Mot stan

Jag lever nätt och jämnt. Beger mig im mot stan med therese och sävelid, måste hitta present åt fjant och lite småsaker åt mig. Måste boka kursen imorgon är sista anmälningsdatum men jag vill verkligen inte lägga ut tusen spänn på att ta mig dit och hem.. skiiit.

Gallan eller sockeröverdos?

Tillbringat kvällen i fosterställning efter ja sagt hejdå till fjant och cyklat hem från pappa. Helvete va ont man ska ha då. Väntar tills imorgon och ser hur fan d här blir.

Grattis min sköna böna

 

"You smell like old people and soap.. I like it"

Kom just hem efter en trevlig kväll med therese, tog en trip till alla affärer i stan och handla godis typ(2 stycken för att vara mer specifik) innan vi la oss i soffan hemma hos henne, pratade manson, gojja och glodde på kalle och choklad fabriken. Älskar filmen sjukt mycket. 
 
Nu har ja just gjort mina nattrutiner och ska vell snart lägga mig. Hoppas på lika fint väder imorgon så man får sola en jävla massa. Godnatt.

2011 / 2012

           
           Stråket 2011                                Stråket 2012
 
 
 

Yran är över

Gårdagen va kall, blöt, spännande, blöt och ännu mer BLÖT. Regnet igår slog något slags pris, vilket även min frisyr gjorde efter tre min ute. Träffade även min kusin Rasmus som jag inte har sett på tio år(!?) så han fick hänga med mig och mitt coola gäng mest hela kvällen innan han börja jobba, trevligt att träffa pysen.
 
Nu har ja just städat hela hushållet, dammsugit med en mopp, plockat flaskor och glas överallt och ätit frukost. Solen lyser ute och det är 20 jävla grader varmt, så lägger mig i solen och inväntar folk som ska hämta efterlämnade grejer. lövefelts bil tex.

Yran

Första yran kvällen avklarad med sävelid och tvillingarna, gick ju helt okej. Nu sitter ja som ett lik i soffan och väntar på Sävelid som ska komma med pizza! Sjukt hungrig. Sen kör vi och Ikväll hänger även fjant på!

Grattis världens bästa Fjant

Puss pajas

Det var en gång, sommar.

Långdag på salongen idag, lite tomt på kunder under stråket verkar det som, hoppas på lite fler drop in då ja jobbar till sju ikväll.

Senare ikväll när ja slutat ska jag handla lite, lämna tillbaka bilen till pappa igen och sen ska jag röja undan lite hemma sen igår. Hade en sjukt trevligt kväll med mina flickor igår, fick även träffa min solstråle Bööa vilket kändes helt sjukt, saknad tös det där.

To more than I can bee

Börjar jobba tolv imorgon vilket kändes sjukt skönt! Folket far ju härifrån imorgon bitti som sagt så då har ja hemmet för mig själv. Nu ska ja kolla lite modern family och tagga inför morgondagen som kommer ha mycket spännande att bjuda på. Godnatt.

Överlycklig

Har haft en sjukt avslappnande och härlig vecka på stam med pappa, nu är ja tillbaka i ängsmon och har legat i solen i snart tre timmar. Ska sola lite till och sen ta mig en springtur innan ja far å handlar med pappa.
 
imorgon firar vi fjant efter jobbet(Noura är ju tillbaka och jag ska bli anställd på halvtid vilket jag inte trodde skulle va möjligt så jag är överlycklig) och sen blir det stråket och då ska ja äntligen få träffa mina kära guckamööle bea! Har även blivit så att jag ska på yran med sävelid och dessutom bir jag ensam hemma resten av veckan också. Sköönt. Ne nu blir det mer sol! 

Melin har nu anlänt till Östersund

Mycket kul som händer på salongen nu, mycket bokningar dessutom. Förhoppningsvis räcker det för en anställning också.

