Unnar mig lite gott gott

Har träffat ek nu på kvällen innan ja drog in och tänkte klippa lugg. Insåg att jag behövde verkligen fjants hjälp då ja inte såg ett skit och det hade inte slutat bra.. gav mig på en liten toppning av luggen istället.

Nu ska ja smaska lite på chips och beskvi som jag snott av mamma framför en film.. mums. Imorgon beger ja mig mot fjant för att klippa lite! Nu gör vi nått nytt och kul.

Tar mitt pick och pack..

.. och flyttar hem igen. Har just röjt undan en massa och städat rubbet så det är fint när dom kommer hem igen. Ska bara tömma lite sopor och sånt trevligt innan ja får hämtning av mamma då ja insåg att min packning täckte en hel säng av någon anledning. Har haft det sjukt skönt och nu ska ja kolla hur mycket pengar ja har kvar sen igår.. kommer nog inte bli en positiv chock.

Slakteri på salongen

klippte mig just groteskt i fingret och lyckades blöda ner håret på en kund.. Dagen börjar bra. Idag är det dock fullt upp vilket gör mig sjukt glad. Toppen!

Matematiken sprack

Spanien - Italien i final.. Helt omvänt då ja höll på Portugal - Tyskland. Men ja e inte bitter. Nu ska ja stänga ner och ladda inför morgon dagen med jobb och annat kul. Godnatt.

Hejjar och hoppas

Nu hejjar vi på Italien så kanske Tyskland vinner,, enkel mattematik.

Fortsätt öka takten

Sitter på salongen och ska snart stänga igen och räkna lite kassa innan ja springer till bussen. När ja kommer hem ska jag försöka hinna med allt annat, vill till linda som fyller år idag men vet inte om ja hinner/kan, skulle behöva träna men kommer inte hinna/orka, måste nog städa undan lite och tömma soporna och sen är det ju för fan fotboll efter åtta! Hmm. blir en funderare det här.

Mitt fel..

Självklart förlorade Portugal.. jag hejade ju på dom vilket har visat sig varit ett misstag under hela EM då allt och alla ja hejar på, förlorar! Nu är ja sur och ska sova.

Vet inte vad som e roligast..

Att det där är sjukt sant, eller att det självklart är en Iphone d handlar om?

Matchen vi alla väntat på

Idag va sista dagen på salongen innan Noura drar på semester, (imorgon kör vi) och allt har varit så himla lugnt ända till slutet då allt kaosa för mig eftersom det helt plötsligt blev tusen saker att ta tag i. Nu har ja just kommit hem efter allt spring och kaos på stan, kan ha stucke in huvudet på hemmakväll och köpt världens godaste plockgodis till världens mest efterlängtade match ikväll också(enligt mig såklart). Nu är det snart dags och jag måste hinna träna, stretcha och duscha innan också.. skynda.

Lunchrast

Sitter på lunchrast för tillfället och smälter lasagnen jag just tryckte i mig. Funderar på att klippa lugg också.. kan det va en idé tro? Ikväll blir det till att röra på arslet och börja träna igen innan jag träffar Märta på kvällen för lite nya uppdateringar. Ska bli härligt!

Sovmorgon

Nu har flickorna just dragit och jag har tagit mig en snabbdusch. Katten börjar bli galen och springa som en idot och mjaua vilket tyder på att klockan är läggdags så nu startar jag ett sista avsnitt av HMYM sen somnar jag. Sovmorgon till 10.00 imorgon, ska bli skönt. Godnatt.

Trött och hungrig

Har just kommit hem efter att ha jobbat och handlat lite nödvändiga saker. Nu värmer ja på en färdig lasagne som är höjden på min matlagningsförmåga. Sen kommer Linda, Linnea och Emilie på finbesök!

Nichole med split på elitnivå

Spagat, en bit kvar..
 
.. "Split" haha om tre år kanske?!

Min midsommar

 

Bussen går

Hade en knäpp men rolig kväll med massa trevligt folk igår, nu drar jag mig in mot stan och träffar fjant och sävelid. Ikväll blir det fotboll!

So you think you can dance

Har just vaknat till liv och ätit lite frukost. Sitter för tillfället och glor so you think you can dance, ska snart svida om och träna lite, städa hos pappa och senare idag blir det middag hos mamma! Toppendag.

sol på midsommar?

Har just plågat mig upp från sängen och ätit lite frukost. Solen lyser utanför och jag är sjukt sugen på att träna men vågar inte riktigt än tror ja. Eller så ger ja upp. Hur som helst så blir det grillkväll med fotboll, brännboll och annat skoj ikväll med en massa trevligt folk, midsommar ju. Nu ska ja byta om och ta en promenad iaf, kanske sola?

