

Städa rum
plugga inför Religionsprovet

Nästa - Färga hår på syster

Tänk om man kunde göra klart allt idag

Har legat hela morgon på bron hos pappa och solat chockande nog, nu är jag hemma i ängsmon igen och har just gjort klar största delen av deklarationspapprena inför provet och eftersom jag har bestämt att inte träna idag pga min jävla fot så tänkte ja få mycket annat gjort. Kör på.

Nostalgisk

Idag började man dagen med att sola med fjant innan vi hade religion. Efter lektionen stack jag ner och tränade tills jag dog lite halvt och nu har ja just ätit middag och ska hoppa in i duschen innan jag drar till Sävelid.

Imorgon flyttar hon och jag är lite nostalgisk och upprörd över att jag inte kommer kunna springa över från pappa till henne på julafton i år. Sover nog hos pappa i helgen, iaf ikväll.

Skin

Cause they don't even know you
All they see i scars
They don't see the angel
Living in your heart

Let them find the real you
buried deep within
Let them know with all you've got
That you are not your skin - Sixx: A.M



Gofika

Idag har jag fått rullat min jädra permanent bäst ja vill hela dagen och jag är mer än nöjd. Hann även med att testa festfrisyren på en docka under alla krav, vilket resulterade i att jag till slut hade skapat en ny slags "morgon-frilla."

Nu har ja just tränat med Nicco och smärtan i min kropp går inte att beskriva. Har klagat som en tönt hela dagen då mina ben dallrar för varje steg jag tar och skadar mina ömma muskler sen i förrgår, jag ser seriöst döden, ljuset i tunneln, satan själv osv. Mitt nästa mål är att smälta maten innan ja duschar för sen ska vi tydligen åka ner hos syster på fika. Tar vell med mig en bananjävel.

Fotbolls-proffset

Gav mig på att kolla på fotboll en afton som denna, då real madrid skulle spela.. Insåg dock att jag hade noll kunskap inom fotboll vid tillfället då ja stängde av ljudet när matchen var slut och firade lite inombords att dom vann, och insåg att när jag satt på ljudet igen hade det skjutits en massa straffar och heelt fel lag hade vunnit. haha lite kul. Nu ska ja borsta tänderna och lägga mig och dö i sängen.

Räddningstjänst

Definitivt något jag skulle vela utbilda min förhoppningsvis framtida hund till.

en timme i helvetet

Idag hade vi tydligen prov vilket gick helt okej antar ja, sen hade vi bara lite kemi-teori innan jag stack och tränade med Nicco. Jag konditionstränade tills ja trodde ja skulle spy innan jag gick och mötte upp mamma och körde hem bilen då hon envisades med att ta en promenad hem. Så nu är det sommardäck på bilen och solen lyser, hur bra som helst. Nu ska ja plugga gärnet till deltidsprovet.

Godnatt

Sitter i mörkret och planerar och läser på en massa skit. Imorgon är det prov sen ska ja träna skiten ur mig på gymmet med nicco. Ska bli skönt.

Teenager post


And truth be told I´m lying

Efter över en timmes promenad och en massa mag/ben övningar, sitter jag här på sängen, med ben som skakar, hukad som en apa, med datan i knät och riskerar att få rostade ben.

Sitter och väntar på att erik och mackan ska börja och försöker fördriva tiden på alla sätt förutom på nått som faktiskt behövs, kanske ska skriva ut bilderna på festfrisyren så jag är helt klar med deklarationspapprena inför nästa lördag också. Låter smart.

läskigt jävla solarie

Idag var det projektmässan på skolan där vi redovisade våra arbeten inon Projektarbetet, lika högklassigt som vanligt. Efter det stack jag och solade med fjant för första gången utanför min trygghetszon vilket resulterade i att jag fick använda varenda muskel i kroppen för att ta mig ur skiten. Nu har jag just kommit hem och ska ut och ta mig en runda i det underbart vädret ute. Fort innan det försvinner.

