En god morgon

Dagen startade med att Nichole Elofssons morgonhumör äntligen var tillbaka. Jag ville inte kliva upp alls och fick då de visa orden "Det är bara att slänga sig upp annars blir man kvar för länge", slängda mot mig. Jag följde detta synsätt på livet och klev upp med mungiporna så långt ner ja kan minnas att jag någonsin haft dom, hoppade i svettkläderna och traskade mot gymmet.

Bröst och biceps stod på schemat idag(efter att självklart ha lökat sönder på mördarmaskinen s.k "crosstrainer" först) och som vanligt kände jag mig kung över världen även om ja till slut använde HELA kroppen för att orka lyfta den där jäkla hanteln.

Morgonens svåraste, ja det var att smeta ett rakt streck med eyelinern på ögonlocken, då mina armar hänger som två döda lemmar längst sidorna numera(skönt). Jag insåg snabbt att mitt nästa projekt "locka håret" kunde ta sig i arslet så det var bara att sätta upp allt mitt vackra ruffs till fågelbo i en söt "my-knut" för att försöka dölja hur illa läget faktiskt var. Fortsatt trevlig dag!

Kommentarer
Postat av: Maritha

hahahaha..... knasboll mamis

2014-01-28 @ 12:24:32
URL: http://www.marithaskortochscrap.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0