Bråttom.. igen

Har just kommit tillbaka till lägenheten efter att ha jobbat en låång dag på salongen och nu ska ja skynda mig att stretcha lite sen går ja till pappa och nicco och äter grillat och kollar fotboll med dom och syster.

Trött

Har just kommit hem från fjant och gjorde precis en snabbdusch med inpackning och hela skiten. Dvs, inte snabbdusch. Nu är håret en smula fräschare efter både klippningen och duschen, nu drar kattkvinnan sig mot sängen och fixar naglarna och myser framför tven innan ja somnar. Imorgon ska ja inte försova mig.

Skynda segapa..

Dagen har gått perfekt bortsett från den lilla detaljen att ja försov mig imorse, kollade fel i busslistan och fick sitta en halvtimme på busshållsplatsen utan vidare resultat. Men det var ju självklart.

Nu ska ja skynda mig att stretcha lite sen sno bilen av pappa och bege mig hem till Fjant för middag, lite klipp av hår och filmmys! bråttom bråttom!

Den perfekta kvällen

Har äntligen fått allt gjort borta på banken och allt tjosan med d där jävla busskortet, så nu ska ja åka buss som fan bara för ja kan. Eller kanske inte.

Nu ska ja träna lite och dra i de stela lederna ja äger, sen blir det middag hos pappa med fjant och felix. Sen är det fotboll som sagt. Kommer bli toppen det här.

Over my head

Blåser som satan utanför och jag är lite skeptiskt över att ta en promenad för att hämta lite bortglömda grejer hos mamma, men ja överlever nog. Ikväll blir det middag hos pappa och fotboll med fjant, brorsan och pappa, försöker även tvinga sävelid att se fotboll vilket verkar vara helt jävla omöjligt. Men nu beger ja mig!

Från och med imorgon!!

Av: Anna Melin

Criminalminds

Hoppar i säng och kollar klart på Criminalminds.

Spanien - Kroatien

Njuter av tanken på sista sovmorgonen imorgon. På onsdag börjar slitet på salongen och det kommer bli sjukt kul och jag hoppas det är mycket att göra. Får kanske ta mig in till stan och fixa busskortet imorgon trots allt, vore skönt att ha det gjort. Jaja, nu ska ja fortsätta glo fotbollen och försöka hålla mig ifrån en fjärde kvällsfika. hehe..

Glömsk idiot

Har varit underbart väder idag vilket inte händer ofta, har sprungit runt på stan med sävelid och lyckades glömma fixa busskortet, flyersen är inte klar så kunde inte dela ut dom och bankens jävla maskin krångla så ja lyckades inte med nått på den fronten heller. Bra gjort. Ett par solglasögon och en nagelborste senare och jag är rätt nöjd ändå. Nu har ja just kommit tillbaka och ska glo lite avsnitt medan ja .. ja, stretchar.

Morgonpigg typ

Klev upp vid nio imorse och var klarvaken(vilket aldrig händer) så nu har jag legat och kollat på tv och myst med katten som sakta men säkert börjar bli min kompis.

Solen lyser utanför och jag ska spackla nyllet lite, göra det bästa av situationen vad gäller mitt hår, klä på mig, bädda sängen(av respekt för stackars lena som släppt mig fri här) och sen tar jag mig en morgon promenad hem till ängsmon och hämtar bilen. Dra in till stan och fixar lite ärenden med Sävelid och träffar min pepparkaka Fjant är vad som står på dagens schema.

3 h senare..

Katten sover i ett annat rum och jag drygar fortfarande ut tiden med how I met your mother avsnitt tills fotbollen börjar vid 00.05. Tydligen var den inatt och inte igår natt. Startar mitt 13e avsnitt nu.

How I met your mother

Ligger och nördar How I met youre mother, älskar serien.

Nytt projekt

Har just gjort mig hemmastadd i lägenheten. Osten är uppackad och lagd i kylskåpet på en säker plats, katten har fått mat och första attacken mot mina ben har har just brytit ut. Statusen just för tillfället är: "Vänner" men jag är rädd över att somna själv med djuret strosandes omkring mig. Precis som jag skrev det här tittade jag åt sidan och möttes av kattens galna ögon som inte verkar vela släppa mig med blicken.. nu är jag rädd.