En utbildad ninja som äger världen

Efter en lång dag på salongen, stack jag hem och tränade innan jag spenderade lite kvalitetstid med Märta nu ikväll. Candy candy, 3 ninjas och annat smått och gott kom upp på tal, och gud vad man saknar den tiden då man var kär i tecknade seriegubbar, trodde man var en utbildad ninja för att man klädde ut sig i en morgonrock och trosor, och när man trodde att man ägde världen helt enkelt.

Nu är bb slut och jag har inte hunnit duscha sen ja träna så nu slänger jag mig in i duschen en snabbis innan jag börjar göra ett bildspel som ska vara klart imorgon inför mässan, kommer inte få sova så det är tur man har sovmorgon.

Två Tigerbröder

Har just varit och handlat lite, nu blir det film innan bb.

Skiss 2


Skiss 1


Teenager post


Min söndag

Helgen har gått förbi hur fort som helst, men än är den inte slut. Vaknade hemma hos pappa idag och tänkte dra och sola i solariet, men nej det gick ju åt helvete då dom hade tagit nyckeln av någon anledning. Så jag gick hem till ängsmon istället och tänkte få nått gjort, plugga teorin inför deltidsprovet, Rita klart på tavlan, börja med tatueringarna, göra klart cv uppgiften/excell uppgiften, PA-uppsattsen kanske? ja det är vell bara att pick one. Tänkte kanske sätta mig i solen och plugga medan den är framme, eller ja lite då och då iaf. Tror ja skippa träna idag, kanske tar mig en promenad i sin höjd.

I learned from you that i do not crumble


Långpromenad i snön

Har just tagit mig en lång jävla promenad i snön som tjurigt nog aldrig försvinner. Tänkte träna lite magar nu innan jag gör mig iordning och går hem till pappa. Kvällen spenderas med bästa ek, fjant och ida, i soffan, och framför nån film om jag känner oss rätt. trevligt ska d bli!

Grattis i efterskott till momma

klockan är tolv och jag sitter spacklad och påklädd redan, snart drar vi och firar momma som nyss har fyllt år och äter lite smörgåstårta, sen får man se vad dagen har att erbjuda. Tänkte kanske ta en promenad och träna mage/rygg, har så sjukt jävla ont i både ben och armar idag, älskar det.

Natthumor


Fortfarande upp & ner

Allt är ut och in och upp och ner fortfarande, allt bara snurra i skallen på mig och jag kommer gå igenom någon explosion snart för jag är så nervös. Hur som helst, idag har vi haft en lustig och ovanlig skoldag innan jag stack iväg och tränade ett otroligt kort pass med nicco. Tydligen börjar det bli kö på maskinerna nu och jag var inte glad alls på att träna idag. När jag kom hem åt ja lite mat och tog mig sen en promenad som slutade med lite intervaller i backe då mitt "tränings-sug" dök upp mitt i allt. Nu är jag död i kroppen och ska ta mig en härlig dusch och bara njuta av att det är helg!

Godnatt


Ångra mig

Höften dog efter promenad eftersom jag har kropp som en 80-åring, kör mage istället.

Jävla surunge

Idag har jag inte varit annat än en jävla surunge med dampbesvär. och glömsk för den delen vilket kostade mig en jävla massa tid i trappor, springandes efter nycklar till salongen. Jag tränade lite snabbt efter skolan, sprang som sagt runt i panik där ett tag också, gick in till stan, köpte lite fil och en banan och sen for jag hem. Nu har ja just ätit lite nachos till middag och ska nog ge mig ut på en promenad innan ja tränar lite roompaa. Synd d är så jävla äckel kallt hela tiden.

50 dagar kvar

Det är fan 50 dagars idag, dvs. det är 50 dagar tills man är klar med den här skiten kallad skola. Alla är ute och firar medan ja firar hemma, själv, med musli och bb. Men ja känner att nu har man ju fan firat hundradagars, och jag är lagomt nöjd tills studenten typ.. fattig och lat/omotiverad. 