Har tagit med mig pick och pack och gjort mig bekväm på stam med pappa nu dessutom i någon dag, snott bilen har ja också gjort då ja jobbar sent idag och ska direkt på middag med melin ek och sävelid, sjuukt länge sen vi träffades alla fyra. Ska bli sjukt kul och ses! Imorgon kommer Noura hem tror ja(stor koll) och jag har fortfarande lite panik över hur det blir. Håller tummarna.

Act like you weren´t listen! - How does that look like?!


Act like you weren´t listen! - How does that look like?!


Yrkesskada?

Log just till en kund så energiskt så läppen sprack typ på mig. Ironin i att man ler så mycket så man skadar sig själv. haha

Räknar ner dagarna i panik

Jag blir så glad av att kliva upp på mornarna och mötas av blå himmel och sol. Även om man fryser arslet av sig så är det fan fint.

Det har varit lite tunt med kunder idag på salongen och jag räknar i panik ner dagarna tills Noura kommer tillbaka. Jag är ju livrädd att inte kunna jobba kvar sen nämligen. Jaja, resten av veckan är det en massa spännande saker som händer med bl.a. uppljusning av hår och andra experiment, hehe sjukt spänd är man. Tänkte hinna med att träna idag också så inget speciellt nytt som händer direkt. Eller ja, ben och rumpa idag istället för kycklingarmarna.

Sommar?

Solen skiner och jag är i chock. Har just varit ute på en kvälls-springtur, sjukt härligt. Klockan är redan åtta och jag tänkte hinna med lite amatörisk styrketräning på mitt rum innan ja hoppar in i duschen och gör kväll.

Råkade förövrigt jobba över idag och tro att ja hade 40 min på mig innan ja sluta, visade sig att ja va inne i helt fel timme och hade missat bussen för ett bra tag sen. Tog mig en promenad in till stan och hälsade på kära frugan på ost och vilt istället innan hon körde hem mig. Men nu pumpar vi! hehe

Inte min dag

Nu blev man ju nästan lite opepp här. Strular alltid till det med kassan och betalningar, inte kuuuuul..!

Söndags-mys

Lite Dough-ble whammy på det här bara.

Pee-phone

Startar dagen med att tappa min kära vän "mobilen" i toan. Den är numera kornig av havregryn blandat med desinfektionsmedel, det går inte att ringa eller bli ringd till, men jävlar va man kan smsa fortfarande. Än lever den!

Tänker somna djupt

Sjukt rolig kväll igår, lämnade festen som vilket finfolk som helst och drog mig hem till syster och sov. Idag har ja försökt återhämta mig lite vilket gjordes med en promenad och sen chipsgryta, film, alldeles för mycket godis och en biltur till svensta med flickorna. Nu längtar ja till att få somna. Djupt.

Okej då kör vi..

Spöregn, blixtar, åska m.m. Lite kött på det här och man är redo.

Som det ska va

Sista jobbdagen innan helgen nu, sjukt skönt! Dessutom är det proppat med kunder hela dagen så jag är supernöjd, dagen kommer gå fort. 
 
Ikväll blir det stugfest i Torvalla med en massa trevligt folk, just för tillfället är jag inte så pepp, mest trött, men det kommer nog!

Älskar det


Karma is a bitch

Det är torsdag och långdag på salongen. Inga inbokade kunder idag så just för tillfället känner man sig ju verkligen användbar här. Skurat golvet och småfixat mest hela morgonen men nu är det bara att hoppas och be till gud att det droppar in en massa kunder under dagen.
 
Karma för att ja sparka sönder glaset och fipplade till d med kassan igår?

Denna jävla värk

Hade det väldans mys med grillning hos Sävelid, dock hade ja världens värk, var trött och ska upp och jobba imorgon så ja tog en tidig buss hem. Nu har ja just duschat och ska göra mig klar för sängen. Börjar 10 imorgon vilket känns undebart, ska även sno bilen av mamma villket känns ännu bättre. Dock slutar ja sju, kändes inte fullt lika bra, men så länge ja har kunder är det ju kul. Ne, godnatt.