Det går nog undan ska ni se! Just för tillfället har jag stretchat så ja trodde ja skulle grina för d gjorde så ont att vinkla benet den där extra lilla milimetern, har fått för mig att ja vill kunna gå ner i split eller spagat vilket verkar vara helt jävla omöjligt för tillfället men ja behöver någon slags utmaning då jag är uttråkad för tillfället. Så nu jävlar ska ja stretcha gärnet och läsa på hur ja ska lyckas med skiten och nej, jag tror inte att de kommer gå på en vecka direkt.. Elin, hjälp säger ja bara.

Ja men precis..

Just a little late, you found me

Klockan är tjugo i ett och jag har just vaknat till liv och tryckt i mig lite frukost. Nu tänkte ja svida om och ta mig en lugn promenad och hoppas på att jag blir frisk av det.. eller nått. Sen packar ja mina grejer och beger mig hem till lenas lägenhet. Ska bli superskönt!

The lucky one

Ny favorit

Välkommna till Reveljens salong

Av: Anna Melin

"Vi är uppe i 250 kr nu.."

Dagens roliga: Tappade mobilen när vi var ute och handla en sväng(lite oklart vart riktigt), en kille ringde till mammas mobil precis när vi parkerat bilen och vi ställde oss vi vägkanten i ängsmon och väntade. Och väntade. Vi stod en halvtimme vid vägkanten som två idioter, såg ut som två prostituerade som hade jävligt taskigt med kunder eller nått. Det roliga va att när han väl kom hade han stått på kioskens parkering förmodligen lika länge innan han åkte till dom där två pajasarna på andra sidan vägen och lämnade min dyrbara 200 kroners mobil. Har aldrig varit nöjdare.

Mammas kommentar efter hon gett den stackars killen 50 kr - "Ja nu är vi uppe i 250 kr för din mobil, så värt det!"

Lite socker på det här så

Nu har ek just varit här och vi har fixat frisyr då hon ska på bröllop idag, min nästa plan är att försöka mig på en promenad bort till lena och kolla lägenheten och få lite information om monstret jag ska ta hand om också(katten). Sen kanske det blir en sväng förbi affären för litte gott gott. Igen. Skitsamma, ska ju börja bli duktig igen på måndag så varför inte vräka i sig så man inte tål att se skiten sen.

Ikväll vill jag ju se portugalmatchen, det roliga är att den börjar inte förrän efter 0.00 inatt. Men men vad gör de, lite socker på det här så.

Fotbollsproffset har talat

Folk skäms tydligen över att vara svensk efter kvällens match och man är helt hatisk mot hela jävla Sverige.. för att vi förlora med 3-2? men såg någon matchen igår eller? Irland förlorade med 4-0 mot Spanien, dom kanske har nått att gnälla över men bara töntigt att gnälla en massa när det står 3-2 tycker jag. Men skitsamma, va vet ja. Jag tyckte dom gjorde det bra. Men det spelar ju inge roll hur bra dom spela, förlorar vi så suger ju hela jävla landslaget och det är tydligen pinsamt att vara svensk då också. 

Nu ska ja glo lite modern family och slänga in idioten i buren innan ja somnar. Godnatt.

Fick sätta saxen i Sävelids enorma hårmassa


Tog fram blocket

Tog fram blocket och pennorna som istortsett har dammat igen. Som vanligt blev jag missnöjd och gav upp för tillfället. Gör klart det någon annan gång. Har ju ingen jävla Photoshop eller så ja blir ju lite arg.

"George inte dömma, George vara dum"

Älskar spanien lite, men inget gick ju upp emot domarnas försvarsspel(!) där under ett tag. Sjukt kul. Nu ska ja kolla lite film innan ja sprayar ner hela kraniet med nässpray och hoppas på att somna. Måste ju ta mig upp imorgon till lillebrors skolavslutning med Sävelid vars syster går ut nian också. Nostalgi att åka på gamla skolans avslutningar, numera är det väldigt länge sen vi gick där och känner snart inte igen några ansikten, så vi ser ut som ett gäng pedofiler som strosar omkring och kollar på småbarn. Lite kul. Godnatt.

Mentalt redo

Tycker fortfarande fruktansvärt mycket synd om mig själv. Dagen har en massa klippningar att erbjuda innan det blir med fläskande framför fotbollen. Spanien - Irland ikväll. Snart kommer sävelid som ska kapa halva längden på hennes hår ungefär, så snyter mig och gör mig mentalt redo för det här.

Snorar på

Torkar snor och snorar även på en massa själv den här veckan. Imorgon är sista dagen jag jobbar på dagiset sen är det en massa som ska förberedas inför nästa vecka som sagt, så jag är rätt så stressad och panikslagen. Som vanligt. Nu ska ja snyta mig och starta en tredje film och hoppas på att överleva natten. Godnatt.