Nu ska ja skynda mig att slänga tillbaka kaninen i buren, stänga av datorn och hinna somna innan vardagliga-kvälls-helvetet rullar igång. Godnatt.

Teenager post


4 timmars sömn

4 timmar senare vaknar jag i soffan och känner mig som att ja blivit överkörd av en lastbil eller något, jag fryser som ett as men solen är kvar så ja skyndar mig ut på en promenad för nu är det någon brandvarnar-gubbe som står här i vardagsrummet och informerar en massa. konstigt att vakna upp till.

Sa upp gymkortet

Idag efter wella informationen, "terapi-klippte" bästa fjant mitt hår(vilket behövdes riktigt mycket), och sen stack jag mot min vilja ner på gymmet och tränade lite. Nu har ja just ätit lite lunch och ska lägga mig och smälta maten innan ja tar mig en promenad i förhoppningsvis den fortfarande strålande solen. Sa även upp mitt gymkort idag(också mot min vilja) för jag kommer fan inte ha råd efter studenten. Så nu har jag gymkort i två månader till.

Åker och handlar åt mami


I need your love, pull me up

Idag har jag pluggat, pluggat, och pluggat lite till. Man kan säga att jag har i stort sett simmat i "hår och kemi" boken då ja inte har haft en enda kund idag.

Nu har ja just kommit hem, ätit lite middag(kyckling, klyftpotatis och morötter), gjort en 3 sekunders röjning på rummet och min nästa plan är att städa pelles och sen bege mig ut och springa en sväng. Intervaller och jogging får det fan bli då vi inte åkte in till gymmet idag heller. Kanske lite armar och mage också. Hur som helst så ska ja smälta maten och göra lite vettigt först.

Teenager post

GODNATT

Jag känner hat - igen

Ska bli så jävla skönt att gå ut skolan och slippa allt jävla krångel som uppstår var tredje jävla skit minut. Älskar skolan. Ne men seriöst, kommer dö när ja går ut, kommer sakna allt och alla äckligt mycket och jag kommer få panik i stora mängder och dränka mina sorger i BJ´s eller något sånt patetiskt som jag är bra på, men ändå, hur mycket krångel kan en skola komma med egentligen. - Fruktansvärt mycket.



(Har förresten suttit i två timmar med uppsatsen nu, är halvt klar kanske)

Thats what she said

Jag tänker göra som lovat nu, plugga uppsatsen bra länge.

3 veckor i helvetet

Nu är det inget skämt längre, tre jävla veckor kvar till deltidsprovet. Mina nerver ligger, och har legat på utsidan av kroppen ett bra tag nu pågrund av den här skiten, jag vill ha det gjort nu så jag kan slappna av och så småningom börja oroa mig för resterande projekt och prov som återstår att göra. 

Imorgon blir det salong, sen tänkte jag faktiskt försöka skriva på PA-uppsatsen som måste göras klart snart, samma sak där, jag har panik. Nu tänker ja borsta tänderna, natta idioten och starta ett modern family avsnitt innan ja somnar. Godnatt.

Dream on

Every time when I look in the mirror
All these lines on my face getting clearer
The past is gone - Aerosmith

Teenager post


Tonåring igen

De senaste dagarna har jag klivit upp 8 och averkat sakerna på dagens lista med att ta springturer, promenader, sola, handla osv, som en gammal tant. Idag sov jag länge och fick plåga mig upp vid elva innan jag tog mig min springtur i det fina vädret, sen solade jag lite och nu har jag just kommit hem från affären med syster. Jag är alltså tillbaka till att vara en lat tonåring. Nu ska jag städa lite.

Min(nuvarande) raka hästsvans

svinto utan överdrift mest hela vägen, känns skönt.