Strulat till det

Det forsätter att gå bra. Lyckades slå in lite tokigt i kassan vid ett tillfälle, så nu måste Nouras stackars man komma hit och fixa efter ja stängt igen. bra jobbat tjejen.

Snart kommer frugan och hämtar upp mig och sen blir det grillat! Gott.

Glassplitter överallt!

lyckades just slumra till på luncrasten i fika rummet och vaknade av att en kund kom in i rummet lite försiktigt. Blev så rädd så ja sparka sönder ett glas och försökte sedan rädda situationen med ett knaggligt "heeej.. hehe." Inte mitt stoltaste ögonblick.

Drop in

Jag hoppas på väldigt mycket drop in för tillfället då ja tametusan bara har tre kunder inbokade idag.. Skulle behöva en klippning själv också känner ja. Aja, håll tummarna!

En armhävning eller två

Har just kommit hem och ätit middag, ska byta om och sticka ut på en springtur nu och sen blir det vell till att sätta igång mina avslappnade armmuskler på något sätt. En armhävning eller två och jag kommer inte kunna lyfta armarna imorgon.

Sjukt fundersam

Har legat hela natten och funderat på om ja ska slinga sen färga, eller färga och sen slinga, stark eller svag väte, applicering utifrån och innåt med olika styrkor på väten eller samma, och så har det hållt på och kommer hålla på ända tills ja har kunden i eftermiddag. beslutsångesten är stark i denna.

Godnatt klockan 21.00

Startar lite musik och lägger mig till sängs för att senare kunna somna tidigt som fan. Ska inte försova mig imorgon då min brorsa gav kommentaren "hörde du försov dig imorse.. har du fått sparken nu?" och det skrämde mig en aning.

Sugen på fusk

Efter dagens sämsta start så har det bara varit fullrulle på salongen vilket vi älskar. Har färgat min första "ombré" också, blev rätt bra.  

Bild på ombre färgning, sjukt sugen.

Nu ska ja byta om och ta mig en promenad eller springtur, får se vilket, sen är ja sugen på att fuska lite och ta en kak-bit som mamma bakat som bara ropar efter mig i kylskåpet och kanske starta en film eller nått trevligt. Så man är utvilad till imorgon kanske.

Underskatta aldrig tröttheten..

Försov mig imorse och fick i panik ringa upp en kund och kolla om hon kunde komma senare. Pinsamt. Jag skäms.

Tröttare har jag aldrig varit

Nu är ja hemma från Gävle igen och även om ja bara va borta typ en dag så var det sjukt skönt och kul. Gick aldrig och la mig inatt då vi spelade poker hela kvällen och tyckte inte det var värt att lägga sig runt morgonkvisten så nu hänger ögonlocken på mig och jag längtar efter att få stänga igen dom och sova. Jag har gjort iordning 4 grillchips matlådor dessutom som ja hoppas ja får sno med mig på jobbet under veckan, sjukt jävla gott. Men nu ska lyssna lite Ed sheeran och sova iaf, godnatt.

Keratin smoothing treatment

Ska för första gången ge mig på att rakpermanenta ett hår.. Sjukt spännande och kul. Hoppas det går undan bara. Jag har ju själv gjort behandlingen på mitt hår, och funkar gör den ju, men helt rak vill jag inte påstå att jag är i håret men förbättring.

Gävle

Imorgon drar vi med tåget! kommer bli skönt att komma bort för en helg, nu ska ja ladda batterierna för en sista jobbdag den här veckan. Godnatt.
 

Fullt upp!

Det är torsdag och det är fullt upp på salongen. härligt! Snodde mammas bil imorse också då ja slutar sent idag och inte har nå lust att vänta på bussen, så sen drar ja mig in mot stan och handlar min drog tills imorgon och sen blir det till att packa och lägga sig när man kommer hem. Blir inte mycket träning den här veckan inte.