Saknar er redan tjejer


Fotboll och mys

Nu är det lite försnack med godis, sen färgar vi håret på syster lite snabbt och sen blir det match och glass. Imorgon ska ja bli nyttig igen. passar på.

The worst things in life come free to us

Amputera bort halsen vore ett alternativ just nu.

Idag åkte stockholmarna hem efter att ha varit på besök under studenten och jag är bara allmänt pepp över allt just nu. Till veckan blir det jobb på mammas dagis och lite fix med flyers och att skriva i papper på salongen och sen är det bara att köra på. Sjukt. Tog just en promenad men fick vända efter tre min då musiken dog och det blev inte lika kul längre, så nu sitter jag och väntar på två klippningar och sen blir det ännu mer fotboll med syster (förmodligen).

Fotboll med syster

Beger mig mot pappa och myser med film och fotboll. kommer lagomt till pass.

Studentpresenter utan Photoshop

Fick en massa fint av alla, har dock inte Photoshop längre så bilderna är förjävla ful men d får funka.

STUDENTEN

Nu har ja fan tagit studenten och det var fan den mest underbara dagen någonsin. Jag skakar fortfarande efter chocken att ha blivit tilldelad "Wela Best studen award 2012", helt jävla sjukt var det och jag trodde ja skulle skaka mig ur klackskorna när ja fick gå upp och ta emot diplomet. Så jävla kul så ja tror ja dör. Finns inte mer att säga än att det var en underbar jävla student. Tack alla för det!

skrattretande patetiskt

Har haft en underbar kväll med älskade klassen plus Sävelid och Erica, nu har ja just kommit hem och det känns underbart att bara kunna köra hem när man känner fört. Sängen väntar och imorgon blir det till att leta sig fram till den där restaurangen, tur man har några fler skallar att slå ihop om saken. Godnatt.

Bara trevligt

två dagar kvar, sjukt va tiden har gått fort! kvällen igår firades med bästa klassen och underbara människor, och ikväll fortsätter firandet. Tror nog jag kör på att va nykter ikväll med lite mysmiddag och sen träffa massa trevligt folk då vi ska upp på nån fin lunch för alla treorna på JB imorgon. Vill inte riskera att sitta bakis vilket brukar vara min specialitet. Nu har ja just städat rummet så man kan andas igen, och nu tänkte jag ta mig en promenad innan ja duschar och fräschar till mig.

Lever loppan

Så sjuukt sköna dagar nu innan studenten, jag älskar det. Fotboll idag, elever(dvs idrott och hälsa) mot lärare, sjukt kul att se, höjdpunkten var när någon stackare ramla och fällde krokben på en annan med sitt huvud typ. Hur kan man inte älska fotboll. Imorgon blir det en massa filmmys och partande med klassen då skolan tråkade ur och inte ville ha femkamp som jag faktiskt såg framemot. Skitsamma, skojj ska vi ha, skönt med sovmorgon, skabbig frisyr då mössan alltid åker på, och inga seriösa dagar på skolan. Lever loppan.

Min dag

Hade en grym kväll med tejerna igår, rasande över att dom tog min studentmössa då det tydligen var förbud mot dom på krogen och dessutom kostade det för vi lyckades ju pricka in enda kvällen då de va en massa förköp och skit. 

Fortfarande skitväder idag och jag vill verkligen ta mig en promenad men kommer dö av andnöd eller nått. Kanske en kort bit iaf. Min plan för dagen är att klippa mamma, fara till momma och klippa henne, och ta ytterligare en klippning senare ikväll innan jag glor bb finalen.

DRICK DEN


I am still and wait here in the silence

Har varit ut en sväng med mor på lillänge och kollat och fixat lite grejer, slutade med att ja köpte en trasig tröja då den var på 30% rabbat. Desperat. Nu ska ja duscha och lite sånt innan jag drar mig ner till syster och gör mig iordning för ikväll. Kommer bli sjukt skojj, om jag överlever.

Until you come and sit awhile with me

Gräsklipparn 2012, dvs grannen, måste ha fått information om att jag skulle va hemma från skolan idag och startade därför helvetes maskinen 5 timmar tidigare än vanligt för att förstöra min skönhetssömn. Prinsessan på ärten.

Nu sitter jag och försöker dryga ut min tid med youtube och några bortskämda skitungar på kanal sju. Den här fredagen kommer rocka.

RSS 2.0