Mys i solen med mitt skabb


Bra kväll bra folk

Vi hade en sjukt härligt kväll igår med lite ris och ros som alltid. Idag klev ja upp med tuppen igen och jag hoppas på att spriten åkt ur kroppen nu för ja har stora planer på att våldgästa fjant och ha ceasar maraton ikväll. Solen dyker upp lite hipp som happ så jag kanske hittar någon solfläck idag också om jag har tur. Annars tänkte ja ta mig en bakis promenad snart, skönt.

Teenager post


Ceasar & Cashewnöt

Satt ute och sola nyss innan solen försvann lika fort som den kom, så nu har ja glott lite på ceasar millan och knaprat lite på några nötter istället. Nu ska jag starta bb som ja inte fick igång igår innan ja duschar och drar och uträttar lite ärenden på stan med sävelid sen.

Klänning - check

Min mor kom inspringandes på mitt rum halv nio med ett paket från posten, ivrigare än ett litet barn på julafton, klänningen har alltså kommit och den var hur fin som helst.

Efter att ja hade agerat lite modell där på morgonkvisten med en hysterisk mamma med kameran i högsta högg, med svarta trötta ögon och håret i en fet mittbena, så smällde jag i mig lite god frukost och startade alice filmen igen. Nu är klockan tio och det är lika bra att sticka ut och springa nu då det är så sjukt fint väder.

Mina underbara

Nu har ja just kommit hem efter en trevlig tjatter-kväll med mina tvillingar och min kära fot-skabb-sävelid, vi kollade på fråga olle dokumentären här innan vi drog ut på en raggarsväng med bilen, dvs. Donken besök, och sen har vi bara tjattrat på som vanligt, alltid lika trevligt.

Nu ska jag se big brother avsnittet som vi missa innan ja sover, imorgon blir det till att träna innan jag tar mig den längsta duschen i världshistorien.. Godnatt.

Cookie dough

Nån gång ska jag göra en redig jävla cookie dough deg och äta som en riktig amerikan. Jag kan varmhjärtat erkänna att jag faktiskt sitter och dregglar.

Pensionär in action

Igår gjorde jag klar alla skisser och "deklarions-papper" inför deltidsprovet, känns som att jag kan slappna av nu, sjukt skönt. Dock är det lite strul med färgen tror ja då ja inte riktigt fattat hur jag tänkt.. men det löser sig.

Idag har jag suttit i solen och lyssnat på lite musik, pratat med min saknade guckamööle, vare på affärn, sprungit i panik till bilen vilket måste ha sett riktigt dåraktigt ut, och slingat mammas hår under tiden vi tittade på alice i underlandet. Johnny depp, jag är kär. Jag längtar tills imorgon av olika anledningar, jag får tvätta mitt hår som för tillfället ligger i en flottig mittbena, jag får sätta upp håret så jag kan få ut och springa igen, och jag får träffa mina snyggingar då pensionären faktiskt ska ut imorgon.

Saknar inspirationen


Teenager post


Keune care-line smoothing

Efter nästan 5 timmar på salongen är behandlingen äntligen klar och jag kan skatta mig lycklig som fick en 4000 kroners behandling gratis, för gud så härligt håret känns efteråt, och rakt för all del. Det enda jobbiga nu är att jag får inte sätta upp eller he håret bakom öronen förrän på fredag, och känner man mig rätt kan man se vilket helvete jag kommer ha i dom här två dagarna, jag har redan panik att det hänger hår i nyllet på mig.
Keunes "Care-line keratin smoothing" behandling är det vi har använt, det är som en slags rakpermanent fast det är uppbyggt på keratin som är ett av hårets viktigaste proteiner(ca 98% eller något sånt), därför sliter det inte lika mycket som en vanlig rakpermanent men det ska samtidigt ha lika lång hållbarhet. Just för tillfället känns det sjukt bra, får se hur det håller. Lägger upp en bild sen hur det blir då min kamera är på vift(min syster har den)

Teenager post


Keratin

Efter att vi(jag) bokstavligt talat hade plockat alla kläder ur butikerna, begav vi oss ut i det s.k. fina vädret för att snålåka med pappa tillbaka till körfältet, döden var fan inte långt bort, och enda gången jag väljer att inte ta mina vantar, hade jag faktiskt haft stor användning för dom.