Look after you

Nu har ja just kommit hem efter att ha lastat av lite pallar vid hemköp med kära klassen, vid det här eventet räknade vi ihop till ca 8 st så stort tack till stackars linda och erika som fick köra skiten ända från offerdal! Hur som helst så ska ja fixa det sista med musiken till tåget på fredag så det är klart, sen ska ja sova. 

Imorgon blir det lite att göra på salongen iaf vilket är tur då ja jobbar till sju.. Sen blir det till att besöka hemmakväll(som numera är min drog) och köpa litte gott gott till tågresan. Som vanligt taggar jag alltid mer inför själva resan än för vad man ska göra när man väl kommer fram. Det är så jag funkar. Godnatt.

Sanning när den är som bäst

Sjukt jävla skön karl - titta här.

Humor när den e som bäst!


Jag fryser och det är Juli

Sitter och har lite småpanik över att det inte är en kotte bokad på salongen idag, hoppas på en massa drop-in sen för så här kan d ju inte va. Det är förövrigt svinkallt här inne och jag tittar ut på något ja misstänker vara regn. Ikväll måste ja även in till stan och fixa med lite lastpallar tillsammans med klassen(kommer alltid kalla dom de) så idag blir det nog inte mycket gjort heller.

Kom in och klipp er nuuu..

Kropp som 90 åring

Har just varit ut på en springtur i det fina vädret, lyckades pajja knät eller nått dock, inte förvånad. Kul. Nu ska ja duscha och njuta av att jag är i tid till kvällslugnet! haha.

My love

Solen lyser utanför och jag vill bara springa ut och sola eller nått. Dock slutar ja först om fyra timmar så sola får ja göra en annan dag. Lena va just förbi och hämta nyckel också påtal om sol, hon va svart och jag e avundsjuk. Ikväll hade ja tänkt hinna med en springtur också, vore väldigt skönt, men nu ska ja torktumla handdukarna och invänta nästa kund.

Somnar till regnet

Dagen har gått alldeles för fort, klockan är redan efter elva och det är dags att ladda om. Imorgon efter jobbet tänkte ja kanske springa runt och sätta upp/dela ut flyersen också, får se hur kreativ man blir. Nu ska ja lyssna på regnet och försöka sova.

On my mind

Idag har det varit lite dåligt med folk på salongen i början av dagen och sen blev det för mycket i slutet, som vanligt.

Efter jobbet drog jag in till stan och handlade lite mer på rean med fjant och felix innan ja for hem. Nu har ja just skjutsat hem lillebror och ska vell duscha snart.. när ja orkar. Blir nog ingen träning idag då det regnar och jag tappade suget lite. Taggar dock inför "semester" i helgen, kommer bli sjukt skönt att komma bort lite.

Det här gjorde min dag

Det snackas om en våldtäckt på tven och nichole och storasyster sitter och kollar.

Nichole: men vadå gummipinne, fattar inte, vad menar dom?
Nathalie svarar nöjt för att hon hade hängt med: men att han hade tvingat henne att suga av han typ..
TVEN: det visade sig att han inte hade slagit flickan med en gummipinne..
Nathalie lyser upp: ahaaaa..

Bra start på dagen

Ställde fyra larm inatt för ja skulle orka upp imorse, kunde verkligen inte somna igår. Vaknade iaf på fjärde larmet imorse som tur e så nu har jag tagit mig en morgonpromenad från bussen och nu har ja ont som tusan i ryggen och sidan igen och tycker synd om mig själv. Ska försöka hinna på stan och se om d e någon rea kvar efter ja slutat också, verkar vara fint väder!

Finalen

Har taggat hela dagen inför finalen mellan Spanien - Italien, och nu är det över. Spanien vann och jag är lycklig. Dagen började med att ja for hem till Fjant och spontant klippte av mig luggen vilket känns sjukt bra, duktiga flicka. Klippte även lugg på Fjant då vi slängde oss över tröskeln tillsammans lite där. Nu ska ja sova och tagga inför en vecka till på salongen, kommer bli toppen!

RSS 2.0