Nu ska jag hoppa i onepicen tror jag då jag förfryser och sen så småningom göra lite kvällsis innan jag lägger mig. Imorgon ska jag på salongen på keratin-behandlings-kurs med Noura, ska vara försökskanin så förhoppningsvis blir det ett bra och rakt resultat.

Äntligen

Idag klev jag upp 11 och stack ut och sprang i det otroligt underbara föret, SNÖ. Nu har jag duschat och fixat lite småsaker och ska bege mig hem till ek innan vi går in till stan och handlar lite. Sköönt.

Sympati-listan

Klockan är strax efter tolv och det finns en tjurig del av mig som tänker sitta och sympati-fira kryssningen ikväll tydligen.. genom att skriva inköpningslistor.  

Drar på stan med ek imorgon en sväng, har för första gången på länge pengar på kortet och har i åtanke att spendera upp allt på riktigt nödvändigt skit. Jag har fan inte ett enda klädesplagg längre. Imorgon kommer också världens bästa fjant hem från skåne, som man saknat de tallbarret. Nu fortsätter mina listor innan ja somnar.

humor


Påskmiddag VS studentkryssning

Jag är rädd för vatten, jag är snål, jag är fattig, jag älskar mat, jag hatar vin/öl och jag uppskattar inte bakis-känslan. Påskmiddag it is!

Självklart är jag äckligt avis och vill också se döden i vitögat tillsammans med mina kompisar, på en läskig båt, med en promille högre än rekomenderat, men man får göra det bästa av det och jag älskar ju att äta så det här kommer bli super d å. Nu har ja just tagit mitt pick och pack och förflyttat mig hem till ängsmon igen och nu ska jag träna lite innan jag gör mig iordning för påskmiddag hos momma, woop woop säger man va.

American pie the reunion

Är hemma och fyller på/byter ut saker i väskan, städar upp lite på rummet(buren), klipper klorna på pelle och kollar igenom alla blogginlägg som jag har missat i helgen. 

Idag klev jag upp och åt frukost med pappa innan jag stack ut och sprang i snöyrsel och bara gångvägar(sjukt skönt), och nu har jag tagit mig en promenad hem till ängsmon och ska som sagt packa med mig lite nya kläder och smink då vi drar på "American Pie the reunion" på bio ikväll, jag pappa, nicco och ek. Ska bli sjukt intressant och se hur dom gjort filmen. Spenderar ännu en kväll på stam med andra ord.

Harry potter

Drar hem till pappa och sover där i helgen, kanske harry potter maraton på listan?

10 min i solen

efter min långa och plågsamma promenad som tog död på mina inre organ som vanligt, satt jag mig i solen och kände mig som han på den där reklamen, satt lutad som en höna och det droppade vatten över hela mig från taket, men jävlar va sol jag fick på ansiktet! lyckat.

Nu hoppar jag i duschen och gråter över att jag sen inte har några kläder att ha på mig. Vill handla, det behövs nu,

Påskmiddag nr 1

Solen är framme lite hipp som happ och träningskläderna är på, nu tar jag mig en härlig promenad i det förhoppningsvis fortsatta fina vädret innan det blir påskmiddag!

the pacifier

Testade att kolla på två program samtidigt nyss, bb och fråga olle dokumentären, gick ju sådär. Nu borde ja faktiskt va ute och parta loss över att det är lov och att ja fan inte behöver ställa någon klocka imorgon.. meen jag väljer att fira i min pyjamas med min överdrivet kåta pajas till kanin. Imorgon blir det kanske en springtur innan momma kommer på påskmiddag, och kvällen spenderas med bästa Ek. Men nu blir det godnatt eller nått.

intervall amatör

Tränade aldrig efter skolan idag eftersom jag va helt skev i huvudet imorse, hade ont i diverse organ och kroppsdelar och allt snurra för mig.

Tog mig en pensionärsvila när jag kom hem ihopp om att somna så skönt som ja gjorde igår, men utan resultat. När inte det gick, blev jag rastlös och tog en joggingtur, letade upp en perfekt backe, och sprang några amatöriska intervaller och kände mig lika cool som utmanarna i glatiatorerna på hinderbanan. Nu har jag just kommit tillbaka och ska så småningom duscha och lägga mig och kolla på film samtidigt som jag knaprar på några cashewnötter och njuter av att de är lov.

vart fan är solen


Post it


att lämna med stil


3 timmar senare

Utan någon vidare överdrift kan man säga att jag total-däckade i sängen innan jag ens hann in i duschen.. så nu ska snusket duscha och sen blir det bb så småningom.

Duktig idiot

Idag samlades vi på skolan, lyssnade på lite redovisningar, fikade stora feta bullar som ja duktigt nog inte åt av(ny pakt med råa ägg inblandade), och hade terminologi innan vi sluta och jag stack och tränade.

Nu har jag suttit och jobbar med det där jävla powerpointet som jag äntligen kan säga är klart, och nu ska jag snart hoppa i duschen innan det blir middag. Drar nog en pensionärsvarning och slänger mitt slurkörda arsle i sängen och VILAR istället.

vissa går på hälen

Klockan är redan elva och nu jag ska skynda mig att hoppa i duschen och lägga mig innan det börjar snarkas alldeles för hårt i huset. Att träna var jobbigare än de brukar och jag kommer somna gott.

Min räddare i nöden

Idag har jag haft lite mer att göra på salongen, det är verkligen kul när det är en massa kunder och när det går bra. Dessutom tog jag en allergi tablett imorse för att se om ögonen blev bättre eller om det var sminket ja inte tålde, och det hjälpte faktiskt sjukt mycket då jag har kunnat haft ögonen öppna hela dagen. Nu har jag slängt i mig lite middag och tänkte lägga mig ner och lyssna på lite musik innan ja far och hämtar syster och åker och tränar. skönt ska det bli.

Rödsprängd missbrukare

Mina ögonlock orkar inte hålla upp tyngden på min foundation tydligen och jag har sett ut som en rödsprängd missbrukare hela dagen idag. Drar slutsatsen att jag inte tål mitt nya smink men bestämmer mig för att använda upp skiten innan jag köper ny, nu är det fan nog.

Nu törstar jag ihjäl och den där powerpointen om brudklädsel blev aldrig riktigt av, körde istället runt med mor min överallt i stan för att uträtta några ärenden som blev 10 ggr fler än från början. Duschen och Big brother är mina nästa mål för dagen innan jag försöker sova med mina rosa öronproppar inborrade långt upp i hjärnan ännu en kväll.

finn flera fel

Hittade en helt underbar bild när jag letade en bild till mitt CV som jag jobbar på för tillfället. En riktigt stark kandidat. Borde få något slags pris för den där hakan.

Countdown

4 veckor till deltidsprovet
5 veckor till mösspåtagningen
7 veckor till balen
9 veckor till studenten
11-12 veckor till jag börjar jobba på salongen
6 månader, 12 veckor(?) till vi flyttar till skåne

the devil inside


Sagan om ringen

Min helg kan snabbt sammanfattas med rubriken, har sett klart dom två sista filmerna den här helgen hos pappa och bara tage det hel-lugnt hela helgen, knaprandes på några cashewnötter. 

Nu har ja just vare ut och kört runt med sävelid lite som äntligen är hemma från otäcka staden stockholm, ja ska äta snart innan vi drar på bio, jag sävelid och fjant. Tydligen går det ingen jävla film alls så nu ska vi typ se någon skräckfilm, hoppas den inte suger lika hårt som dom brukar nu för tiden.

RSS 2.0